......klany cd.
Cze All
...niestety, macie sporo racji. Nasz klan w UrT gra gdzieś od maja czy czerwca czyli niedługo będzie dwa lata. jako klan jesteśmy (a raczej byliśmy) obecni w necie przez ostatnie 4-5 lat tak na oko. Niestety, od ponad pół roku nie potrafimy znaleźć organizatora (v-ce CL-a). Z powodu braku meczy, sparów itd odeszli Kiler, Psycho a wcześniej jescze paru innych świetnych graczy. Z mocnego klanu, słynącego z niezłego zgrania i zaczątków taktyki staliśmy się klanem kadłubowym, w zasadzie nie mamy i nie wydaje się żebyśmy mieli stały skład do gry. Niestety, dodatkowo wpływa na ten stan zniechęcenia ping, jakim legitymujemy się prawie wszyscy w klanie. Szakal- SuperLagus, Gr8 - GigaLagus, Pyza i ja - to samo, Crus- dobre uoncze, gówniane pingi, Leo - modemLagus...poza tym jeśli jeszce ktoś z klanu nie zdążył odejść, albo jak zwykle, zapomniał o tym mnie powiedzieć, a go nie wymieniłem, to prosze o wybaczenie. Każdy żąda meczy, nikomu nie chce sie ich organizować. Żaden mauoletni uoś nie pomyśli, że tak naprawdę jest współodpowiedzialny za to że nie ma meczy, treningów, że brak zgrania itd....Najłatwiej odejść...mamy na scenie 80% takich "skoczków" - zmieniają klany jak panienki rękawiczki. W naszym klanie nie ma zgrania, bo wcale nie gramy. r3 czy AV złoiłoby nam dupę dokumentnie. Ale pozostałe klany, pomimo tego, że w odróżnieniu od nas, grają, w meczach z nami czy sparringach dostają od nas w dupę. To jest obciach jak 139 i pół. To świadczy o tym, ze to nie klany, tylko towarzystwa wzajemnej adoracji, zero zgrania, zero koncepcji gry...Ostatnia klanówkę -v3- zagrało...poniżej krytyki, ja zdjąłem noktowizor (pierwszy raz od 1.5 roku!!!! - bez niego nic nie widze ;-))), i grałem nie swoimi broniami (ale tylko połowe gry). Reszta bawiła się w snajperów. Oczywiście średni ping około 300, plus straty pakietów.....nie rozumiem, jak drużyna przeciwna przegrała (choc przyznaje że w końcówce to oni nam dupę łoili, tyle, że było już za późno).
Ludzie, kiedy już zrobicie klan, trenujcie, poróbcie pary czy trójki współpracujące ZAWSZE ze sobą, nawet na serwach publicznych, podzielcie sie obszarami na mapie, komunikujcie sie ZAWSZE....i tylko w ten sposób uzyskcie zgranie, niezbędne do robienia przyzwoitych wyników. I zamiast marudzić, zróbcie jakiś mecz w weekend ;-)))
Powodzenia wszystkim.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|