Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Słabe klany......
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
I'm a Lama :(
I'm traning hard

Słabe klany......

Polskie klany w Clan Base w tym sezonie sie nie popsialy.Praktycznie na polska scene UrT nie wychodza nowe klany ktore sa w stanie zmierzcy sie z takimi klanami jak r3,v3,sg,mm itp.Musze zauwazyc ze nie jest to spowodowane brakiem zdolnych zawodnikow lecz z braku zorganizowania klanow.Chodzi mi tu o spotkania treningowe ktore w podrzednych klanach zdarzaja sie rzadko a nawet wogole ale to przeciez taktyka jest polowa sukcesu i dlatego moim zdaniem nie maja one szans w lidze polskiej ani w innych rozgrywkach.To powinno sie zmienic aby Polska zaistniala zagranica i pokazala na co ja stac.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-12-2002 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil I'm a Lama :( Kliknij tutaj by wysłać e-maila do I'm a Lama :( Znajdź więcej post'ów przez  I'm a Lama :( Dodaj I'm a Lama :( do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać I'm a Lama :( prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

ale po raz pierwszy w ladderze urbana sa 2 polskie klany w pierwszej dziesiatce, a jak dotad zaden polski klan tam nie byl

Old Post 25-12-2002 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;o

W ogole w pierwszej 40 cos tam jest bodajze 5 PL klanow (r3,Av,GB,mm,Sg) , moim zdaniem jak na sprawnie dzialajace w Polsce 2 (slownie: dwa) sewery to bardzo dobry wynik.

Pozatym w NIemczech maja przykladowo 60 serwerow (tak 60 liczylem dzis specjalnie) to co sie tu dziwic ze w czolowce sa same NIemieckie klany ;ooo

Old Post 26-12-2002 00:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
I'm traning hard

Ej Angel a kto broni wam grac w niemczech ?? Ale faktem jest ze nie ma nowych dobrych klanow i to nie z powodu serwow.

Old Post 26-12-2002 10:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil I'm a Lama :( Kliknij tutaj by wysłać e-maila do I'm a Lama :( Znajdź więcej post'ów przez  I'm a Lama :( Dodaj I'm a Lama :( do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać I'm a Lama :( prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Morfi
Skilled (Knight)

wszyscy znamy krajowe realia i wiemy ze z tym naszym netem to jestesmy daleko w tyle - chodzi mi tu o lacza - i granie na zagranicznych servach jest dla wielu poprostu niemozliwe

"Zabijajcie ich swoimi mieczami, zabijajcie lancami i włóczniami, zabijajcie ich bełtami waszych kusz. Zabijcie ich wojowników, ich kobiety i dzieci, starych i chorych. Zabijcie ich psy, bydło i inwentarz. Ale ponad wszystko, zabijajcie z przyjemnością."

Old Post 26-12-2002 11:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Morfi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Morfi Znajdź więcej post'ów przez  Morfi Dodaj Morfi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Morfi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
I'm traning hard

jakiej polskie realia przeciez jak ktos jest tepsie albo innej siecie to se kupuje modem ISDN (200-300 zł)i pakiet 30 godzin w tepsie 60 żl i jazda.

Old Post 26-12-2002 12:32
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

omg

quote:
Napisane oryginalnie przez I'm a Lama
jakiej polskie realia przeciez jak ktos jest tepsie albo innej siecie to se kupuje modem ISDN (200-300 zł)i pakiet 30 godzin w tepsie 60 żl i jazda.

Im a lama ;ppp oczywiscie ze nikt mi niebroni grac w Niemczech , sam o tym wiesz bo ostatnio sie ciagle na zagranicznych serwach spotykamy .

Ale jesli mam byc szczery to ty sie chyba na realiach internetu w Polsce nieznasz . Po pierwsze w 30 godzin to se mozesz hm hm hm wsadzic wiesz gdzie a poza tym ISDN to cos w stylu SDI (tam moze kilobajt roznicy w predkosci) czyli nic , ale jesli chodzi o predkosc to to by moze i starczylo ale Polska ma , co tu duzo mowic, nedzne wyjscie na swiat dlatego pomimo ze SDI starcza do gry w Polsce to juz za granica jest gorzej :<

P.S. Slabosc Polskich klanow to przyczyna tylko i wylacznie braku wystarczajacej liczby serwero, oczywiscie niechce tu oskarzac ani Papugi ani scalator`a bo w sumie rogbia co moga , ale tak czy inaczej serwowo jest malo i to sprawia ze niema gdzie cwiczyc . Wczoraj przykladowo dzialal Coolnet na killu 2.5 no i niesmiertelne UPC z 1.31 ;oo

EDIT: dalem ci 4 gwiazki bo uwarzam ze temat jest interesujacy w porownaniu z temetami typu :MOj pierwszy raz, czy pierwszy krzyk " czy jak tam jes zwali :OOO

Old Post 26-12-2002 13:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: omg

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
ale Polska ma , co tu duzo mowic, nedzne wyjscie na swiat dlatego pomimo ze SDI starcza do gry w Polsce to juz za granica jest gorzej :<

P.S. Slabosc Polskich klanow to przyczyna tylko i wylacznie braku wystarczajacej liczby serwero, oczywiscie niechce tu oskarzac ani Papugi ani scalator`a bo w sumie rogbia co moga , ale tak czy inaczej serwowo jest malo i to sprawia ze niema gdzie cwiczyc . Wczoraj przykladowo dzialal Coolnet na killu 2.5 no i niesmiertelne UPC z 1.31 ;oo

1. pewnie znowu na mnie naskoczycie, że się przechwalam, albo co...
jak podaje źródło: http://kill.it.pl/mrtg/warezik-sprint.html moje pingi "na świat" czyli coś co już jest poza naszą gestią (mojej firmy) mam aktualnie (przy full graczach na killu, full załadowanym eftepie :/) jest aktualnie: 36-48ms. "cała Polska ma nędzne wyjście na świat"?

2. kill chodzi na 2.5 dlatego, że jeden coolnet mi starcza do co-paro-godzinnego czuwania :/ w wigilię widzieliście co było - poszedłem, zostawiłem tę *..ę betę 2.6 samą i proszę: od 23 w Wigilię do 14 następnego dnia (wróciłem do komputera) leżał http://kill.it.pl/GameTrakker/qstat...t.pl.27960.html
ale spoko - niech tylko Never odpali snajpera - wtedy kill idzie pod wiertarkę i piłkę do metalu a na razie - nie chcę Wam zabierać jedynego servera, do którego się zawsze możecie podłączyć (co prawda - czasem zalagowanego, ale po przebudowie mojego LANu już nie będzie zalagowany)

3. UPC -- nadal nie udało się dotrzeć do adminów UPC? kogoś kto tam gra w Q3? :O

Old Post 26-12-2002 15:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
maggot21
Skilled (Knight)

Wg mnie problem lezy w braku wspolpracy miedzy klanami, przydala by sie odrobina solidarnosci. Ktos kiedys w jednym z komentarzy na ut.pl apelowal o 'pomoc' lepszych klanow tym ktore chca sie wybic. Wystarczylo by chociaz pograc regularnie jakies sparingi, wiadomo ci gorsi skorzystali by bardziej ale w miare jakby rozwijaly sie ich umiejetnosci taktyczne druga (ta lepsza) strona tez by na tym korzystala, a zarazem cala polska scena UrT.
Jednak to nie jedyna przyczyna. Najwieksza bolaczka jest to ze brakuje ludzi. Do naszej spolecznosci wkracza coraz mniej ludzi. Pamietam ze kiedys niecaly roczek temu codziennie widzialo sie nowe nicki zdolnych graczy. Teraz niestety jedyne migracje to 'awans' wybijajacych sie graczy ze slabszych klanow do tych lepszych. No a druga przyczyna braku ludzi jest np. nauka. Wiadomo w gimnazjum czy nawet szkole sredniej to mozna znalezc czas na gre ale ze studiami jest juz gorzej. Moge podac przyklad : moj klan GangBang. 24 miejsce w CB - jednakze od zakonczenia wakacji ubylo nam wielu ludzi ktorzy stanowili trzon squadu a reszcie nagle zabraklo checi. Skutkiem tego byl rowniez nasz slaby wystep w pucharze CB - nie mielismy po prostu okazji potrenowac razem :/.
Sprawa serwerow... oczywiscie, bardzo istotny fakt jednak aby zdobyc nowe serwery trzeba rozreklamowac nasz mod. Nie sadze aby 'starzy' admini z powietrza wytrzasli nam po 10 serwerow kazdy. Losy polskiej sceny leza w naszych rekach ;P.
Sorry ze tyle napisalem ;P ale jak nie chcesz to nie czytaj ;P

Old Post 26-12-2002 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil maggot21 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do maggot21 Znajdź więcej post'ów przez  maggot21 Dodaj maggot21 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać maggot21 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

tia

slabsze klany maja sie uczyc na lepszych kiedy nawet nie maja checi zazwyczaj, przykladem jest mecz ]AA[ (totalnie niezgrany team, wtedy 1 raz razem gralismy) a ANT, ktorzy tylko narzekali, ze ping itd, a w tym czasie mogli popracowac nad teamplayem... ale nie... ich sprawa. I tak jest z wiekszoscia klanow slabszych.

Old Post 26-12-2002 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
I'm traning hard

Przekonalisice mnie do sprawy serwow lecz glownym problemem pozostaja te niezorganizowane klany i naplyw nowych "zdolnych" graczy.Jak to poprawic ma ktos jakies sugestie ??

Old Post 26-12-2002 17:29
McM
L4aTL4M3

quote:
Napisane oryginalnie przez I'm a Lama
Przekonalisice mnie do sprawy serwow lecz glownym problemem.....

Hm swego czasu chyba w wakacje byla ankieta ktora z nowych wychodzacych " w swiat" gier ma wybrac jedna i ona ma zostac rozreklamowana- I jak sie to skonczylo bo juz sam nie wiem.
Wg mnie malo graczy gra w UT gdyz maja za slabe kompy ..... bo po choja ma grac na 5 fpsach w UT jak moze na 40 smigac w CSa ?. CS wygrywa z UT w grafie - tzn stosunkiem jakosci do wymagan - Takie moje zdanie
PS. Pozdroofka papi dawno cie nie widzialem

GG : 464202
-------------------------------------
L4s†L4m3
All rights reserved®

Old Post 26-12-2002 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil McM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do McM Znajdź więcej post'ów przez  McM Dodaj McM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać McM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez McM
PS. Pozdroofka papi dawno cie nie widzialem

cześ
bo dawno u Was nie byłem

Old Post 26-12-2002 18:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Morfi
Skilled (Knight)

CS jest po prostu bardziej rozpowszechniony i dlatego bardziej popularny, o CS to chyba każdy gracz słyszał a o UT nie bardzo. Gdyby Dark_Angel experymentalnie z nudów kilka modów do q3 nie ściągnął to pewnie nigdy byśmy o UT nawet nie słyszeli, bo niby gdzie można się o tym dowiedzieć, 0 reklamy. I tak pewnie było z wieloma graczami, albo gdzieś UT zobaczyli przypadkowo albo niechcący moda zassali.

"Zabijajcie ich swoimi mieczami, zabijajcie lancami i włóczniami, zabijajcie ich bełtami waszych kusz. Zabijcie ich wojowników, ich kobiety i dzieci, starych i chorych. Zabijcie ich psy, bydło i inwentarz. Ale ponad wszystko, zabijajcie z przyjemnością."

Old Post 26-12-2002 19:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Morfi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Morfi Znajdź więcej post'ów przez  Morfi Dodaj Morfi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Morfi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Morfi
Skilled (Knight)

A co do serwów to kiszka fakt. Przykładowy nowy gracz przegląda Eye w poszukiwaniu servów i widzi tylko 2-3 i do tego ledwo działające to myśli sobie eeee to jakaś kiszka i daje se spokój bo woli pograć w CS bo na pierwszy rzut oka CS lepiej w jego oczach wygląda niż UT :<

Old Post 26-12-2002 19:28
doctur|potfur
tadadadamdadam

hyhy

ja tez przez przypadek zassalem urt szukalem se serwera do q3 pod linucha na task.gda.pl i przypadkowo kliknolem na mody
i se wybralem pare w tym bid for power pogram z tydzien i mi sie znudzilo a potem urt i jestesm teraz z wami

Old Post 26-12-2002 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil doctur|potfur Znajdź więcej post'ów przez  doctur|potfur Dodaj doctur|potfur do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać doctur|potfur prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: tia

quote:
Napisane oryginalnie przez kood
slabsze klany maja sie uczyc na lepszych kiedy nawet nie maja checi zazwyczaj, przykladem jest mecz ]AA[ (totalnie niezgrany team, wtedy 1 raz razem gralismy) a ANT, ktorzy tylko narzekali, ze ping itd, a w tym czasie mogli popracowac nad teamplayem... ale nie... ich sprawa. I tak jest z wiekszoscia klanow slabszych.

Drogi Koodzie ;oooo
jesli uwazasz ze ANT bylby w stanie pocwiczyc teamplay w meczu z AA to sie mylisz, bo niewiem czy dobrym warunkiem do cwiczenia jest mecz ktory sie przepierdziela 100 do 1. I gdzie na kazdym kroku sie dostaje grusze (wszelkie podobienstwa przypadkowe ;o ) ...

Papuga mialem na mysli zwyklych szaraczkow a nie "burżujów" ze stoma megabitami pod maska :ppppppppppppppppp

Morfi ma racje ale nie do konca .. faktycznie to ja sciagnalem mod ale lezal se on na HD gdzies, az przyszedl moj brachol cioteczny i ropakowalem to cos dla bajeru i tak sie zaczelo....FAKTYCZNIE reklama tego mody w komputerowym swiecie jest delikatnie mowiac uboga....... MACIE jakies pomysly zeby ut rozreklamowac ?

Old Post 26-12-2002 21:40
doctur|potfur
tadadadamdadam

:

wydrukoj ulotki
eh ja chyba skoncze z tymi postami bo naczytalem sie ******* postow totema i gr8 ze juz nie mysle

Old Post 26-12-2002 21:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil doctur|potfur Znajdź więcej post'ów przez  doctur|potfur Dodaj doctur|potfur do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać doctur|potfur prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
I'm traning hard

moze napisac jakies posty do gry.wp.pl albo gry.onet.pl sa to portale czesto odwiedzane przez graczy i jeszcze strona tego programu telewizyjengo na TV4 (TILT) moze oni rozreklamuja mod

Old Post 27-12-2002 06:58
capone
+SG+SkUbAnY

Talking wirtualna polska

niech ktos posle info o urban terror do wirtualnej polski glownej albo do dzialu gry i mysle ze to sporo pomoze a nic nie kosztuje w koncu pelno osob zaglada na te strony

Old Post 27-12-2002 07:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
McM
L4aTL4M3

Re: wirtualna polska

Ja moge zrobic reklame na bloczku obok i to taka ladna

GG : 464202
-------------------------------------
L4s†L4m3
All rights reserved®

Old Post 27-12-2002 07:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil McM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do McM Znajdź więcej post'ów przez  McM Dodaj McM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać McM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gniazdo
Gołe Baby

PAIN

A ja przychylam się do zdania że to wina organizacji klanów. Zresztą nie oszukujmy się - ile osób gra w Niemczech a ile u nas? Ile jest u nas klanów a ile u nich? Kto w Polsce gra dłużej niż 1,5 roku? Ja sam gram niecały rok. Poza tym oprucz r3, av, sg, pain i mM składy klanów zmieniają się co sobotę. Wiemy że w Polsce 2 klany mamy na poziomie światowym i każdy chciałby w nich grać (z tych co zaczynaja grać i sława r3 czy av ich niesamowice przyciąga). Częste zmiany klanów przez niektórych graczy obniżają poziom zgrania w tych klanach i umiejętności samego gracza również. Pamiętajmy że UrT na najwyższym poziomie to gra zespółowa a nie napierdzielanka samemu. Poza tym zobaczcie sami, często powstanie klanu to przypadkowe spotkanie na serverze dwuch graczy w wieku przedszkolnym. Pierwsza kłutnia lub porażka kończy się rozwiązaniem klanu. Podam tylko jeden przykład - pamięta ktoś klan BW czy coś takiego. Graliśmy z nimi klanówkę i pokonaliśmy ich chyba 43-3 czy jakoś tak. Następnego dnia nie było BW tylko coś inngo pod inną nazwą z 70% składu BW. I co to zmieniło?? Nic. Pewnie ten klan już nie istnieje. Cyk, BzN - to przykłady klanów które mimo porażek trzymają się razem i starają się grać jak najlepiej. Uczą się grać razem a ich najlepsi gracze nie odchodzą do innych klanów.

Podsumowując: za mało treningów, zbyt dużo ludzi którzy przewijają się przez klany (pain niestety też jest dobrym przykładem - trzon klanu trwa od początku ale ciągle brakuje zgrania. No ale my sie nie rozpadniemy w piątek. Przez nasz klan przewineło się sporo graczy: Skubany, Screem, Chester, Lucyfer, Gr8, Czarli, Bobek, Came, Vito Corleone - niezły skład byłby w połaczeniu z obecnym i 6 miesięcznym zgraniu razem. Ale tak się działo że nie gramy razem wszyscy, szkoda ale obecny skład też jest niczego sobie - brakuje tylko zgrania.)

Nie bójcie się grać z r3 czy av i przegrać 12:2 czy 43:1, tylko uczyc sie od nich organizacji gry, podpatrywać i ćwiczyć. Oni nie zdradzą wam taktyk, zresztą nikt tego nie zrobi, więc wymyślcie swoje, albo obserwujcie ich. Oni grają na światowym poziomie. Patrzcie też na sg czy mM - te klany się bardzo rozwineły, zrobiły postępy i graja coraz lepiej. PAIN gra dla przyjemności ale też warto popatrzeć na nasza grę czasem. Zaczynamy się rozumieć w nowym poszerzonym składzie.
Cwiczyc panowie tak abyście znali się znakomicie, rozumieli bez słów, a jedna komenda CL mówiła wam co macie robić do końca mapy. Powodzenia.

Nara all.

Old Post 27-12-2002 08:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gniazdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do gniazdo Znajdź więcej post'ów przez  gniazdo Dodaj gniazdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gniazdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
doctur|potfur
tadadadamdadam

eh

ojojoj az sie wzruszylem

Old Post 27-12-2002 08:29
-v3-Yarecki
Old DeatH

......klany cd.

Cze All

...niestety, macie sporo racji. Nasz klan w UrT gra gdzieś od maja czy czerwca czyli niedługo będzie dwa lata. jako klan jesteśmy (a raczej byliśmy) obecni w necie przez ostatnie 4-5 lat tak na oko. Niestety, od ponad pół roku nie potrafimy znaleźć organizatora (v-ce CL-a). Z powodu braku meczy, sparów itd odeszli Kiler, Psycho a wcześniej jescze paru innych świetnych graczy. Z mocnego klanu, słynącego z niezłego zgrania i zaczątków taktyki staliśmy się klanem kadłubowym, w zasadzie nie mamy i nie wydaje się żebyśmy mieli stały skład do gry. Niestety, dodatkowo wpływa na ten stan zniechęcenia ping, jakim legitymujemy się prawie wszyscy w klanie. Szakal- SuperLagus, Gr8 - GigaLagus, Pyza i ja - to samo, Crus- dobre uoncze, gówniane pingi, Leo - modemLagus...poza tym jeśli jeszce ktoś z klanu nie zdążył odejść, albo jak zwykle, zapomniał o tym mnie powiedzieć, a go nie wymieniłem, to prosze o wybaczenie. Każdy żąda meczy, nikomu nie chce sie ich organizować. Żaden mauoletni uoś nie pomyśli, że tak naprawdę jest współodpowiedzialny za to że nie ma meczy, treningów, że brak zgrania itd....Najłatwiej odejść...mamy na scenie 80% takich "skoczków" - zmieniają klany jak panienki rękawiczki. W naszym klanie nie ma zgrania, bo wcale nie gramy. r3 czy AV złoiłoby nam dupę dokumentnie. Ale pozostałe klany, pomimo tego, że w odróżnieniu od nas, grają, w meczach z nami czy sparringach dostają od nas w dupę. To jest obciach jak 139 i pół. To świadczy o tym, ze to nie klany, tylko towarzystwa wzajemnej adoracji, zero zgrania, zero koncepcji gry...Ostatnia klanówkę -v3- zagrało...poniżej krytyki, ja zdjąłem noktowizor (pierwszy raz od 1.5 roku!!!! - bez niego nic nie widze ;-))), i grałem nie swoimi broniami (ale tylko połowe gry). Reszta bawiła się w snajperów. Oczywiście średni ping około 300, plus straty pakietów.....nie rozumiem, jak drużyna przeciwna przegrała (choc przyznaje że w końcówce to oni nam dupę łoili, tyle, że było już za późno).
Ludzie, kiedy już zrobicie klan, trenujcie, poróbcie pary czy trójki współpracujące ZAWSZE ze sobą, nawet na serwach publicznych, podzielcie sie obszarami na mapie, komunikujcie sie ZAWSZE....i tylko w ten sposób uzyskcie zgranie, niezbędne do robienia przyzwoitych wyników. I zamiast marudzić, zróbcie jakiś mecz w weekend ;-)))

Powodzenia wszystkim.

Old Post 27-12-2002 09:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
I'm traning hard

potfur ale on ma racje 100 % wiec go nie denerwuj i daruj se te komentarze. Ten topic moze zadecydowac o tym czy moze w przyszlosci Polska scena UrT sie zmieni bo narazie to nie jest za dobrze,To wlasnie dlatego zalozylem ten topic zebysmy razem decydowali o tym co sie stanie na Polskiej scenie UrT.Wiec prosze o powage

Old Post 27-12-2002 10:00
I'm traning hard

dobra kto na serio napisze posta do wp bez zadnych jaj itp ????????

Old Post 27-12-2002 10:06
doctur|potfur
tadadadamdadam

????

ja mu tym sposobem przyznalem racje

Old Post 27-12-2002 10:09
I'm traning hard

ok potfur. Dobra kto na serio napisze posta do wp bez zadnych jaj itp ????????

Old Post 27-12-2002 10:42
kood
just lame

Dark_Angel oczywiscie, ze bylby w stanie, jesli tylko by chcial. Ja powiedzialem "swoim" chlopcom co maja robic, gdzie stac i to wystarczylo, zeby wygrac. Co prawda oni maja wieksze doswiadczenie w teamplay'u ale to nie umniejsza faktu, ze slabszy klan mial swoja okazje, zeby czegos sie nauczyc. A realia sa takie, ze oni tylko narzekaja i czekaja, az wszystko pojdzie po ich mysli jak najmniejszym kosztem ich wlasnych sil.
Co do hasla: r3 i Av na poziomie swiatowym, to bym tak nie przesadzal (skromnosc ). Jestem ciekaw jak wygladalby mecz Europy z USA, ponoc maja tam swietnych graczy.

Old Post 27-12-2002 10:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gniazdo
Gołe Baby

PAIN`

A właśnie v3. Uważałem kiedyś ten klan za jeden z najlepszych w polsce zresztą chyba nim był. Dobrze że szanowny pan Yarecki raczył mi przypomnieć o was. Znikneliście zupełnie - a to kiedyś był taki sympatyczny klan. Jeszcze słowo do młodych poczatkujących. Jeśli chcecie być szanowani za swoją grę to pamiętajcie o kulturze. na ut.pl toczy sie dyskusja apropo kultury, Kood się już wypowiedział o wyzwiskach i przekleństwach. Ja moge tylko powtórzyć za nim. Za granica gra się sto razy przyjemniej (powtarzam za nim bo on za mną powtórzył) Więc zamiast cieszyć się z ustrzeania kooda czy gruszki postarajcie się pokonać av, r3, sg, mM, pain, czy zdiesiątkowane bR czy v3. UrT to gra zespołowa i za jakiś czas nikt oprucz was nie bedzie pamiętał że zabiliście Gruszkę 7 razy a kood miał jednego fraga mniej od was skoro wasz team przegra 44:0.

Nara all.

Old Post 27-12-2002 13:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gniazdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do gniazdo Znajdź więcej post'ów przez  gniazdo Dodaj gniazdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gniazdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:28.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions