No, to w temacie mapki moje sugestie:
Damnation
Firestorm
Katabatic
Beggars Run
Riverdance
Minotaur
Slapdash
milo byloby miec w zestawie i wieksze mapki, gdzie mozna cos porobic z pojazdami:
Recalescence
Dead Birds Fly
Wetlands (bardzo fajna mapka, milo sie tam zwiewa na piechote te 2 km po wybrzezach wysp :-) )
Mapy z Europacka:
Boss
Deadly Bird's Song
Drifts SE
Feign
Muddy Swamp
Pandemonium
Quagmire
WarSpring
(tu dodam, ze Ziggurat Violatus jest calkiem fajna mapka przy wiekszej liczbie graczy, ale skrypty maja bledy i potrafia podobno nawet wylozyc serwer, wiec z reguly na serwach tej mapy nie ma).
Goraco polecam Beach Blitz, ktora usunieto z europacka bodajze na skutek jakis klopotow wprowadzanych przez nowe obiekty znajdujace sie na tej mapie. Ja tam klopotow nie mam, mapa jest dobra, mala, szybka, a i polatac mozna.
Wpakujcie Insalubriusa, duza, z pojazdami, na dodatek serverside, no i wazy cos kolo kilkunastu kilobajtow :-)
Mile widziana Devil's Island, to po prostu ladna mapka, mozna tam troche polatac. Co prawda trzeba miec w miare sensowny sprzet, ale z tym jest chyba coraz lepiej, a nie coraz gorzej...
Taki zestaw gwarantuje, ze praktycznie kazdy gracz wejdzie na serwer (bo siedzimy w ramach standardowych map T2 i Europacka), ze sa mapy grywalne przy malej i przy duzej liczbie graczy, no i ze sa mapy dla milosnikow pojazdow. Tyle, ze sens tego jest wylacznie wowczas, gdy nastepna mapa jest wybierana losowo.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|