;o
quote: Napisane oryginalnie przez Trafick
Eh z tym exe cos jakis blad pozniej wyskakuje ;[ Moglbys mi spakowac najnowsze pliki i wyslac na [email protected] ?
Jesli masz WIndoze to to niejest problem bo blad odnosi sie do Linucha . Jak masz Linucha no to coz ;p
To co pisalem w komentarzach na ut.pl kiedys :
ctrl+c , ctrl+v za q3wp.pl :
"Ostatnio podawałem że ekipa Evenbalance wydała fajny updater do Punkbustera w postaci pliku wykonywalnego. Otóż trochę zgubiła mnie zachłanność. Jak się okazuje, specjalnie informowano o tym tylko na forach EB, a nie w newsach, ponieważ to projekt eksperymentalny i mógł zawierać błędy. I właśnie się okazało że po uruchomieniu PB Web na systemach windows wszystko przebiega prawidłowo z jednym wyjątkiem, otrzymujemy bowiem taki komunikat:
#Attempting to download htmlc001009.htm (please wait)
#Received File lc001009.htm (335435 bytes)
#ERROR: Htm-to-Binary Conversion Failed ... htmlc001009.htm Removed
Oznacza to problem przy konwertowaniu klienta linuxa. Plik ten na szczęście nie jest potrzebny użytkownikom windowsa, czyli większości z nas, ale może wprowadzić w zakłopotanie. Problem ten ma być na dniach poprawiony i wydana nowa wersja PB Web, o czym niezwłocznie poinformujemy. " end of message........
To byl news na q3.wp.pl odnosnie tego programu...
NIepamietam tej komendy odnosnie updata z poziomu gry ale niebylo to przypadkiem "/pb_cl_update" ??? niedam glowy ;o
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|