Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > modyfikacje Quake'a
Jaki jest twój ulubiony mod Q1?
You do not have permission to vote on this poll.
Tenebrae 0 0%
Telejano 1 10.00%
QMB 0 0%
poprostu GLQuake 8 80.00%
inny - napisz jaki 1 10.00%
W sumie: 10 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
elmo
Training (Enforcer)

Talking modyfikacje Quake'a

taka mała ankieta dla fanów kwaka jedynki :p

odrazu ja się wypowiem: a mianowicie ja najbardziej lubie Telejano - świetne efekty graficzne, dużo opcji i małe wymagania, Tenebrae mnie zawiódł ze względu na duzo bugów (przenikanie broni przez ściany, zła fizyka granatów) i extremalne wymagania sprzętowe, GLQuake to poprostu GLQuake , a QMB niepodoba mi się - jakieś głupie bronie.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-10-2002 20:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil elmo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do elmo Znajdź więcej post'ów przez  elmo Dodaj elmo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać elmo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fajnygosc
Warrior (Scrag)

cholera jeszcze jakies 10 dni i board qw umarł :(, szkoda ze to zepsułeś ;P

Old Post 22-10-2002 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fajnygosc Znajdź więcej post'ów przez  fajnygosc Dodaj fajnygosc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fajnygosc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

vote glquake - reszty nawet mi sie nie chcialo sprawdzac

quote:
Napisane oryginalnie przez fajnygosc
cholera jeszcze jakies 10 dni i board qw umarł , szkoda ze to zepsułeś

ehh... pewnie ktos by sie znalazl kto by mu nie pozwolil umrzec

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 22-10-2002 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
misyu
Combat (Death Knight)

Ta ankieta jest jakas niekompletna. W koncu takie Telejano czy QMB nijak sie ma do utytulowania najpierwszego TomazQuake, bardzo popularnego FitzQuake (a to dlatego, bo to po prostu GLQ z bugfixami) i wielu innych. Co z MHQuake? Co z GleebQuake? Co z SurmoClient? Co z takimi hybrydami, jak PanQuake i FishQuake? Co z Nehahra?

P

/me votes for TomazQ

Old Post 22-10-2002 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil misyu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do misyu Znajdź więcej post'ów przez  misyu Dodaj misyu do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
misyu
Combat (Death Knight)

A Tenebrae bedzie miazdzyc straszliwie, widac to po testmap, choc robil ja jakis dyletant. Poczekajmy az kolesie skoncza implementowac przerobione modele, az jakis konkretny mapper zrobi cos miazdzacego, az bedzie skybox i, co jest najwazniejsze, bo na viewsize 100 @ duron1000 @ 256ddr @ gf2mx mam 6fps, poprawia performance

Old Post 22-10-2002 14:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil misyu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do misyu Znajdź więcej post'ów przez  misyu Dodaj misyu do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fajnygosc
Warrior (Scrag)

A mi chodziło, zainstalowalem najnowszą wersje i niechodzi , czegoś tam mu brakuje. Pisze ze nie ma multitexturing a mam gf2 mx 400.

Znaczy sie tenebrae ofcoz

Old Post 22-10-2002 14:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fajnygosc Znajdź więcej post'ów przez  fajnygosc Dodaj fajnygosc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fajnygosc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
elmo
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez misyu
Ta ankieta jest jakas niekompletna. W koncu takie Telejano czy QMB nijak sie ma do utytulowania najpierwszego TomazQuake, bardzo popularnego FitzQuake (a to dlatego, bo to po prostu GLQ z bugfixami) i wielu innych. Co z MHQuake? Co z GleebQuake? Co z SurmoClient? Co z takimi hybrydami, jak PanQuake i FishQuake? Co z Nehahra?

P

/me votes for TomazQ

sorki, może i masz rację, że nie kompetentna bo od niedawna interesuję się modami do kwaka

Old Post 22-10-2002 18:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil elmo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do elmo Znajdź więcej post'ów przez  elmo Dodaj elmo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać elmo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
elmo
Training (Enforcer)

Exclamation

może moderator doda do ankiety propozycje podane przez misyu

Edytowane przez elmo dnia 22-10-2002 o godz. 19:02

Old Post 22-10-2002 18:39
elmo
Training (Enforcer)

Exclamation

może moderator doda do ankiety propozycje podane przez misyu

Edytowane przez elmo dnia 22-10-2002 o godz. 19:03

Old Post 22-10-2002 18:40
elmo
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez fajnygosc
A mi chodziło, zainstalowalem najnowszą wersje i niechodzi , czegoś tam mu brakuje. Pisze ze nie ma multitexturing a mam gf2 mx 400.

Znaczy sie tenebrae ofcoz

włącz 32bitowy kolor i będzie wpożądku tenebrae nie trawi 16bitowego koloru zwalając to na multitexturing

Old Post 22-10-2002 19:07
elmo
Training (Enforcer)

Thumbs up

TomazQuake - fajny ale Telejano lepszy

Old Post 22-10-2002 20:01
fajnygosc
Warrior (Scrag)

mam 32 bit nonstop ale pokombinuje jeszcze.

Old Post 22-10-2002 20:09
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja na razie dopiero quake'a zainstalowalam i tylko glquake'a uzywam ale jest fajny

Old Post 05-11-2002 12:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fajnygosc
Warrior (Scrag)

to taki bardziej dynamiczny cpma. Duzo szybszy, mozna zaspawac swierzego goscia w ulamek sekundy.

Old Post 06-11-2002 09:27
chimera
Elite (Fiend)

ftp://gamefiles.blueyonder.co.uk/bl...eworld/dde2.zip

Filmik pogladowy

Old Post 06-11-2002 15:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Jeszcze na chwile nie pozwole umrzec temu forum

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
ftp://gamefiles.blueyonder.co.uk/bl...eworld/dde2.zip

Filmik pogladowy

Wlasnie widzialem, jestem pod wrazeniem to qw na tym filmie jest ladniejsze od q3_sux , a co do trikow to moze nie jestem jakos doskonale obeznany z qw (ale troche o nim wiem), myslalem ze juz wszystko zostalo odkryte - mylilem sie Czekam teraz na fde3 sadzac po trailerze tez bedzie za.je.bi.sty

Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!

Old Post 16-11-2002 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Klarkash-ton
Guest

ale tu cicho...

Old Post 16-11-2002 21:13
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Narazie - Tenebrae
Ale za wolno chodzi :/ Ale jakie śliczne są potforki w high resie miooooooodzio, aż się wystraszyć idzie.

Old Post 17-11-2002 11:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ooo Q1 R0x ehh..pamietam te czasy kiedy na moim P100 16RAM pocinałem z botami ....ile czasu w to gralem a gralem tylko w czytego q1 a nie zadne mody ...pfe...
i te mapki ...cód miód i orzeszki
nazw juz nie pamietam, ale niektore (z DM) wymiatają

Old Post 02-12-2002 19:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

co zes se tak nagle o QW przypomnial? przedluzasz agonie forum quake1 ??

Old Post 02-12-2002 20:43
Major Kiper DN
[COW]maYor

Guten Morgen
Mod: Fantasy Quake
Powód --\/
Bronie
Levele
Powód Dokładniejszy:
Ten mod poprostu wymiata, a jeszcze lepiej jak sie ma z Glquaka.
6 postaci (w tym 2 przedstawicielki płci pięknej (Hi Saari)), kusza, łuk, o nawet znalazlem jakas strzelbe ), ale najlepsze jest to, ze mozna z takim systemem grac w normalne quakowe levele
Strona do pobrania: http://www.gamers.org/pub/idgames2/.../fantasy_quake/ - i klikamy na zip

aha, i zbierzcie tez http://www.gamers.org/pub/idgames2/...ture_vs_fantasy - najpierw przeczytac txt (zalecam), a pozniej na zipek
ja tej modyfikacji wystawiam 666 na 6

Wymiary listka papieru toaletowego REGINA: 12,3 cm x 9,7 cm

Edytowane przez Major Kiper DN dnia 29-01-2003 o godz. 22:45

Old Post 29-01-2003 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major Kiper DN Znajdź więcej post'ów przez  Major Kiper DN Dodaj Major Kiper DN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major Kiper DN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
misyu
Combat (Death Knight)

Kolega chyba nie zrozumial, o czym byla ankieta :C
Zdarza sie.

Old Post 02-02-2003 05:01
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:32.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions