Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Duke > pytanie :)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

pytanie :)

To forum w ogole chyba juz zdechlo i pewnie nikt tu niezaglada ;pppp ,
ale mam pytanko bo ostatni raz kiedy mialem stycznosc z DUkiem to w czasach AMD 100 mhz i w ogole niesledzilem co sie dzieje z ta gra, ale gdzies tam mi sie obilo o uszy ze bedzie jakis Duke Nukem Forever czy cos w tym stylu . No i tak mial byc ale go niema wiec mam pytanie czy wiecie cos na temat premiery ? na duke.fpp.pl tez cos zima ;p
Wiec jesli ktos by mial jakies info to bylo by fajnie jakby cos tu naskrobal

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-12-2002 17:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ut chaos
The Szniper :D

Powiem tyle. Chyba nawet producenci nie znają daty wydania.

My heart is like an open highway

Old Post 30-12-2002 16:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ut chaos Znajdź więcej post'ów przez  Ut chaos Dodaj Ut chaos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ut chaos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;<

A szkoda :/
pamietam ze sie zagrywal czlowiek w ta gre dniami te przelomowe dwuwymiarowe potfory , mapki itd.
Fajnie by bylo jakby w koncu wydali POŻĄDNĄ kontynuacje ....

Old Post 30-12-2002 18:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Major Kiper DN
[COW]maYor

Re: pytanie :)

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
To forum w ogole chyba juz zdechlo i pewnie nikt tu niezaglada ;pppp ,
ale mam pytanko bo ostatni raz kiedy mialem stycznosc z DUkiem to w czasach AMD 100 mhz i w ogole niesledzilem co sie dzieje z ta gra, ale gdzies tam mi sie obilo o uszy ze bedzie jakis Duke Nukem Forever czy cos w tym stylu . No i tak mial byc ale go niema wiec mam pytanie czy wiecie cos na temat premiery ? na duke.fpp.pl tez cos zima ;p
Wiec jesli ktos by mial jakies info to bylo by fajnie jakby cos tu naskrobal

www.3drealms.com - tam moze byc duzo infa o dnf

Wymiary listka papieru toaletowego REGINA: 12,3 cm x 9,7 cm

Old Post 02-01-2003 12:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major Kiper DN Znajdź więcej post'ów przez  Major Kiper DN Dodaj Major Kiper DN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major Kiper DN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

thnx

o dzieki dzieki zajrze tam czasem

Old Post 02-01-2003 13:35
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Re: Re: pytanie :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Major Kiper DN
www.3drealms.com - tam moze byc duzo infa o dnf

Może być, ale tak na prawdę to nie ma
O grze wbrew pozorom powiedziano już bardzo wiele na forum 3D-Realms, ale tak na prawdę liczy się to co jest napisane w newsach na tej stronie- niestety jest ich jak na lekarstwo...

Jesli chodzi o date premiery to producenci na pewno ja znaja...

Old Post 02-01-2003 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]sarmac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]sarmac Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]sarmac Dodaj [FPP]sarmac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]sarmac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

:)

Jestem przyzwyczajony do opoznien - Urban terror 2.6 pokazalo sie chyba z polrocznym poslizgiem - to i poczekam na to. Lepiej niech to potrwa dlugo i niech zrobia cos porzadnego niz zeby wydali pospiesznie jakas lipe ....

"Jesli chodzi o date premiery to producenci na pewno ja znaja..."

Tez mi sie tak zdaje Chociaz pewnie na moim zlomie juz niepojdzie ;\\\\\\\\\\\\\\\

Old Post 02-01-2003 23:05
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Re: :)

quote:
Jestem przyzwyczajony do opoznien - Urban terror 2.6 pokazalo sie chyba z polrocznym poslizgiem - to i poczekam na to. Lepiej niech to potrwa dlugo i niech zrobia cos porzadnego niz zeby wydali pospiesznie jakas lipe ....

Jestem tego samego zdania. Jak do tej pory to w ostatnich latach jedynie RTCW spelnil moje oczekiwania jesli chodzi o tryb singleplayer, a nie od teraz wiadomo, ze w DNF wlasnie ten tryb ma byc najmocniej rozwiniety.

Old Post 02-01-2003 23:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]sarmac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]sarmac Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]sarmac Dodaj [FPP]sarmac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]sarmac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: Re: :)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]sarmac
a nie od teraz wiadomo, ze w DNF wlasnie ten tryb ma byc najmocniej rozwiniety.

Gralo sie w DKN3D sie wie Niepowtarzalny klimat , wpominam cieplo po latach ....
Mam nadzieje ze sie niezawiode...

A apropo innych gierek ..... to hmmm mysle ze RTCW swoja droga ale tez REd Faction , MAx Payne (no to akurat inna polka ale pokrewne ;p ) no i przede wszystkim seria Aliens Vs Predator 1 & 2 , ktorej Single Player jest do tej pory niepobity, przez zadna gre

Old Post 03-01-2003 00:59
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Re: Re: Re: :)

quote:
Gralo sie w DKN3D sie wie Niepowtarzalny klimat , wpominam cieplo po latach ....
Mam nadzieje ze sie niezawiode...

A apropo innych gierek ..... to hmmm mysle ze RTCW swoja droga ale tez REd Faction , MAx Payne (no to akurat inna polka ale pokrewne ;p ) no i przede wszystkim seria Aliens Vs Predator 1 & 2 , ktorej Single Player jest do tej pory niepobity, przez zadna gre

Fakt Alien tez mial swietnego singla, szczególnie dwójka.

Old Post 03-01-2003 14:23
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

nee ;p

Jedynka lepsza przeszdlem wszystko na Director`s cut jescze w czasach pierwszej wersji bez savow , czyli jeden level jedno zycie ;p - oczywiscie tylko w dzien bo w nocy niema bata heeh........ W kazdym badz razie obiecuje sobie duzo po DOOM3 (ops to chyba nie to forum ;p ) pod wzgledem klimatu i bania sie . Ale to dopiero po zmianie sprzetu ;\ bo na p 466 to mi sie moze menu wgra

Old Post 03-01-2003 15:48
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Re: nee ;p

quote:
Jedynka lepsza przeszdlem wszystko na Director`s cut jescze w czasach pierwszej wersji bez savow , czyli jeden level jedno zycie ;p - oczywiscie tylko w dzien bo w nocy niema bata heeh........ W kazdym badz razie obiecuje sobie duzo po DOOM3 (ops to chyba nie to forum ;p ) pod wzgledem klimatu i bania sie . Ale to dopiero po zmianie sprzetu ;\ bo na p 466 to mi sie moze menu wgra

Nom, DoomIII zapowiada sie calkiem niezle. To moze byc spora konkurencja dla DNF jesli gry wyjda w podobnym czasie. Wg. mnie UT2003 juz raczej Duke'owi nie zaszkodzi... przynajmniej nie jesli chodzi o tryb singleplayer (bo tego w UT2003 praktycznie nie ma...).

Old Post 03-01-2003 18:16
Major Kiper DN
[COW]maYor

Re: :)

sarmac, gut to see you again, po tylu latach

quote:

"Jesli chodzi o date premiery to producenci na pewno ja znaja..."

Tez mi sie tak zdaje Chociaz pewnie na moim zlomie juz niepojdzie ;\\\\\\\\\\\\\\\

A no, lepiej, zeby bylo zapiete na ostatni guzik.
zlom - jesli se nie zrobisz porzadnego upgrade'a ( ) to bedziesz zalowac

Wymiary listka papieru toaletowego REGINA: 12,3 cm x 9,7 cm

Old Post 04-01-2003 12:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major Kiper DN Znajdź więcej post'ów przez  Major Kiper DN Dodaj Major Kiper DN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major Kiper DN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

taa

Od dawna mialem robic upgrade , a teraz jesli wyjdzie tyle gierek to tym bardziej ... Doom3 ale tez Postal 2 = Nowy komp....

Mam tylko nadzieje ze na Doom`a 3 starczy jakis Athlon 2200+ i do tego tani GF3 albo i 4 ;o

Old Post 04-01-2003 16:44
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Re: taa

quote:

Mam tylko nadzieje ze na Doom`a 3 starczy jakis Athlon 2200+ i do tego tani GF3 albo i 4 ;o

Powinno wystarczyc

Old Post 04-01-2003 19:40
Kazik
Mystic

Smile :-)

quote:
Lepiej niech to potrwa dlugo i niech zrobia cos porzadnego niz zeby wydali pospiesznie jakas lipe ....

Zgadzam się z tobą!
Ciekawe... czy DNF będzie miał bardziej wciągającą KLIME od DN3D...
Hehe, jeżeli tak, to...
dla każdego!!!

Old Post 08-01-2003 10:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kazik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kazik Znajdź więcej post'ów przez  Kazik Dodaj Kazik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kazik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;>

Jesli mam byc szczery to wolalbym zeby grafika byla powiedzmy "srednia" ale za to zeby klimat zabijal , ulomnosci w grafie sie juz przeboleje ;p

Tak samo Postal 2 , z trejlerow wynika ze grafa taka sobie ale widac ze klimat moze byc niezly ("koto-tlumik" jest najlepszy ;p )

P.S. wszystkiego dobrego w nofym roku ;p

Old Post 08-01-2003 15:35
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:27.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions