Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Gry online
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
qLA
Combat (Death Knight)

Gry online

Jakie gry lubicie?W co gracie online?Ogolnie... przepraszam, ze akurat na tym dziale forum pisze tego posta ale bardzo mnie to ciekawi bo chcialbym sobie pare modow/gier posciagac zeby online popykac.Ja osobiscie obecnie gram w Jedi, mody do HL tj. DoD, NS rzadko CS Battlefield 1942 demko i Tribes 2.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-02-2003 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil qLA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do qLA Znajdź więcej post'ów przez  qLA Dodaj qLA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać qLA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Enigmus
Leet (Friend)

ja gram w Tribes 2, Unreal Tournament 2003, Freedom Force, czasami w Army Operations i raz na jakis czas pykam sobie w Star Trek Voyager Elite Force Holomatch.

jesli chodzi o singleplaer to aktualnie gram tylko w GTA3 i Magic the Gathering (ten stary).

Old Post 13-02-2003 20:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Enigmus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Enigmus Znajdź więcej post'ów przez  Enigmus Dodaj Enigmus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Enigmus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Zawsze gram w jedna gre, czyli juz znacie odpowiedz. Przez caly czas jednak sledze wszystkie inne FPS-y w poszukiwaniu ewentualnej alternatywy.

No i ostatnio nie znajduje Malo tego, wlasciwie nie zapowiada sie nic ciekawego - z wyjatkiem moze Planetside. Ciekaw jestem, jak tam uporaja sie z szybkoscia rozgrywki... Zobaczymy....

Old Post 13-02-2003 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
remiq
Farmer

Online to tylko T2 i BF. W proporcjach 90:10

Old Post 13-02-2003 21:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil remiq Znajdź więcej post'ów przez  remiq Dodaj remiq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać remiq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pajda
Warrior (Scrag)

Online juz prawie nic :P
Glownie lan. A tutaj to wymienic moge: UT, vq3 i poniekad BF1942 oraz bq2.

Poza tym za czasow online gralem praktycznie we wszystko co popadnie lacznie z jk2 (glownie ctf zagranica - w pl sceni jk2 jest zaduzo lam wymyslajacych glupie ograniczenia i zasady), Rune (duele), Infiltration, Strike Force, UT2k3 demo, a nawet MoH:AA i kilka innych. Nie liczac oczywiscie mass rpg i innych gatunkow.

Old Post 13-02-2003 23:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pajda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pajda Znajdź więcej post'ów przez  Pajda Dodaj Pajda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pajda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

CS, Trybiki... A w singla to RollerCoaster Tycoon i Chessmaster 8000 (wypas $cor!)

Old Post 14-02-2003 15:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrYtA
Combat (Death Knight)

TO , T2 ....

chociaz ostatnio TO tylko jak mam mecz

Old Post 22-07-2003 13:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrYtA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrYtA Znajdź więcej post'ów przez  FrYtA Dodaj FrYtA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrYtA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

online T2,T2 i czasem T2
offline ostatnio DeusEx i T2

Old Post 22-07-2003 13:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Online...hmm...kiedyś (z rok temu )grałem regularnie w JK2, AA i T2 ale okazało się ze co zadużo to nie zdorowo (tak to jest jak się gra w 3 klanach na raz ), a więc najpeirw wyleciałem z klanu JK2 (Dark Sith, praktycznie od początku istnienia klanu), póxniej problemy z netem (a właściwie jego brak ) i najpóxniej mnie pożegnano z klanu America's Army (1st.pb, pierwszy polski klanik).

Z tego bilansu po roku tak na prawde gram sobie w co mi się podoba a najczęsciej w nic
Ostatnio tylko troche gram w demko Planetside, raz dziennie loguje sie do Tribes 2.
I raz na kilka dni pomęcze Americas Army.

Old Post 22-07-2003 14:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
qLA
Combat (Death Knight)

Widze, ze moj stary watek powrocil

Old Post 22-07-2003 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil qLA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do qLA Znajdź więcej post'ów przez  qLA Dodaj qLA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać qLA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|Berserker
Combat (Death Knight)

Nom, ja tylko w T2.Jeszcze niedawno wpadalem na serwery UT, ale teraz to juz mi sie nawet nie chce(a gralem dosyc dlugo, jakis rok).Z off linowych to cos mi odbilo ostatnio i zaczalem grac w Settlers IV (prawie niczym nie rozni sie od III zreszta).

Old Post 23-07-2003 00:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Berserker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Berserker Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Berserker Dodaj sYs|Berserker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Berserker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Enigmus
Leet (Friend)

a mi sie troche zmienilo przez ten czas.
jeszcze niedawno pykalem tylko i wylacznie w Anarchy Online, non stop. niedawno jednak (po ostatnim patchu) gra stala sie duzo mniej ciekawa. zaczalem wiec szukac czegos nowego.
przypomnialem sobie o planetside i bardzo sie napalilem. w koncy jednak uznalem ze T2 to prawie to samo i taniej, wiec wrocilem. no i jestem

teraz przede wszystkim surfuje po internecie i przesiaduje na forach. oprocz tego gram w T2 i Freedom Force. jesli chodzi o gry offline, to pykam dosyc czesto w GTA3, Freedom Force danger room, czasem odpale Splinter Cell.

gram tez ciagle na gameboy'u...

Old Post 23-07-2003 03:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Enigmus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Enigmus Znajdź więcej post'ów przez  Enigmus Dodaj Enigmus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Enigmus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$corcerer
Mad WildCat driver

Ja tam w tryby i Black&white (ściągnołem z KaZaY i nie moge zaaplikować patcha więc nie gram w to po necie) no i oczywiście porrastuvrat. tylko te 3 gry mam zainstalowane na kompie.

Ponadto siedze na forach i jestem uzależniony

Old Post 23-07-2003 08:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

To jest nas dwoch.

Old Post 23-07-2003 12:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez $corcerer
Ja tam w tryby i Black&white (ściągnołem z KaZaY i nie moge zaaplikować patcha więc nie gram w to po necie) no i oczywiście porrastuvrat. tylko te 3 gry mam zainstalowane na kompie.

Ponadto siedze na forach i jestem uzależniony

Zapomniales napisac ze jedziesz na trzepaczkach

Old Post 23-07-2003 12:08
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JAKuS
Combat (Death Knight)

no wlasnie ;[

Narazie tylko T2
choc jak wychodzi jakas ladnie wygladajaca gra to sciagam, pogram 10-30 minut i kasuje - najczesciej to jakies syfy nie warte uwagi.

Czekam na Hl2 i DUALITY

Teraz sciagne A:A (America's Army) i sprobuje poraz kolejny zagrac w to przez neta

Old Post 23-07-2003 14:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JAKuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JAKuS Znajdź więcej post'ów przez  JAKuS Dodaj JAKuS do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrYtA
Combat (Death Knight)

ten co gra w cos innego niz T2 to jest bolo
ciekawe czy tera ktos sie przyzna

Old Post 23-07-2003 21:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrYtA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrYtA Znajdź więcej post'ów przez  FrYtA Dodaj FrYtA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrYtA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|pio
Warrior (Scrag)

Ja gram jeszcze troche w nwn...

Old Post 23-07-2003 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|pio Znajdź więcej post'ów przez  sYs|pio Dodaj sYs|pio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|pio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

Ostatnio odkopałem 'białe kruki' Jagged Alliance 2 oraz Baldur's Gate 1 & 2... polecam! Klimat tych gierek bije na łeb, na szyje wszystkie dzisiejsze produkcje.

Old Post 23-07-2003 23:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|pio
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Ulraunt
Ostatnio odkopałem 'białe kruki' Jagged Alliance 2 oraz Baldur's Gate 1 & 2... polecam! Klimat tych gierek bije na łeb, na szyje wszystkie dzisiejsze produkcje.

Hehe BG1 chyba z 10 razy przeszedlem BG2 tez kilka razy... miodzik gierki

Old Post 24-07-2003 08:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|pio Znajdź więcej post'ów przez  sYs|pio Dodaj sYs|pio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|pio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
qLA
Combat (Death Knight)

No to ja tez napisze jakie gry-onlinowe poznalem od czasu zalozenie tego posta:JK2,AA,Vietcong,HL+mody (DoD,NS,CS,WL,S) BF1942, SoF2, MoH,Q3,UT, wiecej nie pamietam, za wszystkie... z gier MMOcRPG: Project Entropia, Anarchy Online, Ultima Online, Hellbreath.

Z gierek offline polecam stare,ale jareungeon Keeper 1 i 2

Old Post 24-07-2003 11:37
JAKuS
Combat (Death Knight)

Exclamation Baldur's Gate

zawsze chcialem zagrc w 2...ale jakos nie mialem nigdy okacji.
Moja najlepsza RGP to stara dosc gra LBA 2 (little big adventure 2)- zadne inne mi sie nie podobaly ...ten Baldur mnie jeszcze meczy......aaaaaa po co mi ten tytul przypominales.

Old Post 24-07-2003 12:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JAKuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JAKuS Znajdź więcej post'ów przez  JAKuS Dodaj JAKuS do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$corcerer
Mad WildCat driver

AAAA
LBA2 to moja pierwsza przygodówka !! jejq moze mam jeszcze gdzieś kompakt tylko ze na win2k to sobie nie pogram

Old Post 24-07-2003 13:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

etam ....to jest najlepszy MMRPG

Old Post 24-07-2003 15:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrYtA
Combat (Death Knight)

to ja wole WarCraft-ciora 3 , 2 ,1 cokolwiek pierwsza gra jaka mialem to byl War 1 pozniej doom2

polecam dooma hah niesamowity klimat pikseli ale kiedys,.... uff...

Old Post 24-07-2003 22:32
$corcerer
Mad WildCat driver

Jaki klimat pixeli?? nie słyszałeś o jDOOM ???

Old Post 25-07-2003 10:39
Enigmus
Leet (Friend)

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|StEELhEArT
etam ....to jest najlepszy MMRPG

lol, nie moge zaprzeczyc...

Old Post 25-07-2003 19:04
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:39.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions