Allan, ja o czyms innym mowie. Ja mowie o noobsach ktore chca sie uczyc i MYSLA. Reszta to odrzut, i tak nie beda grac dlugo. Porownaj sytuacje: FF Allan idzie sobie po doki, i rzuca granat do war room na czuja, jak to sie czesto robi. Zabija kolege z teamu ktory wlasnie bral doki. "Sorry" i po klopocie. Teraz w identycznej sytuacji jest "Wolfplayer". Tak samo wciska potem "sorry". Ja oceniam szanse na sluteczny vote - kick na polskich serwerach na ponad 75% - jesli zabitym byl ktos z grupy o ktorej wspomnialem w swoim poscie.
Ja czesto gram pod fake nick, lubie po prostu. I wielokrotnie zdarzaly mi sie sytuacje dowodzace tego, ze nasze wspaniale klanowe "community" albo zlewa, albo gnoi nowych graczy. Nie tak dawno temu gralem sobie na assault. Med z dosc znanego klanu siedzial na comm tower, wcisnal "I need ammo". Ja bylem na obronie na dole, lojtem, pod wieza. Odpowiedzialem mu "v6, v33", zeby wiedzial gdzie ma isc po ta cholerna amunicje. Co mis zrobil? Zaczal do mnie strzelac, bo nie pobieglem natychmiast na gore zeby mu dac to czego tak potrzebowal. Poniewaz nie lubie takich zachowan to odpowiedzialem ogniem. Strzelam dosc dobrze, a ze to byl odruch, to 5 pociskow i trupek :/. F1 oczywiscie, potem przez pol gry biegal za mna i albo mnie zabijal, albo zdejmowal do 10% health. Nie bylem mu dluzny (nie jestem asceta), wiec po tym jak go zarznalem - w odpowiedzi na jego strzaly - vote: kick, F1 od kolesiow oczywiscie i papa.
Po chwili spotkalismy sie na innym serwerze. Krotka dyskusja, powiedzialem jaki mam prawdziwy nick, jego reakcja? "O *****", "Sorry stary", "Przepraszam, nie wiedzialem ze jestes taki drazliwy", bla bla...". To jest zenada.
Swiety. Heh, w sumie dobrze ze ktos juz pomyslal o czyms podobnym... mam tylko nadzieje, ze to wypali po prostu. Co do metodologii treningu, to nie do konca tak. Bo aima moze sie uczyc na otwartych serwearch. Za to klekanie do strzalu, strafe, bindy, cvars, mp40 vs thompson itp. sa do nauczenia albo dzieki dlugiej praktyce, albo... dzieki krotkiemu wykladowi...
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|