Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Facet niewolnik
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
SweepeR
sweter

Facet niewolnik

OK, to co teraz napisze pewnie nie spodoba sie wiekszosci z Was, szczegolnie ze board tworzy zdecydowanie meska spolecznosc (z jednym wyjatkiem - hi Saari ).

Dzisiaj w szkole odbylem sobie krotka dyskusje z pewna kolezanka na temat milosci i sexu. A wszystko zaczelo sie od tego, ze z giBBeR'em stwierdzilismy, ze tak naprawde wszystko kreci sie wokol tego ostatniego. Pozniej dalem sobie opis na GG wlasnie to stwierdzajacy. I kolezanka, nazwijmy ja "Kasieńką" rzuciła się na mnie z pyskiem.

Najpierw moze opowiem o tym, co mnie do takiego stwierdzenia sklonilo. Pewna osoba, mowiaca ciagle o milosci, o tym jak to fajnie jest byc zakochanym, jak to sa zasady (np. wiernosci, etc.) ktorych nie nalezy lamac, ze zwiazek powinien opierac sie na wzajemnym zrozumieniu, znajomosci, etc. OK, z niczym sie nie sprzeczam. Ale ta sama osoba (facet, zeby nie bylo niedomowien) w jeden dzien zostaje poderwany przez jakas dziewczyne, ktora znal zaledwie kilka dni i malo z nia wczesniej rozmawial. A poderwany zostaje tradycyjnym sposobem - "na sex"

W tym momencie zaczalem sie zastanawiac jak to latwo kobiecie omotac sobie faceta wokol palca. Duzo znam takich przypadkow z zycia codziennego, wy zapewne tez. Ha, i jakie przyjemne jest byc takim omotanym A omotanie to najczesciej polega na fizycznym pociagu (trak to sie mowi? ). Czyli sex. A omotany facet dodatkowo moze czuc sie tak, jakby on sam sobie "zarwal ta panienke", jak maczo, jak prawdziwy mezczyzna. I wszyscy zyja w symbiozie.

Kolezanka Kasieńka uwielbia swojego pieska, Kreskę. I opowiadala mi przy okazji naszej rozmowy jak to sie wczoraj na jej kochanego pieska rzucily dwa samce-psy, ktorym chodzilo tylko i wylacznie o sex. Ja to dobrze znam - moj pies, Kora, w tej chwili ma cieczke - heh, jak widze jak lataja za nia psy, piszcza z podniecenia, z tego, ze nie moga sie poseksic (dzielnie stawiam im czola! ).... Troche zalosnie te psy wygladaja.... Jesli tak wyglada facet omotany przez kobiete, to... kheh...

Do czego zmierzam? Do tego, ze tak naprawde kobiety maja nad nami wladze absolutna - i to tak naprawde byc moze one rzadza swiatem, a nam, facetom, pozwalaja sie tylko "bawic w krolow i wojny". Do nich nalezy wladza - bo nikt tak nie wplynie na wladce jak jego zona, jakas kobieta, kochanka.

Po co sa faceci? Tak naprawde chyba tylko po to, zeby dawac sperme, a w niej geny. Popatrzcie na nature - w wiekszosci gatunkow to wlasnie samice opiekuja sie potomstwem, samice poluja, "utrzymuja rodzine". I pozwalaja samcowi czuc sie wladca. Popatrzcie np. na takie lwy - pewnie nie raz widzieliscie na jakis filmach dokumentalnych jak samicie poluja na antylopy, uganiaja sie za nimi, a samiec-lew, dumny wladca, lezy sobie gdzies w trawie, wygrzewa sie na sloncu, a pozniej tylko przychodzi na gotowe... Albo modliszki - kiedy juz jest po wszystkim, kiedy pan modliszek przekazal juz swoje geny, pani modliszek go po prostu zjada.

I to troche sux... Srednio mi sie podoba taka rola samca. Jesli nawet juz dojdzie do takiej prawdziwej milosci, czy tez Milosci, to facet tez, swiadomie badz nie, na wszystkie strony chce uszczesliwic swoja partnerke, zeby poczula sie jak krolowa. I tez czesto licza przy tym na wynagrodzenie w postaci sexu...

Kobiety zreszta tez mysla o sexie. Po co niby sie maluja, ubieraja w super modne ciuchy, picuja na maxa? Kiedy zapytacie o to jakas z nich (co oczywiscie zrobilem) - uslyszycie zapewne odpowiedz "zeby czuc sie lepiej". Owszem, czuja sie lepiej, bo czuja sie atrakcyjne. Dla facetow. Podswiadomie wiec tez chodzi im o sex.

[~w tle: Metallica - Orion ]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-04-2003 18:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

blah... musimy byc panowie 'twardsi' a nie wkladac nasz interes w kazda dziure jaka zobaczymy (bez obrazy... dziewczeta )... jezeli bedziemy wystarczajaco twardzi to role sie odwroca (kobity tez potrzebuja seksu, wiec to nie tak ze im nie bedzie zalezec)...

a tak wogole widac Sweeper ze nie ogladales ostatniej serii filmow dokumentalncyh o hipopotamach (to tak w nawiazaniu do zwierzakow )

i na koniec (ja juz to wyprobowalem - satysfakcja gwarantowana !) - wyrwijcie laske gdzies (najlepiej w barze) - oczywiscie najlepiej ladna i z typu 'piekna, madra i bogata' - moze to byc trudne- ale trzeba probowac - jak juz sie uda, potem standardowa procedura i jak juz dojdzie do 'fickow-mickow' - to brutalnie odmowcie (po chamsku no !) warto - chocby zeby zobaczyc te mine niedowierzania

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 14-04-2003 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

imho to wszystko zalezy od podejscia danej dziewczyny do zycia... i naszego tez... nie dajmy sie zwariowac i wrzucic wszystkie dziewczyny do szufladki : maluja sie by sie nam podobac... sorkas sweep ale jesli masz tylko takie "kolezanki" to ci wspolczuje.. sporo z dziewczyn ktorych spotykam w szkole to dziewczyny nie malujace sie wogole lub tylko by ukryc jakis tam swoj pryszcz or smth.. sa naturalne... i swietnie sie z nimi gada...
druga sprawa to wszystko zalezy od osobowosci a nie od sexu i reszty.. latwo mozna omotac.. ale trzeba jakos to potrafic a nie pokazujac cialo.. jesli w taki sposob "twoj kolega" zostal omotany to nie chce mu ublizac ale troche niezbyt jest inteligentny...

Old Post 14-04-2003 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SzakaL
www.q3arena.gry.wp.pl

ehhhh... to faceci mysla tylko o sexie... tak jest, najwaznejsze dla nich tylko ze ladna dupa. a dla zadnego nie liczy sie nic wiecej. prawdziwa milosc nie istnieje, to wymyslone, i tak przeciez zalezy wiekszosci tylko aby kogos 'przeleciec' :/ zwierzeta maja cel aby utrzymac gatunek, a ludzie tylko aby miec z tego przyjemnosc

Old Post 14-04-2003 19:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SzakaL Znajdź więcej post'ów przez  SzakaL Dodaj SzakaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SzakaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

na koniec (ja juz to wyprobowalem - satysfakcja gwarantowana !) - wyrwijcie laske gdzies (najlepiej w barze) - oczywiscie najlepiej ladna i z typu 'piekna, madra i bogata' - moze to byc trudne- ale trzeba probowac - jak juz sie uda, potem standardowa procedura i jak juz dojdzie do 'fickow-mickow' - to brutalnie odmowcie (po chamsku no !) warto - chocby zeby zobaczyc te mine niedowierzania

taaa wiem :>
juz to wyprobowalem

Old Post 14-04-2003 22:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
na koniec (ja juz to wyprobowalem - satysfakcja gwarantowana !) - wyrwijcie laske gdzies (najlepiej w barze) - oczywiscie najlepiej ladna i z typu 'piekna, madra i bogata' - moze to byc trudne- ale trzeba probowac - jak juz sie uda, potem standardowa procedura i jak juz dojdzie do 'fickow-mickow' - to brutalnie odmowcie (po chamsku no !) warto - chocby zeby zobaczyc te mine niedowierzania

taaa wiem :>
juz to wyprobowalem

Też tego zasmakowałem, całkiem ciekawe uczucie zobaczyć minkę takiej panienki :>

Old Post 14-04-2003 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Dwa powyzsze posty swiadcza, ze jednak kobiety nie maja wladzy absolutnej...

Sweep - pieprzysz - wiesz czemu - bo wszytki idzie w skrajnosc. Ludzie - gdzie wasz zdrowy rozsadek???

Old Post 15-04-2003 07:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Daleko za gorami, za lasami...

Old Post 15-04-2003 07:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

To teraz ja sie troche wypowiem.

Kobiety i wladza. Taaa... to fakt, nie ma czemu zaprzeczac. Ile to razy dziewczyna usmiechnie sie slicznie do pierwszego z brzegu chlopaka a ten zaraz przenosi wszystkie potrzebne jej rzeczy na miejsce. Usmichnie sie w McDonalds i obslugujacy ja fact natychmiast leci wybrac najladniejsze fryteczki. Usmiechnie w autobusie i srogi kanar postanawia przymknac oko na to ze "zapomniala" biletu

Czy jednak w powyzszych przypadkach chodzi o sex? No nie wiem. O ile jeszcze moze pierwszy przypadek jest w stanie cos osiagnac o tyle dwaj nastepni panowie juz nie za bardzo, a raczej wogole. Mysle wiec ze raczej chodzi o wewnetrzny urok kobiety. po prostu silnego mezczyzne fascynuje delikatnosc kobiety. Zauwazcie ze z babka ktora przychodzi w glowce zgolonej na jeza, spodniach i kurtce wojskowej, te numery raczej nie przejda. A przeciez z taka tez mozna sie przespac i miec te same przyjemnosc. Raczej wlasnie chodzi o te delikatnosc, ktorej brakuje facetow.

Wracajac do tego sexu - nie mysl Sweep takimi skrajnosciami. W milosci chodzi o dotyk, cieple spojrzenie i uczucie bycia kochanym. Sex jest tylko czescia zwiazku. Fakt wazna, ale tylko czescia. Bo przeciez, sa pary na wozkach inwalidzkich. Oni nie moga ale tez sie kochaja. A ludzie ktorym tylko o sex chodzi.... coz. Po prostu nie trzeba z takimi sie zadawac

Deadpool, lovebeer, infi - panna was kiedys urzadzila ze taka zemsta?

Old Post 15-04-2003 08:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Tu chodzi o mentalnosc obu "puci" Faceci nie kryja sie z tym, ze sex ma dla nich duze znaczenie. Dla kobiet ma on dokladnie takie samo znaczenie, ale one o tym nie mowia Doszlo do tego przez taka chora sytuacje, gdzie facet zaliczajacy na kazdej imprezie inna kobiete to "gosc" "model" itp, a kobieta zaliczajaca co chwila innego faceta to ****. Tak wiec faceci sie z tym nie kryja, a kobiety to ukrywaja

Jesli chodzi o manipulacjie mezczyznami to bym sie kloocil, ale tego tematu wole nie rozwijac

Old Post 15-04-2003 08:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Deadpool, lovebeer, infi - panna was kiedys urzadzila ze taka zemsta?

po prostu mialem nieprzyjemnosc parokrotnie natknac sie na takie wlasnie 'wielkie damy-zimne jak stal, niedostepne,a jednak uwodzace facetow (po co ???)' - postanowilem zrobic to samo

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 15-04-2003 09:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bulls
Warrior (Scrag)

To ze kobiety latwo moga omotac kogos sobie wokol palca na tzw. sex to jasna sprawa i trudno sie dziwic, ale to nie jest problem, o ile sie w miare wyglada. Ale jaki jest sens tego.
Jesli kobiecie wydaje sie ze zwabiajac kogos na seks posiadzie go to wielka pomylka. Nie to ma w niej zauwazyc przeciez. A pozniej sie dziwi ze jemu tylko to z nia jest potrzebne do szczescia.
Tak wiec ta droga jest prostsza ale nie prowadzi do wlasciwego celu, nawet jesli facet pozniej dostrzeze cos innego niz sex, to nie to samo

Old Post 15-04-2003 09:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bulls Znajdź więcej post'ów przez  Bulls Dodaj Bulls do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bulls prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
To teraz ja sie troche wypowiem.

[ciach]

nie cytuje bo malo chcialem dopisac ale chcialem napisac dla kogo

Old Post 15-04-2003 11:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

moja jedna uwaga:

- kwestia sexu u facetow jest rowniez zalezna od wieku - tzn. inaczej mysli, reaguje i "kocha" mezczyzna 19-letni, inaczej 30-latek, a jeszcze inaczej facet po 50-tce.

Mimo to Saari nie ludz sie - to co nazywasz urokiem kobiety, przetworzone przez nasze zmiennoprzecinkowe procesory zawsze ma przelozenie na sex, atrakcyjnosc seksualna itp.itd. Z drugiej strony z tego co wiem badania naukowe mowia, ze kobieta rowniez podswiadomie ocenia nowo poznanych mezczyzn pod katem przydatnosci do przedluzenia gatunku i jest to podswiadoma reakcja, ktora o niczym nie swiadczy. Po prostu analizujemy czy dany osobnik jest, czy nie jest atrakcyjny seksualnie.

A Ty Sweeper zapytaj "Kasienke" dlaczego jesli kobiety maja wedlug niej taka przewage nad mezczyznami i stanowimy dla nich tlo, to zapytaj: dlaczego, czemu na milosc boska Kopernik nie byla kobieta?!?

Old Post 15-04-2003 11:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez Mazio Z drugiej strony z tego co wiem badania naukowe mowia, ze kobieta rowniez podswiadomie ocenia nowo poznanych mezczyzn pod katem przydatnosci do przedluzenia gatunku i jest to podswiadoma reakcja, ktora o niczym nie swiadczy. Po prostu analizujemy czy dany osobnik jest, czy nie jest atrakcyjny seksualnie.

I feel so embarrassed

Nie dolujcie mnie, ze to tak wszystko wyglada bo strace reszki szacunku do ludzi

Old Post 15-04-2003 13:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

"Jestem czlowiekiem i nic co ludzkie nie jest mi obce."

nie sposob uciec od tego co zapisane jest w nas jako najprymitywniejsze instynkty - najwazniejszym z nich jest instykt przedluzania gatunku i on jest motorem wiekszosci zachowan w calym swiecie zywym... nie ma w tym moim zdaniem nic dolujacego!
Dolujacego ani zasmucajacego, nic co powinno sprawiac, ze mamy sie czego wstydzic - bowiem jako istoty myslace, potrafimy panowac nad swoimi popedami pozwalajac, aby rzadzily nimi uczucia tak piekne jak milosc.

Old Post 15-04-2003 16:56
SweepeR
sweter

OKi, dzisiaj sobie w szkole troche nad tym myslalem, rozmawialem z paroma osobami i doszedlem do wniosku, ze troche cala sprawe uproscilem. Ale nie calkiem.

Podstawowym bledem jakim widze w waszych postach jest rozumienie pojecia sex. Bo rozumiecie przez to pojscie do lozka i zdrowe chedozenie (specjalnie uzylem takiego mocnego wyrazu). Tymczasem sex to jednak cos wiecej - to jest dotyk, to jest pocalunek, to jest wtulenie sie w czyjes ramiona, to jest badanie dlonmi wszystkich fragmentow ciala naszej partnerki/partnera. Nie zawsze chodzi tylko o zakonczenie wszystkiego w lozku. Ja osobiscie nie mam takich zamiarow

quote:
[FPP]glan
sorkas sweep ale jesli masz tylko takie "kolezanki" to ci wspolczuje.. sporo z dziewczyn ktorych spotykam w szkole to dziewczyny nie malujace sie wogole lub tylko by ukryc jakis tam swoj pryszcz or smth.. sa naturalne... i swietnie sie z nimi gada...

Wiem, szczerze mowiac to jak tak teraz sobie popatrze to zdecydowana mniejszosc moich kolezanek sie maluje - tylko jakis delikatny makijaz sobie robia, typu blyszczyk na usta or smthg. I one tego nie potrzebuja - o wiele bardziej mi sie podobaja niz te wypicowane na maxa.

Ale w dalszym ciagu czesto z nimi rozmawiajac mam gdzies gleboko ochote sie do nich przytulic, pocalowac or smthg. Nic wiecej.

quote:
[FPP]Saari
Kobiety i wladza. Taaa... to fakt, nie ma czemu zaprzeczac. Ile to razy dziewczyna usmiechnie sie slicznie do pierwszego z brzegu chlopaka a ten zaraz przenosi wszystkie potrzebne jej rzeczy na miejsce. Usmichnie sie w McDonalds i obslugujacy ja fact natychmiast leci wybrac najladniejsze fryteczki. Usmiechnie w autobusie i srogi kanar postanawia przymknac oko na to ze "zapomniala" biletu

Dokladnie, utrafilas w samo sedno.

Mazio: Nice.

quote:
LoveBeer
a tak wogole widac Sweeper ze nie ogladales ostatniej serii filmow dokumentalncyh o hipopotamach

Zebys wiedzial, ze ostatnio jakis jeden ogladalem. W niedziele chyba na Discovery Animal Planet

Swoja droga ciekawe - jak wracalem ze szkoly do domu to stwierdzilem, ze wpadne tutaj, przeczytam sobie jakas jedna odpowiedz na ten temat i poprosze jakiegos moderatora o usuniecie tego topicu bo stwierdzilem, ze mi sie nie udal. A teraz widze, ze jednak jakies zainteresowanie jest - i co? Sex zawsze przyciaga.

Old Post 15-04-2003 17:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR

Swoja droga ciekawe - jak wracalem ze szkoly do domu to stwierdzilem, ze wpadne tutaj, przeczytam sobie jakas jedna odpowiedz na ten temat i poprosze jakiegos moderatora o usuniecie tego topicu bo stwierdzilem, ze mi sie nie udal. A teraz widze, ze jednak jakies zainteresowanie jest - i co? Sex zawsze przyciaga.

tylko nie zakladaj topicu sex fotki sweepa z twoimi zdjatkami... w niedwuznacznych pozach

a tak wracajac do tematu: to ktos mi wyjasni na jakiego naiwnego czlowieka licza te wyszpiclowane na maksa panienki niepotrafiace sie ubrac/umalowac, nakladajace kilogramy pudru na mordke itp itd?...

Old Post 15-04-2003 18:04
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
tylko nie zakladaj topicu sex fotki sweepa z twoimi zdjatkami... w niedwuznacznych pozach

Eeeee... czemu nie?

a tak wracajac do tematu: to ktos mi wyjasni na jakiego naiwnego czlowieka licza te wyszpiclowane na maksa panienki niepotrafiace sie ubrac/umalowac, nakladajace kilogramy pudru na mordke itp itd?...

Na takiego samego wyszpicowanego na maxa, polmozgiego czlowieka z kilogramem zelu na glowie i kilogramem sterydow w srodku (hi Ven )?

Edytowane przez [FPP]Saari dnia 16-04-2003 o godz. 12:26

Old Post 16-04-2003 08:18
glover
nienasycony

Wrecz przeciwnie moja droga, one sie bardzo dobrze potrafia ubierac, malowac, pudrowac, manicure'owac, depilowac i co tam jeszcze. W wiekszosci rozmow jest to temat wiadacy, chodza razem na dyski, na impry i proboja poznac facetow z jak najwiekszym ptakiem ktory potem zapewne przez kilka miesiecy bedzie spedzac czas (czytaj utrzymywac.).
Oczywiscie to troche uproszczone ale mniej wiecej taka jest mentalnosc mojej kuzynki.

Old Post 16-04-2003 09:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil glover Znajdź więcej post'ów przez  glover Dodaj glover do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać glover prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Addict3d
CPMA&THC

wojna plci cz I

Codziennie przekonywani jestesmy przez mass media, ze ludzie nie dziela sie na madrych i glupich, dobrych i zlych, ale przede wszystkim na kobiety i mezczyzn. Adwersarze podaja przy tym argumenty swiadczace o wyzszosci kazdej z pici. Wiele wskazuje jednak na to, ze powszechna mesko-damska wojne wygrywaja kobiety. "Sexmisyjne" archetypy kobiet-ochroniarzy, kobiet-wojskowych, kobiet-bohaterek, kobiet-traktorzystek pogardliwie wypowiadajacych sie o nizszym" meskim podgatunku, pojawiaja sie coraz czesciej w naszej rzeczywistosci i wywoluja coraz mniejsze zdziwienie. Naukowcy przekonuja ze kobiety sa bardziej odporne na stres, na ból i... chca byc meskie. Sa coraz bardziej wyemancypowane, pewne swoich racji, silniejsze. Na refleksje, czy beda szczesliwsze, gdy stana sie samowystarczalne, nie maja juz czasu.Codziennie

Slaba plec?
Uczeni podejrzewaja ze wyscig z czasem towarzyszacy mezczyznom, od pierwszych chwil zycia sprawia, ze nasze zegary biologiczne bija znacznie szybciej niz kobiece. Wlasnie dlatego mezczyZni wczesniej sie rozwijaja, ale takze, niestety, wczesniej umieraja. W krajach uprzemyslowionych kobiety zyja dluzej o 5 lat. W Polsce warunki sa nad wyraz nie sprzyjajace meskiej populacji. Tutaj statystyczny mezczyzna zyje o ponad 8 lat krócej od statystycznej kobiety, ale jezeli juz udalo mu sie przezyc, pracowac powinien 5 lat dluzej niz ona. Dlatego tez skladki ubezpieczeniowe na zycie, placone przez 40-letnich mezczyzn, sa o 13 proc wyzsze od skladek placonych przez slaba plec. Polowa polskich mezczyzn umiera miedzy 35 a 65 rokiem zycia. Czy ktos sie jednak tym przejmuje? Wprawdzie pisze sie tu i ówdzie, najczesciej w tzw. prasie kobiecej, ze rod meski jest trapiony przez rozne przypadlosci. Rak pluc, zoladka, rozrost prostaty, choroby krazenia z zawalem serca na czele wymieniane sa obok sklonnosci do "brzuszka" i szybko pojawiajacych sie zmarszczek. Gdy porównac tendencje w badaniach medycznych prowadzonych nad chorobami meskimi i kobiecymi, dla wiekszosci ludzi szokujacy jest fakt, ze liczba zgonów wsród mezczyzn, spowodowanych nowotworem organów plciowo-moczowych, przewyzsza liczbe zgonów spowodowanych ta sama przypadloscia u kobiet. Potwierdzily to badania prowadzone w Anglii i Walii. Okazalo sie, ze znacznie wiecej mezczyzn umiera na raka prostaty niz kobiet na nowotwór macicy. Niezwyklej sile kobiecej perswazji nalezy wiec przypisac fakt, ze to walka z rakiem macicy stala sie medycznym priorytetem w wielu panstwach.

Zwierze domowe
Mezczyzna poddawany jest ciaglej presji spolecznej. Powinien stale zachowywac sie jak macho, który potrafi sobie poradzic w kazdej sytuacji. Ma odnosic sukcesy zawodowe, zapewnic rodzinie byt, oczywiscie, na odpowiednio wysokim poziomie. Poza tym, przez 24 godziny na dobe musi miec swietna kondycje i ujmujaca powierzchownosc. Tego wymaga od niego glównie feministyczna czesc spoleczenstwa, która dba o wlasciwa edukacje nastepnych rzesz feministek. Mlodym kobietom podsuwa sie jedynie sluszne pisma, by wiedzialy, jak sie sprawy maja. A poniewaz z góry wiadomo, ze niemal 100 procent meskiej populacji nie jest w stanie sprostac wymaganiom wyemancypowanych pan, mezczyZni moga powszechnie aspirowac jedynie do miana zwierzat domowych. Troche glupawych, jednak niekiedy uzytecznych. Oto jak opisywano ich w "Przegladzie Tygodniowym" juz w 1993 roku: "Spróbujcie zapytac jakiegos przedstawiciela plci meskiej: Co dla pana znaczy byc mezczyzna? Patrzac na was oczami okraglymi ze zdziwienia, z otwartymi ustami i wreszcie podsmiewajac sie troche wyjakaja: A bo ja wiem? To znaczy nie byc kobieta! (...) Ich miejsce jest teraz czesto w kuchni, gdzie z lekka oglupiali i zdesperowani, probuja przyrzadzac salatke albo robic pranie". Pismo dla nowoczesnych kobiet "Cosmopolitan" lansuje najwyraZniej poglad, ze mezczyzna jest skrzyzowaniem Marysi Sierotki i osla. "MezczyZni czesto maja klopot z wlasna tozsamoscia czytamy w paZdziernikowym numerze pisma z biezacego roku. Kim sa? Kto jest ich bohaterem? Oto kilka wzorów wzietych prosto z zycia (...)." Nie wiadomo dokladnie, gdzie zyja autorki Cosmo, ale pozostaje tylko wspólczuc, poniewaz wspomniane wzory to miedzy innymi "mezczyzna-Klapouchy, mezczyzna-Chodak czy mezczyzna-Mis znany wszystkim z okropnie glupich i infantylnych reklamówek plynu do plukania". Zaciekawieni wymowa artykulów zamieszczanych przez "Cosmopolitan", zapragnelismy dowiedziec sie, do kogo kierowane sa te Cosmoprawdy i jakiej filozofii holduje pismo, oprócz "Filozofii szybkich numerków" (tytul jednego z artykulów). Postanowilismy zasiegnac informacji u Zródla: Mysle, ze filozofie "Cosmopolitan" najlepiej zdefiniowac przez okreslenie czytelniczki naszego pisma mówi Grazyna Olbrych, redaktor naczelna polskiej edycji "Cosmopolitan". Modelowa czytelniczka, o której myslimy piszac artykuly, to mloda kobieta, która nie jest jeszcze zamezna i nie pozostaje w stalym zwiazku. Pracuje lub jeszcze studiuje. Wazna jest dla niej kariera zawodowa, chce byc kobieta niezalezna. Co nie znaczy, ze nie interesuje sie mezczyznami. Oczywiscie, chcialaby miec tez cudowne zycie w jakims zwiazku. "Cosmopolitan" jest przyjaciólka naszej czytelniczki, jakby starsza siostra która ja poprowadzi po zyciu. Dokad "Cosmopolitan" chce doprowadzic mlode dziewczeta? Czy do skrajnego feminizmu? Przeciez kazda kobieta jest feministka twierdzi redaktor naczelna pisma. Nie istnieje panie, które sa maskulinistkami. Wszystkie dbaja o wlasne interesy i interesy swojej plci. Kiedys kobiety mialy dbac o dzieci, o dom i rodzine ale to byl zabobon. Z lektury pism kobiecych wynika, ze choc nie istniej panie, które sa maskulinistkami, niezwykle poprawia nastrój "swiadomosc, iz takze wsród mezczyzn sa feministki". Czy ta zadziwiajaca logika nie doprowadzi wkrótce do "sexmisyjnej" chluby ze "wspanialej poprzedniczki o nazwisku Kopernik"?bujcie

Sex profesjonalny
Jak o meskiej kondycji potrafi mówic prawdziwa kobieta? Posluchajmy wywodu Hanny Bakuly: "Podczas gdy polowa mezczyzn walczy z impotencja druga polowa dzieli sie na podgrupy. Pierwsza czyli zdrowych psychicznie i fizycznie fantastycznych samców jest ich mniej wiecej trzy procent. Druga zdrowych fizycznie, ale z kompleksami trzydziesci procent. I trzecia zdrowych fizycznie i psychicznie facetów, których seks z niewiadomych powodów przestal interesowac i zastepuja go pracoholizmem." Nic dodac, nic ujac. Mezczyzna, który nie chce nosic etykietki "zniewiescialy", powinien stale byc gotowy do milosnych uniesien. Co czyni, by nie narazac sie na smiesznosc i uszczesliwic partnerke? ?yka Viagre. Zapotrzebowanie na ten specyfik pokazuje, z jak powaznym problemem mamy do czynienia. Zaledwie przez dwa pierwsze miesiace po zarejestrowaniu leku w USA wypisano na niego po- nad 1,5 mln recept. Pigulki trafily takze na czarny rynek, gdzie z powodzeniem znajduja nabywców, których nie odstrasza jakiekolwiek ryzyko. Ile warta jest Viagra dla Polaka? Za jedna pigulke gotów jest zaplacic ponad 20 dolarów. MezczyZni nie zrazajac sie ubocznymi skutkami stosowania Viagry bólami glowy, miesni, zaburzeniami widzenia, zaklóceniami pracy ukladu krazenia czy pracy górnego odcinka przewodu pokarmowego. Wszystko to rekompensuje mozliwosc sprostania rosnacym wymaganiom seksualnym partnerek. Nawet doniesienia o zgonach, do których w opinii specjalistów mogla przyczynic sie Viagra, nie zmniejszyly popytu na ten superafrodyzjak. A stosuja go nie tylko cierpiacy na impotencje, ale przede wszystkim mezczyZni z kompleksami. Tymczasem panie zasypywane sa radami, jak traktowac "ukochanego" najwazniejsze, aby nie na serio.

Jeśli prawych i umiejętnych nie będzie się wyróżniać, Ludzie zaprzestaną rywalizacji; Jeśli trudne do osiągnięcia dobra nie będą celem dążeń, Ludzie przestaną być rabusiami i bandytami; Jeśli rzeczy budzące pragnienia pozostaną w ukryciu, Znikną również zaciemnienia ludzkich umysłów.
Istota Drogi nie jest określona: Chociaż istnieją nazwy, głęboka treść słów Pozostaje nieuchwytna.

Old Post 01-05-2003 04:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Addict3d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Addict3d Znajdź więcej post'ów przez  Addict3d Dodaj Addict3d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Addict3d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Addict3d
CPMA&THC

wojna plci cz II

Sprawiedliwosc?
Slawomir Mizerski w swym felietonie "Zemsta kobiet" ("Playboy" nr 6 z 1996 r.) pisze, ze w Polsce kobietom dostarczaja satysfakcji sprawdzone przez lata sztuczki, np. powiadomienie o domowych niesnaskach mamusi. tatusia i tesciowej. Ale takze znacznie bardziej dotkliwe skuteczne izolowanie dzieci od ich ojca. Dzieki temu, ze polskie sadownictwo rodzinne jest zdominowane przez kobiety, rocznie przybywa w Polsce blisko 30 tys. pólsierot twierdzi Jacek Sztajer, prezes Stolecznego Stowarzyszenia Obrony Praw Ojca. Robione jest wszystko, by rozwiesc dziecko z ojcem. 95% spraw rozwodowych konczy sie przyznaniem dziecka matce. W ciagu dziesieciu lat tylko dziesiec razy sedziny uznaly, ze ojciec bedzie lepszym opiekunem. Na nic zdaja sie wyniki wieloletnich badan prowadzonych przez prof. Marie Jarosz z Polskiej Akademii Nauk, które dowodza ze dzieci wychowywane tylko przez ojców lepiej radze sobie w szkole, sa samodzielniejsze i bardziej zdyscyplinowane niz ich rówiesnicy wychowywani przez samotne matki. W Polsce ojciec moze liczyc na przyznanie opieki nad dzieckiem wtedy, gdy matka nie zyje lub sama zrzeka sie opieki. Prostytucja i alkoholizm kobiety nie zawsze sa dla sadu wystarczajacym argumentem, by powierzyc dzieci spokojnemu ojcu. Zlozylismy petycje do ministra sprawiedliwosci poparta tysiacami podpisów o odfemnizowanie zawodu sedziego mówi Jacek Sztajer. Sto dolaczonych przez nas teczek pokazywalo sprawy, w ktorych dzieci z cala swiadomoscia zostaly powierzone matkom degeneratkom: alkoholiczkom, prostytutkom, narkomankom, a nie przecietnemu, szaremu, ale zdrowemu ojcu. Kilka lat temu sad powierzyl kilkumiesieczne dziecko matce alkoholiczce, a nie ojcu. Tylko dlatego, ze byl taksówkarzem. Sad uznal, ze z powodu wykonywanej pracy nie bedzie mógl sprawowac opieki nad dzieckiem. Alkoholiczka, której oddano w majestacie prawa dziecko, zakatowala placzace niemowle butelka po wódce. Stowarzyszenie skierowalo do ówczesnego ministra sprawiedliwosci wniosek o odebranie immunitetu sedziowskiego i postawienie w stan oskarzenia za przestepstwo pomocnicze. Sprawa do dzis pozostala bez odpowiedzi. Kiedy prostytuujaca sie matka zapragnela odzyskac dziecko po trzyletniej przerwie, warszawski sad nie powolywal sie na argument tzw. destabilizowania dziecka. Wrócilo ono do matki, która porzucila je ponownie. W sadach rodzinnych dochodzi niekiedy do sytuacji, w które trudno uwierzyc mówi Jacek Sztajer. Pewna pani sedzina z warszawskiego sadu rodzinnego stwierdzila, ze jezeli Tadeusz X. odda zonie mieszkanie, konto i samochód, to wówczas ona na mocy tej ugody bedzie mu wydawac na kazdy weekend dziecko. Ugoda zostala zawarta. Kiedy przekazal wszystko, co posiadal, byla zona sprzedala mieszkanie i slad po niej zaginal. A Tadeusz od trzech szuka swojego dziecka. , W Anglii zadza kobiecej zemsty przybrala inna forme. Juz w 1993 r. panie zalatwialy - tam domowe porachunki przy uzyciu sily. Przeprowadzone wówczas badania wykazaly, ze wsród ofiar rodzinnych bijatyk jest 45% mezczyzn, a tylko 17% kobiet. Do bicia swoich mezów przyznaja sie takze Wenezuelki i Francuzki. W Wielkiej Brytanii otwarto nawet pierwsze schronisko dla mezczyzn maltretowanych przez zony, az 19 procent bylo pobitych do nieprzytomnosci. Ofiary agresywnych malzonek maja zapewnione w schronisku noclegi, pomoc medyczna oraz porady psychologa i prawnika. Jak w Polsce wyglada statystyka bicia mezczyzn, nie wiadomo.Slawomir

Inzynierowie dusz
Komu tak naprawde zalezy na podtrzymywaniu wojny plci; podkreslaniu antagonizmów; tworzeniu gett meskich i zenskich? Wciaz powielane sa tanie, sprawdzone recepty na poczucie ludzkiej wyjatkowosci. Nic bowiem nie poprawia tak samopoczucia statystycznego Ziemianina, jak przeswiadczenie o wlasnej wyzszosci, przynajmniej nad czescia ludzkiego rodzaju. To juz nie tylko zabawa, to takze antidotum na rózne spoleczne bolaczki. A przede wszystkim potezny biznes, który gwarantuje calkiem niezle dochody. Jak inaczej mozna wytlumaczyc fakt, ze wydawca feministycznego "Cosmopolitan", ubolewajacego nad niedoskonaloscia meskiego rodu, wydaje równiez "CKM" pismo kazdego mezczyzny. Tu sprzedawane sa prawdy rodzaju meskiego o idealnej kobiecie. Za a jedyne 4500 dolarów mozesz miec Pamele Anderson na wlasnosc. A kiedy ci sie opatrzy, oddaj ja koledze i zamów sobie któras z jej wielu kolezanek ze Slonecznego patrolu" czytamy w pierwszym numerze "CKM". Stworzylismy cos, co wiekszosc mezczyzn bez wahania okresla mianem kobieta doskonala chwali sie Matt McMullen, wlasciciel kalifornijskiej fabryki kobiet idealnych. Dlaczego? "Dziewczeta wytwarzane sa z wysokiej jakosci silikonu, który w dotyku jest taki sam jak ludzka skora" i jak utrzymuje anonimowy uzytkownik idealu kobiecosci: "Moja towarzyszka nie przezywa rozterek i stresów, nie starzeje sie (...) No, a poza tym, to jest bardzo bezpieczny seks". I juz zapewne zagorzale feministki w oparciu o te wypowiedz bylyby gotowe do przeprowadzenia dowodu na wyzszosci kobiety nad mezczyzna. Odpowiedzmy im slowami pewnego dzentelmena, któwniez "CKM" pismo kazdego zony: Oczywiscie kochanie, ze kobieta stoi znacznie wyzej od mezczyzny, ale na jego plecach.

P.S. Jak ma sie wirtualna rzeczywistsc kreowana przez prase feministyczna do zycia moze sie przekonac kazdy kto ma kontakt z kobietami pracujacymi w biurach i urzedach. 90% z nich reprezentuje soba taki profesjonalizm i poziom umyslowy, ze czlowieka, który musi z nimi wspólpracowac po prostu szlag trafia.
Po co wiec wmawiac ludziom, ze kobieta jest lepszym szefem, lepszym kierowca albo, ze po odpowiednim treningu tez podniesie 360 kg? Nie lepiej czerpac korzysci z odmiennosci plci które sa przeciez tak zaprojektowane by sie na wzajem dopelnialy? .

kopiuj/wklej z http://free.polbox.pl/f/flasher/m_wojna_plci.html

Jeśli prawych i umiejętnych nie będzie się wyróżniać, Ludzie zaprzestaną rywalizacji; Jeśli trudne do osiągnięcia dobra nie będą celem dążeń, Ludzie przestaną być rabusiami i bandytami; Jeśli rzeczy budzące pragnienia pozostaną w ukryciu, Znikną również zaciemnienia ludzkich umysłów.
Istota Drogi nie jest określona: Chociaż istnieją nazwy, głęboka treść słów Pozostaje nieuchwytna.

Old Post 01-05-2003 04:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Addict3d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Addict3d Znajdź więcej post'ów przez  Addict3d Dodaj Addict3d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Addict3d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Hmm ... temat przypomina mi działanie czcigodnych macieży z Diuny F.Herberta Kontrola mężczyzna za pomocą sexu.
Ale wystrczy mieć trochę więcej w głowie aby nie dać się omotać zmysłom i pożądaniu
Poza tym to od zarania dziejów kobiety zawsze jakoś kontrolują mężczyzn (nie zawsze sex, choć mogę się mylić) tak aby ich działania były zgodne z ich intencjami. Tylko metody się zmieniają z biegiem czasu.
Addict3d a nie wystrczyło dać link ??

Old Post 02-05-2003 00:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bulls
Warrior (Scrag)

Facet zawsze bedzie niewolnikiem o ile bedzie musial wchodzic z inicjatywa czegokolwiek. To facet musi sie postarac o kontakt z dziewczyna, cs zaproponowac, jej rola to odmowa, akceptacja lub poprostu ignorancja. Wiadomo zenie jest tak zawsze ale w wiekszoscim. Wiec ona decyduje o tym co, kiedy i przede wszystkim czy wogole. Ale czy jestesmy przez to niewolnikami, czy to one sa poniekad na naszej łasce Tu bym sie zastanowil.

Old Post 02-05-2003 07:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bulls Znajdź więcej post'ów przez  Bulls Dodaj Bulls do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bulls prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer
po prostu mialem nieprzyjemnosc parokrotnie natknac sie na takie wlasnie 'wielkie damy-zimne jak stal, niedostepne,a jednak uwodzace facetow (po co ???)' - postanowilem zrobic to samo

hmm, chyba powinienes zmienic ksywke na LoveRboy

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 04-05-2003 13:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

Wlasnie takie kobiety - zimne i niedostepne sa bardziej podniecajace Bo musisz sie niezle napocic, zeby ja zdobyc ... ale potem jest satysfakcja

Old Post 04-05-2003 13:19
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez insmac
Wlasnie takie kobiety - zimne i niedostepne sa bardziej podniecajace Bo musisz sie niezle napocic, zeby ja zdobyc ... ale potem jest satysfakcja

Jak mam marnowac swoje zasoby (czyt cash) na zdowbywanie jakies "nieprzystepnej" a potem okaze sie ze dziewcze jest totalnie "nie kumate" (no bo jak ma byc jak jest nieprzystepna) to wole za ten cash cos do kompa kupic, albo postawic kumplom wodke i sie urznac...

Old Post 04-05-2003 14:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

dokladnie lucas ! zgadzam sie w 110% (a wczesniejszy przypadek to experyment ktory jeszcze bardziej mnie utwierdzil w tym przekonaniu )

btw - no to sie pytam w zwiazku z tym - co sie bardziej oplaca wziasc (niskobudzetowego) - gf 4200 czy tanszego o 200-250 pln radeona 9100 (na rdzeniu 8500) ???

sxn | blog

Old Post 04-05-2003 15:34
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer
btw - no to sie pytam w zwiazku z tym - co sie bardziej oplaca wziasc (niskobudzetowego) - gf 4200 czy tanszego o 200-250 pln radeona 9100 (na rdzeniu 8500) ???

8500 a ti 4200 - to jest pytanie.

Zas 8500 LE (LE - light edition) czyli 9100 a ti 4200 nie jest warte rozwazania.

W tej konfiguracji - ti 4200. Jak sie zalapiesz - to sa creative za 570 (64mb ram).

Jak zas koniecznie chcesz radka - to 8500 (tyle ze tego nie ma)...

Old Post 04-05-2003 16:10
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ludzie nie ma niedostepnych kobiet Sa tzw "lalki" (cos jak Britney) ktore dla "normalnych" sa fakt, niedostepne, ale dla ludzi z kasa, samochodem (BMW itp) lysych, bez karku - sa dostepne. Reszta to panny "pewne siebie" ktore na dloozsza mete zostaja same bo nikt z nimi dloozej nie wytrzymuje (chyba ze pantoflarz 1 stopnia). Cala reszta to zwykle kobiety dostepne dla wszystkich Wcale nie trzeba nakladow finansowych wystarczy dobrze pogadac Nawet jesli dziewczyna zgrywa "cnotliwa" to tak nie jest i wczesniej czy pozniej cos sie da wykrzesac (wiem z autopsji )

Old Post 04-05-2003 16:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:03.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions