Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Postal 2 - Mieszane Uczucia
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Mazio
Guest

Exclamation Postal 2 - Mieszane Uczucia

POSTAL 2 - mieszane uczucia!

Jestem juz duzym chlopcem! Sadze, ze stosunkowo rozsadnym, normalnym facetem, bez jakichs specjalnych odchylen w zadna ze stron (oby tak bylo! ), chociaz....

... chociaz moja pewnosc siebie w tej materii zostala wlasnie zachwiana i wcale nie jestem pewien czy napewno!

A moze tkwi we mnie gdzies gleboko jakis psychol albo zboczek ?!?

Przyczyna takiego stanu rzeczy jest demko do Postal 2, ktore jest chore , obrzydliwe , przerazajace , nienormalne , debilne , brutalne do potengi entej i.... k***na mac tak wciaga , ze jak debil ganialem po ulicach najpierw z lopata, potem cholera wie z czym jeszcze (zdaje sie, ze nawet z rozpietym rozporkiem ) i tylko patrzylem z przerazeniem, ze jeszcze 5 minut demo, nie 3 minuty, nie 1....

Chyba mnie po******!

Powiedcie czy to ja jestem chory, czy moze ta gra?! A moze zyjemy juz w tak chorych czasach, ze w kazdym z nas tkwi psychol, swir, maniak i zboczek?!?

ps. anyway - O TEMPORA, O MORES!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-04-2003 17:27
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Mam cala gierke... Grafika to nie zachwyca...

Old Post 17-04-2003 17:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja grając w jedynke bawilem sie edytorem...zmienilem troche te mape gdzie jacys ludzie wybiegaj z budynku i trzeba zabic jak najwięcej w jedną minute...mało mi troche było te kilkaset zabitych wiec przerobilem sobie tylko limit czasu na 9999999999 minut
Jednak po zabicu ponad 7000 ludzi znudziło mi sie
a 2 sciągne (demko) hmm tylko skąd? macie linki?
[edit] ooo juz mam )

Old Post 17-04-2003 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Mam cala gierke... Grafika to nie zachwyca...
Jedynka w tej kwestii tez nie wygladala lepiej. Istota tego produktu jest skandal. To przyciaga nabywcow i to swiadczy o sukcesie.

Old Post 17-04-2003 21:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Tworcy gry robiac takie gowno poszli na latwizne. Buh co za wysiłek dla firmy... zrobic krwawe fpp

Old Post 17-04-2003 21:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Gierka słaba, bardzo słaba.

Brutalnośc też nie rozwinięta tak jakto się w sloganach słyszało.
Brutalniejszy jest wg mnie SOF, tam możesz spokojnie rozczłonkować zwłoki, a tu jedynie pokopać.
Tylko, że w SOF nie ma oddawana płynów uryologicznych (czy jakoś).

"Przejść grę można bez używania przemocy"

Niby tak, ale sytuacje co chwile są takie, żeby jaknajbardziej zdenerwować gracza i zmusić go do użycia przemocy. I zawsze jak sie wykonuje jakieś zadanie po wykonaniu go banda "kogośtam" wyskakuje i zaczyna rozrube. Niepodoba mi się to. Gra prawie zmusza do użycia przemocy.

Więcej napsuć i narozpierdzielać można chociażby w GTA.

Grafika słaba. Nic dodać nic ująć. Niby to fotorealistyczne ma być, ale coś komuś nie wyszło.

Mi się nie podoba ta giera. Ocena 1/10

Old Post 17-04-2003 21:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Grafika nie powala.....ale nie jest źle....gra chora ..tu nie ma co dyskutowac Ale fabuła jest - zdobyć mleko - 'pij mleko bedziesz wielki'

Old Post 17-04-2003 22:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

co tam demko... ktos z was chce pelna wersje? moge udostepnic na jakims ftpie iso

you accept (reject, respect);

Old Post 17-04-2003 23:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Deadpool

...
Brutalniejszy jest wg mnie SOF, tam możesz spokojnie rozczłonkować zwłoki, a tu jedynie pokopać.
...

I o tym wlasnie powiedzialem: O tempora, O mores!!

W SOF2 pomimo brutalnosci mamy jakies logiczne i moralne uzasadnienie co do jej wystepowania, w Postalu 2 - nie!! Tu brutalnosc wylewa sie z ekranu sama przez sie!

Poza tym - LOL - oto ofiara gier komputerowych XXI-go wieku
- "co to za brutalnosc skoro nie mozna rozczlonkowac zwlok?!"
niezlych czasow dozylismy, nie ma co!

Ktos inny stwierdza w odpowiedzi, ze : "... Grafika nie zachwyca..." BUHAUHAHAHA!!!

Siadaj! Dwoja!!!

Zdaje sobie sprawe, ze jeszcze nie mozemy nasikac komus na twarz bardziej fotorealistycznie, a wiele juz istniejacych gier FPP kasuje jakosc z Postala 2 w przedbiegach, ale nie lamcie sie moze w Postalu 4....

I zeby bylo jasne - nie jestem absolutnie zwolennikiem teorii, ze gry komputerowe sa zgubne dla dzieci i mlodziezy, ze sa brutalne i ze to za ich przyczyna mlodzi ludzie staczaja sie na zla droge, jak to ostatnio pozalowania godni dziennikarze z roznych pism, gazet czy telewizji (przoduje w tym prasa kobieca) maja w zwyczaju nam wmawiac.

Ja tylko stwierdzilem fakt, ze gra jest chora i ze niestety w calej swojej glupocie ma w sobie cos, co po chwili grania wciaga... i sam sobie sie dziwie, ze tak to odbieram bo faktycznie gra jest raczej przecietnej jakosci. Dlatego tez mysle, ze niestety ale wszyscy juz jestesmy skazeni w jakis sposob tym ciaglym ogladaniem krwi i smierci, oraz innych "mocnych" scen w debilnych programach informacyjnych telewizji, roznych "997", Discovery - "Wieczor zbrodni", filmach sensacyjnych i innego rodzaju, grach przeroznej masci - i nasuwa mi sie jedno pytanie:

Co bedzie uznawane za "mocne", czy wulgarne, czy zbyt wyuzdane za 100 lat?!?

Mysle, ze opadla by nam niezle szczeka, gdybysmy mogli to zobaczyc?

Old Post 18-04-2003 00:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:

doibrze gada
sof brutalny jest i basta!
hehe
dobra a tak wogole.. to w postala 2 jescze nie gralem. i niezbyt mam przez was ochote chociaz kumpel chodzil i sie strasznie jaral gierka...

kij wie.. moze odpale moze nie... ale bezsensownej przemocy jakos takos .. nie lubie... :/
sam postal 1 .. troche sie pogralo, zapomnialo.. po kilku latach przypomnialo, pogralo .. wykasowalo... nudne to to...

imho.. marnowanie czasu programistow i innych na stworzenie gniotow.

Old Post 18-04-2003 00:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
co tam demko... ktos z was chce pelna wersje? moge udostepnic na jakims ftpie iso

Zainsteresowani pełną wersją już ją dawno mają, i w większości dawno pokasowali z hadeków.

Old Post 18-04-2003 01:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:

Zainsteresowani pełną wersją już ją dawno mają, i w większości dawno pokasowali z hadeków.

Ja tam demo nagralem na cd z demkami gier

Old Post 18-04-2003 08:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo

Ja bym był bardzo wdzięczny

z gory thx :*******

Old Post 18-04-2003 08:56
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
Ja bym był bardzo wdzięczny

z gory thx :*******

znowu sie pedala na boardze a feee

Old Post 18-04-2003 09:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

Imo szkoda transferów na tego gniota. Z ciekawosci tylko w to zagralem ( full ) i jedyne co o tej gierze pomyslalem to "Cos co miało być hitem, kontynuacją kultowej (?!) gierki, okazało sie niesmacznym dowcipem"
Ogolnie nie polecam. Juz lepiej pasjansa poukładać.

A to dla tych którzy chcą troszke dłużej pograć w demko:

code:
Turn off timer in Demo Go into the Console (~) and type : Set Gamestate Demotime 9999 Enjoy the demo for as long as you like

Old Post 18-04-2003 14:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

A propo jakości dzisiejszych dni: kupiłem wczoraj Warcrafta 2 za marne 20 zetów, zadna gra mnie tak nie wciagnela od paru lat! Zachecam wszystkich do siegania po starocie. Łezka sie w oku kręci

Old Post 18-04-2003 18:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Ja dorwałem Diablo 1 + Hellfire, młuciłem w to i młucę nadal. Wypas gra.

Niektóre starocie mają coś w sobie, że można je po raz trylionowy przejść i mieć równie dobrą radoche co za pierwszym razem.

Old Post 18-04-2003 20:58
AlieneK
KOSZ

Obie te gry są zajebiste
Ale Diablo po pewnym czasie już mi sie znudzil i do nie go nie wracam

Old Post 18-04-2003 21:11
Ulraunt.
ULRAUNT

To juz nie ta epoka. Teraz powstaja gry dla nowych... dopierdo odkrywajacych swiatek gier. Za stary jestem na nowe gry. A reanimacje gier koją moją duszę (jDOOM)

Old Post 18-04-2003 22:21
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

heh starocie roxx
staly zestaw na dysq: warcraft 2, fatal racing, tranport tycon deluxe i niedlugo dojdzie do tego jesce sof 1

Old Post 18-04-2003 22:47
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
, tranport tycon deluxe

Wrzuc gdzies na ftp...

Old Post 18-04-2003 23:02
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Wrzuc gdzies na ftp...

chwile poszukac na google i masz..

http://priv.twoje-sudety.pl/~tycoon/pliki/ttdwin.rar

mi sie ni chcialo wrzucac

Old Post 18-04-2003 23:33
Lucas
esports.pl

quote:
chwile poszukac na google i masz..

http://priv.twoje-sudety.pl/~tycoon/pliki/ttdwin.rar

mi sie ni chcialo wrzucac

Len...

Transfer sobie...

Old Post 18-04-2003 23:41
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Len...

Transfer sobie...

hmm nie len, tylko nie mialem gdzie tego wystawic. nie mam takiego duzego konta dzies teraz w inecie

narzekasz.. zawsze wszystko chcesz miec od razu a nie mozesz chwile poczekac?
gdybym mial to wrzucac to bys poczekal dluzej

Old Post 18-04-2003 23:45
Lucas
esports.pl

quote:
hmm nie len, tylko nie mialem gdzie tego wystawic. nie mam takiego duzego konta dzies teraz w inecie

narzekasz.. zawsze wszystko chcesz miec od razu a nie mozesz chwile poczekac?
gdybym mial to wrzucac to bys poczekal dluzej

Ad1 - trzeba bylo sie ustawic...

Ad2 - jak ktos zaczynal od 8 MBit na 40 osób to tak juz jest skrzywiony

Old Post 19-04-2003 10:26
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Thumbs up

Ja gralem ostatnio w Settlers 2. Ta gra wymiata.

Old Post 19-04-2003 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Co do postala Ta gra jest smieszna :>
Jednak mnie nie wciąga zabardzo.....nudzi sie po kilkunastu minutach....
Spróbujcie sikać pod kątem 90 stopni do góry

Old Post 19-04-2003 12:01
d4
* d r u n k *

quote:
heh starocie roxx :]
staly zestaw na dysq: warcraft 2, fatal racing, tranport tycon deluxe i niedlugo dojdzie do tego jesce sof 1 :]

Wuaśnie instaluje SOF1, potem Gold patch, potem 107 i idziem ciupać.

Old Post 19-04-2003 12:08
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:

Wuaśnie instaluje SOF1, potem Gold patch, potem 107 i idziem ciupać.

sof.fpp stoi dla ciebie otworem
Lucek: sorkas, ale nie moge sie dostac na moje 1,5 gigowe konto na www

Old Post 19-04-2003 17:43
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Hmm ... Postal 1 ogólnie mniam W 2 jeszcze nie miałem okazji pograć ale jak "zabawa" wciągnie mnie to będzie extra w tle śmiech szaleńca

Poza tym jeżeli chodzi o granie w nowe gry to nic mnie nie wciąga. Jakoś za wiele teraz one oferują.

Old Post 23-04-2003 12:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:03.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions