Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Vote
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Vote

Na kogo jutro głosujecie? (13 czerwca)

Ja nie mam zielonego pojęcia. Kampani wyborczej w ogole nie zauważyłem oprocz kilku reklam w TV, na słupach i jakiegoś debila w samochodzie z megafonem.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-06-2004 21:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

nie wiem

Mam jakies ulotki w plecaku ktore nachalnie wciskali mi jacys kolesie na przystankach wiec moze ktoras z tych osob wybiore

Old Post 12-06-2004 21:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

S A M O O B R O N A wcale nie zartuje ,bo kto ma lepszy pomysl ?

Old Post 12-06-2004 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

PO

Old Post 12-06-2004 21:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

heh
ja mam problem z glowy, nie zalatwilem sobie 'przekierowania' do tego okregu na czas, a do domu wracac nie bede a niech sie wypchaja ta europa, najpierw trzeba burdel u nas posprzatac... moze cos im tam sie uda wygadac dla Polski, ale watpie...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 12-06-2004 21:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
driada
Veteran (Ogre)

gdybym głosowała, to na PO, ale nie głosuje, bo sie do domu nie wyrwe z poznania jutro
niedobrze. znowu będzie niska frekwencja

Old Post 12-06-2004 21:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil driada Kliknij tutaj by wysłać e-maila do driada Znajdź więcej post'ów przez  driada Dodaj driada do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać driada prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Ja bede na pewno glosowal, bo to moj pierwszy raz
Ale nie mam pojecia na kogo :/ Tez nie widzialem, praktycznie zadnego plakatu (co najwyzej kandydata LPR o nazwisku Adwent )
Mysle, ze bedzie to ktos z PO zakreslony na slepo.

Old Post 12-06-2004 22:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Nie ma na kogo glosowac, staram sie byc apolityczny.

Old Post 12-06-2004 22:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Niewiem na kogo glosowac nie mam swojego kandydata.. a dla jaj nie bede.

Old Post 12-06-2004 22:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
Nie ma na kogo glosowac, staram sie byc apolityczny.

Do dupy taka postawa "apolityczna".

Old Post 12-06-2004 22:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Moze i tak, ale naprawde. W tych wyborach wole zostac tym strasznym czlowiekiem, ktory nie oddaje glosu przez co naraza swoj interes na szwank. Przejrzalem naprawde duzo 'papierkow', ulotek i takich... Nie pasuje mi zaden z proponowanych programow, wiec nie widze sensu glosawac na 'pol-srodki', ktore i tak dla mnie maja potezne wady.

Old Post 12-06-2004 22:38
Hakan
Elite (Fiend)

SDPL albo SLD Zdecyduje sie jak zobacze kto jest mlodszy z tych list...

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 12-06-2004 22:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

ja glosuje na Wolskiego. Chyba z listy PO jest.

Old Post 12-06-2004 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Ja pojde zaglosowac na 100% na kogo jeszcze nie wiem, ale napewno ktos z Platformy Obywatelskiej.
PO Rulezz

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 12-06-2004 22:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

SDPL albo PO
SDPl

quote:
Wojciech Szewko, 32 lata, absolwent Uniwersytetu Warszawskiego, wiceminister nauki i informatyzacji, przedstawiciel Polski w komisjach Unii Europejskiej, związanych z informatyką i teleinformatyką. Wdrożył ogólnopolski system darmowych czytelni internetowych „Ikonka”.
Anna Buryło, 32 lata, absolwentka Uniwersytetu Warszawskiego oraz wyższych uczelni w Niemczech i Wielkiej Brytanii. Pochodzi z Podlasia. Pracuje w Komisji Europejskiej w Brukseli. Ekspert w zakresie polityki regionalnej, zarządzania funduszami Unijnymi oraz funkcjonowania instytucji europejskich. Włada jęz. angielskim, niemieckim, francuskim i rosyjskim

oraz PO:
Barbara Kudrycka
Witold Strzelec
Ja raczej głosuje na osoby a nie na partie

Old Post 12-06-2004 23:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

na nikogo najprawdopodobniej.. kampania bez echa wiekszego przeszla, ludzi nie wiadomo wogole co maja za program itp itd.. .

Old Post 12-06-2004 23:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Aha, btw:
Czy to aby przypadkiem nie jest lamanie ciszy przedwyborczej?
WSZYSCY POJDZIEMY SIEDZIEC!

Old Post 13-06-2004 01:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

Najpierw musialbys to zglosic do PKW..

VOTE FOR MAYOR FOR MAYOR!!!

Old Post 13-06-2004 07:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

a nie ta skrzypek z sld jest najmlodsza? na plakatach wyglada jak jakis dzieciak.

uw, geremek nadaje sie do ue.

Old Post 13-06-2004 08:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Zaglosowal jush ktos?

Old Post 13-06-2004 09:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

nie mam zamiaru glosowac

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 13-06-2004 09:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
nie mam zamiaru glosowac

Glosuj bo inaczej pluton egzekucyjny !

Old Post 13-06-2004 09:47
insmac*1337
lump

David Beckham czy Thierry Henry...hmm ciezki wybor

Old Post 13-06-2004 10:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Wlasnie ide zaglosowac... bedzie to strzal w ciemno ale napewno na PO

Old Post 13-06-2004 10:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja andal nie wiem
Ale raczej sie wybiore
Rzecz w tym, że nie wiem gdzie :o
nie ma nigdzie info wywieszonego :/

Old Post 13-06-2004 11:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Ciekawe czy Olisadebe tez bedzie mogl glosowac .

Old Post 13-06-2004 11:47
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Ciekawe czy Olisadebe tez bedzie mogl glosowac .

Znajac zycie to bedzie kandydowal.

A wszyscy z was, co narzekaja na stan w polsce lub na postawe unii wobec polski a nie pojda zaglosowac z jakiegos powodu to wiecie kim sa...

Old Post 13-06-2004 12:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Solidaryzuje sie z rodzicami i glosuje na pana Gronkiewicza z PiS'u

Old Post 13-06-2004 13:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Zaglosowalem na Piskorskiego z PO
A to tylko dlatego ze tylko to nazwisko znam z listy PO

Old Post 13-06-2004 14:03
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez insmac*1337
David Beckham czy Thierry Henry...hmm ciezki wybor

Idiota

Ja zaglosowalem na jednego kolesia z PO :>

Old Post 13-06-2004 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:23.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions