Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > problem (jak zwykle)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

problem (jak zwykle)

Witam! (dawno tu nie byłem) Mam mały problem z kwaczkiem. Mienowicie pokazuje sie takie cudo i wywala z gry. Nie wiem o co chodzi. Mam 1.29f a to co tam (na screenie) to cpma0.99v2.
Z góry dzięki

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-10-2001 17:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

wywal wszystkie pozostalosci po wczesniejszych wersjach....(skasuj caly katalog cpma i sprawdz czy w baseq3 nie ma jakichs niepotrzebnych smieci z tego) a nastepnie zainstaluj jeszcze raz najnowsza wersje...

Old Post 19-10-2001 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
wywal wszystkie pozostalosci po wczesniejszych wersjach....(skasuj caly katalog cpma i sprawdz czy w baseq3 nie ma jakichs niepotrzebnych smieci z tego) a nastepnie zainstaluj jeszcze raz najnowsza wersje...

Właśnie... też miałem taki problem ale wszystko przeszło po zainstalowaniu V1 ,(u2było chyba najgorsze ze wszystkich cpmek).

Old Post 19-10-2001 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

nie prawda...kazda kolejna czesc jest coraz gorsza

Old Post 20-10-2001 05:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
nie prawda...kazda kolejna czesc jest coraz gorsza

A Wcale bo nie prawda

Old Post 20-10-2001 21:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fryx
Force Commander

a wlasnie ze nie

Old Post 20-10-2001 21:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fryx Znajdź więcej post'ów przez  fryx Dodaj fryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

no fajnie, ale gdzie mozna sciagnac cpmav4

Old Post 21-10-2001 08:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
no fajnie, ale gdzie mozna sciagnac cpmav4

na kazdej stronie o q3 ale na www.quake3.gracz.net mozesz sciagnac lokalnie z pl wiec chyab tam najszybciej ci pojdzie.Ale zanim zainstalujesz poczytaj topik cpma 0.99 v4 i przemysl czy wrtao instalowac bo ja ja deletnolem po polgodzinie testow

Old Post 21-10-2001 08:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

DZiekuje, dziekuje. Walnąłem reinstalke q3a zaistalowalem cpm0.99v4 i wszystko gites. dzieki!

Old Post 21-10-2001 13:14
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos

na kazdej stronie o q3 ale na www.quake3.gracz.net mozesz sciagnac lokalnie z pl wiec chyab tam najszybciej ci pojdzie.Ale zanim zainstalujesz poczytaj topik cpma 0.99 v4 i przemysl czy wrtao instalowac bo ja ja deletnolem po polgodzinie testow

raczej nie... gracz po zalozeniu ograniczenia na ftp ma STRASZNIE wolny transfer... sciagajcie z zachodu...

Old Post 21-10-2001 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

tia...
www.promode.org

Old Post 21-10-2001 23:11
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

raczej nie... gracz po zalozeniu ograniczenia na ftp ma STRASZNIE wolny transfer... sciagajcie z zachodu...

niewiem ja tam te 5-10 kb/s osiagam zazwyczaj wiec niewiem

Old Post 22-10-2001 06:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ja 3kb/s na sdi a z promode(challenge-tv) 10kb/s

Old Post 22-10-2001 10:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
ja 3kb/s na sdi a z promode(challenge-tv) 10kb/s

a ja jakieś 500bajtów

Ale ściągnąłem

Old Post 22-10-2001 17:08
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:

a ja jakieś 500bajtów

Ale ściągnąłem

heheh znam te klmaty i dlatego ublagalem staruszkow o stale (shitowy lan) z mysla o lesze pingi i transfery.Transfery to cszasami git ale pingi to mam dalej modemowe holera jasna no

Old Post 22-10-2001 17:29
j@rzabek
Brujah

mógłbym sobie nawet walnać sdi, ale odgroma kosztuje instalacja. Poza tym zapłace kupe kasy, a np za dwa miesiące wejdzie jakieś netowe cudo i 800zl pójdzie się jebać.

Old Post 22-10-2001 19:28
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

tak to mozna 100lat czekac...

Old Post 22-10-2001 19:41
fryx
Force Commander

...az do usranej smierci

Old Post 22-10-2001 21:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fryx Znajdź więcej post'ów przez  fryx Dodaj fryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Fryx
...az do usranej smierci
\]

Zawsze zostaje kabloowka... (przeciez ona jest lepsza i tansza od tepsy... czy sdi...)

e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------

Old Post 22-10-2001 23:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [h4n3k] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [h4n3k] Znajdź więcej post'ów przez  [h4n3k] Dodaj [h4n3k] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [h4n3k] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

chello ma pewne zady i walety
ale na niektorych serverach pingi sa zajebiste !

i przebija sdi na glowe, ceną (139zl) i predkoscią (512kbps)

Old Post 22-10-2001 23:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

Zależy na jakim servie. Polskie to tak troche nie zabardzo. chello jest dobre do diablo. Na amerykanskich saervach Battle Net chodzi ponoć zajebiście

Old Post 23-10-2001 19:02
Kielbas
Skilled (Knight)

Post help

Ok troche nie na temat ale tez w sumie problem
Do rzeczy, potrzebuje spisu komend do q3 wraz z opisem, chcialbym sobie troche jeszcze cfg zmodyfikowac.
Wiem ze mozna zawsze oblookac configi innych,ale nie wszystkie komendy tak latwo skumac, zwlaszcza jak nie widac istotnych zmian.Przede wszystkim interesuja mnie komendy od grafy.

Korzystajac z okazji chcialbym sie spytac skad mozna pociagnac nowego mqwcla tj 0.94 chyba najlepiej wraz z jakas dokumentacja tez.Wiem ze to dzial q3 ale do qw chyba nikt nie zaglada wiec pozwolilem sobie spytac sie tutaj.

Old Post 25-10-2001 01:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kielbas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kielbas Znajdź więcej post'ów przez  Kielbas Dodaj Kielbas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kielbas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

Re: help

quote:
Napisane oryginalnie przez Kielbas
Ok troche nie na temat ale tez w sumie problem
Do rzeczy, potrzebuje spisu komend do q3 wraz z opisem, chcialbym sobie troche jeszcze cfg zmodyfikowac.
Wiem ze mozna zawsze oblookac configi innych,ale nie wszystkie komendy tak latwo skumac, zwlaszcza jak nie widac istotnych zmian.Przede wszystkim interesuja mnie komendy od grafy.

Korzystajac z okazji chcialbym sie spytac skad mozna pociagnac nowego mqwcla tj 0.94 chyba najlepiej wraz z jakas dokumentacja tez.Wiem ze to dzial q3 ale do qw chyba nikt nie zaglada wiec pozwolilem sobie spytac sie tutaj.

A zciągną bys sobie komedy do konsoli na kazdej stronie q3 sa

Old Post 25-10-2001 20:49
oxygen
new challenger

quote:
Zależy na jakim servie. Polskie to tak troche nie zabardzo. chello jest dobre do diablo. Na amerykanskich saervach Battle Net chodzi ponoć zajebiście

na polske juz tez jest spox...zmienilo sie troche...
a ja w diablo gram na europie i mam pingi ponizej 100 a na USWEST albo USEAST to nawet nie prubuje grac....za duzo player killerow
quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
predkoscią (512kbps)

128/512kbps...ale i tak duzo lepsze od sdi

Old Post 25-10-2001 21:42
Lucas
esports.pl

Na wp mam 200kb/s na graczu 0.5 kb/s = mowi za siebie...

Old Post 25-10-2001 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

normalka...

Old Post 26-10-2001 11:06
Kielbas
Skilled (Knight)

Post Re: Re: help

quote:
Napisane oryginalnie przez [sD]Q

A zciągną bys sobie komedy do konsoli na kazdej stronie q3 sa

No nie wiem ja patrzalem na paru stronkach polskich i na zagranicznych ze dwoch tez ,ale znalazlem tylko jakies czesciowe opisy
nevermind..
sam se postaram znalezc

Old Post 26-10-2001 17:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kielbas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kielbas Znajdź więcej post'ów przez  Kielbas Dodaj Kielbas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kielbas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
manyec
Skilled (Knight)

Re: help

quote:
Napisane oryginalnie przez Kielbas

http://mqwcl.of.pl/
tam powinno byc, jak czegos nie ******em

Old Post 26-10-2001 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil manyec Kliknij tutaj by wysłać e-maila do manyec Znajdź więcej post'ów przez  manyec Dodaj manyec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać manyec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

Re: Re: help

quote:
Napisane oryginalnie przez manyec

http://mqwcl.of.pl/
tam powinno byc, jak czegos nie ******em

*******nales....bo z tego co wiem mqwcl jest do qw a nie do q3

Old Post 27-10-2001 01:52
manyec
Skilled (Knight)

no prosze cie, poczytaj o co pytal Kielbas...

Old Post 27-10-2001 06:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil manyec Kliknij tutaj by wysłać e-maila do manyec Znajdź więcej post'ów przez  manyec Dodaj manyec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać manyec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:49.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions