Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > cheaty w UT
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

cheaty w UT

hmm.... nie bede sie z tym chowal...
wczoraj byliscie swiadkami mojego cheatu w UT. Niektorzy nie wiedza o co chodzi wiec powiem.. Stojac na srodkowym dachu na streetach zabilem ottara, ktory stal na parterze [za sciana] w wierzowcu obok parku. prosciej mowiac zabilem ottara przez sciane z remingtona.
Najpierw powiem, ze ten trick jest trodny do wykonania i nie zawsze wychodzi.. a cheatow uzywam od 2-3 tygodni.. tylko nie na kazdym serwerze sie da [najlepszym do tego byl serwer *Av*]. I moze to nie zawsze sa cheaty, ale moge was zapewnic ze lepiej orietuje sie na mapie i lepiej widze wroga niz wiekszosc graczy na necie.
Najpierw niech wszyscy powiedza czy znaja jakiekolwiek sposoby wywyzszenia sie na potencjalnym przeciwnikiem oprocz dopracowania konfiga [co jest legalne] i grania calej druzyny w cafe. Powiedzcie tez czy powinienem sie podzielic z wami moimi odkryciami i wogule co trzeba z tym zrobic.. [hmm.. moze napisac do Oswalda zeby zlikwidowal bledy w nastepnej wersji?]
OK slucham:...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-10-2001 07:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ottar
szit hapenz

Tylko 1 problem

Servera Av nie ma od półtora miesiąca albo więcej.

Old Post 29-10-2001 08:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

hmmm rudy nie spodziewalem sie tego po tobie... :/

po pierwsze musisz nam zdradzic te "tricki" a p odrugie trzeba o tym koniecznie napisac do Oswalda...

qfa, myslalem ze tylko w cs'ie sa cheaterzy... :/

Old Post 29-10-2001 09:03
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS

qfa, myslalem ze tylko w cs'ie sa cheaterzy... :/

Cheater Strike

Old Post 29-10-2001 10:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

hmm...

quote:
Napisane przez ottara:
Servera Av nie ma od półtora miesiąca albo więcej

wiem
ten cheat ktory dzialal tylko na serwerze Av i na sieci lokalnej wymyslilem juz przy okazji bety 2.0.. ottar a tak poza tym to juz ci o nim mowilem, ale jakos nie lapales o co w nim chodzi [noctowizor na fill screen bez czarnej obwodki daje ogromna przewage nad przeciwnikiem!!]

Old Post 29-10-2001 14:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

Odp:

quote:
Majes:
hmmm rudy nie spodziewalem sie tego po tobie... :/

eh ten cheat z przestrzeliwaniem przez sciany i widzeniem przez sciany odkrylem przypadkiem, ale dopiero po lepszym obadaniu sprawy wiem jak dziala... jest to zwiazane z posiadana karta graficzna! hehe pewnie tego sie nie spodziewaliscie! np. na TNT2 tego nie zrobicie!!!

Old Post 29-10-2001 15:01
Ottar
szit hapenz

Masz racje

nie spodiewalem sie ze kogos moze bawic oszukiwanie innych.

Old Post 29-10-2001 15:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

eh

a kto powiedzial ze mnie to bawi. Robie wszystko zeby jak najlepiej grac. Najpierw szlifowalem config, jak z konfiga nie moglem nic wiecej wyciagnac to zaczalem kombinowac z widocznoscia tj. np. noktowizor. A widzenie przez sciany [nie wszystkie] przyszlo przypadkiem. Najbardziej bylo pomocne na ut_ryiadh jak kampowalem na jednej z wierz, a ktos na drugiej to gosc mial prawie zerowe szanse na przezycie, bo caly czas widzialem co robi nawet jak stal za scaina i wiedzialem kidy sie wychyli... ottar nie mysl ze to jest takie latwe.. przez sciany widze tylko z duzej odleglosci np. wierze na ut_ryiadh/niektore budynki na streetach. Poza tym znalazlem tez kilka miejsc na mapach ktore nie sa cheatowaniem, a da sie je przestrzelic, o ktorych ludzie poprostu nie wiedza.. jak tak bardzo chcecie to moge dokladnie opisac moje sposoby na wygrana....

Old Post 29-10-2001 15:32
al1en
very sexy

Unhappy sciany

Czy ten cheat z widzeniem przez sciany jest moze zwiazany ze sterownikami do karty 3d? Na Riva3D czytalem ze zdaje sie ASUS wypuszczal drivery w ktorych mozna bylo robic "transparent" textures.

Poza tym moim zdaniem powinies opisac dokladnie problem cheatowania i nie przedstawiac go tutaj po to zeby jakas czesc lamerzasta graczy UT nie zaczela masowo tego uzywac [sorki ale dla mnie kazdy cheater to lamer...].

--------------------------------
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 29-10-2001 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al1en Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al1en Znajdź więcej post'ów przez  al1en Dodaj al1en do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

eh

>>sorki ale dla mnie kazdy cheater to lamer...
thx ;p. Dla mnie cheater to osoba ktora oszukuje i nie powinna tego robic, ale to nie jest lamer bo jednak sam wymyslil sposob cheatowania...
ale spox

widzenie przez sciany nie zwiazane jest ze strownikami, tylko z ustawieniem GeForca1/2/3. Mam ELSA Erazor X, czyli GF 32MB SDR.

tylko gdzie mam to opisac zeby lamerzy tego nie zlapali?

Poza tym jak np. widze kogos przez scaine to nikt tego nie odkryje... tak samo jak uzywam podrobionego noktowizora to nikt tego nie zobaczy... przez scainy nie musze strzelac ;p
Przyznam sie, ze jak zobaczylem ottara wtedy przez sciane to chcialem sprawdzic czy moge go zabic, bo wczesniej kogos tez przypadkiem zabilem przez scaine i sie bardzo dziwilem... ale jak strzelilem jeszcze raz to juz bylem pewien ze to 'dziala'...

wiec jesli bede widzial wroga w lidze, a nie bede do niego strzelal to nikt tego nie zobaczy i nas nie wykopia... wtedy wieksza szansa na wygrana.

Old Post 29-10-2001 17:27
[FPP]MajeS
Guest

ale to dalej bedzie oszukiwanie... dalej bedziesz cheatowal ale nie bedziesz tego wykorzystywal...

Old Post 29-10-2001 17:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ottar
szit hapenz

Kuźwa

A ja naiwny myślałem że może to przynajmniej da ci do zrozumienia że cheatowanie jest zle i tylko niedojżałe cioły tak robią. Jak tak ma wygladać ta liga, to ściagnij sobie jeszcze może aimbota i idź grać sam, bo ja zwyczajnie wysiadam. Gram po to żeby być dobrym i pokazać swoją klasę a nie po to żeby polukać przez sciany i cieszyć się że kogoś oszukałem.

Zwyczajnie odechciewa się grać wiedząc że cośtakiego robisz i zamierzasz to kontynuować.

Tu sie martwisz o przyszłośc sceny, klany i nowych graczy a tu odwalasz takie numery i jeszcze z tego jestes dumny. Poprostu nie kapuje.

Old Post 29-10-2001 17:54
rudy101
Combat (Death Knight)

eh

A nie zauwazyles, ze chce cos z tym zrobic? zeby tak nie bylo. Czekam na wasze propozycje.. chyba zbiore wszystko i napisze do Oswalda.
I nie wywalaj mi takich txtow z niedojzalymi ciolami, bo jak bym byl niedojzaly ciol to bym was soczyscie osral i nikomu nie powiedzial ze da sie cheatowac! tylko bym kozystal z tego zawsze i wszedzie.
I panuj nad slownictwem bo ja na ciebie zle nie mowie

Old Post 29-10-2001 18:13
-v3-Yarecki
Old DeatH

Wynalazca, czy lamer??!!!

Cze ALL!
Ale wieś.
Jako drużynowy ramol, świerzo ekshumowany przez Was i wcielony do ligi, trochę się napracowałem nad podnoszeniem szczęki z podłogi po tym, co Rudy zrobił. Już wcześniejsza propozycja, pod którą podpisali się prawie wszyscy (niech odezwie sie ten, który był przeciw!!!), skierowana do mnie "Yarecki będziesz kierował Pyziatym" była zwykłym oszustwem, czyli cheatem. Chyba, że uważacie, że tak prymitywna metoda (choć cholernie skuteczna) na to zaszczytne miano nie zasługuje ;-P
Sam bawiłem się tą metodą (w celu udowodnienia łosiowi, który wlazł na rommel na nieprzewidziane przez autora daszki i widział mnie przez ściany, że i tak go zgnoję - łoś (zreszta sympatyczny i poza tym OK) nazywał się Savage). Ale tylko raz to zrobiłem i tylko w tym celu. Łoś był cool i przestał włazić po, bodajrze czwartym, odstrzale. Nie toleruje nawet tego, jak ktos mi za plecami ryczy gdzie jest wróg (może dlatego że stareńki już jestem, słabuję na uszy i szare też chyba przeciążone ;-)))). Panowie, jak jeden zacznie, to podchwycą inni. Żeby, ma się rozumieć lepiej grać, bo przecie cel uświęca środki.
A tobie Rudy oddaję (pomimo wszystko) honor, bo sam napisałeś to publicznie, mając świadomość że niejeden Cię opluje.
Mnie największą frajdę daje sprawne odesłanie na łono Abrahama paru duszyczek, które myślą że UT to wyjść i postrzelać ;-)) Ale tylko wtedy, gdy to ja wygrywam a nie...jakieś coś za mnie...
..............z ...wyrazami Y.

Old Post 29-10-2001 18:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

screeny

Zaprzegnalem qmpla z lokalnej do zrobienia screenow na ut_riyadh... to sa screeny po lokalnej i patrzac przez noktowizor widze caly obraz, tak samo jest ze snajperka. Ten cheat dziala tylko na lokalnej, starym serwerze *Av* i na jednym angielskim serwie CTF. Na wszystkich innych serwer odrzuca dodatkowy plik *.pk3, czyli teraz praktycznie nigdzie to nie dziala. Klikajcie:
http://www.q3arena.gry.wp.pl/rudy101/shot0001.jpg
http://www.q3arena.gry.wp.pl/rudy101/shot0002.jpg
http://www.q3arena.gry.wp.pl/rudy101/shot0003.jpg
http://www.q3arena.gry.wp.pl/rudy101/shot0004.jpg
Wroga widze zza sciany, ale tylko z tak duzej odleglosci i jak jest 'cienka' sciana. Dzis probowalem i daje slowo ze nie moglem go zabic przez scaine..

Aha. Taki efekt mozna osiagnac po odpowiednim skonfigurowaniu karty graficznej i nie sadze zeby pierwszy lepszy lamer to potrafil...

Old Post 29-10-2001 20:18
al1en
very sexy

Re: screeny

Ehhh. Jak macie uzywac cheatow zeby wygrywac w lidze, to ja dziekuje. SKonczy sie caly moj personalny support dla waszego wsytepu, nie ogladne nawet jednego demka. Tak nie moze byc... Nie widze satysfakcji w wygrywaniu cheatmi, to tak jakbys sie zalozyl z Zydkiem o to ze on jest Zydkiem.

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 29-10-2001 22:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al1en Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al1en Znajdź więcej post'ów przez  al1en Dodaj al1en do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

Rudy

Hi!

Proponuje przejść do meritum, a jest o czym gadać.
1.Rudy juz się pokajał, więc się od niego odwalcie i nie sugerujcie, że to ma być metoda na wygrywanie.
2.Popatrzmy na to z punktu widzenia ofiary ;-)) - taka wiedza przyda się w grze, bo zauważymy że przeciwnik cheatuje. Bez tej wiedzy często trudno na to wpaść (poza ewidentnymi przypadkami).
3.Rudy - rozumiem że niełatwo jest pogrzebać w driverach czy ustawieniach karty, ale to nie umiejętności i wiedza są przez nas oceniane lecz sposób wykorzystania tej wiedzy (nóż to fajne narzędzie np. do krojenia chleba, ale kiedy poderżniesz nim gardło mamuśce.....to chyba nie będziesz argumentował, że przecierz taki fajny nóż, i że niełatwo go profesjonalnie użyć ;-))))))

Y.

Old Post 30-10-2001 06:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

RE: alien

eh ja nie wiem czemu wszyscy mi jada...? Wczroaj tez gralismy i jak zabilem kilka razy duka z sr-8 to od razu cheaty! qr|wa ludzie! juz teraz zawsze jak kogos zabije to beda cheaty?!?!!? moze wogule zbanowac rudego z polskich serwerow.. no tak bo rudy to je|bany cheater i trzeba tak zrobic! qr|wa zastanowcie sie co wy mowicie/robicie?! Myslalem ze jak powiem kolegom o takiej sytuacji to mi pomoga, podpowiedza co zrobic dalej, a tu ch|uj widze, ze mam samych wrogow!
Teraz alien wyskakuje ze ja cheatuje to on w lidze nie gra.. ottar tez tak robi.. wiem jak bedzie.. wszyscy zaczna blagac ottara i aliena zeby grali w lidze, oni powiedza ze graja jak rudy nie bedzie cheatowal [nawet jesli tego nie robi], to wszyscy rzuca sie na rudego zeby go kiknac z ligi. I ch|uj da moje gadanie ze zmienilem stery, a noktowizor na serwach nie dziala...
gdzie troche zaufania?!? zrozumienia?!?

Old Post 30-10-2001 06:53
-v3-Yarecki
Old DeatH

Spok

Wyluzuj Rudy, nie wszyscy przeciwko Tobie...

Y.

Old Post 30-10-2001 07:37
Silencer_2100
o_O

rudy101 spokojnie... wiekszosc jest poprostu zszokowana faktem, ze w Urbanie mozna cheatowac.

Nie ma czym sie denerwowac... dobrze ze nam o tym powiedziales - i mam nadzieje, ze zaprzestales wykorzystywania tych bug'ow.

A member of r3ssurection.
http://www.q3arena.gry.wp.pl
Mapper, newswritter...

Old Post 30-10-2001 12:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silencer_2100 Znajdź więcej post'ów przez  Silencer_2100 Dodaj Silencer_2100 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silencer_2100 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
al1en
very sexy

Unhappy

Ehh rudy. ZLe to zrozumiales. NIe chodzi o Ciebie, chodzi o cheaty ogolnie. Bo to zadna zabawa i gameplay wiedzac ze i tak z gory wygrana jest w rekach pro-pl. To zaprzecza wszelkim ideom dobrej zabawy. Sam przeciez wspomniales zeby uzyc tych cheatow na tych Finow i reszte gosci z ligi UT.-World. Moim zdaniem trzeba jak najpredzej napisac maila do Oswalda zeby to naprawili w wersji 2.4 UT.

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 30-10-2001 14:28
deen
Man of the Moon

Talking

hmm uwazam ze jezeli rudy nie wykorzystywal tego do gry i mial odwage o tym powiedziec, jest wporzadq, nie mozemy go od cziterow wyzywac .
Chyba ze ma zamiar kontynuowac swoja dzialalnosc, trzeba mu to wybic z gloffki ...

najlepsha metoda na czitera, wysmiac go... ale dopiero wtedy gdy mamy dowody i mamy pewnosc ze robil to jush wczesniej i nie ma zamiaru zmienic sposobu "gry".

btw najbardziej doluja mnie snajperzy

Old Post 30-10-2001 14:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

RE

Hmm.. odpowiadam na wszystkie 3 posty przede mna.

alien: Ehh rudy. ZLe to zrozumiales. NIe chodzi o Ciebie
nie wogule.. wczoraj na stretach zabilem kilku pod rzad i od razu duke wyskakuje z cheatami..

Napisanie do Oswalda ch|uj da bo Oswald czlowiek wplywowy, ale starownikow do kart nVidii nie zmieni... moze zlikwidowac strzelanie przez sciany [co nadal nie wiem jak dziala bo wczoraj jak testowalem na lokalnej to nie wychodzilo]. Moze tez zlikwidowac ten noktowizor [jeden angielski serwer CTF, ktory dopuszcza dodatkowe .pk3]

deen: i nie ma zamiaru zmienic sposobu "gry"
heh. zmienilem stery, a mowie przez sciany dalej nie moge strzelic.. zeby bylo wszystko klir to obiecuje ze nie bede wiecej grzebal w sterownikach.

alien: chodzi o cheaty ogolnie.
nie chce przypominac jak to Yarecki mial grac gdy pryziaty mial obok z kompem spectatowac.. wszyscy byli za.. ale tego juz nikt nie pamieta..

Old Post 30-10-2001 14:50
al1en
very sexy

"alien: chodzi o cheaty ogolnie.
nie chce przypominac jak to Yarecki mial grac gdy pryziaty mial obok z kompem spectatowac.. wszyscy byli za.. ale tego juz nikt nie pamieta.."

Ja akurat nie pamietam bo w ogole czegos takiego nie czytalem Ale musze powiedziec ze taki sposob gry to to samo co uzywanie tych cheatow ze scianami itp... Jezeli naprawde chcieliscie tego uzywac to zal mi was... jestescie w tym momencie podobni do tych lamerow z kafejki m@upa ktorzy siedza 1 kolo 2ego i mowia co i jak...

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 30-10-2001 15:09
rudy101
Combat (Death Knight)

no

wlasnie o to mi chodzi.... wszyscy z nasszej strony chcieli spectatora na mecz z finami wiadomo po co...

Old Post 30-10-2001 15:17
Ottar
szit hapenz

Ah

żeś się uczeopił tego jednego specta jak kola ratunkowego. W sumie masz, racje ale i tak niesmak pozostaje.

Old Post 30-10-2001 16:11
rudy101
Combat (Death Knight)

nie

bo niektorzy pamietaja to co chca pamietac, ale dobra, zostawmy to juz...

Old Post 30-10-2001 16:32
deen
Man of the Moon

w tym momencie, rudy staje sie niewiarygodny, jak i osoby ktore mial brac udzial, w akcji ze spectem, skad mamy wiedziec ze nie powtorza tego.
Rudy musish naprawde udowodnic swoja niewinnosc, bo wygracie z kims klanowke i jakis leszcz stwierdzi ze przez cheaty, w tej sytuacji, rzuciles podejrzenie rowniez na kolegow z klanu, nie mowie ze ja mam jakis uraz do ciebie, chodzi mi o nowych graczy, czytajacych boarda.
Mogles w gronie znajomych przyznac sie do tego.

Ottar dobrze sie wyrazil mowiac, ze 'niesmak pozostaje".

Old Post 30-10-2001 19:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ottar
szit hapenz

Ok, przestanmy juz maltretowac

Rudego. Czas goi rany a kobita jest najlepszym przyjacielem czlowieka... (nie wiem co to drugie ma wspolnego). Chyba juz wie ze zrobil zle? Wazne skonczyc te wszystkie spory i tak jak mowil Rudy zajac sie sceną. Może jakaś liga, może początek rozgrywek w ut-w?

--------------

nie pamietam jak mowil juz osswald ale jakos tak:

"...temat zamkniety, dziekujemy, przyjemnej drogi

forum nazi..."

Old Post 30-10-2001 20:10
deen
Man of the Moon

Re: Ok, przestanmy juz maltretowac

quote:
Napisane oryginalnie przez Ottar
Rudego. Czas goi rany a kobita jest najlepszym przyjacielem czlowieka... (nie wiem co to drugie ma wspolnego). Chyba juz wie ze zrobil zle? Wazne skonczyc te wszystkie spory i tak jak mowil Rudy zajac sie sceną. Może jakaś liga, może początek rozgrywek w ut-w?

--------------

nie pamietam jak mowil juz osswald ale jakos tak:

"...temat zamkniety, dziekujemy, przyjemnej drogi

forum nazi..."

ano mash racje :}, skonczmy, proponuje stworzyc jakis nowy ciekawy topic... bo nudno na tym boardzie,

malo kto sie udziela........
rozkrecmy tego boarda

btw jak wam sie podoba moj nowy avatar ???

Old Post 30-10-2001 22:12
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:03.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions