[QUOTE]Napisane oryginalnie przez lukasz10120
[B]A i jeszcze jedno u mnie na osiedlu człowieku za posądzenie kogoś o coś bez dowodów miałbyś cieni żywot.
A u mnie na podwórku tacy co gnoją tych co to posądzają kogoś o coś bez dowodów to mają kiepsko ))))
Teraz już poważnie. Od lutego , czyli ponad setkę godzin na Moście temu usilnie pracuje nad poprawą swojego ratio . Po wcześniejszych 300 godzinach bezskutecznego zabicia kogokolwiek apteczką biegam z M60 lub snajperką , zmieniłem kompa ,poprawiłem łącze , dzięki radom kompanów klanowych zmieniłem z powodzeniem swój styl gry . Wcześniejsze ratio miałem bliskie poziomowi morza - 0,32 . Niestety nie jestem geniuszem BHD ( błagam nie róbcie z tego tematu nowego topicu) i teraz przy gigantycznej pracy moje ratio średnio wynosi około 1 . Teraz czyli ponad sto godzin . Sumując obecne moje ratio tych dwóch okresów wynosi 0,46 . Akurat okresy poprawy moich i Dobiego ratio (obserwowałem bo rywalizowaliśmu na statach Mostu w okresie lutego gdzieś około 8 miejsca . Oczywiście nie próbuje nawet porównywać umiejętności moich i Dobiego . Nie dziwcie się tylko , że taki wzrost rati musi budzić zdumienie i konsternacje , tymbardziej , że na codzień na moście walczę z takimi tuzami BHD jak Yogas , Badyl , dzięki uprzejmości kolegów z PFT na własnej skórze poznałem umiejętności czołowych graczy z CB np , krk . Z całym szacunkiem dla Dobiego grają nieporównywalnie lepiej ale nawet w ich przypadku ratio 6 , 7???.
Piszecie gra dużej więc lepiej ; nie zapominajcie ,że w 80 % skład Mostu jest ciągle taki sam , rozwijają się wszyscy . Gram od 7 m-cy i widzę , że z tygodnia na tydzień coraz trudniej kogoś zabić czy znaleźć jaieś nowe miejsce do zakampowania
Pozdrawiam ROMEK
|