Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Cudowny wzrost umiejętności...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (17): « First ... « 8 9 [10] 11 12 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Pomysł z ankieta wydaje sie ciekawy, ale jako że sytuacja która opisałem nie jest sytuacja na która tylko ja zwróciłem uwagę to moze pytanie powinno brzmiec nastepująco:
Czy uważacie, że utrzymywanie przez 100 godzin gry ratio w granicach 6:1 non stop, nie jest zastanawiające ?

Zastanówmy się więc nad tym w skupieniu i ciszy...
Wraz z tą odpowiedzią żegnam się na dziś z uczestnikami tej fascynującej, momentami dziwnej i zastanawiającej, skłaniającej do refleksji dyskusji. Idę spać ale obiecuję że będę się zastanawiał nad ratiem Dobiego cały czas, póki nie usnę.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-04-2004 23:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* gt
Pozabijam wszystkich

A tak wogóle to wszystkiego najlepszego Tomku z okazji urodzin

Old Post 19-04-2004 23:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* gt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* gt Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* gt Dodaj *|SLS|* gt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* gt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|* gt
A tak wogóle to wszystkiego najlepszego Tomku z okazji urodzin

A dziekuję, dziekuję

Old Post 19-04-2004 23:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Uff, w pocie czoła stworzyliśmy wspólnymi siłami prawdziwego kolosa, na chwilę obecną 1500 odsłon i ponad 256 odpowiedzi. Jak widać świerza krew ożywiła forum

voo doo

Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HdHrROM
Combat (Death Knight)

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez lukasz10120
[B]A i jeszcze jedno u mnie na osiedlu człowieku za posądzenie kogoś o coś bez dowodów miałbyś cieni żywot.

A u mnie na podwórku tacy co gnoją tych co to posądzają kogoś o coś bez dowodów to mają kiepsko ))))

Teraz już poważnie. Od lutego , czyli ponad setkę godzin na Moście temu usilnie pracuje nad poprawą swojego ratio . Po wcześniejszych 300 godzinach bezskutecznego zabicia kogokolwiek apteczką biegam z M60 lub snajperką , zmieniłem kompa ,poprawiłem łącze , dzięki radom kompanów klanowych zmieniłem z powodzeniem swój styl gry . Wcześniejsze ratio miałem bliskie poziomowi morza - 0,32 . Niestety nie jestem geniuszem BHD ( błagam nie róbcie z tego tematu nowego topicu) i teraz przy gigantycznej pracy moje ratio średnio wynosi około 1 . Teraz czyli ponad sto godzin . Sumując obecne moje ratio tych dwóch okresów wynosi 0,46 . Akurat okresy poprawy moich i Dobiego ratio (obserwowałem bo rywalizowaliśmu na statach Mostu w okresie lutego gdzieś około 8 miejsca . Oczywiście nie próbuje nawet porównywać umiejętności moich i Dobiego . Nie dziwcie się tylko , że taki wzrost rati musi budzić zdumienie i konsternacje , tymbardziej , że na codzień na moście walczę z takimi tuzami BHD jak Yogas , Badyl , dzięki uprzejmości kolegów z PFT na własnej skórze poznałem umiejętności czołowych graczy z CB np , krk . Z całym szacunkiem dla Dobiego grają nieporównywalnie lepiej ale nawet w ich przypadku ratio 6 , 7???.
Piszecie gra dużej więc lepiej ; nie zapominajcie ,że w 80 % skład Mostu jest ciągle taki sam , rozwijają się wszyscy . Gram od 7 m-cy i widzę , że z tygodnia na tydzień coraz trudniej kogoś zabić czy znaleźć jaieś nowe miejsce do zakampowania
Pozdrawiam ROMEK

Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
legolas
Warrior (Scrag)

Doberman to zwykły (wycięte sorka) staciarz. Przed chwilą uciekłem z mostu bo nawet odrodzić się nie dało. Nie gram tam teraz bo niestety mam modem i serwer mnie autuje. Ale byłem dziś o 0.45 i widziałem jak nabijają se staty i wasz ukochany dobermanik też. Typowy baserap i licznik pracuje.

Edytowane przez legolas dnia 20-04-2004 o godz. 00:14

Old Post 19-04-2004 23:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil legolas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do legolas Znajdź więcej post'ów przez  legolas Dodaj legolas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać legolas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
Morał jest taki nie daj boże przesiądę się z modemu na neo i zacznę grać na moście ratio mi skoczy z np. 0,20 na 1 i przestaną mnie lubić a jak na 2 to znienawidzą.

dobry modem nie jest zły

Old Post 19-04-2004 23:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

Hmmm....może podsumuje kilka topiców i byśmy to zakończyli ok?
A więc: Klan SLS jest totalnym rzeżnikiem, uprawia bezlitosny baserape, klan SLS przyjmuje w swoje szeregi osoby którym ratio rosnie ( powinien przyjmować graczy którym ratio spada),kodują,czitują, gwałcą i rabują. Klan SLS jest winien że miny postawione przez tych graczy ( z SLS) nie wybuchają.

Tak na marginesie moje ratio dziś wzrosło z 1.70 do 1.71--naprawde bardzo dziwne, bo ja tylko w bazie "gwałciłem"

Pozdrawiam

Old Post 19-04-2004 23:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* gt
Pozabijam wszystkich

quote:
Napisane oryginalnie przez legolas
Doberman to zwykły palant i staciarz. Przed chwilą uciekłem z mostu bo nawet odrodzić się nie dało. Nie gram tam teraz bo niestety mam modem i serwer mnie autuje. Ale byłem dziś o 0.45 i widziałem jak nabijają se staty i wasz ukochany dobermanik też. Typowy baserap i licznik pracuje.

A czy to jest zabronione kołku??

Old Post 19-04-2004 23:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* gt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* gt Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* gt Dodaj *|SLS|* gt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* gt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lukasz10120
Skilled (Knight)

quote:
No to ciekawe bo wczoraj jak grałem przeciwko niemu to miał wyniki w okolicach 30:36...

Więc ratio sprzed "cudów" sie zgadzało...

człowieku ty chyba zamiast mózgu masz tic taca

Old Post 19-04-2004 23:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lukasz10120 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lukasz10120 Znajdź więcej post'ów przez  lukasz10120 Dodaj lukasz10120 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lukasz10120 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* lm
nietoperek

niedlugo moja dziewczyna bedzie miala "neo +" jak pojade do niej na kilka dni i bede gral z jej komputera to komu mam sie meldowac? do kogo mam sie odezwac z tekstem "dzisiaj jestem u dziewczyny gram na innym laczu. moze byc inny wynik"? pytam sie bo nie chce byc bohaterem nowego tematu

Old Post 19-04-2004 23:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* lm Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* lm Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* lm Dodaj *|SLS|* lm do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* lm prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

[ dzięki uprzejmości kolegów z PFT na własnej skórze poznałem umiejętności czołowych graczy z CB np , krk . Pozdrawiam ROMEK [/QUOTE]
fajne

Old Post 19-04-2004 23:54
*|SLS|* gt
Pozabijam wszystkich

quote:
Doberman to zwykły palant i staciarz. Przed chwilą uciekłem z mostu bo nawet odrodzić się nie dało. Nie gram tam teraz bo niestety mam modem i serwer mnie autuje. Ale byłem dziś o 0.45 i widziałem jak nabijają se staty i wasz ukochany dobermanik też. Typowy baserap i licznik pracuje.

A z obrażaniem to sobie może podaruj bo jak mnie wkurzysz to Ci tak pojade ze nie bedziesz wiedzial jak sie nazywasz a rodzina nie bedzie chciala Cię wpuścić do domu

Old Post 19-04-2004 23:55
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|* lm
niedlugo moja dziewczyna bedzie miala "neo +" jak pojade do niej na kilka dni i bede gral z jej komputera to komu mam sie meldowac? do kogo mam sie odezwac z tekstem "dzisiaj jestem u dziewczyny gram na innym laczu. moze byc inny wynik"? pytam sie bo nie chce byc bohaterem nowego tematu

No własnie ...u mnie już dziś bedą zakładali telefon a potem NEO...tylko pytanie...czy warto???

Old Post 19-04-2004 23:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* lm
nietoperek

quote:
A z obrażaniem to sobie może podaruj bo jak mnie wkurzysz to Ci tak pojade ze nie bedziesz wiedzial jak sie nazywasz a rodzina nie bedzie chciala Cię wpuścić do domu

a on potrafi

Old Post 19-04-2004 23:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* lm Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* lm Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* lm Dodaj *|SLS|* lm do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* lm prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HdHrROM
Combat (Death Knight)

quote:

Z całym szacunkiem Łukasz weź do niej swoje własnę "łącze" i nie zawracaj sobie przez pare dni glowy komputerem ))
Pozdrawiam ROMEK

Old Post 19-04-2004 23:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

pozdrowienia dla dziewczyny

Old Post 19-04-2004 23:57
*|SLS|* lm
nietoperek

quote:
Napisane oryginalnie przez HdHrROM
Z całym szacunkiem Łukasz weź do niej swoje własnę "łącze" i nie zawracaj sobie przez pare dni glowy komputerem ))
Pozdrawiam ROMEK

wychodzi na to ze bede musial tak zrobic. dziekuje za rade

Old Post 19-04-2004 23:58
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

a my Ciebie postraszymy Duchem

Old Post 19-04-2004 23:58
patryk pl
Warrior (Scrag)

A ja się z Waszych problemów nieźle uśmiałem dla samych statów nie zamierzam siedzieć po nocy, bo liczy się zabawa a nie jakaś zakichana tabela, co to nie wiedzieć, komu i na co jest potrzebna no chyba, aby prowadzić takie właśnie niesmaczne dyskusje. No chyba, że nie wiem, że za pierwsze miejsce jest mesiu.

Old Post 19-04-2004 23:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Hmmm....może podsumuje kilka topiców i byśmy to zakończyli ok?
A więc: Klan SLS jest totalnym rzeżnikiem, uprawia bezlitosny baserape, klan SLS przyjmuje w swoje szeregi osoby którym ratio rosnie ( powinien przyjmować graczy którym ratio spada),kodują,czitują, gwałcą i rabują. Klan SLS jest winien że miny postawione przez tych graczy ( z SLS) nie wybuchają.

Tak na marginesie moje ratio dziś wzrosło z 1.70 do 1.71--naprawde bardzo dziwne, bo ja tylko w bazie "gwałciłem"

Pozdrawiam

hmm... Ciekawe o czym piszesz ale pozwolisz że nie zgodze sie z Twoja wypowiedzią.
Nigdy nie pozwoliłbym sobie na krytyke jakiegokolwiek klanu zwłaszcza, że w czasach gdy PFT bywał czesto na moscie to o nas chodziły podobne teksty. Cały topik na którym piszemy jak juz wszyscy wiemy odnosi sie do gracza Doberman i mówi o wydarzeniach które miały miejsce jescze zanim zasił on szergi SLS i do klanu jako całosci nie mam żadnych, no może prawie żadnych zastrzezeń. To prawie o którym mówie, to jedynie mały zawód który niewatpliwie sprawiliscie, przyjmując w swe szeregi osobe co do której wszyscy nie byliśmy pewni w jaki sposób osiąga swoje wyniki. W tym momencie, wszystkie nasze ustalenia, co do wystrzegania sie w klanach takich graczy spaliły na panewce...

Old Post 20-04-2004 00:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
A ja się z Waszych problemów nieźle uśmiałem dla samych statów nie zamierzam siedzieć po nocy, bo liczy się zabawa a nie jakaś zakichana tabela, co to nie wiedzieć, komu i na co jest potrzebna no chyba, aby prowadzić takie właśnie niesmaczne dyskusje. No chyba, że nie wiem, że za pierwsze miejsce jest mesiu.

To Ty nie wiedziałeś???

*|SLS|* gt
Pozabijam wszystkich

quote:

Nieoficjalnie mi wiadomo ze za pierwsze miejsce jest Audi A6 420KM , wycieczka na KAraiby na pół roku z dwoma zajeb... prostytut....

lukasz10120
Skilled (Knight)

quote:

heh heh heh i oto chodzi ................

Edytowane przez lukasz10120 dnia 20-04-2004 o godz. 10:27

Old Post 20-04-2004 00:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lukasz10120 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lukasz10120 Znajdź więcej post'ów przez  lukasz10120 Dodaj lukasz10120 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lukasz10120 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez lukasz10120
człowieku ty chyba zamiast mózgu masz tic taca

No tak, wydało się...

Old Post 20-04-2004 00:04
tmat
Elite (Fiend)

quote:

No sprawe łacza to chyba juz wyjasnilismy, a raczej sam Yogas wyjaśnił...

Old Post 20-04-2004 00:05
*|SLS|* gt
Pozabijam wszystkich

quote:
No tak, wydało się...

Owocowy czy miętowy??

Old Post 20-04-2004 00:05
patryk pl
Warrior (Scrag)

quote:
Nieoficjalnie mi wiadomo ze za pierwsze miejsce jest Audi A6 420KM , wycieczka na KAraiby na pół roku z dwoma zajeb... prostytut....

Jutro szybciutko zakładam neo i idę Was powalić na kolana te nagrody mi pasują tylko co ja z żoną zrobię.

Old Post 20-04-2004 00:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

caly ten topic stracil chyba sens... kazdy swoje "teorie" pielegnuje i broni ich jak lew

ciekawe jaki wynik bedzie spotkania SLS vs PFT w PLK... bo jak narazie to moim zdaniem SLS w tym topicku wygrywa z PFT

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 20-04-2004 00:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* gt
Pozabijam wszystkich

quote:
Jutro szybciutko zakładam neo i idę Was powalić na kolana te nagrody mi pasują tylko co ja z żoną zrobię.

MY się Nią odpowiednio zaopiekujemy tylko podaj wymiary żony

Old Post 20-04-2004 00:07
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:44.    Strony (17): « First ... « 8 9 [10] 11 12 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions