quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
Saari widzisz? O to właśnie chodzi aby tego nie było. Po co ten post jest, co on wniósł do wcześniejszych rozmów, a co pociągnie za sobą ? Zaraz drugi równie mądry coś napisze o tymsamym np : Osama do gazu. I topic się rozpierdzieli bo się paru chętnych na takie wypisywanie znajdzie. Z [FPP]LucaS`em będziemy dbać aby takich postów nie było i o to właśnie w tymwszystkim chodzi. Już rozumiesz? [=
To wiecie co? Ja pier**** taki board, co sie qrcze trzeba co do joty trzymac topicu... O co w tym chodzi qfa? Bo ja nie qmam...o co w tym chodzi... nawiazalem do jakiegos moderatora - terrorysty( ), i napisalem, ze ja sie nie dam terroryzowac przez moderatora... bo tak nie moze byc... trudno... wyje****** mnie z fpp.pl to pode gdzie indziej... trudno sie mowi, ale napewno gdzie indziej tez bedzie taka sytujacja, bo wszedzie zawsze cos komus nie pasi... Bo tak jest, ze zawsze cos jest nie tak... i nic si juz nie zmieni... A jakby w danym topicu, kazdy tylko odpowiadal na temat, to miom zdaniem nie mialo by to najmniejszego sensu... bo jak chce ktos pomoc... to idzie do qmpla, wchodzi na gg albo icq i gada z ludkiem co jest oswiadczony i otrzymuje pomoc... a tak... mozna sie posmiac z kazdego, nawet ze mnie, bo chce powstrzymac terror moderatorow ( ), bo Oni nie od tego sa, zeby tylko kasowac, moderowac... ale jak np. koles zacznie wyzywac np. koleznka Saari... to skasowac post i mu odebrac dostep do board'a... A nie gnebic malego owocka... to tyle co do dzisiejszych moich inteligentnych rozmow na fpp, bo nie mam zamiaru odpisywac na kazdy post tak, jak na ten... bo to sie mija z celem... Milych Inteligentnych rozmow... juz sie tu moze nie pojawie... papa i do zobacznia... bede sobie siedzial w moim Topicu gdzie nikt nic do mnie nie ma...! Narazie 
[F|S|G] member 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|