Zoomer.
g&p malo mnie w odroznieniu od ciebie obchodzi. Robimy nawet duzo, co zaczalem doceniac, zeby sobie nawzajem nie wchodzic w droge, no moze poza rafee, o ktorym pisanie juz mi sie znudzilo. Zreszta kto go spotkal na Humi ten doskonale wie, ze nie warto chlopaka wspominac.
Z nimi (niveny, itd) jakos doszedlem do ladu, z toba nie potrafie, co mnie zaczyna powoli irytowac, szczegolnie zwazywszy na to jakim mlodym i suchym klockiem jestes. Na dodatek bezmyslnie wierzysz, ze ktokolwiek cie bedzie bronil i w zwiazku z tym jeszcze bardziej naginasz pale.
Rob jak chcesz, bylebys mi sie nie pokazywal na oczy, a jak juz pokazesz to miej nadzieje, ze akurat mam dobry dzien. Troche juz wyroslem z glupoty, ale czytajac twoje agresywne wobec mnie posty moja glupota nawraca, aczkolwiek wole sie zastanowic 10 razy zanim siekne takiego szczyla jak ty. Roznica pomiedzy naszymi sprzeczkami z nivenem i g&p byla taka, ze w wiekszosci przypadkow byly one uzasadnione, na poziomie i z argumentami. U ciebie widze tylko agresywne zachowanie, ktore zachodzi tylko i wylacznie dlatego, ze jestes schowany gdzies tam za monitorem. Nie jestem jedynym, ktorego maksymalnie gowanirzu wkurwiasz, ale twoje szczescie w moim przypadku polega na tym, ze stuknie mi niedlugo 23 lata, bo jeszcze dwa temu wydymal bym cie w dupe przy pierwszej okazji.
Na CGLu sie wymigales sprytna sztuczka, wiecej sie to nie powtorzy.
A jezeli wierzysz, ze twoj nie wiele wiekszy przyjaciel rafee przeszkodzi mi jezeli zachce nauczyc cie szacunku, to sie bardzo mylisz.
To wszystko na ten temat z mojej strony, wiecej juz nic nie napisze, ale pamietaj, ze kazde twoje slowo zapamietam i w odpowiednim momencie sobie przypomne.
Przepraszam wszystkich za moje zachowanie, ale w przypadku zoomera jest wiecej niz uzasadnione.
btw infi: Dzieki, ale nie potrzebuje nikczyjej pomocy zeby nauczyc pokory jedna czy dwie cioty komputerowe.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|