quote: Napisane oryginalnie przez tmat
hmm... Ciekawe o czym piszesz ale pozwolisz że nie zgodze sie z Twoja wypowiedzią.
Nigdy nie pozwoliłbym sobie na krytyke jakiegokolwiek klanu zwłaszcza, że w czasach gdy PFT bywał czesto na moscie to o nas chodziły podobne teksty. Cały topik na którym piszemy jak juz wszyscy wiemy odnosi sie do gracza Doberman i mówi o wydarzeniach które miały miejsce jescze zanim zasił on szergi SLS i do klanu jako całosci nie mam żadnych, no może prawie żadnych zastrzezeń. To prawie o którym mówie, to jedynie mały zawód który niewatpliwie sprawiliscie, przyjmując w swe szeregi osobe co do której wszyscy nie byliśmy pewni w jaki sposób osiąga swoje wyniki. W tym momencie, wszystkie nasze ustalenia, co do wystrzegania sie w klanach takich graczy spaliły na panewce...
Nie napisałem że krytykujesz klan SLS albo jakikolwiek, poprostu patrze na to troche z innej strony i wyciagam wnioski: ( najpierw incydent z PixCom2 na forum o baserapie, a teraz ten incydent, bo to już nie jest dyskusja).
Więc postanowiłem przedstawić sytuacje żeby oszczędzić kolejnych topiców w stylu brazylijskich znienawidzonych seriali

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|