quote: Napisane oryginalnie przez krogoth
g&p malo mnie w odroznieniu od ciebie obchodzi. Robimy nawet duzo, co zaczalem doceniac, zeby sobie nawzajem nie wchodzic w droge, no moze poza rafee, o ktorym pisanie juz mi sie znudzilo. Zreszta kto go spotkal na Humi ten doskonale wie, ze nie warto chlopaka wspominac.
No piekne rzeczy krokiet wypisujesz na tym internecie.
Juz dawno zapomnialem zupelnie o twoim istnieniu internetowy specjalisto od bycia debilem.
Ty jak widac nie mozesz o mnie zapomniec. Zakochales sie buchaju ? Myslisz, ze sie Ciebie boje ? Jesli tak to chyba naprawde jestes glupi.
quote: twoje szczescie w moim przypadku polega na tym, ze stuknie mi niedlugo 23 lata, bo jeszcze dwa temu wydymal bym cie w dupe przy pierwszej okazji.
Czyli mam rozumiec, ze teraz wolisz byc biernym homoseksualista ?
quote: A jezeli wierzysz, ze twoj nie wiele wiekszy przyjaciel rafee przeszkodzi mi jezeli zachce nauczyc cie szacunku, to sie bardzo mylisz.
1. zoomer to nie moj przyjaciel
2. Nie zrobilbys mu nawet loda, nie mowiac juz o jakiejkolwiek krzywdzie. Zreszta jestem gotow to sprawdzic na najblizszym hum#3
Chcialem zauwazyc, ze mi rowniez obiecales w******* na poprzednim hum i jakos nie znalazles czasu mimo, ze bylem od samego poczatku az do konca.
quote:
Przepraszam wszystkich za moje zachowanie, ale w przypadku zoomera jest wiecej niz uzasadnione.
Wybaczam