Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > ©
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (34): « First ... « 11 12 [13] 14 15 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Insmac (jabber): (19:54)
bo w photoshopie sie ***** robi tak

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-06-2004 18:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

wypelnilam skrupulatnie ankiete gaming.pl otrzymalam maila zwrotnego,zapisano mnie w adresach, ale ze pisze z caffe postanowilam sie wypisac elegancko"Aby usunąć swój adres z mojej listy odwiedź [...]" wchodze na link i otwiera mi sie okienko a w okienku ladny napis gloszacy : "Próba włamania!"

How I'm killing you

Old Post 24-06-2004 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Czas na prawdziwe (C) - oczywiscie z autobusu.

Sytuacja: stoje sobie w autobusie srednio zaladowanym, obok mnie stoi dziad, na oko 50 lat, ogorzaly ryj, ze 170 cm. Przede mna siedzi para, okolo 19 lat oboje, z czego panienka calkiem calkiem ladna. No i rozmawiaja sobie o roznych rzeczach, tam o jakims filmie, to o muzyce, to o komputerach nawet cos, no mila atmosferka i w ogole. Nagle dziad: "lepiej zrob mu laske!"...

[ciag dalszy - dziad zawdziecza cala szczenke tylko zaradnosci tej dziewczyny, ktora raczej sie usmiala i uspokoila kolesia, ktory to az rwal sie zeby mu zajebac :E ja sie tarzalem ze smiechu prawie :>

Old Post 25-06-2004 15:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

- Para siedzi na ławeczce w parku. Ona: "Paluszek mnie boli". On całuje ją w rękę. Ona: "Och, już mi lepiej". On całuje ją w szyję. Ona: "Och, kochanie, coraz lepiej". To on ją w policzek. Ona: "Kochanie, czuję się świetnie!". Z sąsiedniej ławki odzywa się facet: "Panie, a hemoroidy też pan leczy?".

(c) gazeta

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 26-06-2004 16:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

"NLP - Neurolinguistic Programming - wielka sciema, przekonywanie kobiet, zeb poszly do lozka z komputerowym maniakiem. "(c) Scigany - Rozmowy z K.Mitnickiem

Old Post 26-06-2004 21:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
"NLP - Neurolinguistic Programming - wielka sciema, przekonywanie kobiet, zeb poszly do lozka z komputerowym maniakiem. "(c) Scigany - Rozmowy z K.Mitnickiem

1000% racji - mialem takie warsztaty - same bzdury...-----------------------------
rozmowa z qmplem na gg jakies 2 lata temu - ot archiwum oblookałem - głupie bo głupie ale fun niezly:

18:59:38 Roman (RD)
cześć
18:59:44 Roman (RD)
skąd klikasz?
19:06:36 d0t ([email protected])
kto ty?
19:06:47 Roman (RD)
Asia 14
19:06:58 d0t ([email protected])
jestes wąska?
19:07:09 Roman (RD)
ale o co ci chodzi?
19:07:18 Roman (RD)
no mała jeszcze jestem
19:07:24 Roman (RD)
co?
19:07:27 Roman (RD)
czemu sie nie odzywasz?
19:07:31 d0t ([email protected])
pobożny pedofil robi rozeznanie środowiskowe
19:07:47 Roman (RD)
ojej
19:07:47 Roman (RD)
jesteś ksiendzem ?
19:08:06 d0t ([email protected])
nie
19:08:24 d0t ([email protected])
jestem bratem ojca siostry przełożenej kilkakrotnie
19:08:55 Roman (RD)
ide bo mama kluski robi

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Edytowane przez t0d dnia 26-06-2004 o godz. 22:02

Old Post 26-06-2004 21:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Jedno dziecko do drugiego, oboje z kolegami grają w piłkę nożną, jednemu strzał nie wyszedł:

"Nie strzelaj jak Beckham"

Old Post 27-06-2004 13:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Bardziej wkurzające niż smieszne :>
Wchodze do sklepu

-Dobry.. poprosze 1.5Litrową wodę gazowaną
-gazowaną?
-tak.
-dużą czy małą?

:F

Old Post 27-06-2004 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Fauscik: (22:34)
AHA!
OKEJ
alienzero: (22:35)
capslock? >
:>
Fauscik: (22:35)
NIE
KRZYCZE
:>
alienzero: (22:35)
lol
Fauscik: (22:35)
:EE:E:
bo straszny halas, stara odkurzacz wlaczyla :E

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 28-06-2004 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

[01:48:37] <mannys> i'm trying to explain to someone how dvd drive firmware works
[01:48:50] <rPoqStewat> gl
[01:48:51] <mannys> its hard
[01:49:30] <Fausto> ez
[01:51:08] <mannys> not with this level of noobyness
[01:51:52] <mannys> <windows> oi i wanna burn this disk but i dont know how the fuck you things work, plz sort it for me
[01:51:53] <mannys> <firmware> ok, oi hardware stuff, you move here, laser you start up, hooray lets go
[01:51:53] <mannys> <hardware> lol i r dumb i burn disks
[01:51:53] <mannys> <hardware> ok all done
[01:51:53] <mannys> <firmware> krad, you can shut off now, i'll go tell him upstairs
[01:51:55] <mannys> <windows> hooray youre done, now i can take all the credit
[01:51:57] <mannys> <firmware> fuck

Old Post 29-06-2004 00:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

wczoraj na tvp2 lecial dokument pt "konkurs" dotyczyl konkursu mala miss polski czy cos podobnego

wywiad z jedna z uczestniczek ok 10 lat:
- kim chcialabys zostac w przyszlosci ?
- piosenkarka, aktorka, modelka (standard) lub emerytka
- dlaczego ?
- bo nie musialabym nic robic

dom innej miski
wies, pokazana praca w polu:
cala rodzina odswienie ubrana zapiernicza z grabkami po polu

Old Post 29-06-2004 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

[22:16:33] <VanDerFart> powaznie w gimnazjum sa indexy?
[22:16:35] <[-riki-]> a jak caban pojdzie do gimnazjum
[22:16:44] <[-riki-]> to bedzie wciagal koks i ruchal dziwki
[22:16:44] <caban> ta
[22:16:46] <caban> tzn w moim
[22:16:48] <caban> ale moje jest z******
[22:16:54] <caban> zamiast ocen sa punkty
[22:17:04] <[-riki-]> punkty ?
[22:17:06] <caban> TAK
[22:17:11] <caban> w moim gimnazjum sa punkty
[22:17:12] <caban> :/
[22:17:15] <[-riki-]> myslalem ze usmiechniete buzki
[22:17:16] <[-riki-]> :<
[22:17:22] <caban> dlatego wszyscy maja gorsza srednie o 1.50
[22:17:23] <caban> :/
[22:17:33] <LoL-Andrew> a punkty sa przeliczane na ilosc obciagniec
[22:17:58] <[-riki-]> np jak ladnie narysujesz sloneczko
[22:18:00] <[-riki-]> to dostajesz
[22:18:02] <[-riki-]>
[22:18:06] <caban>
[22:18:11] <[-riki-]> a jak biegasz po korytarzu
[22:18:14] <[-riki-]> to dostajesz
[22:18:18] <[-riki-]> :|

Old Post 30-06-2004 21:40
weirdo
kontemplator bytu

code:
16:42:33 .-- Tomek (16:42) --- -- - 16:42:33 | ej ja do dzis nie moge zadnej plyty wypalic 16:42:33 `----- ---- --- -- - 16:42:44 .-- weirdo/1257091 --- -- - 16:42:44 | dlaczego? 16:42:44 `----- ---- --- -- - 16:43:08 .-- Tomek (16:43) --- -- - 16:43:08 | nie moge jej zmount`owac 16:43:08 `----- ---- --- -- -

you accept (reject, respect);

Old Post 01-07-2004 04:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

[21:42:44] <occulkot> ja znam prawde na temat :F - i to mi wystarczy
[21:42:59] <+AnouaaR> Jeszcze nie wszedl na poziom :S
[21:43:24] <@Gazdzik> to powiedz
[21:43:24] <@Gazdzik> co to znaczy
[21:43:38] <@Gazdzik> dam ci voice'a
[21:43:42] <+AnouaaR> Lol...
[21:43:43] <occulkot> zaprawde powiadam ci - prawda ta zbyt wielka jest na pojmowanie twojego umyslu
[21:43:51] <@Gazdzik> *******isz
[21:43:54] <+CR10>
[21:43:55] <+AnouaaR>
[21:43:55] <occulkot> jakbym *******il to bym dupa ruszal

Old Post 01-07-2004 20:49
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

jakoś dwa dni temu ide na wydział i przechodze koło trzech roboli co kobią dziure w chodniku.
Jeden z nich mówi:
Po co trzymać bąka w dupie, niech se biega po chałupie
Po czym wszyscy wybuchają smiechem
;F

Old Post 02-07-2004 14:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
r00ster
Stronger than Death

*Fausto was railed by r00_
Fausto: Boli mnie za oczami
r00_: asdadada pwn!

Old Post 03-07-2004 00:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r00ster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r00ster Znajdź więcej post'ów przez  r00ster Dodaj r00ster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r00ster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

(C) mial miejsce na prywatnym kanale brawurki, nalezy sie drobne wyjasnienie: otoz postanowilem na lato dojsc do dziewczecego klanu cpma [a w q3 nie gram wiec bylo zabawnie] ale okazalo sie ze najbardziej dziewczecy to ten, w ktorym gra brawurka. Przy okazji namowilem znanego gracza qw, insane, aby doszedl do tego klanu tez. Obaj weszlismy na kanal brawurki, a insi nagle rzucil:
[23:01:14] <[-inzane-]> brawurka twoje kolezanki wiedza czym sie interesujesz ? :K

Old Post 03-07-2004 15:53
weirdo
kontemplator bytu

code:
11:29:54 @ xerror > A ostatnio pokazywali w TV wizyt* w biurze Samoobrony. Kole* (ynelygent - jak zwykle) wypowiada* si* a w tle komputer. Na komputerze jaki* wygaszacz, a na nim lataj*cy napis: CH.W.D.SLD

Old Post 03-07-2004 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
code:
11:29:54 @ xerror > A ostatnio pokazywali w TV wizyt* w biurze Samoobrony. Kole* (ynelygent - jak zwykle) wypowiada* si* a w tle komputer. Na komputerze jaki* wygaszacz, a na nim lataj*cy napis: CH.W.D.SLD

A tak naprawde to bylo w biurze LPR.

Old Post 03-07-2004 19:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

22:14:35 <slaash> kiedys mi sie snilo, ze beeth do mnie przyjechal
22:14:37 <slaash> i byl taki siwy
22:14:43 <slaash> i rozmawial z moja mama
22:14:48 <slaash> i potem mi pokazywal swoje ircii i skrypty
22:14:53 <slaash> byl taki bialy statusbar, jak moj w moim theme
22:14:55 <slaash> to pamietam
22:15:06 <slaash> i potem mial takie 31337 skrypty, ze w kazdej linijce sie numeric pokazywal

Old Post 04-07-2004 09:22
alka
alk(oholiczk)a

impreza u gaziego :gazi, ja , fausto , cali , alJenek i planet. pgladamy predatora, nastepuja reklamy ...
po chwili niezrozumialych dla mnie uwag na temat owych reklam slysze wypowiedz alJenka "te reklamy sa nie higieniczne!" ... jak osoba przekazala napoj drugiej ... potem to samo przy reklamie gumy do zucia, i znowu przy reklamie harnasia ...

How I'm killing you

Old Post 05-07-2004 20:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

godzina 0:40, przechodze przez dworzec centralny i slysze rozmowe kilku zuli

" a wiecie ze jenek z paki wyszedl?"

Old Post 06-07-2004 08:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dr.Baun-Si-Wo
Training (Enforcer)

Thumbs down

OMFG
http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=2615783&id_f=23
(C)

Old Post 06-07-2004 11:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dr.Baun-Si-Wo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dr.Baun-Si-Wo Znajdź więcej post'ów przez  Dr.Baun-Si-Wo Dodaj Dr.Baun-Si-Wo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dr.Baun-Si-Wo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

ale trzeba miec szczescie do tak pechowego wyniku ktory przynosi jednak nadzieje komentarz mojej kumpeli po tym, jak zabrakło mi jednego punktu aby dostać się na studia

Old Post 07-07-2004 16:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

[01:12:50] <@brejk> weirdo: ile babunia ma lat?
[01:12:51] <@brejk> [;
[01:12:57] <@weirdo> brejk, chyba z 78
[01:13:10] <@brejk> weirdo: Jeszcze by zakisił

Old Post 08-07-2004 00:18
Infinite
nieszczesliwie zakochany

(01:06:26) (@`) JADE CZOLGIEM **********M DO AMERYKANSKICH RZYDUW
(01:06:26) (@`) JEA
(01:06:51) (@Kidnap) robal
(01:07:01) (@Kidnap) myslales o wizycie u psychoanalityka?
(01:07:22) (@Kidnap) z toba sie zle dzieje dziecko

(20:05:21) (@estel) co sie dzieje
(20:05:24) (@estel) z sardaukarem
(20:05:28) (@estel) i harrilem?
(20:08:36) (@roball) harril skleja statki z gowna
(20:08:39) (@roball) a sardaukar cpa
(20:08:40) (@roball) i rucha

(20:27:09) (@estel) swoj do swego ciagnie
(20:27:40) (@kaszlak) to siepierdalaj do gej klubu

(20:13:16) (@kaszlak) zamknijcie ryje
(20:13:19) (@kaszlak) na wspolnej leci
(20:13:50) (@roball) kaszlak
(20:13:51) (@roball) co dzisiaj?
(20:14:06) (@kaszlak) wlodek dostal kurwicy
(20:14:08) (@kaszlak) a maria sie modli
(20:14:15) (@kaszlak) narazie nicwiecej bo poczatek ejs

(17:15:42) (@Sardaukar) hahahah zZZ£OOO SZATAN NIKCZEMNY MUTANT
(17:16:47) (@roball) twoj stary

(17:15:09) (@Sardaukar) ide dzis na techno party
(17:15:18) (@Sardaukar) smiesznie bedzie
(17:15:24) (@Sardaukar) bede rozpierdalal chrzescijan
(17:15:25) (@Sardaukar) siekierom

(17:12:12) (@Sardaukar) ja nie wzielem w nim udzialu, bo bylem 13 czy tam 14 letnim glupkiem i **********lem kilofem
(17:12:21) (@roball) a teraz jestes 15 letnim
(17:12:22) (@roball) glupkiem
(17:12:24) (@roball) **********cym
(17:12:25) (@roball) glowa
(17:12:26) (@roball) w biurko
(17:12:28) (@roball) sluchajonc
(17:12:29) (@roball) metalu
(17:12:31) (@roball) szatannnnnnn

Old Post 10-07-2004 13:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

Jak wczesniej pisalem, gram teraz troche w cpma :>, na kanale klanowym widnial dzis taki log [i niech ktos mi powie ze to nie jest dresiarska gra :E]
[19:22:17] <bfrrrrrr> scandal
[19:22:18] <bfrrrrrr> to ****
[19:22:18] <urs_> ;x
[19:22:18] <bfrrrrrr> brudny
[19:22:21] <bfrrrrrr> smierdzi kałem
[19:22:21] <bfrrrrrr> scandal srako
[19:22:26] <scandal> zamknij dupe kupo
[19:22:27] <scandal> !!
[19:22:27] <bfrrrrrr> widzisz urs_ jaka sraka ? nawet sie boi odezwac
[19:22:29] <bfrrrrrr> hah
[19:22:29] <bfrrrrrr> ;D
[19:22:30] <bfrrrrrr> scandal qpq
[19:22:30] <bfrrrrrr> ;D
[19:22:32] <urs_> DD
[19:22:41] <bfrrrrrr> scandal to brudas..
[19:23:10] <scandal> ciapaj pytoklesa
[19:23:22] <bfrrrrrr> :OOOOOOOOOOOOOOO
[19:23:35] <bfrrrrrr> ale mi dojebales
[19:23:35] <bfrrrrrr> :OOOOOOO
[19:23:38] <bfrrrrrr> omg

Old Post 10-07-2004 18:24
weirdo
kontemplator bytu

23:16:08 + AnouaaR > Czesc...
23:16:11 + AnouaaR > STASZEK!
23:16:32 + AnouaaR > Niefajny, nielubiany, ekscentryczny, upijajacy sie tanimi nalewkami Staszek. :F

:o

Old Post 10-07-2004 21:12
r00ster
Stronger than Death

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fausto
Jak wczesniej pisalem, gram teraz troche w cpma :>, na kanale klanowym widnial dzis taki log [i niech ktos mi powie ze to nie jest dresiarska gra :E]
[19:22:17] <bfrrrrrr> scandal
[19:22:18] <bfrrrrrr> to ****
[19:22:18] <urs_> ;x
[19:22:18] <bfrrrrrr> brudny
[19:22:21] <bfrrrrrr> smierdzi kałem
[19:22:21] <bfrrrrrr> scandal srako
[19:22:26] <scandal> zamknij dupe kupo
[19:22:27] <scandal> !!
[19:22:27] <bfrrrrrr> widzisz urs_ jaka sraka ? nawet sie boi odezwac
[19:22:29] <bfrrrrrr> hah
[19:22:29] <bfrrrrrr> ;D
[19:22:30] <bfrrrrrr> scandal qpq
[19:22:30] <bfrrrrrr> ;D
[19:22:32] <urs_> DD
[19:22:41] <bfrrrrrr> scandal to brudas..
[19:23:10] <scandal> ciapaj pytoklesa
[19:23:22] <bfrrrrrr> :OOOOOOOOOOOOOOO
[19:23:35] <bfrrrrrr> ale mi dojebales
[19:23:35] <bfrrrrrr> :OOOOOOO
[19:23:38] <bfrrrrrr> omg

Kłamiesz!
Parapety zdazaja sie wszedzie

Old Post 10-07-2004 23:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r00ster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r00ster Znajdź więcej post'ów przez  r00ster Dodaj r00ster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r00ster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

ten typ to kopalnia kopirajtow:

[02:29:47] * bfr np: 20. Nie buj się zmiany na lepsze [Soundkail, Fu] [04:53m/128Kbps/44KHz]
[02:47:01] <Fausto> bfr np: 20. Nie buj się zmiany na lepsze (C) bfr
[02:47:54] <bfr> :}
[02:47:55] <bfr> to nie moja wina
[02:48:03] <bfr> ze ktos napisal buj przrz U
[02:48:19] <Fausto> to fajnej muzyki suchasz
[02:48:44] <bfr> top ze sluchasz
[02:48:46] <bfr> metal szitu
[02:48:51] <bfr> to mnie *******i
[02:48:56] <bfr> ze to jest total gowno
[02:49:17] <Fausto> a co ma do tego czego ja slucham? :>
[02:49:43] <Fausto> tam przynajmniej jakis idiota nie napisze mi tytulu z bledem ortograficznym
[02:50:00] <bfr> to na **** smierdzisz do tego co ja slucham?
[02:50:12] <bfr> a czy myslisz
[02:50:13] <bfr> ze *****
[02:50:22] <bfr> tytul z bledem napsial autor?
[02:50:29] <bfr> czy jakis plebs co to zgrywal z plytki i puscil w net?
[02:50:35] <bfr> chyba raczej plebs.
[02:50:53] <Fausto> niewatpliwie jakis wielki fan tej podworkowej tworczosci
[02:50:54] <Fausto> :>
[02:51:03] <bfr> pff
[02:51:04] <bfr> nie *******
[02:51:08] <bfr> te twoje gowno
[02:51:08] <Fausto> no a nie?
[02:51:09] <Fausto> :>
[02:51:10] <bfr> tak ***** sraka
[02:51:13] <bfr> ze ja peirdole
[02:51:14] <bfr> jakies *****
[02:51:16] <bfr> dra mordy
[02:51:17] <Fausto> jakie gowno?
[02:51:19] <bfr> zjeby *******one
[02:51:22] <bfr> satanisci
[02:51:23] <Fausto> jakie mordy?
[02:51:25] <bfr> i **** wie jakie tam *****
[02:51:27] <Fausto> jacy satanisci?
[02:51:28] <Fausto> rotfl
[02:51:28] <bfr> plebsy
[02:51:29] <Fausto> :>
[02:51:32] <bfr> za******
[02:51:35] <Fausto> ty bo jebne :>
[02:52:01] <bfr> nie rotfl *****
[02:52:01] <bfr> tylko ta
...
:EEE

Old Post 11-07-2004 01:56
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:45.    Strony (34): « First ... « 11 12 [13] 14 15 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions