Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Cudowny wzrost umiejętności...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (17): « First ... « 14 15 [16] 17 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Gdzieżbym śmiał, nie mnie z mistrzem się równać

demagog-gawędziarz

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-04-2004 07:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

paru mistrzów z tematu stat-fiction to ja tu wyraźnie dostrzegam

Old Post 27-04-2004 10:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rodrigez
kreutzritter

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
paru mistrzów z tematu stat-fiction to ja tu wyraźnie dostrzegam

no cos ty
ale grossmeister moze byc tylko jeden

Old Post 27-04-2004 14:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
josephine
:D

quote:
paru mistrzów z tematu stat-fiction to ja tu wyraźnie dostrzegam:D:D:D

:D :P :) ;) :] ;] :0 :)

Old Post 29-05-2004 09:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil josephine Kliknij tutaj by wysłać e-maila do josephine Znajdź więcej post'ów przez  josephine Dodaj josephine do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać josephine prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez josephine
:0

nabijamy staty?

Old Post 29-05-2004 10:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jucek (EXE)
Skilled (Knight)

Mam wygranych na MOST-PL ok. 70h i powiem ze z tego co tam sie dzieje to "glitching" jest rzecza normalna, "baserape" standardem a co do cheating'u to niech mi ktos napisze ile osob na moscie jedzie na X-Ray'u... z tego co pamietam jeden z SLS podawal jakis adres w spisie klanow www.seals.X-RAY.pl czy tez moze to jakis blad ortograficzny lol. A na koniec dla wszystkich, ktorzy cheat'uja dodaje ten oto filmik wraz z cudownym podkladem muzycznym specjalnie o nich http://www.eliteops.cjb.net/index2.html (wolno sie laduje ale naprawde warto obejrzec i posluchac muzy) !!!!

PS: pozdrawiam caly klan SLS.. naprawde dobry mecz z wami gralismy... co prawdaz porazka 4:0 ale tak to sie dzieje gdy przeciwnik ma w domenie X-RAY

Old Post 07-06-2004 05:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jucek (EXE) Znajdź więcej post'ów przez  Jucek (EXE) Dodaj Jucek (EXE) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jucek (EXE) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jucek (EXE)
Mam wygranych na MOST-PL ok. 70h i powiem ze z tego co tam sie dzieje to "glitching" jest rzecza normalna, "baserape" standardem a co do cheating'u to niech mi ktos napisze ile osob na moscie jedzie na X-Ray'u... z tego co pamietam jeden z SLS podawal jakis adres w spisie klanow www.seals.X-RAY.pl czy tez moze to jakis blad ortograficzny lol. A na koniec dla wszystkich, ktorzy cheat'uja dodaje ten oto filmik wraz z cudownym podkladem muzycznym specjalnie o nich http://www.eliteops.cjb.net/index2.html (wolno sie laduje ale naprawde warto obejrzec i posluchac muzy) !!!!

PS: pozdrawiam caly klan SLS.. naprawde dobry mecz z wami gralismy... co prawdaz porazka 4:0 ale tak to sie dzieje gdy przeciwnik ma w domenie X-RAY

Rzeczywiście mieliśmy wcześniej taką śmieszną domenę x-ray, nie jest to chyba powód żeby x-raya używać, prawda? Nie wiem czy znasz norweski klan dsr, tam jest człowiek, który ma ksywkę x-ray, czy także jest cziterem?

Old Post 07-06-2004 06:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
A na koniec dla wszystkich, ktorzy cheat'uja dodaje ten oto filmik wraz z cudownym podkladem muzycznym specjalnie o nich http://www.eliteops.cjb.net/index2.html (wolno sie laduje ale naprawde warto obejrzec i posluchac muzy) !!!!

Ja co prawda nie czituję ale też chciałem filmik obejrzeć, niestety link nie działa

Old Post 07-06-2004 06:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jucek (EXE)
Skilled (Knight)

Nie bede wdawal sie w dyskuje czy jedziecie na X-Ray'u czy nie, bo nie ma to najmniejszego sensu. Faktem jest ze w meczu, ktorym rozegralismy dzialy sie rzeczy wrecz niewyobrazalne. To ze glitching lecial z waszej strony na kazdym kroku to sam przyznasz. A co do waszej domeny to MOIM zdaniem jest tak ze 3/4 osob na moscie nie ma pojecia czym jest X-Ray i na jakiej zasadzie dziala i jeden z was postanowil w bezczelny sposob zakpic z reszty. Poruszajac temat kolesia o nicku X-RAY to spotkalem go niedawno na jednym z holenderskich serwerow i napisze ze nie wyroznial sie niczym specjalnym poza swoim nickiem

PS: niestety nie dziala ta strona z filmikiem ale to tymczasowe wydaje mi sie

Old Post 07-06-2004 06:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jucek (EXE) Znajdź więcej post'ów przez  Jucek (EXE) Dodaj Jucek (EXE) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jucek (EXE) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Nie bede wdawal sie w dyskuje czy jedziecie na X-Ray'u czy nie, bo nie ma to najmniejszego sensu. Faktem jest ze w meczu, ktorym rozegralismy dzialy sie rzeczy wrecz niewyobrazalne. To ze glitching lecial z waszej strony na kazdym kroku to sam przyznasz. A co do waszej domeny to MOIM zdaniem jest tak ze 3/4 osob na moscie nie ma pojecia czym jest X-Ray i na jakiej zasadzie dziala i jeden z was postanowil w bezczelny sposob zakpic z reszty. Poruszajac temat kolesia o nicku X-RAY to spotkalem go niedawno na jednym z holenderskich serwerow i napisze ze nie wyroznial sie niczym specjalnym poza swoim nickiem

PS: niestety nie dziala ta strona z filmikiem ale to tymczasowe wydaje mi sie

Jucek, dziwnie zaczynasz pisać. Określ proszę co masz na myśli pisząc "rzeczy niewyobrażalne".

Zaznaczam, że klan EXE uważa ludzika wychylającego się zza rogu i strzelającego za glitchera. Jak pamiętam to zarzuty o glitching dotyczyły TYLKO takich sytuacji. Jeśli nie podoba się Wam taki styl gry to sorry, nie będziemy się więcej razem męczyć. My nie uznajemy wychylania się zza rogu za coś zdrożnego, tak jak i 99,99% innych klanów.
Oprócz tego Jucek na meczu przeskoczyłeś z pomocą glitchu przez mur, wypomniałem Ci to, napisałeś że niechcący i było OK. Czy mam prawo teraz o tym zapomnieć i pisać, że EXE glitch-uje?

Nie wiem także dlaczego uważasz, że domena x-ray jest bezczelna a ksywka jest w porządku. Dla mnie jedno i drugie może być, nikogo nie obraża, wulgarne nie jest, można to potraktować jako żarcik, chyba że ktoś jest przewrażliwiony. Dodam jeszcze że nazwa domeny x-ray nie pochodziła wogóle od tego programu cziterskiego ale od firmy z całkiem innej branży, która użyczała nam miejsca na stronę. Gdy mieliśmy tą domenę to ja nawet nie słyszałem o programie x-ray.

Old Post 07-06-2004 07:20
Jucek (EXE)
Skilled (Knight)

Do rzeczy niewyobrazalnych nalezlo miedzy innymi to ze strzelaliscie przez sciany z dachow, za kazdym razem gdy wybiegalem zza budynku jakiegos nie zdarzylem nawet strzelic co... oczywiscie istnieje taka mozliwosc ze bylo to przczyna wielkiego lagu, ktory przyciagnal jeden z was a mianiowicie GG o pingu 1400-1600ms (cos w tych graniach). Na Culture Clash tyle razy wbijaliscie sie za pomoca glitching'u na te male domki (nie wiem jaka jest poprawna nazwa tego) ze az mozg sie rasowal nie wspominajac o zbrojowni przy psp B, na ktorej dach dostaje sie tylko przy uzyciu glitchngu. To ze raz sam zastosowalem glitching zeby dostac sie do psp A nie swiadczy o tym ze EXE glitch'uje (to przyznaje ze zrobilem celowo gdy byla to juz ostatnia mapa (4))... w koncu polak potrafi LOL. Ale nie pi****lac tutaj glupot powiem ze podczas meczu wykorzystywaliscie wszystkie mozliwe bledy w mapach jakie sa - co jest zabronione. Przeczytalem kiedys w waszym Calendar ClanBase ze jakis team pojechal wam od cheater'ow - nie dziwie sie to co wy robiliscie to "wolna delta" lol. Fakt, faktem nie mam zadnego dowodu na to ze to robiliscie tylko 7 naocznych swiadkow. Gdybyscie wygrali to uczciwe pogodzilbym sie z tym faktem i nawiazywal bym do rewanzu czego nie zrobie po tym co zobaczylem. A co do uzywania X-Ray'a ja was nie oskarzam ze go uzywacie.. ja tylko pisze ze wykonuje ewolucje zblizone do takich jak to sie robi na tym programie. Na koncu gry oczywiscie ktos z was dodal txt "Jucek ty wiesz ale my gramy 3 mecze w tygodniu" - to nie robi, my gramy czasami wiecej.

To by bylo na tyle

Old Post 07-06-2004 07:52
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Nie bede wdawal sie w dyskuje czy jedziecie na X-Ray'u czy nie, bo nie ma to najmniejszego sensu. Faktem jest ze w meczu, ktorym rozegralismy dzialy sie rzeczy wrecz niewyobrazalne. To ze glitching lecial z waszej strony na kazdym kroku to sam przyznasz. A co do waszej domeny to MOIM zdaniem jest tak ze 3/4 osob na moscie nie ma pojecia czym jest X-Ray i na jakiej zasadzie dziala i jeden z was postanowil w bezczelny sposob zakpic z reszty.

Święta prawda !

Old Post 07-06-2004 08:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Do rzeczy niewyobrazalnych nalezlo miedzy innymi to ze strzelaliscie przez sciany z dachow, za kazdym razem gdy wybiegalem zza budynku jakiegos nie zdarzylem nawet strzelic co... oczywiscie istnieje taka mozliwosc ze bylo to przczyna wielkiego lagu, ktory przyciagnal jeden z was a mianiowicie GG o pingu 1400-1600ms (cos w tych graniach). Na Culture Clash tyle razy wbijaliscie sie za pomoca glitching'u na te male domki (nie wiem jaka jest poprawna nazwa tego) ze az mozg sie rasowal nie wspominajac o zbrojowni przy psp B, na ktorej dach dostaje sie tylko przy uzyciu glitchngu. To ze raz sam zastosowalem glitching zeby dostac sie do psp A nie swiadczy o tym ze EXE glitch'uje (to przyznaje ze zrobilem celowo gdy byla to juz ostatnia mapa (4))... w koncu polak potrafi LOL. Ale nie pi****lac tutaj glupot powiem ze podczas meczu wykorzystywaliscie wszystkie mozliwe bledy w mapach jakie sa - co jest zabronione. Przeczytalem kiedys w waszym Calendar ClanBase ze jakis team pojechal wam od cheater'ow - nie dziwie sie to co wy robiliscie to "wolna delta" lol. Fakt, faktem nie mam zadnego dowodu na to ze to robiliscie tylko 7 naocznych swiadkow. Gdybyscie wygrali to uczciwe pogodzilbym sie z tym faktem i nawiazywal bym do rewanzu czego nie zrobie po tym co zobaczylem. A co do uzywania X-Ray'a ja was nie oskarzam ze go uzywacie.. ja tylko pisze ze wykonuje ewolucje zblizone do takich jak to sie robi na tym programie. Na koncu gry oczywiscie ktos z was dodal txt "Jucek ty wiesz ale my gramy 3 mecze w tygodniu" - to nie robi, my gramy czasami wiecej.

To by bylo na tyle

Myślę że tych spraw sobie nie wytłumaczymy w takim razie, Wy dowodów nie macie.
Małe domki na Culture Clash znam, nie znam glitcha który pozwala się na nie dostać, wiem jak wejść tam skacząc po prostu na coraz wyższe elementy otoczenia a finalnie na dach.
Piszesz że celowo użyłeś glitcha, na meczu pisałeś że użyłeś go niechcący i mialem (nie pamiętam czy mam jeszcze) screenshota z treścią tej rozmowy.
Co do glitcha przy zbrojowni to raczej nigdy go nie używamy ale może i rzeczywiście ktoś tam "wskoczył".
Jeśli czytałeś opinie o nas w clanbase to zauważ że mamy opinie bardzo dobre jak i bardzo złe. Cieszy mnie jednak to że te dobre opinie mamy od klanów bardzo dobrych i ogranych, natomiast złe opinie od amatorów, co to zagrali pierwszy mecz, i wydaje im się że świat zawojują, a wszędzie widzą tylko cziterów bo z powodu braku doświadczenia wydaje im się, że ktoś strzela przez ściany. Zauważ również jak bardzo wypełniony mamy kalendarz meczowy w clanbase, skoro tyle klanów chce z nami zagrać to chyba nie jest tak źle, prawda Jucku?
Jucek, napisz jeszcze czy te mecze, które gracie, to mecze w jakiejś lidze czy też zwykłe spotkania towarzyskie. Poważnych przeciwników i prawdziwą grę, a nie balet, spotkasz tylko w poważnych ligach i z klanami które są tam jakiś czas i wygrywają.

Old Post 07-06-2004 08:14
Jucek (EXE)
Skilled (Knight)

Nie napisalem o tych domkach kolo psp A, na ktore mozna wskakiwac przy pomocy beczek lub skrzyn np. tylko o tych, ktore sa blisko bazy od strony psp A. Sugerujesz ze poziom, ktory prezentujemy to amotorka. Niestety musze cie rozczarowac ale tak nie jest. Mamy duze powazanie wsrod innych team'ow badz klanow. Piszesz ze mecze, ktore my rozgrywamy to balecik? To wezmy np. druzyny Nightstalkers, Veteran Elite Tactical Squad albo Omega Forces. I powiedz mi ze to sa druzyny, ktore odstawiaja amatorke. Istnieje tylko dwie roznice pomiedzy meczem towarzyskim a ligowym.. pierwsza to taka ze nazwa jest inna LOL a druga taka ze w meczy ligowym badz tez turnieju jest o ciut wyzsze napiecie, co nie znaczy ze poziom obu grajacych druzyn jest nizszy od meczu granego towarzysko! To jakie opinie kraza o was w ClanBase nie interesuja mnie. Zobaczylem co zobaczylem i kropka. Bys obejrzal ten filmik, ktory podalem w linku (niestety nie dzialajacy jeszcze) to bys posluchal kilka "milych" slow o ClanBase i o druzynach tam grajacych... a to ze raz zastosowalem glitching przy tym co wy robiliscie to male piwko. Dalsza dyskusja na temat czy gracie uczciwie nie ma sensu, ja swoim topic'iem chcialem uswiadomisc tym, ktorzy nie wiedzieli co to jest X-Ray i co wolno a czego nie wolno podczas PORZADNEGO meczu robic !!!

Koniec. The end. Ende. Fine. Fin. кон'ец. LOL

Old Post 07-06-2004 08:56
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Nie napisalem o tych domkach kolo psp A, na ktore mozna wskakiwac przy pomocy beczek lub skrzyn np. tylko o tych, ktore sa blisko bazy od strony psp A. Sugerujesz ze poziom, ktory prezentujemy to amotorka. Niestety musze cie rozczarowac ale tak nie jest. Mamy duze powazanie wsrod innych team'ow badz klanow. Piszesz ze mecze, ktore my rozgrywamy to balecik? To wezmy np. druzyny Nightstalkers, Veteran Elite Tactical Squad albo Omega Forces. I powiedz mi ze to sa druzyny, ktore odstawiaja amatorke. Istnieje tylko dwie roznice pomiedzy meczem towarzyskim a ligowym.. pierwsza to taka ze nazwa jest inna LOL a druga taka ze w meczy ligowym badz tez turnieju jest o ciut wyzsze napiecie, co nie znaczy ze poziom obu grajacych druzyn jest nizszy od meczu granego towarzysko! To jakie opinie kraza o was w ClanBase nie interesuja mnie. Zobaczylem co zobaczylem i kropka. Bys obejrzal ten filmik, ktory podalem w linku (niestety nie dzialajacy jeszcze) to bys posluchal kilka "milych" slow o ClanBase i o druzynach tam grajacych... a to ze raz zastosowalem glitching przy tym co wy robiliscie to male piwko. Dalsza dyskusja na temat czy gracie uczciwie nie ma sensu, ja swoim topic'iem chcialem uswiadomisc tym, ktorzy nie wiedzieli co to jest X-Ray i co wolno a czego nie wolno podczas PORZADNEGO meczu robic !!!

Koniec. The end. Ende. Fine. Fin. кон'ец. LOL

Więc i ja już dam na luz. Podpowiem Ci tylko że ja również pisałem o tych domkach od bazy od strony psp A i nadal twierdzę, że da się tam wejść w normalny sposób

PS. Na koniec dodam że wcale nie chciałem zasugerować że gracie amatorsko. Powiedziałbym natomiast, że zachowanie było amatorskie.

Old Post 07-06-2004 09:03
Jucek (EXE)
Skilled (Knight)

Wiem jak dostac sie na 3/4 duzych dachow i prawie wszystkie mniejsze daszki na Culture Clash bez uzywania glichng'u moze kiedys sie spotkamy na moscie to ci pokarze.

Old Post 07-06-2004 09:08
Jucek (EXE)
Skilled (Knight)

A co do twojego PS to napisze ci ze ludzi czasami ponosi po tym jak przeciwnik nie gra tak jak powinien (nie chodzi tu o przegrywanie) lol

Old Post 07-06-2004 09:11
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Na Culture Clash tyle razy wbijaliscie sie za pomoca glitching'u na te male domki (nie wiem jaka jest poprawna nazwa tego) ze az mozg sie rasowal

Tu jak wejść wyjaśnił Ci Jerry kilka postów wczaśniej.

quote:
...nie wspominajac o zbrojowni przy psp B, na ktorej dach dostaje sie tylko przy uzyciu glitchngu.

No niestety, nie masz racji. Można sie tam dostać bez pomocy glitchu. Jeśli będziesz chciał, to Ci to pokaże.

quote:
...Ale nie pi****lac tutaj glupot powiem ze podczas meczu wykorzystywaliscie wszystkie mozliwe bledy w mapach jakie sa - co jest zabronione. Przeczytalem kiedys w waszym Calendar ClanBase ze jakis team pojechal wam od cheater'ow - nie dziwie sie to co wy robiliscie to "wolna delta" lol.

Jakby tak było jak mówisz, to już dawno nie byloby nas w CB. Istnieją takie programy jak Fraps z którego też korzystamy(wyjaśniam; jest to program do nagrywania filmu pod czas gry) i szybko takie rzeczy byłyby namierzone.

quote:
Fakt, faktem nie mam zadnego dowodu na to ze to robiliscie tylko 7 naocznych swiadkow. Gdybyscie wygrali to uczciwe pogodzilbym sie z tym faktem i nawiazywal bym do rewanzu czego nie zrobie po tym co zobaczylem.

Odsyłam do frapsa, bo dla mnie, sa to bezpodstawne oskarżenia. Dam Tobie i klanowi Twojemu dobra rade. Troche wstrzemięźliwości przed oskarżeniami i samo krytyki, bo Wasz poziom gry, powiedzmy sobie szczerze, nie zachwycał. Dużo pracy przed Wami takiej jaką wykonal nasz zespół. I nie odbieraj tego co Ci napisałem obraźliwie.

Pozdrawiam

Old Post 07-06-2004 14:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Jeszcze jedno;

To, że nie macie zamiaru zagrać rewanżu, to nie jest dobry pomysł. Zawsze możecie wykazać Swoją wyższość, lub nagrać film Frapsem, z naszym rzekomym oszustwem, czy też "nie czystą grą".

Pozdrawiam

Old Post 07-06-2004 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Jeszcze jedno;

To, że nie macie zamiaru zagrać rewanżu, to nie jest dobry pomysł. Zawsze możecie wykazać Swoją wyższość, lub nagrać film Frapsem, z naszym rzekomym oszustwem, czy też "nie czystą grą".

Pozdrawiam

Ja myślę że raczej dobry pomysł, mi osobiście nie grało się miło, było sporo narzekania ze strony EXE, a tego nie znoszę.

Old Post 07-06-2004 14:33
josephine

Teraz gdy juz jest Argus to wyławiajom się prawdziwe talęty(ortograficzne :D)

Old Post 07-06-2004 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil josephine Kliknij tutaj by wysłać e-maila do josephine Znajdź więcej post'ów przez  josephine Dodaj josephine do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać josephine prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ggg
Skilled (Knight)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez josephine
Teraz gdy juz jest Argus to wyławiajom się prawdziwe talęty(ortograficzne )

Juzia na tropie byka, zmiażdży każdego przeciwnika

nie mogłem się powstrzymać...

Old Post 16-06-2004 13:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ggg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ggg Znajdź więcej post'ów przez  ggg Dodaj ggg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ggg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
josephine

quote:
Napisane oryginalnie przez ggg
Juzia na tropie byka, zmiażdży każdego przeciwnika

nie mogłem się powstrzymać...

jakos ci wybacie

Old Post 16-06-2004 15:02
Jaro(PL)
Goldmember

Old Post 01-02-2005 18:43
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:

Bardzo zabawne, widze ze szukasz szamba

Old Post 01-02-2005 19:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Bardzo zabawne, widze ze szukasz szamba

co to wstaliśmy dzisiaj lewą nogą
domagam się przeprosin

Old Post 01-02-2005 20:33
Radzioo(PL)
Guest

quote:

domagam się przeprosin

Bo Ci to w krew wejdzie

BTW. Aleś odgrzał.

Old Post 01-02-2005 21:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:

A Ty czujesz sie jakis niedopieszczony? Juz cie nie bawi zakładanie topiców typu "redaktorzy" i innych idiotyzmów więc przeszedłeś na grzebanie w szambie- topicu ( jednym z wielu), w którym wiekszośc stwierdziła ze jest kolejnym beznadziejnych tasiemcem, który tylko robi bałagan na scenie BHD. Możesz mi wyjasnic jak 3 letniemu dziecku co Ciebie w tym bawi? Nie grasz w BHD to daj sobie na luz i poszukaj innego bagna lub idz zrób z porzadnego forum bagno oczywiscie 4fun.

Old Post 01-02-2005 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:

Wyjaśnij kretynie co chciałeś osiągnąć odświeżając ten topik ???
Podejrzewam, że nie tylko ja tego nie rozumiem, ponieważ osoby spierające się w tym topiku już dawno zapomniały o pewnych animozjach. Najlepszym przykładem tego może być choćby to, że dziś ja wraz z Adamem (oponenci z tego topiku) gramy razem w jednej „grupie” , rozmawiamy ze sobą jak koledzy i nie ma między nami żadnych nieporozumień, a wręcz przeciwnie bardzo dobrze się dogadujemy. Czas idzie do przodu i dorośli ludzie odkładają pewne nieporozumienia w kąt i tylko takie imbecyle jak Ty próbują wiecznie jątrzyć i szukać dziury w całym. Zajmij się „dziecino” czymś innym; nie wiem, może jakąś kobietę poznaj, bo widząc Twój marazm można dojść do wniosku, że chyba już dawno ktoś porządnie Cię nie wydupczył…(oczywiście 4fun)

Old Post 01-02-2005 23:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rademus
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Czas idzie do przodu i dorośli ludzie odkładają pewne nieporozumienia w kąt i tylko takie imbecyle jak Ty próbują wiecznie jątrzyć i szukać dziury w całym.

Tomku przestań pisać już o sobie,przecież to forum tematyczne.

Old Post 02-02-2005 06:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:44.    Strony (17): « First ... « 14 15 [16] 17 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions