quote: Napisane oryginalnie przez Jucek (EXE)
Do rzeczy niewyobrazalnych nalezlo miedzy innymi to ze strzelaliscie przez sciany z dachow, za kazdym razem gdy wybiegalem zza budynku jakiegos nie zdarzylem nawet strzelic co... oczywiscie istnieje taka mozliwosc ze bylo to przczyna wielkiego lagu, ktory przyciagnal jeden z was a mianiowicie GG o pingu 1400-1600ms (cos w tych graniach). Na Culture Clash tyle razy wbijaliscie sie za pomoca glitching'u na te male domki (nie wiem jaka jest poprawna nazwa tego) ze az mozg sie rasowal nie wspominajac o zbrojowni przy psp B, na ktorej dach dostaje sie tylko przy uzyciu glitchngu. To ze raz sam zastosowalem glitching zeby dostac sie do psp A nie swiadczy o tym ze EXE glitch'uje (to przyznaje ze zrobilem celowo gdy byla to juz ostatnia mapa (4))... w koncu polak potrafi LOL. Ale nie pi****lac tutaj glupot powiem ze podczas meczu wykorzystywaliscie wszystkie mozliwe bledy w mapach jakie sa - co jest zabronione. Przeczytalem kiedys w waszym Calendar ClanBase ze jakis team pojechal wam od cheater'ow - nie dziwie sie to co wy robiliscie to "wolna delta" lol. Fakt, faktem nie mam zadnego dowodu na to ze to robiliscie tylko 7 naocznych swiadkow. Gdybyscie wygrali to uczciwe pogodzilbym sie z tym faktem i nawiazywal bym do rewanzu czego nie zrobie po tym co zobaczylem. A co do uzywania X-Ray'a ja was nie oskarzam ze go uzywacie.. ja tylko pisze ze wykonuje ewolucje zblizone do takich jak to sie robi na tym programie. Na koncu gry oczywiscie ktos z was dodal txt "Jucek ty wiesz ale my gramy 3 mecze w tygodniu" - to nie robi, my gramy czasami wiecej.
To by bylo na tyle
Myślę że tych spraw sobie nie wytłumaczymy w takim razie, Wy dowodów nie macie.
Małe domki na Culture Clash znam, nie znam glitcha który pozwala się na nie dostać, wiem jak wejść tam skacząc po prostu na coraz wyższe elementy otoczenia a finalnie na dach.
Piszesz że celowo użyłeś glitcha, na meczu pisałeś że użyłeś go niechcący i mialem (nie pamiętam czy mam jeszcze) screenshota z treścią tej rozmowy.
Co do glitcha przy zbrojowni to raczej nigdy go nie używamy ale może i rzeczywiście ktoś tam "wskoczył".
Jeśli czytałeś opinie o nas w clanbase to zauważ że mamy opinie bardzo dobre jak i bardzo złe. Cieszy mnie jednak to że te dobre opinie mamy od klanów bardzo dobrych i ogranych, natomiast złe opinie od amatorów, co to zagrali pierwszy mecz, i wydaje im się że świat zawojują, a wszędzie widzą tylko cziterów bo z powodu braku doświadczenia wydaje im się, że ktoś strzela przez ściany. Zauważ również jak bardzo wypełniony mamy kalendarz meczowy w clanbase, skoro tyle klanów chce z nami zagrać to chyba nie jest tak źle, prawda Jucku?
Jucek, napisz jeszcze czy te mecze, które gracie, to mecze w jakiejś lidze czy też zwykłe spotkania towarzyskie. Poważnych przeciwników i prawdziwą grę, a nie balet, spotkasz tylko w poważnych ligach i z klanami które są tam jakiś czas i wygrywają.