Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Duke > Najlepsze czasy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Stigi
Skilled (Knight)

Napisane oryginalnie przez Major Kiper DN
albo "przerob se" zwyklego duka na atomica ew. "sciagnij se" z kondś
btttw. gdzie mozna "kupic se" atomic edition (pomijajac u 3d-realms?)?

Nie jestem pewien czy to Atomic'i, ale na przyklad:

http://pasaz.onet.pl/szukaj_najpop....3D&ID=PASAZ (44 zl)

http://allegro.pl/show_item.php?item=14183747 (na razie 4.25)

Podobno DN3D znajdowal sie rowniez w CD Action, numer (5/2002), ale nie wiem czy to AE bo nie czytuje.. Mozna poprobowac popytac w mniej znanych sklepach, pewnie jeszcze maja jakies resztki.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-07-2003 21:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Stigi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Stigi Znajdź więcej post'ów przez  Stigi Dodaj Stigi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Stigi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eminem_fan
Fan Duke Nukem

Dzięki za pmoc Stigi ale mam tą płyte z CD Action - to jest zwykły DN3D a ten pasaż to ja dziękuje bo zadrogo.Poszukam tego na giełdzie elektronicznej.Stigi-mogłbys podesłać mi na maila spakowanego AE jak sie da?Mój mail to [email protected] [email protected] i [email protected]

gg:5113936 tlen.pl [email protected]
mail:[email protected]

Old Post 02-07-2003 08:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eminem_fan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eminem_fan Znajdź więcej post'ów przez  eminem_fan Dodaj eminem_fan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eminem_fan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Stigi
Skilled (Knight)

O ile sie dobrze orientuje to Duke Nukem 3D: Atomic Edition nie nalezy do gier freeware. Jesli chcesz ta gre to proponuje wybrac sie na wycieczke do sklepow. Wysylanie komus gier to okradanie ich producentow, ktorzy sie mocno nameczyli abys Ty, ja oraz inni ludzie mogli sie rozkoszowac ich "dzieckiem". Co najwyzej moge przeslac ver shareware 1.3d, bo nie slyszalem zeby bylo pod 1.4

Old Post 18-07-2003 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Stigi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Stigi Znajdź więcej post'ów przez  Stigi Dodaj Stigi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Stigi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eminem_fan
Fan Duke Nukem

quote:
Napisane oryginalnie przez Stigi
O ile sie dobrze orientuje to Duke Nukem 3D: Atomic Edition nie nalezy do gier freeware. Jesli chcesz ta gre to proponuje wybrac sie na wycieczke do sklepow. Wysylanie komus gier to okradanie ich producentow, ktorzy sie mocno nameczyli abys Ty, ja oraz inni ludzie mogli sie rozkoszowac ich "dzieckiem". Co najwyzej moge przeslac ver shareware 1.3d, bo nie slyszalem zeby bylo pod 1.4

Ja mam DN3D 1.3d a ty mi możesz przesłać 1.3d shareware DN3D:AE?

Old Post 19-07-2003 14:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eminem_fan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eminem_fan Znajdź więcej post'ów przez  eminem_fan Dodaj eminem_fan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eminem_fan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Stigi
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez eminem_fan
Ja mam DN3D 1.3d a ty mi możesz przesłać 1.3d shareware DN3D:AE?

jak juz pisalem - nie slyszalem, zeby istniala ver shareware DN w ver 1.4 (czyli AE)

ver shareware 1.3d jest do sciagniecia z wielu serverow, np. ze strony 3D Realms

Old Post 19-07-2003 18:45
eminem_fan
Fan Duke Nukem

dzieki Stigi ale jush mam DN3D:AE - z KAZAA ściągłem

Old Post 19-07-2003 19:12
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:14.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions