edit -----------
Re do góry
"Zalezy co masz na mysli, moze ktos zostawil wiele rzeczy nieprzydatnych mu, wiec mozna je zabrac."
Można, ale dajmy na to że ktoś własnie zabił cośtam, jeszcze nic nie wzioł, ty podbiegasz, i zabierasz zanim kolo zwinie co jego...
"Wiejskie zachowanie."
Nie wiejskie zachowanie, tylko w tej grze trzeba mieć kumpli, nawet skruwysyny to wiedzą. Ktoś kiedyś powidział, że człowiek zły jest lepszy od człowieka głupiego, bo ze złym da się rozmawiać, w tą gre też grają debile.
"Tylko kto bedzie ustanawial co jest bez sensu, a co ma sens. Wiem, wiem... wyzszy level - to dopiero bezsens."
Bluzganie bez sensu to takie: "Ty ****u, twoja matka to szmata i naruchała cie z psami".
"Powtarzasz sie."
Przepraszam.
"Akurat to, ze na "placu" biega sobie pare trolli, nie oznacza, ze wszystkie sa jego. Pazernosc go kiedys wykonczy... albo ja...(...)"
Owszem, ale on może uważać że wszystkie są jego, i może ci potem w*******ić.
To co napisałem to nie jest mus przymus, tylko zasady których radze się trzymać jeśli chcecie unikać dostawania w*******u, o czym Liv3smack się dzisiaj miał okazje przekonać.
------------
deathcrush: jakoś nie rozumiem przesłania twojego posta, może ja już jestem inny 

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.
Edytowane przez nea*1337 dnia 22-08-2003 o godz. 03:55
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|