quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
buh, chcialem odpisac ze ty juz chyba swoja sztuczna pochwe masz, bo napewno nie sadze bys poderwal dziewczyne na tekst "ale z ciebie fajny frag" i "jestes pro...", ewentualnie "postawimy swoje sesje u mnie w domu?", ale Saari mnie ubiegla
co do samych zwiazkow ludzi poznanych przez net...
mam bliska przyjaciolke poznana przez net...
mialem dziewczyne poznana przez net (teraz dobre stosunki kolezenskie )...
obie z gdanska oczywiscie i naprawde nie widze przeszkody w sposobie jak poznasz dana osobe... to ze tobie nie wychodzi to nie oznacza ze wszystkie zwiazki sa takie.. coz.. moze czas bys przezucil sie z #gay-pl na inny kanal/chat ?
Po pierwsze to lez, bo mniemanie o sobie masz odwrotnie proporcjonalne do tego co soba reprezentujesz jak by na to nie patrzec. Nie potrafisz odroznic zartu od rzeczywistosci, pozowania od bycia soba, etc etc, to gdzie ty sie w sumie pchasz? Moze zle cie oceniam bo nie znam realiow #gay-pl, moze tam to jest normalne. A i kto ci powiedzial ze wlasnie tak podrywam swoje dziewczyny? zreszta eot na ten temat, bo ot.
Co do zwiazkow przez net - chodzilo mi raczej o ich odleglosc, w sensie jak dana pare troche drogi dzieli. No ale nie wazne juz