Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Opiekacze i inne czopki
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez d34d

A fpp.pl się zamieni niedługo w onet.pl, gdzie zanim czytniesz jakiś newsik to miliard banerków sobie pooglądasz i uroczo nimi łącze pozapychasz z wypiekami na twarzy jak u 5cio latka na widok czerwonego rowera.

No i ***** przed chwilą musiałem obejrzeć *******ony flash z Heyah! zanim mogłem dodać post. No do ****a pana.

Wszystko kosztuje, nie ma nic za darmo. Nie rozumiem tego oburzenia na tak oczywisty fakt ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-04-2004 12:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Musze przyznac, iz to co mialbym tu do powiedzenia mniej wiecej pokrywa sie z tym co Dead napisal w swoim poscie. Ale zamiast gerenalizowac i kierowac sie jakimis dogmatami tutaj, chcialbym zaznaczyc, ze wszystko zalezy od... grupy trzymajacej wladze :>.

Maslav: chyba nie trzeba duzo wysilku ze strony kilku osob, zeby udowodnic, ze w tym wypadku jest to nie prawda ;/

Old Post 07-04-2004 12:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

To już nikomu nie przeszkadza, że to co kiedyś było darmowe płatnym się staje. Idea darmowego internetu upada i każdy jest wobec tego bierny "bo tak musi być".

A to wszystko przez to, że coraz więcej ludzi zaczyna sobie zarabiać konkretne pieniądze. Doszli do wniosku - "po co ma być darmowe jak ludzie mogą za to płacić?" Albo jeszcze lepiej, zorganizujmy ludzi, którzy będą pisać za darmo a my powciskajmy reklamy. Czyli ludzie rabotający za free, piszący itp za frajer tworzą serwis, zgarniają ludzi, nabijających liczniki odwiedzin a "góra" poprzez wciśnięte banerki kabze zarabia kase wypinając się tyłkiem :> lajcik

Jak ja widzę, że aby móc sobie ściągnąć DEMO jakiejś gierki mam zapłacić to mnie **** szczela. Demo jest z zasady darmowe to po **** mam płacić aby to ściągnąć?

Dobrze, że jeszcze google nie jest oblepione reklamami, choć mają sponsorowane linki, ale są one z boku i nie wysakują z pstrokatą melodyjką na pierwszy plan zmuszając do rozpaczliwego szukania krzyżyka aby to cholerstwo pozamykać.

"Wszystko kosztuje, nie ma nic za darmo. Nie rozumiem tego oburzenia na tak oczywisty fakt ?"

A kiedyś nie kosztowało ...

Old Post 07-04-2004 12:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MajeS
Guest

a ja dalej nie rozumiem zachowania niektorych ludzi - jesli nie lubie fpp.pl to tam nie wchodze, nie zagladam na ich board'a i nie pisze durnych post'ow - deadpool nikt ci nie kaze kochac fpp.pl ale jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to po prostu tu nie zagladaj i please, nie zachowuj sie jak 12-letni bachor ktoremu tata wczoraj kupil modem bo z tego co mowisz wynika ze nie masz zielonego pojecia o obecnej sytuacji na polskim rynku, bannery sa teraz wszedzie - ty nawet nie masz pojecia ile kosztuje utrzymanie fpp wiec na dobra sprawe nie wiesz nic

wierz mi ja tez bym wolal zeby nigdzie nie bylo bannerow i pop-up'ow, wszyscy bysmy pewno chcieli - niestety w obecnych czasach to niemozliwe, potrafisz to zrozumiec czy nie bardzo?

Old Post 07-04-2004 12:30
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:

Dobrze, że jeszcze google nie jest oblepione reklamami, choć mają sponsorowane linki, ale są one z boku i nie wysakują z pstrokatą melodyjką na pierwszy plan zmuszając do rozpaczliwego szukania krzyżyka aby to cholerstwo pozamykać.

Tak, porównywanie fpp i google to jest świetny argument.

quote:
Wszystko kosztuje, nie ma nic za darmo.
quote:
chyba nie trzeba duzo wysilku ze strony kilku osob, zeby udowodnic, ze w tym wypadku jest to nie prawda

Ok. Rozumiem że serwery fpp i łącze są utrzymywane za darmo. Super też tak chcę...

quote:
A kiedyś nie kosztowało ...

Świat się zmienia, internet też. To też oczywiste...

Old Post 07-04-2004 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

Co sie tyczy sciagania plikow z serwerow (np. dem), to niestety, ale pasmo nie rosnie na drzewach, nie wiem, czy masz jakiekolwiek pojecie o administracji szybkimi laczami (np 100mbit), ale wierz mi, utrzymanie takiego linka jest naprawde kosztowne, poza tym duzy ruch wiaze sie z duzym obciazeniem, trzeba wprowadzac ograniczenia etc, a wkoncu niestety i odplatnosc za korzystanie...tak jest wszedzie na swiecie.

I jeszcze jedna sprawa - jak sie na czyms nie zna ew. nie zna realiow, to lepiej sie nie wypowiadac...

Old Post 07-04-2004 12:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez insmac*1337
.jako najlepszy przyklad moze posluzyc digart.pl, ktory mial dostepne w granicach 200kbit pasma na caly serwis! Przy ogromnej liczbie gosci to bylo krotko mowiac dno...aktualnie jak widac serwis dziala swietnie i wszyscy sa zadowoleni...

quote:
A jednak! Jednak mamy domenę digart.pl! Jednak wstaliśmy szybciej niż sądziliśmy! Jesteśmy! Wszystko dzięki fpp.pl. Jak wygląda i ile zajmuje serwerów digart? Czytaj dalej

Na wstępie od razu informujemy, iż pieniążki przeznaczone na serwer zostają zamrożone na wystawy i wszelkie akcje promocyjne oraz utrzymanie domeny digart.pl za którą musimy płacić określoną kwotę... Nic się nie zmarnuje i nie pójdzie na browary

A teraz do rzeczy. digart obecnie znajduje się na świeżutkim i dedykowanym tylko dla niego serwerze hp server tc2120 w Warszawie. Cała grafika ładowana i mirrorowana jest na osobny serwer w Nowym Jorku (łącze 100mbit, w tygodniu powiększone do 1gbit) i z tego serwera będzie ładowana grafika dla użytkowników sieci szkieletowej polpak-t (czyli wszyscy użytkownicy TPSA i wielu ISP). Dlaczego nie z Warszawy? Bo po prostu tak jest szybciej Użytkownicy sieci akademickich (POL34) będą obsługiwani (najpóźniej za kilka dni) przez łącza do sieci IPartners (GTS) - dla nich grafika będzie ładowana z trzeciego serwera dedykowanego pod digart (Warszawa)... Więce serwery mamy już trzy
Baza danych natomiast leży na "malutkim" klastrze... "Jedynie" 4 serwery, każdy to dwa razy Pentium Xeon 2,4GHz

Czyli w praktyce digart obsługiwany jest przez 7 serwerów i nielimitowane 134mbity

Wszystko to, abyście mogli cieszyć się SZYBKIM digartem!!!

Ale to nie wszystko... Uwierzcie, że szykujemy dla was jeszcze większy szok

Old Post 07-04-2004 13:33
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez MajeS
nie znasz jego sytuacji w jakiej sie znalazl w zyciu prywatnym wiec na dobra sprawe gowno wiesz - prosze nie udzielaj sie jesli nie masz nic sensownego do powiedzenia - i nie pros mnie zebym ci powiedzial co sie takiego stalo bo i tak ci nie powiem, w koncu srasz na fpp.pl
i nie mow ze to kolejna tajemnica - po prostu wole nie mowic o sprawach prywatnych czapki takim osobom jak ty :*

Oj sorry, nie wiedzialem, ze z ciebie taki super przyjaciel czapki. Pytac i tak nie mialem zamiaru bo zycie prywatne kogos, za kim nie przepadalem lata mi i powiewa wiesz gdzie.

W swoim pierwszym poscie napisalem cos na styl tezy, czekalem na potwierdzenie. Czy to takie trudne do zrozumienia? Rownie dobrze moglem napisac, iz slyszalem kiedys, ze MaslaV jest szefem Polsatu... czy to by automatycznie oznaczalo, ze mam racje?

quote:
BTW wiecie co mnie najbardziej smieszy? ze wszystkie osoby ktore rozpowiadaja na lewo i prawo jakie to fpp jest zle i w ogole pracowaly na tym zasranym fpp kiedys to jest piekielnie zalosne!

Tak sie sklada, ze odszedlem (zreszta nie tylko ja...) z fpp.pl przez takich ludzi jak ty. Ale to sa stare i kwasne czasy, wiec wole ten temat zostawic. Z drugiej strony to zabawne, ze akurat ty piszesz o tym, iz ktos moze byc zalosny.

Chodzi mi o dupnosc serwisow fpp.pl, o ktorej mowilem juz nieraz. Board to inna historia. Tutaj przebywaja rozni ludzie. Rowniez tacy, ktorzy w ogole nie zagladaja na podstrony fpp.pl.

Infinite - moj wizerunek ma sie dobrze. Chcialem zdjecia cenzury albo zainstalowania hacka (nie mam dostepu do oficjalnego forum vb, ale taki hack na 90% powstal, wystarczy go tylko znalezc, troszke przerobic i zainstalowac), ktory umozliwi wybor gwiazdkowania lub nie.
Moja troska o board.fpp.pl zostala olana dwa lata temu jak i pare dni temu. Do tego doszla dziwna wypowiedz bossa fpp.pl. A ja glupi, myslalem, ze o tego typu sprawach moga decydowac sami zainteresowani, czyli w tym przypadku uzytkownicy boarda - bodaj demokracja sie to nazywa. Wystarczylo by jedno male glosowanie. Ale gdzie tam... latwiej zamknac topic.
Troche sie podirytowalem i zarazem zaciekawilem czy cos sie zmienilo od tamtego czasu w gornych szeregach fpp.pl, tym bardziej, ze o zadnym TesteRze dotad nie slyszalem. Ech, moglem sie spodziewac, ze wyniknie z tego ostra dysputa.

Old Post 07-04-2004 14:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

dead: lacza kosztuja i na pokrycie kosztow lacz idze kasa z reklam. druga sprawa, mowisz ze wkurza cie jak musisz placic przy sciagnieciu demka jakiejs gry.. widzisz gdzies na fpp bysmy pobierali oplaty za sciagniecie jakiegokowliek pliku? [chocby nawet i kilku kb?] nie...

nie rozumiem tez tej calej naglej nagonki na fpp ze pomaga innym serwisom hostujac je... tak wielkie zle fpp zjada inne serwisy dajac im miejsce na serwerze, lepsze lacze i wogole.. wszystko do bani.. taak... jak przypadkowo szef jakiejs firmy bedzie chcial wam dac dom, samochod, komorke, wysoka pensje, prace jak bedziecie bezdomni i bezrobotni to obrzuccie go blotem tak jak obrzucacie fpp teraz za pomaganie innym serwisom! milego zycia z takim podjesciem do swiata...

Old Post 07-04-2004 15:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Jesli o mnie chodzi to za pomoc digartowi nalezy sie pochwala, szkoda wielka by byla, gdyby ten serwis zniknal z Internetu. Z tego co widze to przybyl im tylko jeden maly bannerek.

Nie myslalem, ze fpp.pl ma do dyspozycji tak dobry sprzet i lacza. Udzwignac takiego kolosa jak digart nie jest latwo, a to przeciez tylko jedna z paru hostowanych stron. Przynajmniej tyle z was pozydku...

w tle: Alice Cooper - Only Women Bleed

Old Post 07-04-2004 15:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

a co dziwniejsze a propos digartu - wlascicielem jej domeny jest INFOMEX sp zoo, co nie kojarzylby kto - wlasciciel projekto boo.pl, tego smiesznego hostingu... a wiec

a co do reszty... fanatycy za duze predkosci za malo rozumu a deadu to wogole ostatnio jakis taki agresywny, ale troche bez sensu

ze tak powiem - *******icie farmazony a pozniej jeden z drugim sie dziwi czemu board sie syfi a fpp upada mowie wam, to brak autorytetow... czapki trzeba albo rapa

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 07-04-2004 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Też nie macie o czym rozmawiać .

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 07-04-2004 16:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez NeaQuan*1337
Też nie macie o czym rozmawiać .

To pogadajmy o Twoich kalesonach i ich wpływie na upadek fpp.pl

Old Post 07-04-2004 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
a co dziwniejsze a propos digartu - wlascicielem jej domeny jest INFOMEX sp zoo, co nie kojarzylby kto - wlasciciel projekto boo.pl, tego smiesznego hostingu... a wiec
[...]

"Niestety. Było coraz lepiej. Będzie tylko gorzej. Straciliśmy serwer Po poprzednim (2x Xeon 2,4 +2GB RAM) pozostanie tylko wspomnienie... Teraz jest P II 350MHz +256 RAM Tamten dzieliliśmy z boo.pl - ten jest cały dla nas. Ale z taką mocą... Efekty widzicie sami... [...]
Coż mogę więcej powiedzieć? Nie wiem. Nie mam nic przeciwko firmie Infomex - szkoda jedynie, że nie zostaliśmy wcześniej poinformowani i rozstaliśmy się z Wami na 3 dni "

- kaczo (14.12.2003)

Przyklad tego jak ktos moze wirtualnie kogos zrobic w chuja.

Old Post 07-04-2004 16:26
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
To pogadajmy o Twoich kalesonach i ich wpływie na upadek fpp.pl

Sory, ale nie mam ani jednej pary .

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 07-04-2004 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez NeaQuan*1337
Sory, ale nie mam ani jednej pary .

To Ci musi pizgać zimą ....

Old Post 07-04-2004 16:42
MajeS
Guest

lol, deadowi skonczyly sie argumenty to zaczac robic z siebie glupa

Old Post 07-04-2004 21:08
d4
* d r u n k *

quote:
lol, deadowi skonczyly sie argumenty to zaczac robic z siebie glupa

Cieszysz się z moich ostatnich wypowiedzi nie? Wreszcie możesz pokazać swoją wyższość i "o jaki to ja jestem ***** fajny" wszystkim do okoła.

Old Post 07-04-2004 22:26
LD
Ich bin Danziger

quote:
Cieszysz się z moich ostatnich wypowiedzi nie? Wreszcie możesz pokazać swoją wyższość i "o jaki to ja jestem ***** fajny" wszystkim do okoła.

Deadu nie rob z siebie glupa to nie ladnie tak przy ludziach

Old Post 07-04-2004 22:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LD Znajdź więcej post'ów przez  LD Dodaj LD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

apropos tematu: w sumie ciekawy topic dzieki Deimossowi - dobrze poznac kawalek historii serwisu, o ktorym slyszalo sie wiele rzeczy (i dobrych i zlych)...

off top:
dead - selfpunisher.

Old Post 07-04-2004 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Widzisz, w tym dziale rzadko kiedy ktos nowy sie dosiada. Wszystko sie mieli w jednym garze i ci co cos wiedza, mowic o tym nie lubia/chca.

w tle: Maroon 5 - She Will Be Loved

Old Post 08-04-2004 04:10
MajeS
Guest

quote:

nie chodzi o to, nie chcialem pokazac swojej wyzszosci tylko chcialem pokazac jak cienki jestes w potyczkach slownych

Old Post 08-04-2004 08:59
MajeS
Guest

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Wszystko sie mieli w jednym garze i ci co cos wiedza, mowic o tym nie lubia/chca.
[/B]

niby dlaczego nie chca? wystarczy po ludzku zapytac...

ty wolales zrobic to w sposob arogancki do tego odpowiadajac sam sobie na zadane pytania nie dziw sie ze nikt nie chce z toba rozmawiac

Old Post 08-04-2004 09:01
d4
* d r u n k *

quote:
nie chodzi o to, nie chcialem pokazac swojej wyzszosci tylko chcialem pokazac jak cienki jestes w potyczkach slownych

A Ty jesteś w tym wyjątkowo dobry i bystry czyż nie? Przecież tak Ci mówi co chwile grono Twoich "wyznawców"...

Old Post 08-04-2004 09:03
Manfred
ponury ... grzybiarz

ok MajeS - kcialbym spytac ladnie, milo i z ciekawosci: jak historia fpp.pl sie mniej wiecej zaczela i kiedy

de4d - przyslij mi swoj plakat z podpisem ... prosze

Old Post 08-04-2004 09:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MajeS
Guest

quote:
A Ty jesteś w tym wyjątkowo dobry i bystry czyż nie?

wcale nie, ja zwyczajnie staram sie w przeciwienstwie do ciebie nie robic z siebie durnia

quote:

Przecież tak Ci mówi co chwile grono Twoich "wyznawców"...

i znow sie mylisz - nie mam tu zadnych wyznawcow i nikt mi tak nie mowi...

jednym slowem znow *******isz farmazony i piszesz jakies *******y tylko aby dodac kolejnego posta...

Manfred: to dluga historia - zaczelo sie jakies 4 lata temu glownie za sprawa czapki, tester'a i raptor'a - pozniej dolaczylem ja i kilka innych osob, czapka robil kod igrafike, tester zajmowal sie sprawami technicznymi a raptor montowal co raz to kolejne serwisy - historia jest dluga ale opisywalismy to juz w kilku wywiadach dla sgk czy egry.info (mimo tego zaraz ktos powie ze robie z tego jakas tajemnice )

Old Post 08-04-2004 09:21
MajeS
Guest

wlasnie przeczytalem sobie topic z propozycja dejmosa (wczesniej nie mialem okazji tego zrobic) - i powiem wam ze ja rowniez jestem za zniesieniem cenzury, powiem wam tez ze ja bym sie tym zajal i cenzury by nie bylo...

ale niestety nie zrobie tego - wiecie dlaczego? bo banda bachorow like dejmos czy ogor zwyczajnie wykorzystalaby to do wyzywania mnie, jarka, tester'a czy kogokolwiek z fpp bo oni 'sraja na fpp' (to moj wniosek po przeczytaniu niektorych postow w tamtym i tym topic'u)

a wystarczylo normalnie podejsc do sprawy - na pewno bysmy sie dogadali, w koncu board jest dla was ale nie liczcie na wiele z takim podejsciem do spraw...

dejmos albo zapyta i sam odpowie sobie na pytanie albo o cos poprosi i przy tym wyzwie jedna z osob ktora moze jego prosbe spelnic - ten gosc jest magiczny

Old Post 08-04-2004 11:08
Manfred
ponury ... grzybiarz

ale MajeS, jak przychodzi co do czego, to i tak sie co bardziej krewcy wyzywaja, tylko ze obchodza cenzure, a czytanie slow typu "abstra***ac" z kropkami w srodku jest po prostu maksymalnie dobijajace...
jesli tych, ktorzy zachowuja sie jak smarkacze nie zaczniemy albo olewac, albo zmuszac do dorosniecia zawsze tutaj beda takie hocki, jak wymieniony przez Ciebie...
wyluz i wylacz cenzure - niech sie ludzie ucza powsciagac jezyk - od tego tez mamy moderatorow, ktorzy moga po prostu odpowiedziec na skarge blokada uzytkownika.

___
edit:

przypomniala mi sie akcja z boarda HIVE, gdzie nie bylo zadnej cenzury, a jak przyszlo co do czego to jeden z uzytkownikow dostal tempbana za spamowanie, seksistowskie docinki i avatary hentai - z miejsca podzialalo.

Old Post 08-04-2004 12:10
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

No to zes majes napisal teraz cos w stylu "na zlosc mamie odmroze sobie uszy", gosu potyczek slownych :>>

Old Post 08-04-2004 14:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
[...]
ale niestety nie zrobie tego - wiecie dlaczego? bo banda bachorow like dejmos czy ogor zwyczajnie wykorzystalaby to do wyzywania mnie, jarka, tester'a czy kogokolwiek z fpp bo oni 'sraja na fpp' (to moj wniosek po przeczytaniu niektorych postow w tamtym i tym topic'u)

Czekaj... czyli gdybys zdjal cenzure to wtedy zaczelibysmy cie wyzywac, ze nic nie robisz? Aha, bardzo madre rozumowanie

A wez ty sie przespij i jeszcze raz zastanow dlaczego narzekam na sklad fpp.pl. Podpowiem ci tylko, ze PRZEZ dwa lata nikt sie tym nie zajal, nawet nie zaproponowal czegos co by przynioslo korzysc obu stronom. Jarek jest wzglednie nowy, wiec nie mam do niego pretensji.

quote:
a wystarczylo normalnie podejsc do sprawy - na pewno bysmy sie dogadali, w koncu board jest dla was ale nie liczcie na wiele z takim podejsciem do spraw...

Gdyby board byl dla nas, to nie unosilbys sie duma i zrobil to czego chce garstka ludzi. A jesli moj humor cie nie smieszy to... trudno, its not maj prablem.

quote:
dejmos albo zapyta i sam odpowie sobie na pytanie albo o cos poprosi i przy tym wyzwie jedna z osob ktora moze jego prosbe spelnic - ten gosc jest magiczny

Po co? No po co ja pisze posty? Zebys ich laskawie nie czytal do konca i ze zrozumieniem?
To, ze uslyszalem wersje, ze jest ktos w USA + czapka to chyba nie oznacza z gory, ze ten ktos mowil mi prawde. Slyszalem tylko o gosciu, ktory daje kase, nic wiecej. Wczesniej mnie to nie obchodzilo, poza tym myslalem, ze sam go poznam, ale sprawy sie inaczej potoczyly.
Trzeba byc glebokiej wiary czlowiekiem, zeby wierzyc w to, ze "dwojka" czy "trojka" ludzi utrzyma ten bajzel przez 4 lata, bez jakichs konkretnych zmian kadrowych. Kumasz teraz czacze? Nie wiem w ktorym momencie sam sobie odpowiedzialem. Nie udawaj juz gieroja, ktory sra co raz postami o tym samym i swoim przejmujacym usmieszkiem koloruje gwiazdowane wulgaryzmy.

PS
Dzieki za komplement, wiem, ze jestem magiczny. Dotyczas tylko dziewczyny mi o tym mowily... no, no MajeS... Ale wiesz co, jednak nie masz u mnie szans.

Old Post 08-04-2004 15:38
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:35.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions