quote: Napisane oryginalnie przez MajeS
[...]
ale niestety nie zrobie tego - wiecie dlaczego? bo banda bachorow like dejmos czy ogor zwyczajnie wykorzystalaby to do wyzywania mnie, jarka, tester'a czy kogokolwiek z fpp bo oni 'sraja na fpp' (to moj wniosek po przeczytaniu niektorych postow w tamtym i tym topic'u)
Czekaj... czyli gdybys zdjal cenzure to wtedy zaczelibysmy cie wyzywac, ze nic nie robisz? Aha, bardzo madre rozumowanie

A wez ty sie przespij i jeszcze raz zastanow dlaczego narzekam na sklad fpp.pl. Podpowiem ci tylko, ze PRZEZ dwa lata nikt sie tym nie zajal, nawet nie zaproponowal czegos co by przynioslo korzysc obu stronom. Jarek jest wzglednie nowy, wiec nie mam do niego pretensji.
a wystarczylo normalnie podejsc do sprawy - na pewno bysmy sie dogadali, w koncu board jest dla was ale nie liczcie na wiele z takim podejsciem do spraw...
Gdyby board byl dla nas, to nie unosilbys sie duma i zrobil to czego chce garstka ludzi. A jesli moj humor cie nie smieszy to... trudno, its not maj prablem.
dejmos albo zapyta i sam odpowie sobie na pytanie albo o cos poprosi i przy tym wyzwie jedna z osob ktora moze jego prosbe spelnic - ten gosc jest magiczny 
Po co? No po co ja pisze posty? Zebys ich laskawie nie czytal do konca i ze zrozumieniem?
To, ze uslyszalem wersje, ze jest ktos w USA + czapka to chyba nie oznacza z gory, ze ten ktos mowil mi prawde. Slyszalem tylko o gosciu, ktory daje kase, nic wiecej. Wczesniej mnie to nie obchodzilo, poza tym myslalem, ze sam go poznam, ale sprawy sie inaczej potoczyly.
Trzeba byc glebokiej wiary czlowiekiem, zeby wierzyc w to, ze "dwojka" czy "trojka" ludzi utrzyma ten bajzel przez 4 lata, bez jakichs konkretnych zmian kadrowych. Kumasz teraz czacze? Nie wiem w ktorym momencie sam sobie odpowiedzialem. Nie udawaj juz gieroja, ktory sra co raz postami o tym samym i swoim przejmujacym usmieszkiem koloruje gwiazdowane wulgaryzmy.
PS
Dzieki za komplement, wiem, ze jestem magiczny. Dotyczas tylko dziewczyny mi o tym mowily... no, no MajeS... Ale wiesz co, jednak nie masz u mnie szans.