Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Wielka bitwa warszawska
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Dzieki temu że na mieście jest tak dużo policji przynajmniej sobie bezpiecznie poszedłem na imprezkę. Jedynym niebezpieczeństwem był Pan Sąsiad który o 2 am przybył pod drzwi mieszkania w którym była impreza i zaczał tłuc w drzwi siekierą (na szczęscie nie ostrzem ale i tak drzwi Gerdy by to wytrzymały). Biedny człowiek, pewnie mu nie chcieli wysłać do nas patrolu bo nie mieli

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-04-2004 09:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Ja szczytuowałem u kumpla w Duczkach za Wolominem :>
Policji tam nie było, ale było fajnie
Ogólnie cala opowieść się nadaje do "alkoholu bezalkoholowego" wiec wam oszczędze
Za to po drodze jak sie tłuklem samochodem na gocław to było co chwila zielono, a na moście siekierkowskim był wypadek i godzine straciłem

Ale tyle policji na ulicach to nigdy nie widziałem. Jednak da sie zrobić zeby było bezpieczniej. Tylko żeby tak bylo zawsze

Old Post 30-04-2004 11:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Sorry nie zrobilem zdjec, nie wolno bylo fotografowac :<

Old Post 30-04-2004 17:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Zamiast napisu POLICJA powinien być FPP, czadersko by to wyglądało.

Old Post 01-05-2004 08:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez d34d
Zamiast napisu POLICJA powinien być FPP, czadersko by to wyglądało.

mowisz i masz

edit: gazor sie chyba nie obrazil ze przerobilem jego foto

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Edytowane przez [FPP]ZonK dnia 01-05-2004 o godz. 11:28

Old Post 01-05-2004 09:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

a ja na czas szczytu wzielem wolne i wyjechalem na bardzo dluuugi weekend nad morze
i fajnie bylo, pogoda dopisala, w sam raz na specerki brzegiem morza

Old Post 04-05-2004 12:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez gazi

Sorry nie zrobilem zdjec, nie wolno bylo fotografowac :<

heh, czy ktoś ma te fotke na dysku albo co? bo fajna była i mi się przypomniało.

Old Post 26-01-2008 15:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:04.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions