Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Clanbase
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

Re: hmm...

no wiesz zawsze mozna cos takiego zrobic... zabrac odwaznych na maxa smialkow z calej polski i stworzyc dream team polski heheheh ale mi sie nie chce tego robic bo: jestem za cienki, nie znam ludzi za bardzo, nie wiem kto gra super, i nie chce mi sie ogolnie
ale pozyjemy zobaczymy... a przeciez jest tam taki ladder z wschodniej europy gdzie tluka sie teamy najlepsze z tych krajow... i z tego co widzialem to tluka tez nasze BRO, ktore dostalo ostro od jakis rumunow...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-10-2001 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  RapTuS Dodaj RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

pomysl z reprezentacja jest niezly tylko nie da sie wylonic najlepszych 6 z calej polski gdyz zawsze ktos czylby sie pokrzywdzony
nie mowie tu o sobie (gram calkiem niezle) ale napewno paru ludzi by sie obrazlilo ze nie sa w skladzie a inni sa

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 02-10-2001 17:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]Lis3n
pomysl z reprezentacja jest niezly tylko nie da sie wylonic najlepszych 6 z calej polski gdyz zawsze ktos czylby sie pokrzywdzony
nie mowie tu o sobie (gram calkiem niezle) ale napewno paru ludzi by sie obrazlilo ze nie sa w skladzie a inni sa

Tia zgadzam sie z toba lis3n a pozatym patrzcie na fear - nie sa maszynami do zabijania ale zabijaja dobra taktyka i zgraniem .
A idea takiej reprezentacji nie ma wiekszego sensu bo w Polsce mamy duzo dobrych graczy w CSa. Mozna sobie co najwyzej zrobic ranking-ankiete gdzie na przyklad kazdy na boardzie napisze swoich 20 najlepszych i mozna wybrac cos w tym stylu

Old Post 02-10-2001 20:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

ja mam taka prywatna ankiete 10 najlepszych

1. ja
2. tez ja
3. SnipeR
4. Snip
5. no i ja
6. jeszcze ja
7. oczywiscie ze ja
8. napewno ja
9. no chyba ze sniper
10. Majkel Jackson (nie wiem czy gral w cs ale jak by gral to by byl moim ulubiencem)

Old Post 02-10-2001 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis

Tia zgadzam sie z toba lis3n a pozatym patrzcie na fear - nie sa maszynami do zabijania ale zabijaja dobra taktyka i zgraniem .
A idea takiej reprezentacji nie ma wiekszego sensu bo w Polsce mamy duzo dobrych graczy w CSa. Mozna sobie co najwyzej zrobic ranking-ankiete gdzie na przyklad kazdy na boardzie napisze swoich 20 najlepszych i mozna wybrac cos w tym stylu

no bo wlasnie fear w sumie powstal na bazie graczy z roznych klanow... glownie chyba dune byle... ale ranking mozna zrobic a raczej zobaczyc na statch ;_)

Old Post 02-10-2001 20:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  RapTuS Dodaj RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

taki sklad musialby zostac wytypowany droga losowania jakiegos , referendum .. albo przez typa wokol ktorego kreci sie polska scena CS ....

nie mam pojecia jak i kogo .... ale chcetnie bym obejrzal demka z gry takiej reprezentacji ...

btw. rozgrywki cb w polskim ladderze w wiekszosci odbywaja sie chyba na ustawionym fadetoblack 1 ... jak w takim razie nagrywac demo ??? czy da sie w jakis totalnie sprytny sposob ????

Old Post 02-10-2001 23:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Musialoby byc sv_allowspectators 1 albo HLTV i nagrywac z tego poziomu ale do tego obydwa klany sie musialy by zgodzic .

Old Post 03-10-2001 10:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

http://www.clanbase.com/rating.php?lid=472

coraz bardziej sie rozkreca

Old Post 06-10-2001 14:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]zorro
http://www.clanbase.com/rating.php?lid=472

coraz bardziej sie rozkreca

Ano idzie nie zle
Macie jakies demka moze ?

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 06-10-2001 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Lightbulb Reprezentacja

Mysle ze nie powinnysmy zwlekac za dlugo z wlasna reprezentacja bo pozostaniemy za dlaeko w tyle ...
Mamy kupe baardzo dobrych graczy ktorzy wedlug mnie byli by w stanie pokonac nawet najlepszych (niemcy, dania ..)

Problem rzecz jasna polega na tym KOGO wstawic do reprezentacji. Poniewaz nikt narazie nie podja sie tej sprawie chcialbym sie zglosic jako chetny organizator Polskiego Dream Teamu.

Jak zauwazyliscie reprezentacja sklada sie z 5 OSOB.
Proponuje najpierw wybrac 20-30 najlepszych polakow.
Wybierac beda osoby chetne do organizacji takie jak ja i dodatkowo gracze czyli cala reszta. Wybor bedzie na zasadzie "sondy". Tak wiec jak z 1000 (maja np. 20 mozliwych propozycji) osob na przyklad 600 wybierze RaSa to istnieje bardzo duze prawdopodobienstwo ze bedize w reprezentacji

Proste ?

Czekam na wsze opinie...

Old Post 06-10-2001 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

PSI, dziwni ludzie :(

no wiec, bylismy umowieni na mecz CB z klanem PSI (7 na 7). mielismy grac na BRO lub wittygowo(czy jakos tak). Zaczelismy grac na BRO i PSI narzeklai na pingi (faktycznie mieli troche gorsze od SPECNAZU ale srednia pingow obu drozyn byla podobna).

Ustalilismy ze zagramy pierwsza mape na BRO, pozniej wejdziemy na ich serwer (wittygowo) i zobaczymy jak tam wygladaja warunki.

No wiec na BRO gralismy ich mape i dostali baty niezle , naszą mape mielismy grac na ich serwerze.

Po wejsciu (nie bez oporów - retrying 4 razy) na ich zerwer okazalo sie ze NEO, Hayabusa maja wtyki po 5 sekund, a LENINowi ping skakal do 500.. wiec w takich warunkach nie chcielismy grac, gdyz byloby to niesprawiedliwe dla nas Zaproponowalismy dokonczenie spotkania w innym terminie (uznajac dotychczasowy wynik 2 :0 dla nas). nie chcieli sie zgodzic, twierdzac ze oni mieli tak samo zle warunki na BRO, co nie jest prawda, poniewaz nie mieli zwiech ani connection problems...

Po jakims czasie dogadywania sie co do dokonczenia spotkania, serwer WITTYGOWO padl zupelnie i nie moglismy grac .

Co w takiej sytuacji powinno sie zrobic ??? jak serwer wybrany przez drozyne przeciwna przestaje dzialac , a juz mamy rozegrana jedna mape w calosci.

moim zdaniem najrozsadniej byloby uznac dotychczasowy wynik rozegrany na wrunkach zatwierdzonych przez obydwie strony, i dokonczyc mecz w innym terminie !!!

Old Post 06-10-2001 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Re: PSI, dziwni ludzie :(

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff
no wiec, bylismy umowieni na mecz CB z klanem PSI (7 na 7). mielismy grac na BRO lub wittygowo(czy jakos tak). Zaczelismy grac na BRO i PSI narzeklai na pingi (faktycznie mieli troche gorsze od SPECNAZU ale srednia pingow obu drozyn byla podobna).

Ustalilismy ze zagramy pierwsza mape na BRO, pozniej wejdziemy na ich serwer (wittygowo) i zobaczymy jak tam wygladaja warunki.

No wiec na BRO gralismy ich mape i dostali baty niezle , naszą mape mielismy grac na ich serwerze.

Po wejsciu (nie bez oporów - retrying 4 razy) na ich zerwer okazalo sie ze NEO, Hayabusa maja wtyki po 5 sekund, a LENINowi ping skakal do 500.. wiec w takich warunkach nie chcielismy grac, gdyz byloby to niesprawiedliwe dla nas Zaproponowalismy dokonczenie spotkania w innym terminie (uznajac dotychczasowy wynik 2 :0 dla nas). nie chcieli sie zgodzic, twierdzac ze oni mieli tak samo zle warunki na BRO, co nie jest prawda, poniewaz nie mieli zwiech ani connection problems...

Po jakims czasie dogadywania sie co do dokonczenia spotkania, serwer WITTYGOWO padl zupelnie i nie moglismy grac .

Co w takiej sytuacji powinno sie zrobic ??? jak serwer wybrany przez drozyne przeciwna przestaje dzialac , a juz mamy rozegrana jedna mape w calosci.

moim zdaniem najrozsadniej byloby uznac dotychczasowy wynik rozegrany na wrunkach zatwierdzonych przez obydwie strony, i dokonczyc mecz w innym terminie !!!

Pierwszy mecz w CB klanu |GRU| odbedzie sie JUZ jutro, mam nadzieje ,ze nie bedziemy miec problemow podobnycch jak SPECNAZ i szczerze mowiac zastanawiam sie nad tym jaki styl zaprezentuje nieznany mi klan YES !?

Old Post 06-10-2001 23:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Re: Reprezentacja

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
Mysle ze nie powinnysmy zwlekac za dlugo z wlasna reprezentacja bo pozostaniemy za dlaeko w tyle ...
Mamy kupe baardzo dobrych graczy ktorzy wedlug mnie byli by w stanie pokonac nawet najlepszych (niemcy, dania ..)

Problem rzecz jasna polega na tym KOGO wstawic do reprezentacji. Poniewaz nikt narazie nie podja sie tej sprawie chcialbym sie zglosic jako chetny organizator Polskiego Dream Teamu.

Wybierac beda osoby chetne do organizacji takie jak ja i dodatkowo gracze czyli cala reszta. Wybor bedzie na zasadzie "sondy". Tak wiec jak z 1000 (maja np. 20 mozliwych propozycji) osob na przyklad 600 wybierze RaSa to istnieje bardzo duze prawdopodobienstwo ze bedize w reprezentacji

Proste ?

Czekam na wsze opinie...

Ten temat byl juz walkowany wieeeele razy, wiec powiem tylko ze NIE MA SENSU zbieranie dream teamu CSowego, a powodem tego jest fakt iz najwazniejsza czescia klanu jest ZGRANIE !! A zbieranina 5 wymiataczy nie ma szans z 5 dobrymi, acz bardzo zgranymi fighterami

Old Post 06-10-2001 23:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]ziec
Opole rulez

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]SnipeR
ja mam taka prywatna ankiete 10 najlepszych

1. ja
2. tez ja
3. SnipeR
4. Snip
5. no i ja
6. jeszcze ja
7. oczywiscie ze ja
8. napewno ja
9. no chyba ze sniper
10. Majkel Jackson (nie wiem czy gral w cs ale jak by gral to by byl moim ulubiencem)

Bez przesady...
Sniper ale z tym Jackonem to odjechales

Old Post 07-10-2001 19:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]ziec Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]ziec Znajdź więcej post'ów przez  [STER]ziec Dodaj [STER]ziec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]ziec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt

REPREZENTACJA

QRDE jak kazdy bedzie ten temat z reprezentacja tak olewal to naprawde watpie abysmy polacy kiedykolwiek jakas reprezentacje mieli
QRCZE ! Sprobowac mozna, nie ?
A jesli nikt w niej nie bedzie chcial grac to wezme KT i bedziemy kopac dupy ! ;D

Old Post 07-10-2001 19:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]ziec
Opole rulez

Wink

Nemesis ? Komu chcecie kopac "dupy"?

Old Post 07-10-2001 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]ziec Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]ziec Znajdź więcej post'ów przez  [STER]ziec Dodaj [STER]ziec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]ziec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]ziec
Nemesis ? Komu chcecie kopac "dupy"?

Wiem ze to smiesznie zabrzmialo, ale tera na serio. MUSIMY miec ta reprezentacje. Wtedy scena sie powiekszy, poziom gry sie zwiekszy, podziw dla Polski bedzie . Niech zobacza ze POLACY to masters a nie szmaty ! W CS nation graja takie lole ze szok. Jak juz mowielm Dania , Niemcy i pare innych to extra goscie ale sa reprezentacje to KT by nawet pokonal (serio!) co nie znaczy ze jestesmy ciency

Old Post 07-10-2001 19:45
[SUN]SnipeR
axe IvaN

no czysto teroretycznie to np polska reprezentacja w pilce noznej czy jakims innym sporcie nie sklada sie z graczy jednej druzyny tylko powybierani sa najlepsi i jakis koles ustala im taktyke cwicza zgranie jakis czas i wymiataja

no ale mamy jeden problem niestety nie mamy w scenie polskiego cs muzyna ktory przyjal nasze obywatelstwo i okazal by sie jakims wymiataczem

Old Post 08-10-2001 07:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Brakuje nam selekcjonera kadry narodowej hehe.

Old Post 08-10-2001 10:43
ShizO
[ov>ada]ShiZos

No dobra pomoge wam bo tak kombinujecie...
Uprzejmie prosi sie wszystkich zainteresowanych przynaleznoscia do Kadry Narodowej o uiszczanie w niniejszym temacie na niniejszym Boardzie zgloszen. Przyjetych zostanie 10 osob tak aby mozliwe bylo utworzenie lawki rezerwowej.
Wszystkie zgloszenia zostana potraktowane powaznie.
Utworzona w ten sposób lista zostanie przeglosowana, przez czlonkow tego boarda tak aby wylonic te 10 osob.
Zgloszenia te beda naliczane od teraz do 14.10.2001r godziny 23:59(liczy sie data posta)

Dalej rozpisaniem glosowania zajmie sie nastepny zainteresowany czyli np. hm.... NEMESIS?

Old Post 08-10-2001 14:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt

No cos w tym stylu ShiZo. Juz mi tera to wisi czy mnie ktos popiera czy nie W najblizszym czasie pisze maile do kilku znanych ludzi w scenie. Bedzie ich 10 - 20 mysle. Razem z nimi utworze liste graczy ktorzy wedlug nas nadawaja sie do reprezentacji. Gdy ulozymy liste damy ja do publicznosci i wy z tej listy wytypujecie waszych ulubiencow. Na liscie bedzie duuzy wybor. Mysle ze z 50 ludzi bedzie. Moze sie uda ze vote wpadnie na cs.pl i inne serwisy jak cs.fpp.pl i cs.gracz.net. Liste by bylo na miesiac umieszczona na serwach a potym by sie sie zaanalizowalo wyniki. Squad by byl (nikt nie musi grac w reporeentacji jesli niech chce). Ja w tym czasie z reszta, nazwijmy ich "radą" obcykamy rozne funkcje. Np 3 osoby z rady robia taktyki. 3 organizuje klanowki itp. 3 osoba dzialaja jako webmasterzy (stronka - no problem) itd ....
No i wtedy Polska is ready to kick ass !!!

Nie piszcie tylko ze to sie nie da itd. bo to strasznie pesymistyczne nastawienie. Pomyslcie jak inne kraje zaczynaly.

Lets R0CK !!!

Old Post 08-10-2001 15:35
yoss
Skilled (Knight)

Inne kraje zaczynaly w ten sposob, ze najpierw pojawialy sie w nich klany ktore zaistnialy na arenie miedzynarodowej, a nastepnie organizatorzy ligi typu cs-nation zapraszali wybrane teamy.
Nemezis umow sobie jako KT klanowke z jakims klanem np. rumunskim takim z polowy ich laddera, i zobacz jak nam jeszcze daleko do sredniakow europejskich. Albo z jakimis czechami.
A i jeszcze zapewnij reprezentacji lacze z pingami w granicach 100 na serwach clanbase, niezaleznie od poczynan tpsa.
Pomysl na dzien dzisiejszy nierealny z jednego prostego powodu, nasza reprezentacja dostawalaby w******* ze az milo.

Old Post 08-10-2001 16:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yoss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yoss Znajdź więcej post'ów przez  yoss Dodaj yoss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yoss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez yoss
Inne kraje zaczynaly w ten sposob, ze najpierw pojawialy sie w nich klany ktore zaistnialy na arenie miedzynarodowej, a nastepnie organizatorzy ligi typu cs-nation zapraszali wybrane teamy.
Nemezis umow sobie jako KT klanowke z jakims klanem np. rumunskim takim z polowy ich laddera, i zobacz jak nam jeszcze daleko do sredniakow europejskich. Albo z jakimis czechami.
A i jeszcze zapewnij reprezentacji lacze z pingami w granicach 100 na serwach clanbase, niezaleznie od poczynan tpsa.
Pomysl na dzien dzisiejszy nierealny z jednego prostego powodu, nasza reprezentacja dostawalaby w******* ze az milo.

Jak sprawdze polaczenie na nowym serwie to moze bedziesz mial takie lacze Ma ladna bramke do tpsa i ladnie idzie na zachod.
Pozdrowka

Old Post 08-10-2001 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Mysle ze nawet gdyby byla reprezentacja to perfekcyjne zgranie calosciowe zajeloby kilka miesiecy. Bez sponsorow takze nic z tego by nie bylo

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 08-10-2001 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
Mysle ze nawet gdyby byla reprezentacja to perfekcyjne zgranie calosciowe zajeloby kilka miesiecy. Bez sponsorow takze nic z tego by nie bylo

Juz o tym wspominalem, chociarz zamkniecie 5 osob w tajnej bazie wojskowej, wyposarzonej w najnowszej generacji komputery, z przymusu nusieli by grac 5 klanowek dziennie, podawano by im witaminki, sterydki, wspomagacze umyslowe, etc ... Moze wtedy by sie udalo

Old Post 09-10-2001 08:55
<MaD>Magirk
Skilled (Knight)

Smile Dyscyplina!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Wania

Juz o tym wspominalem, chociarz zamkniecie 5 osob w tajnej bazie wojskowej, wyposarzonej w najnowszej generacji komputery, z przymusu nusieli by grac 5 klanowek dziennie, podawano by im witaminki, sterydki, wspomagacze umyslowe, etc ... Moze wtedy by sie udalo

I postawić nad nimi moją byłą nauczycielkę chemii... to by była dyscyplina!

Old Post 09-10-2001 09:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil <MaD>Magirk Znajdź więcej post'ów przez  <MaD>Magirk Dodaj <MaD>Magirk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać <MaD>Magirk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[ST6] QU@NTIN
Training (Enforcer)

Re: Reprezentacja

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS

Proste ?

Czekam na wsze opinie...

Ok Nemesis ja moge sie przylaczyc !!! To bedzie dla mnie male wyzwanie ! Aha i moge zrobic jeszcze na ten temat ladna flash'owa stronke. A jak chcial bys zobaczym 50% moich umiejetnosci to wejdz na www.quantin.republika.pl
Takze Nemesis jestem z Toba i mysle ze to ma szanse przejsc !
Odpisz !!!!

Old Post 09-10-2001 13:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [ST6] QU@NTIN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [ST6] QU@NTIN Znajdź więcej post'ów przez  [ST6] QU@NTIN Dodaj [ST6] QU@NTIN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [ST6] QU@NTIN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Re: Re: Reprezentacja

quote:
Napisane oryginalnie przez [ST6] QU@NTIN

Ok Nemesis ja moge sie przylaczyc !!! To bedzie dla mnie male wyzwanie ! Aha i moge zrobic jeszcze na ten temat ladna flash'owa stronke. A jak chcial bys zobaczym 50% moich umiejetnosci to wejdz na www.quantin.republika.pl
Takze Nemesis jestem z Toba i mysle ze to ma szanse przejsc !
Odpisz !!!!

Oki serw dziala potestujcie zaproscie jakis klan z zagranicy
62.89.70.26 zapraszam na testy.

Old Post 11-10-2001 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt

Re: Re: Re: Reprezentacja

No to zabooojczo . Mamy webmastera, mamy serw tera jeszcze graczy i oragnizatowrow i jakos dotzremy do celu

Old Post 11-10-2001 15:48
[ST6] QU@NTIN
Training (Enforcer)

Nemesis daj mi swoje namiary (@, GG, ICQ albo MSN) To sie jakos dogadamy A tak wogole to moze zrobimy jakis turniej CS'a ???
Albo...nie wazne ok zrobmy to o czym gadamy !!!

Old Post 11-10-2001 20:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [ST6] QU@NTIN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [ST6] QU@NTIN Znajdź więcej post'ów przez  [ST6] QU@NTIN Dodaj [ST6] QU@NTIN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [ST6] QU@NTIN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:39.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions