Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Vote
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

quote:
Napisane oryginalnie przez DeZo
Zaglosowalem na Piskorskiego z PO
A to tylko dlatego ze tylko to nazwisko znam z listy PO

rozjebal warszawe, teraz czas na bruksele?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-06-2004 14:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Do 12:00 frekwencja 5:83 :S jaka zenada...

Old Post 13-06-2004 16:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Do 12:00 frekwencja 5:83 :S jaka zenada...

podobno zawsze tak jest, ze z rana mało osób głosuje
do 18:00 było jakoś 14%. I tak porażka

Głosowałem jak ojciec mi kazał na Geremka bo niby zna sie na UE i w ogole

Old Post 13-06-2004 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

zaglosowalem.. a co wy sie dziwicie ze taka mala frekfencja? jak wracaja ludzie dopiero z dlugiego weekendu.. i mecze sa w tv.. to przecie nie idzie sie ruszyc na wybory

Old Post 13-06-2004 18:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Ja zaglosowalem na jakiegos kolesia z PO choc chyba lepiej by bylo bym oddal glos na jakiegos kolesia z PISu.

Frekwencja jest porazajaco niska

Old Post 13-06-2004 19:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

Chmielnik czy jak mu tam, z listy SdPL, aktor (kingsajz, vanbank I i II), prezenter - ostatnio w Polskie Seriale) - przynajmniej ten nie miesza sie w polityczne spory, poza tym zna jezyki obce (ang i ros bodajże)

poza tym z qmplem przez telefonik sobie pogralem w kółko i krzyżyk na karcie do glosowania (takie duuuuuuze te karty ze mialo by sie miejsce zmarnowac? )

poza tym lepiej juz isc na te wybory i oddac niewazny glos - przynajmniej nie bedzie mozliwosci mataczenia wynikow (jak to tow. Stalin mawiał: Nie ważne kto głosuje, ważne kto liczy głosy)

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 13-06-2004 21:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

LPR 16% ja pier***le

Old Post 13-06-2004 21:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

Wszystko przez lenistwo obywateli... szok

Old Post 13-06-2004 21:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

nie tyle lenistwo, co rezygnacje polityczna. a bedzie jeszcze gorzej.

Old Post 13-06-2004 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Polskie prawo powinno byc takie jak w Belgii. Wtedy frekwencja byla by bliksa 100% bo w Belgi jak wiadomo branie udzialu w wyborach jest obowiazkowe (a ci ktorzy nie chca oddac glosu bodajze zakreslaja specjalna pozycje).
Ale oprocz wyjatkow jak w Belgi, chyba Hiszpani i na Lotwie frekwencja w Europie podczas wyborow nie tylko do parlamentu Europejskiego jest zazwyczaj w okolicach 50% lub nizsza.
W USA na odwrot. Tradycja demokracji, kazdy wie jak cenny jest jego glos i frekwencja jest wysoka , chyba zawsze powyzej 70% :>

Smutne No i jeszcze LPR Ech....

Old Post 13-06-2004 22:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

no prawicowcy jak nikt akurat wiedza, jak dziala demokracja. stad przy stosunkowo niskiej frekwencji dobry wynik lpr. bylo do przewidzenia. inna bajka by byla jakby frekwencja byla wysoka. wowczas ich glosy w ogolnej puli stanowilyby mniejszy procent.

Old Post 13-06-2004 22:19
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
Chmielnik czy jak mu tam, z listy SdPL, aktor (kingsajz, vanbank I i II), prezenter - ostatnio w Polskie Seriale) - przynajmniej ten nie miesza sie w polityczne spory, poza tym zna jezyki obce (ang i ros bodajże)
[/i])

i powiedzial, ze jego doswiadczeniem politycznym bylo to, ze "gral w przedstawieniu marszalka Pilsudskiego"

dla mnie odpada :S

Old Post 13-06-2004 23:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

pilsudskiego??? a feee. jak prawdziwi prawicowcy romana my chcemy!

Old Post 14-06-2004 00:09
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Zagłosowalem na jakąś pania z PO
Ogólnie to nie mam pojecia co kto oferował. Poza tym polityka interesuje mnie coraz mniej :/
Przenosze się na własną bezludną wyspę i ogłoszę własną dyktaturę (nie wiem dlaczego ale przypomniała mi się Kuba )

Old Post 14-06-2004 06:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez ZimZum
dla mnie odpada :S

anyway - i tak tylko 4% takze sie nie dostanie(przynajmniej nie mam wyrzutow ze nie poszedlem i przez to lpr (wg tvn24 i Rz.) jest na 2 miejscu)

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 14-06-2004 10:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Glosowal ktos na NOP? Jak uslyszalem w TV Wstap do NOP bo NOP wstapi do Ciebie... to sie przestraszylem!

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 14-06-2004 11:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

huh
u mnie taka pani z SDPl ale sie zna na funduszach unijnych oraz zna 4 jezyki obce
w mojej komisji do 12 było 15%,a do 18 ; 20%
w sumie prace komisji z frekwencja 24% się zakończyły

Old Post 14-06-2004 11:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

u mnie bylo(jest) od zawsze bosko jezeli chodzi o frekwencje - na tej karcie na ktorej trzeba sie podpisac najczesciej na 40 osob sa tylko 4-5 podpisow:

sasiadka (spoko kobitka a ma 70 latek)
moj father
moj brat
moja mother
ja

czyli frekwencja jest suuuuuuuper
jeszcze nie sprawdzalem jak jest obecnie (jak bylem o 24 to jesio liczyli)

Old Post 14-06-2004 11:20
bizonek
def

no my o 23:30 dopiero skoczylismy liczyc głosy i karty
i tak najlepsze było w trakcie głosowania : z nudow na listach szukalismy najstarszych osob(1911 rok ), dziwnych imion (Eulalia) :>

Old Post 14-06-2004 11:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Hm, tu wine za frekfencje ponosza organizatorzy wybrow glownie imho. No bo skad ktos ma wiedziec o co wlasciwie walczy, na co glosuje, jaki ma konkretnie z tego zysk? Sam sie ma dowiedziec? no to watpie zeby gdziekolwiek ktos mial na to chec.

Porownoje sytuacje w polsce z niemiecka i finska, ob o tych kampaniach sporo slyszalem. W polsce ograniczyli sie wlasciwie do puszczenia komitetow wyborczych, gdzie poszlo lanie wody, a przywodcy czy tam "bohaterowie" poszczegolnych partii mowili ze to i to [tu padaly najwieksze bole polakow] sie zmieni, podczas gdy z parlamentu europejskiego na te eolementy wplyw bedzie najmniejszy, jesli nie zerowy. W polsce w jednym krotkim programie gdzies to wyliczyli, tymczasem w niemczech czy w finlandii odbyly sie debaty. W tych debatach eksperci zadawali pytania. Malo kto sie odwazyl *******ic glupoty, bo zostal osmieszony. W ogole debaty w najwazniejszych godzinach audycji, i nie raz, a kilka razy. Tam ludzie wiedzieli, jakich ludzi nalezy wybierac i o co beda walczyc. W polsce z tego co widze przewazalo "nie znam nikogo z tej listy".

No i racja, bo ulotke udalo mi sie zdobyc jedna. Pani z nr 2 z PO [widac PO chcieli zyskac na piskorskim, bo to znane nazwisko, mimo ze wcale nie takie znowu wlasciwe] zyskala moj glos - na podstawie wypisanych na tej ulotce referencji.

No i tu pojawia sie kwestia glosowania na partie czy osoby - oczywiscie warto glosowac na osoby, ale nie wolno tu lekcewazyc przynaleznosci do partii. Powodow jest wiele i nie bede sie tu rozpisywal, a widzialem w postach ze takie glosy tez padaly

bg.

Old Post 14-06-2004 14:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

A ja mam to gdzies...

Od kiedy pamietam zawsze sluchalam tego gadania co to nie bedzie jak sie zaglosuje na ta czy inna osobe czy partie. Kazdy tylko obiecuje, robi programy.. a tak naprawde to napychaja sobie tylko kieszenie nic dobrego przy tym nie robiac.. Nie wierze juz w zadne ulotki, zadne programy... bo to po prostu nie ma sensu. Glosowalam juz wierzac ze bedzie lepiej, teraz wierze ze ktokolwiek tam nie pojdzie ten i tak przyjmie postawe "dajcie mi jak najwiecej, reszte mam gdzies". Dlatego nie sledzilam niczego, nie poszlam, nie oddalam glosu bo i tak nie ma tam ani jednej logicznej osoby. Niech sie napcha ten lub tamten, dla mnie zadna roznica ktory.

Old Post 14-06-2004 15:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$corcerer
Mad WildCat driver

Glos: 1.1

Frekwencja: faktem bylo ze praktycznie wszyscy kandydaci mowili ze bedzie nam lepiej, i tym samym pokazali ze G_Ó_W_N_O wiedza o tym, co robi parlament Europejski.

Poza tym szczegolnie utkwila mi sentencja leppera (zaczami zdazy mu sie powiedziec cos do rzeczy): "nie zagłosowanie jest zgodą na to, aby inni głosowali za ciebie"

po 2gie: teraz ludzie zaczna narzekac, ze zle zaglosowali itd itp... a przeciez WCALE nie glosowali.....
to taki piekny obrazeczek z polski....

AD glosowania na LPR (Ludzi Potrzebujących Ratunku)
(c) z komentarzy Onetu:
"Ogladaliscie wczoraj Giertycha w TVP? Prowadzacy go pyta co LPR bedzie robic w Parlamencie Europejskim, a ten cos w stylu : "yyyyyyyyy no ten tego ten...bedziem bronic tradycji greckiej, rzymskiej, katolickiej....yyyyy...." Nooooo jezuuuuu co za brednie....banda oszustow...poprostu zalosne ... za - lo - sne."

Old Post 14-06-2004 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

juz zaluje nie spodziewalem sie tak duzego zwyciestwa lpr
narobia nam tam takiej wiochy ze nas chyba z europy wyrzuca (

Old Post 14-06-2004 18:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

zdarzylo sie lepperowi cos madrego powiedziec, bo to nie jego slowa, tylko znana fraza.

co do wiochy lpr. ponoc prawicowcy w wiekszosci nowych panstw w ue mieli tak dobre wyniki wiec lpr nie bedzie samo krzyczec z ambony.

tak to juz jest, trzeba miec zdyscyplinowanych wyborcow jak ma to lpr albo sld, a nie tylko medialne sukcesy jak w przypadku sdpl.

Old Post 14-06-2004 22:20
Infinite
nieszczesliwie zakochany

PiS

Old Post 15-06-2004 09:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

end lof

Old Post 15-06-2004 12:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:44.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions