Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Nareszcie - DOOM 3
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Value Video Card Image Quality: For gamers with not-so-deep pockets, HardOCP tested lower-end GPUs, with surprising results. "By default, all of the advanced quality settings such as shadows, specular lighting, and bump mapping are enabled," it said. "As long as your video card meets the system requirement of a GeForce4 MX-440 64MB, all of these effects will be available to you."

Czy ja dobrze rozumiem?!

Wiecej na http://www.gamespot.com/news/2004/0...ws_6103736.html

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-08-2004 10:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Ej tam troszke marudzicie - swego czasu jak wycieklo demko d3 bardzo duzo w nie gralem(2,4ghz, gf3ti) bawilem sie tweakowanymi cfg i dzieki nim bardzo przyzwoicie mozna bylo pograc - 30fps (tyle samo mialem na samym poczatku przygody z q2, na p166 i voodoo i bylo przyzwoicie)

Jedynym problemem tylko 256mb i elementy mapy ladowaly sie co 10-15sec.

Pojawia sie nowe tweakowane cfg, i bedzie mozna grac

Old Post 02-08-2004 10:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ciekawe jak pojdzie na moim athloniku 1.8ghz radeon 9kpro i 256ram
mam szanse na 20fps? .Oo.

Old Post 02-08-2004 10:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
ciekawe jak pojdzie na moim athloniku 1.8ghz radeon 9kpro i 256ram
mam szanse na 20fps? .Oo.

Spoko w low i 640 bedzie 35fps chociaz ludzie graja na podobnych konfigach w 800x600 i medium :o

Old Post 02-08-2004 10:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Dostalem cynk ze jutro w Gazecie Wyborczej ma byc spory artykul na temat doom'a 3

Old Post 02-08-2004 10:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

kulde po raz kolejny: widze ze mam jeden z gorszych kompuff - a szczegolnie procek:

Celeron II 733mhz przetaktowany na 851mhz (wow to mam 0.851GHz ) anyway czekam na demko bo nie wiem czy zasysac calego..

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 02-08-2004 11:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

DOOM.3.PRIVATE.SERVER.CRACK-COREiSO

No jak ładnie ;]

Old Post 02-08-2004 11:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez d4
DOOM.3.PRIVATE.SERVER.CRACK-COREiSO

No jak ładnie

d4 jak masz juz duma trzy to mow w jakich detalach i jak dziala, a nie ;p.

btw. jak sie tego torrenta uzywa?! ssam azerusa czy jak to tam ma, instaluje, odpalam, napisane jest, ze nie mam javy i czy chce sciagnac. Ja na to tak to mi wywala jakiegos dziwnego sajta i ch...
A jak instaluje zwyklego BT 3.4.2 to prosi zeby "Donation" zrobic, to klikam, ze nie i wyskakuje error i kupa ;[. Jak sie uzywa tego gowna?

Old Post 02-08-2004 11:27
t0d
Elite (Fiend)

zainstaluj sobie shareaze ( http://www.shareaza.com/?Version=2.0.0.0 ) a pozniej to sam ci zrobi zeby sciagal torrenty (po kliknieciu na pliczek odpala sie shareaza i pyta sie czy go sciagac) imo najbardziej userfriendly

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 02-08-2004 11:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dreamer
genes, memes, scene

umm
moj sprzet: athlon xp 2400+, geforce 4ti4400, 512mb ddr 333 ram
zainstalowany doom na dysku wazy okolo 1.48GB
a co do samej gry, to w options jest taka zaklada co sprawdza kompa i daje najlepsze ustawienia do gry, u mnie akurat ustawilo 1024x768 oraz medium details (mozna wybrac tez high details oraz ultra high details o: ), ok no wiec w malym pustym pokoju (i po przestawieniu na low details) mam okolo 25fps, a reszta to wacha sie 5-15fps, nie wspomne ze jak nastepuje jakis wybuch to tragedia, co do samej gry to ma zajebsity klimat i jest nawet straszna, niechce wiecej nic mowic i psuc dla was przyjemnosci

Old Post 02-08-2004 14:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dreamer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do dreamer Znajdź więcej post'ów przez  dreamer Dodaj dreamer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dreamer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
d4 jak masz juz duma trzy to mow w jakich detalach i jak dziala, a nie ;p

XP 1800+
512
R9100(at)8500 64Mb

TRAGEDIA

640x480 wszystko na off poza bump mapping i tylko w Multi Player da się grać, bo o normalnej rozgrywce to zapomnij jak potworki wyskoczą. A cienie to zabijają komputer mój.

Kutwa, się wydatki szykują, se policzyłem to z 2k conajmniej trzeba będzie wpakować w kompa i monitor zmienić przy okazji. Jasny gwint.

Old Post 02-08-2004 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

mi jeszcze zostalo 40%
wlasnie dokupilem 256 mb ramu ale obawiam sie ze bede mial podobnie jak kolega wyzej :/ bo proc i ramu takie same mam a grafa to gf 4 mx 440 64mb ((((
no nic dzisiaj jeszcze powinien byc..

Old Post 02-08-2004 15:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Ejjj.

U was też nie ma rozbłysku od broni? Tzn strzelam w ciemnym miejscu i od płomienia z lufy się nie rozjaśnia nic a nic?

Jest taki efekt w ogóle w tej grze, jeśli tak to jaką kartę trzeba aby to było widać?

Wiem, że efekt gorącego powietrza rozmywający obraz to na kartach z ps 2.0 dopiero się uzyska.

Old Post 02-08-2004 16:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

pojebana sprawa z tymi wymaganiami. Na forum gry-online nastepny pisze, ze na celku 1,7; 512 ram i gf3 ti 500 gra w 800x600 i high :o nie wiem czy tu wierzyc w takie cos, no ale...
Ja tam licze, ze na swoim rzechu odpale to spokojnie w 800x600 i przynajmiej medium .

Old Post 02-08-2004 17:56
OGO
niema mnie

Zależy co dla kogo oznacza, że można pograć.
Ja wiem, że na moim konfigu nie pogram komfortowo, doczytki, skakanie fps i co najgorsze granie bez cieni czyli 70% gry w*****. Ale jak komuś 15-20fps skaczące do 8-10 wystarcza i doczytywanie jak się stworka widzi to lajcik.

A po 20ste, przecież trzeba się pochwalić jak to niby u mnie D3 ślicznie nie chodzi ;]

Old Post 02-08-2004 18:14
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Dostalem cynk ze jutro w Gazecie Wyborczej ma byc spory artykul na temat doom'a 3

No to przylukamy...

Old Post 02-08-2004 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Ok, mam stale 50 fps na full detal, cokolwiek pogorsze i jest max. 60fps stale, najs :J

Przy 512 mb ramu na 333hz (chociaz mamy juz 533 ktory pojdzie na 800mhz szynie gladko z reszta na pelnych obrotach) naprawde warto bylo wylaczyc swapfile.

Old Post 02-08-2004 22:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fausto
Ok, mam stale 50 fps na full detal, cokolwiek pogorsze i jest max. 60fps stale, najs :J

Przy 512 mb ramu na 333hz (chociaz mamy juz 533 ktory pojdzie na 800mhz szynie gladko z reszta na pelnych obrotach) naprawde warto bylo wylaczyc swapfile.

Ale jeszcze jaka grafa i rozdzialka

Old Post 02-08-2004 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Ale jeszcze jaka grafa i rozdzialka

gf 4 4800 TI SE PRO (w opisie bylo ze producenci tej karty lubia duzo fajnych skrotow :> )

A rozdzialke uzywam zawsze 1024/786 imho to jedyna sluszna dla plaskiej 17''

Aha, defaultowo na 110 Hz monitora, to nawet jakby cielo, to mniej razi.

szyne mam niestety 533 na ABIT bh7, hdd na IDE udma 66 (wiecej w xpozie nie wycisne, ale windoza 2003 podobno juz moze ustawiac 100, a default = 66, a nie 33, jak w xp, totez ladowanie z dysku znacznie milsze, mimo ze to wciaz 5400 RPM)

No i proc, p4 2.4ghz, bez hyperthreadingu niestety, ale lubcie go.

Old Post 02-08-2004 23:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
gf 4 4800 TI SE PRO (w opisie bylo ze producenci tej karty lubia duzo fajnych skrotow :> )

A rozdzialke uzywam zawsze 1024/786 imho to jedyna sluszna dla plaskiej 17''

Aha, defaultowo na 110 Hz monitora, to nawet jakby cielo, to mniej razi.

szyne mam niestety 533 na ABIT bh7, hdd na IDE udma 66 (wiecej w xpozie nie wycisne, ale windoza 2003 podobno juz moze ustawiac 100, a default = 66, a nie 33, jak w xp, totez ladowanie z dysku znacznie milsze, mimo ze to wciaz 5400 RPM)

No i proc, p4 2.4ghz, bez hyperthreadingu niestety, ale lubcie go.

Ad 1 - to inaczej gf 4400 na AGP x8

Ad 2 - Panel lcd tak?

Ad 3 - cos chyba zle odczytujesz.

Ad 4 - Ata 66 to nie 33 wiec nie jest zle.

Ad 5 - tak nie lubimy

Old Post 02-08-2004 23:13
[FPP]Fausto

Ze co zle odczytuje? :>

CRT, syncmaster 757MB

Co do ata66 - i tak mam transfer na hdd pod jedna tasma siegajacy 10mb, podczas gdy u kolegi na linuxie bez zadnego tweaku wychodzil 35 (z roznych ograniczen sprzetowych max jakie w ogole mozna na ata 100 jest 65MB/s). Tymczasem defaultowo po instalacji 98 SE jest (tam to nawet nie da sie zmienic) 1,5MB/s oraz 3MB/s w XP

Swoja droga ciekaw jestem jak pojdzie toto na SATA.

Old Post 02-08-2004 23:23
Lucas
esports.pl

quote:
Ze co zle odczytuje? :>

CRT, syncmaster 757MB

Zwracam honor - niezle parametry ma.

Old Post 03-08-2004 06:09
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
No to przylukamy...

Kupilem GW ale wydanie "bydgoskie" i nie ma obawiam sie ze to moze byc w dodatku "warszawskim", albo Partycji cos sie...

Old Post 03-08-2004 08:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Co do ata66 - i tak mam transfer na hdd pod jedna tasma siegajacy 10mb, podczas gdy u kolegi na linuxie bez zadnego tweaku wychodzil 35 (z roznych ograniczen sprzetowych max jakie w ogole mozna na ata 100 jest 65MB/s). Tymczasem defaultowo po instalacji 98 SE jest (tam to nawet nie da sie zmienic) 1,5MB/s oraz 3MB/s w XP

Swoja droga ciekaw jestem jak pojdzie toto na SATA.

fałstorro, wez ty mi wytlumacz jak idiocie, ja mam ATA100 i transfer na dysku 5 mb... linux, oczywiscie DMA wlaczone, dysk to jakis stary seagate 40 gb, nawet nie znam modelu, musialbym sprawdzic

da sie jakos zrobic, zeby to biegalo wiecej niz 15 mb/s?

o, chyba znalazlem:
code:
hda: SAMSUNG SP4004H, ATA DISK drive hda: 78243984 sectors (40061 MB) w/1962KiB Cache, CHS=4870/255/63, UDMA(100)

you accept (reject, respect);

Old Post 03-08-2004 10:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

dobra teraz ja

moj sprzet to A 1.8GHz, 512 ramu, GF4 MX 440 64MB, dysk barracuda IV 80gb

a teraz odczucia..
po uruchomieniu i zajrzeniu do opcji dalem zeby automatycznie ustawil optymalne ustawienia dla mojego sprzetu i o dziwo () wybral 640x480 i low details
tak wiec nie zmienialem i zaczynam grac..
juz poczatkowy filmik troche klaci.. gra chodzi na 10 klatkach caly czas a przy scianie to nawet 60 mam
ale pozniej w opcjach powylaczalem wszystkie niepotrzebne rzeczy (czyt. wszystko) i gram na 30 klatkach non-stop..
jak na moja karte to jestem zadowolony

a co do giery to zrobilem sobie ciemnie w pokoju i normalnie strach sie bac giera zajebista !!
dobra ide dalej grac

Old Post 03-08-2004 11:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Kupilem GW ale wydanie "bydgoskie" i nie ma obawiam sie ze to moze byc w dodatku "warszawskim", albo Partycji cos sie...

Jetsem na gazeta.pl i nie moge znalesc... Kupowac to nie bede

Old Post 03-08-2004 11:59
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Teraz ja.

Komp to: athlon xp 1800+, 256 ram @ 266, sapphire radeon 9100 250/230 @ 270/270.
Odpalam gre, ustawiam kontrolsy. Patrze jak mi grafe ustawilo. 640x480 i low. Przestawiam na 800x600 i medium, wylaczam cienie i jeszcze jedna rzecz, nie pamietam jak to sie nazywa. Bump-mapping zostawiam i jeszcze cos. AA ofkoz off . Odpalam. 13fps :o istne slajdy. Ide dalej. Coraz lepiej, coraz lepiej.
16-40fps podczas chodzenia oraz podczas walki.
Nudna gra (dla mnie). Latarka, o *****! zombiak, bron, strzal, koszenie ammo <-- tak to wyglada jak na razie. Gralem moze z 0,5h. Pograc sobie mozna ale bez rewelacji. Ja oczywiscie pogram jeszcze troche dzisiaj podwieczor (jak wciagnie to nocka ), jak bedzie ciemno, zeby poczuc klimat, ktorego na razie nie ma. Byc moze dlatego, ze mi slonce przez rolety do pokoju zaglada i gowno widze na monitorze .

Pozostaje czekac na HL2 (kiedy to wyjdzie wogole ktos wie?), a potem na Stalker, ktory imo bedzie hiciorem.

edit:
Mowilem jaki przedzial fps mam, dodam tylko, ze normalnie jest 16-28, przy wchodzeniu do nowego pomieszczenia spada do 5-8 i znow wraca do ok. 22. Jest to granica ponizej plynnosci, jednak ja specjalnie nie czuje zeby cos przycinalo. Mam wrazenie jakbym gral caly czas na 30fps.

Old Post 03-08-2004 12:36
[FPP]Fausto

quote:
Zwracam honor - niezle parametry ma.

A z tym jest wlasnie ****nia, bo wyliczylem ze z max odchylenia pionowego i poziomego moge dac 113, ale to w sumie niewiele, jak na monitory w tym roku. Okazalo sie, ze zdecydowanym problemem jest pomimo wysokiego kozackiego poziomego, niskie pionowe... Takze nie moge rozkoszowac sie Hz=2xFPS, jak maja niektorzy gracze. Optymalnie daje ile mozna, tylko ze zaokraglilem.

Old Post 03-08-2004 13:31
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

zainstalowalem sobie catalysty 4.8 i gra dostala takiego kopa, ze az chce sie grac . 25-40fps walka 15-20fps. Jak wyjda jeszcze 4.9, ktore maja byc robione dla dooma to chyba bede mogl w high grac .

Old Post 03-08-2004 15:49
MajeS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
zadziala pod winexem?

watpie

Old Post 03-08-2004 16:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:19.    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions