Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Sylwester 2004/2005
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Usuwator
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rombi
Narazie moje motto na sylwka to "Nie wiem gdzie, nie wiem kiedy, ale wiem po co" i narazie sie tego trzymam - co bedzie dalej, zobaczymy...

Spora wiekszosc uzytkownikow boarda spedzi sylwestra przed komputerem, najlepsi sa ci co napisza inaczej

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-12-2004 11:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Usuwator Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Usuwator Znajdź więcej post'ów przez  Usuwator Dodaj Usuwator do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Usuwator prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M4GIC
Skilled (Knight)

Spoko ja mam egzamin 8go

Old Post 10-12-2004 13:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M4GIC Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M4GIC Znajdź więcej post'ów przez  M4GIC Dodaj M4GIC do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M4GIC prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rombi
Jah is rEaL!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez Usuwator
Spora wiekszosc uzytkownikow boarda spedzi sylwestra przed komputerem

Ja nie wyobrazam sobie takiego sylwestra :o kompa to ja mam caly rok

Właśnie słucham:

Old Post 10-12-2004 23:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez M4GIC
Spoko ja mam egzamin 8go

i, chciales zaimponowac?

Old Post 10-12-2004 23:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

to wy macie byc zamiar nietrzezwi do 8 ;o

Old Post 11-12-2004 00:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez Cali
to wy macie byc zamiar nietrzezwi do 8 ;o

nie być wstanie się uczyć do 8

Old Post 11-12-2004 08:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek
nie być wstanie się uczyć do 8

Tak to ja mam przez caly rok wiec czas na zmiany Skonczy sie pierwszy weekend nowego roq i zaczynam sie grzecznie uczyc na trzezwo Takie ambitne mam postanowienie noworoczne

Old Post 11-12-2004 09:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez Onion
Tak to ja mam przez caly rok wiec czas na zmiany Skonczy sie pierwszy weekend nowego roq i zaczynam sie grzecznie uczyc na trzezwo Takie ambitne mam postanowienie noworoczne

pf =]

Old Post 11-12-2004 09:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
zaczynam sie grzecznie uczyc na trzezwo

Podwojna negacja! (w sumie to nawet potroojna )

Old Post 11-12-2004 09:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

prove it! :>

Old Post 11-12-2004 11:23
Onion

Cool

quote:

No podwojna to tak... ale potrojna?!
No napewno nie zaczne bo ja tak od zawsze wiec to bedzie tylko kontynuacja a poza tym zawsze sie na trezwo ucze

Old Post 11-12-2004 14:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
a poza tym zawsze sie na trezwo ucze

Znajac fakty i "lekko" nadinterpretujac twoja wypowiedz moglbym stwierdzic ze ciagle chodzisz pijany

Ja ostatnio zaczalem troche nad ksiazkami siedziec Glowa zaczela mnie bolec ostatnio. Ciekawe od czego

Btw, co w koncu z sylwiek?

Old Post 11-12-2004 15:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

Standardowo, o planach sylwestrowych, jesli jakiekolwiek beda, dowiem sie na dzien-dwa przed Ostatnio tak wlasnie bylo ( hi glan ) Chyba ze ktos cos konkretnego zaproponoje wczesniej ( odrazu mowie ze umnie w domq nocleg odpada :/ )

Old Post 11-12-2004 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CybeR
pr0-wokator

w kraku jest pare fajnych imprez klubowych np aphrodite or sth
ostatecznie mozna tam sie wbic, chociaz osobiscie wole w mniejszym gronie znajomych gdzies w wolnej chatce

Old Post 11-12-2004 17:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CybeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CybeR Znajdź więcej post'ów przez  CybeR Dodaj CybeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CybeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
swietnie, moze wreszcie schudniesz

Raczej na to szans nie ma bo ja mam kiepska przemiane materii Ale sie zobaczy co da sie zrobic... zreszta - kochanego cialka nigdy za wiele jak to mowia :> Poki sie podobam ludziom taka to wiem ze nie tylko dla dlugich nog jak niektorzy pusci ludzie :> Mam charakter i to sie liczy

Jesli starales sie zrobic tym postem jakakolwiek zlosliwosc mi to przykro mi bardzo ale nie wyszlo wogole :> Wiem jaka jestem i takie docinki mozesz sobie schowac w swoja mala paroweczke, mnie to nie rusza

Spora wiekszosc uzytkownikow boarda spedzi sylwestra przed komputerem, najlepsi sa ci co napisza inaczej

A Ty gdzie go spedzisz? Pochwal sie jakims swietnym pomyslem, czyms oryginalnym co nas zachwyci bo przeciez... najwazniejsza rzecza na swiecie jest to gdzie ktos spedzi Sylwestra Tak naprawde czlowieku... smiac mi sie chce z tych co robia z tego jakies halo.. ludzie potrafia na ten dzien wydac kupe kasy by po prostu sie uchlac :> Moim zdaniem to jest smieszniejsze od tych co spedza noc przed kompem nawet

btw.. zastanawiam sie kim jestes marny czlowieczku z durnym nickiem. Wczesniej nie widzialam Twoich zalosnie zlosliwych postow wiec musisz byc jakims glupkiem ktory zrobil sobie konto aby napisac kilka bardzo inteligentnych docinkow... :> Do tego co najzabawniejsze to jestes osoba ktora znam wiec tym zalosniejsza jest ta Twoja zabawa, nie umiesz powiedziec ze swej ksywy takiego czegos? :>

Old Post 13-12-2004 10:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LD
Ich bin Danziger

ja mysle ze ten pan ma ok 15/16 lat i zaras zacznie nam opowiadac jaki to on nie jest dorosly i gdzie juz nie imprezowal... ach ten wspanialy internet

Old Post 13-12-2004 10:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LD Znajdź więcej post'ów przez  LD Dodaj LD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Usuwator
Training (Enforcer)

Hahaha, jak sie nagle zebrali. Widze, ze trafilem w dziesiatke z tym odchudzaniem. Biorac pod uwage ile sie nameczylas zeby to naklikac i po jakim czasie, to musialo naprawde zabolec.

ps.
heh na roznych forach juz pisalem, ale na tym to dopiero sa okazy, czuje ze sie tu zadomowie na dluzej

Old Post 16-12-2004 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Usuwator Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Usuwator Znajdź więcej post'ów przez  Usuwator Dodaj Usuwator do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Usuwator prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Super, kapcie chcesz?

Old Post 16-12-2004 15:13
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LD
Ich bin Danziger

quote:
Hahaha, jak sie nagle zebrali. Widze, ze trafilem w dziesiatke z tym odchudzaniem. Biorac pod uwage ile sie nameczylas zeby to naklikac i po jakim czasie, to musialo naprawde zabolec.

ps.
heh na roznych forach juz pisalem, ale na tym to dopiero sa okazy, czuje ze sie tu zadomowie na dluzej

DOWIDZENIA

Old Post 16-12-2004 15:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LD Znajdź więcej post'ów przez  LD Dodaj LD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Coooooooz.... Jesli chodzi o czas... nie mam pojecia w jakim czasie poniewaz nie patrze kiedy ktos cos pisze. Czas w jakim odpisuje jest zalezny od tego kiedy jestem na necie. Czasem jest to co dwa dni, czasem co godzine... all depends.. ostatnio mnie wogole nie ma :>

Co do dlugosci wypowiedzi natomiast... przykro mi jesli to zaboli ale w przeciwienstwie do niektorych mi pisanie czegos dluzszego nie robi problemu. Moze Ty masz klopoty z formulowaniem dluzszych wypowiedzi, a mi to przychodzi od reki w ciagu kilku minut A ze ciekawych tematow nie ma wiec z checia odpisuje durniowi, ktory mysli ze mi zrobil przykrosc i go to cieszy Sama sie dobrze tym bawie

Uuuu... moze urzadzimy wystawe ciekawych okazow? :> Jako najwiekszego dziwolaga wystawimy Ciebie

Old Post 16-12-2004 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

saari ale po co piszesz takie dlugie posty skoro on sie gubi po 3 slowie? do niego prostymi wyrazami trzeba pisac ;D

Old Post 16-12-2004 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Cool

Pieknie **** pieknie... tak czytam co tu sie wyprawia i zaczynam w Was watpic... Wiecie co to olewka? Dajcie ignora na jego posty albo traktujcie go w kategorii "ciekawostki", bledu ewolucji lub czego tam sobie chcecie Rozmowa z tym panem(?!) nie ma przyszlosci wiec szkoda czasu na zuzywanie klawiatury(wisicie mi amortyzacje klawy za tego posta)

Spokoj ma byc ****!!!<-- to do tego kolegi(krotko, zwiezle i na temat)

Old Post 16-12-2004 19:00
rcube
KOSZ

quote:
Pieknie **** pieknie... tak czytam co tu sie wyprawia i zaczynam w Was watpic... Wiecie co to olewka? Dajcie ignora na jego posty albo traktujcie go w kategorii "ciekawostki", bledu ewolucji lub czego tam sobie chcecie Rozmowa z tym panem(?!) nie ma przyszlosci wiec szkoda czasu na zuzywanie klawiatury(wisicie mi amortyzacje klawy za tego posta)

Spokoj ma byc ****!!!<-- to do tego kolegi(krotko, zwiezle i na temat)

Tylko nie kazda osoba przegladajaca to forum jest zalogowana No i wtedy ignore nie dziala

Old Post 16-12-2004 19:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Wy i tak nie wiecie co to spontan!

Old Post 16-12-2004 20:17
bizonek
def

quote:

spontana to jak w tym roku planuje

Old Post 16-12-2004 22:27
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:

jak nie jak tak

Old Post 16-12-2004 22:45
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Ja coś w poznaniu próbuję coś skombinować ale jak na razie kiepsko :/

Usuwator z onetu sie przytachałeś ??

Old Post 17-12-2004 07:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CybeR
pr0-wokator

z gadu gadu hehe

saari (ludzie potrafia na ten dzien wydac kupe kasy by po prostu sie uchlac :> Moim zdaniem to jest smieszniejsze od tych co spedza noc przed kompem nawet )

ludzie ktorzy rzadko imprezuja, albo nie chce im sie ruszac z domu - wola posiedziec przed komputerem, moga chociaz raz w roku spotkac sie ze znajomymi albo ruszyc tylek z domu. wtedy jest to wielkie halo - ale dobrze im to zrobi.

a dla ludzi ktorzy czesciej sie integruja ze znajomymi sylwester to kolejna imprezka w podobnym grodnie (czasem jakas bardziej wymyslona) i nie musza z tego zadnego halo robic, ale zeby w pamieci im impreza zostala na dluzej musza wymylic cos naprawde niezlego

Old Post 17-12-2004 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CybeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CybeR Znajdź więcej post'ów przez  CybeR Dodaj CybeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CybeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Glan = pisze mu dlugie posty bo mnie to bawi nu.. nie mam teraz neta od jakiegos czasu to jak wpadam do kafe czy do kumpla to ide na boarda i chce wyzyc swoj nadmiar energiii klawiszowej i poklikac troche ;D Dlatego mi odpowiada ze jest komu napisac kilka zgryzliwych slowek

CybeR - owszem ja tez tak uwazam ale sadze ze nie ma po co kogokolwiek wysmiewac jesli on czy ona ma na ten temat inne zdanie.

Old Post 17-12-2004 16:04
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

hehe

Old Post 17-12-2004 20:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:23.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions