Napisane oryginalnie przez Usuwator
Hahaha, jak sie nagle zebrali. Widze, ze trafilem w dziesiatke z tym odchudzaniem. Biorac pod uwage ile sie nameczylas zeby to naklikac i po jakim czasie, to musialo naprawde zabolec.
Coooooooz.... Jesli chodzi o czas... nie mam pojecia w jakim czasie poniewaz nie patrze kiedy ktos cos pisze. Czas w jakim odpisuje jest zalezny od tego kiedy jestem na necie. Czasem jest to co dwa dni, czasem co godzine... all depends.. ostatnio mnie wogole nie ma :>
Co do dlugosci wypowiedzi natomiast... przykro mi jesli to zaboli ale w przeciwienstwie do niektorych mi pisanie czegos dluzszego nie robi problemu. Moze Ty masz klopoty z formulowaniem dluzszych wypowiedzi, a mi to przychodzi od reki w ciagu kilku minut A ze ciekawych tematow nie ma wiec z checia odpisuje durniowi, ktory mysli ze mi zrobil przykrosc i go to cieszy Sama sie dobrze tym bawie 
heh na roznych forach juz pisalem, ale na tym to dopiero sa okazy, czuje ze sie tu zadomowie na dluzej
Uuuu... moze urzadzimy wystawe ciekawych okazow? :> Jako najwiekszego dziwolaga wystawimy Ciebie