Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Same egzaminy...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-01-2005 15:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Old Post 09-01-2005 15:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

maslaw woli sie nie przyznawać jak mu idzie...
no i poza tym po co ma mówić w tym roku... napisze za rok i za dwa jak mu idzie w tej maturalnej klasie

Old Post 09-01-2005 16:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

Nie macie juz lepszych tematow?

Old Post 09-01-2005 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Nie chce nic mowic, ale to jest jeden z bardziej sensownych tematow ostatnich czasow na boardzie. No moze poza tymi monologowymi wywodami na******go d4, wczoraj czy kiedy to bylo :>

Old Post 09-01-2005 19:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Nauczyc was zakladac topic'i? Czy umiecie i zalozycie dzisiaj / jutro cos "sensownego"?

Old Post 09-01-2005 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Topic jak topic

No bo o czym pisac ? Hm.. moze zalorzyc topic o tytule " jak czesto uprawiasz sex ze swoja dziewczyna?"

Old Post 09-01-2005 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

No moze jednak lepiej, no bo ile hits na dzien maja fora pokroju Bravo / Filipinka

Old Post 09-01-2005 22:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Hm.. moze zalorzyc topic o tytule " jak czesto uprawiasz sex ze swoja dziewczyna?"

Insmac mialbys o czym pisac?

Bo my jestesmy undergrounowi dla tego nie mamy popowych tematow ;D

Old Post 10-01-2005 00:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Ten undergroud to czasami strzela wam do głowy.=]

Old Post 10-01-2005 09:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
driada
Veteran (Ogre)

sesja, sesja, który z demonów piekielnych wymyślił to świństwo??
cieszę się, że jeszcze żyjecie, ja wypadłam z netowego obiegu na jakiś czas... w czwartek mam ostatni egzamin, potem jeszcze tylko projekt jeden i mogę się spokojnie upić do nieprzytomności

a jak będę mieć jakieś poprawki, któryś profesor zginie w męczarniach

Old Post 15-01-2005 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil driada Kliknij tutaj by wysłać e-maila do driada Znajdź więcej post'ów przez  driada Dodaj driada do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać driada prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

hyhyhy
ja mam pierwszą sesję na dziennych.
ale będzie jazda jak w pierwszym terminie zdam. =]

Old Post 17-01-2005 06:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Unhappy

Sesja, sesja, sesja... Poprostu masakra... Juz mam jedna poprawke a najblizsze 2 tygodnie przyniosa ich zapewne wiecej... I znowu wydam na nie majatek...

Old Post 17-01-2005 11:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

a ja dzisiaj poznałem terminy egzaminów
mam tylko trzy z czego z jednego moge być zwolniony - bo moge jednych ćwiczen nie zaliczyc :F

No a takto zaliczenia mam w tym tygodniu... i to duzo ;p

Old Post 17-01-2005 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
poniedzialek: koło z ekonomii matematycznej
wtorek: koło z matematyki finansowej
środa: poprawa matury z WoS'u (r0x0r)
czwartek: nic? lol
piątek: koło ze statystyki (ćwiczenia)
poniedziałek: zerówka z encyklopedii prawa
wtorek: nic? lol
środa: również nic
czwartek: koło z makroekonomi ćwiczenia

ekonomia matematyczna - do dupy - jutro rozbójnik (znowu)
matma finansowa - do dupy (sam nie wiem kiedy to to zaliczyc)

wos - nie mam czasu zadzwonic i sie spytac o wynik (kwestia czy poprawilem wynik czy nie )

statystyka (ćw.) - do dupy - ale w środę będe apelować! (i tak niestety nie mam szans na zwolnienie z egzaminu - musialbym dostać ocenę "8" z poprawy )

encyklopedia prawa - babie xsero nie skopiowało wystarczajacej ilosci prac (testy jednokrotnego wyboru) wiec musielismy (10 osob) pojsc od niej kilka godzin po tym jak pisala reszta, dostalismy to samo = zalicze

makroekonomia - przenieslismy na hmm 29 stycznia

stay tuned for another news from da frontline oi!

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 17-01-2005 20:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ja narazie wszystko do przodu ale to sie skoczny razem z egzaminami we wtorek i srode

Old Post 18-01-2005 13:15
alienzero
KOSZ

ja jak zwykle przed sesja moc kolosow

czw.: intro to modern math
pt.: discrete math
pon.: differential equations
sr.: algorythms and data structures

a w sesji nie dosc ze chyba 4 egzamy bede mial, to terminy mi sie nakladaja [bo jeden zeszloroczny jest]... nie mowiac ze narazie ucze sie tylko do kolosa do wspolczesnej... wiec logistyka siada, ale kampania pelna para do przodu.

i nocne php/mysql na projekt z internet programming :S

looz.. ne?

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 18-01-2005 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

i jebal to pies mechana cwiczenia zaliczone, ale reszta na poprawkowe.. znaczy na zboje najpierw ;D kto wie moze sie uda moze nie ;d

Old Post 18-01-2005 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
No bo o czym pisac ? Hm.. moze zalorzyc topic o tytule " jak czesto uprawiasz sex ze swoja dziewczyna?"

Nigdy Nawet takowej nie mam Czuje sie jak zyciowy nieudacznik, nie mam dziewczyny

Old Post 18-01-2005 23:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

Saari - kobit jest wiecej wiec masz wieksze szanse by to nadrobić - tylko musisz sie na chłopaka ustylizować
----------------------------------

ekonomia matematyczna - zaliczylem 2 czesc na 3, pierwsza zaliczam w srodę na konsultacjach (urwa!)

encyklopedia prawa - 4 (ihaha )

jutro wyniki z poprawy statystyki (za mało czasu było a mogłem wszystko napisać ale zal bedzie..)

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 19-01-2005 13:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Nigdy Nawet takowej nie mam Czuje sie jak zyciowy nieudacznik, nie mam dziewczyny

Loooooser!

Btw, dostalem 4,5 z psychologi w internecie napisalem prace o Was tzn o grupie spolecznej skupionej wokool bulletin board P

Old Post 19-01-2005 13:41
t0d
Elite (Fiend)

no to o sobie tez pisales..

Old Post 19-01-2005 16:00
AlieneK
KOSZ

orgazmicznie : >

Zaliczyłem kolosa nr 3 z termodynamiki co prawda pozostały mi jeszcze dwa inne do zaliczenia i czekam na wyniki z czwartego, ale co tam

poza tym nieźle poszła mi poprawa z mechaniki płynów, wiec ćwiczenia chyba zalicze :>

Jutro zaliczenie z ekonomi - wykłady i ćwiczenia :F

Old Post 19-01-2005 17:45
AlieneK
KOSZ

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ale fajnie

Wczoraj pisałem ekonomie : > łącznie miałem całe trzy pytania na poziomie gimnazjum :F raczej zalicze

A dzisiaj rano miałem zaliczenie wykładów z ochrony środowiska :> Uczyłem się łącznie z dwie godziny w tym dzisiaj w metrze :F Ale poszło mi całkiem nieźle... powinienem zaliczyć, ale tylko na 3.

Potem miałem kolosa z ćwiczeń z geodezji Nic kompletnie nie umiałem bo nic sie nie uczyłem :S Sciągnąłem co nieco, ale nie zalicze :> Nawet babka mi powiedziała, że to raczej do poprawy..

No a potem miałem zaliczenie wykładów z geodezji
Też prawie nic nie umiałem, ale w dużej sali pisaliśmy, a baba była jedna :> Miałem zestaw z pytaniami różnymi wraz z odpowiedziami na kilku kartkach wiec położyłem sobie na kolanach i przyciskałem do blatu od dołu (kto wie jak wygląda sala 208 w GG PW ten może to wykorzystać :> ). Połowe ściągnąłem, kilka pytań wziąłem od kolegi i tylko 2ch nie mam

No więc napewno to zalicze :F

No i dowiedziałem sie wczoraj, ze jestem jedną z 10 osób które nie zaliczyły ćwiczeń z termy :<

Ale bilans jest i tak nie najgorszy

edit:
Aha :> głupia opcja była na geodezji. Jak już oddałem prace i chciałem wyjść to musiałem wyjąć te kartki z kolan.. a baba jak na złość stała ze 3 metry ode mnie i pogania tych co skończyli żeby wyszli...
Jakoś kilkoma szybkimi ruchami wepchnąłem sciagi miedzy plecak a kurtke i wylazłem :F

Old Post 21-01-2005 13:12
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
Uczyłem się łącznie z dwie godziny w tym dzisiaj w metrze :F Ale poszło mi całkiem nieźle... powinienem zaliczyć, ale tylko na 3.

Ta - miej pretnesje do wykaldowcy, ze za trudne pytania dal...

Old Post 21-01-2005 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Ja nie mam pretensji do nikogo :>

Uczyłem sie do testu, a były tylko z 5 na 16 pytań testowych :>

Old Post 21-01-2005 14:39
insmac*1337
lump

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Ta - miej pretnesje do wykaldowcy, ze za trudne pytania dal...

Tepota, panie, sie szerzy w kraju...panie, za moich czasow to kto slyszal o jakichs narzekaniach? Paaanie, to byl zaszczyt, bo jak nie, to trza bylo krowy pasc i gnojowke przekladac...a teraz popatrz pan, co sie wyrabia, za trudne pytania, widzieliscie ich...

Old Post 21-01-2005 14:58
majes
Guest

rotfl

Old Post 21-01-2005 15:00
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez insmac*1337
Tepota, panie, sie szerzy w kraju...panie, za moich czasow to kto slyszal o jakichs narzekaniach? Paaanie, to byl zaszczyt, bo jak nie, to trza bylo krowy pasc i gnojowke przekladac...a teraz popatrz pan, co sie wyrabia, za trudne pytania, widzieliscie ich...

tobie coś na mózg padło.
jakby AGH

Old Post 21-01-2005 17:42
insmac*1337
lump

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek
tobie coś na mózg padło.
jakby AGH

Bóg postanowił sprawdzić we wrześniu, co też porabiają studenci. Zesłał więc na ziemię anioła, ten posprawdzał i wraca z raportem:
- Studenci medyka się uczą, studenci uniwereka piją, studenci AGH piją.
Następną kontrolę zrobił w listopadzie:
- Studenci medyka ryją, studenci uniwereka zaczynają się uczyć, studenci AGH piją.
Styczeń:
- Studenci medyka kują, aż huczy, studenci uniwereka ryją, studenci AGH piją.
Początek sesji. Anioł wraca z ziemi i mówi:
Panie Boże, studenci medyka ryją dzień i noc, studenci uniwerka ryją dzień i noc, studenci AGH się modlą.
A Bóg na to:
- i ci właśnie zdadzą!

Old Post 23-01-2005 13:32
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:26.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions