Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Aimbot
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

Re: Re: Re: heh

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|*K@pitano
lol, dla mnie wystarczyło jak pojawił sie po długiej przerwie waląc tyle headów, nie miał argusa, a jak chciałem go wyrzucić z servera to się nie dało, taka sytuacja występuje zawsze jak chce zbanować czitera, jak nacisne punt albo ban w anacondzie minie 3 minuty zanim kolesia wywala, normalnie dzieje się to natychmiastowo. Nigdy mi się nie zdarzyło aby wyrzucając kogoś grającego uczciwie trzeba było tyle czekać. Swego czasu był taki cziter Bosnia i z nim było to samo, nie mogłem go wyrzucić. Koniec

Jest to jaby nie byo argument, też tam mam na CQF Clan Server z cheaterami.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-03-2005 12:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *CQF*Darek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *CQF*Darek Znajdź więcej post'ów przez  *CQF*Darek Dodaj *CQF*Darek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *CQF*Darek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
josephine
:D

quote:
lol, dla mnie wystarczyło jak pojawił sie po długiej przerwie waląc tyle headów[...]

Kapitano,
może w trakcie tej długiej przerwy trenował heady pod innym nickiem lub na singlu, co?

Old Post 12-03-2005 12:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil josephine Kliknij tutaj by wysłać e-maila do josephine Znajdź więcej post'ów przez  josephine Dodaj josephine do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać josephine prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Re: Re: heh

quote:
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
A ja jestem zdania że nic gosciowi nie udowodniliscie. Podajcie mi 100% dowód ze kantuje a zbanuje go. .....

Jeśli scryny które sam zamieścil Cię nie przekonały Darku, to co może Ciebie przekonać...
Grałem w BHD mase czasu i widziałem różne rzeczy, ale wybacz... jeśli tak mizerny gracz w około 90% strzela head-y(celem przypomnienia; scryny są na 4 stronie w topiku "cziterstwo"), to mi to w zupełności wystarczy. Do tego dodaj sobie to co napisał Kapitano i dla mnie jest wszystko jasne.

Jeśli i przedstawione fakty Cie nie przekonują, to co może Cię przekonać? 2+2 jest zawsze 4.

Pozdrawiam

Old Post 12-03-2005 13:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

Re: Re: heh

quote:
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
A ja jestem zdania że nic gosciowi nie udowodniliscie. Podajcie mi 100% dowód ze kantuje a zbanuje go. Jest mizernym graczem, mało gra i generalnie slabo kuma czacze. To ze na 35 zabic ma 88% hedów o niczym nie swiadczy. Jego ratio jest rażąco niskie i nie jest godny abyście pisali tu o nim takie długie wywody.

P.S. DO znawców kompów i hackerów - ściągcie mu z kompa instalke BHD i zobaczymy. To byłby dowód nie do podjebania )).

Mi wystarczy fakt że przyznał się do urzywania czitów jak on twierdził w LAN-ie, bede banował Sigana bo nie odpowiada mi gra z tym kolesiem ( czy czituje czy też nie). Ostatnio takze Seron ma "piekny umysł" i także headami wali po 80%, rozumiem że razem "trenują", w końcu rodzina.

Old Post 12-03-2005 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Mi wystarczy fakt że przyznał się do urzywania czitów jak on twierdził w LAN-ie, bede banował Sigana bo nie odpowiada mi gra z tym kolesiem ( czy czituje czy też nie). Ostatnio takze Seron ma "piekny umysł" i także headami wali po 80%, rozumiem że razem "trenują", w końcu rodzina.

Old Post 12-03-2005 13:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
(...) Nigdy mi się nie zdarzyło aby wyrzucając kogoś grającego uczciwie trzeba było tyle czekać. Koniec

Old Post 12-03-2005 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas

(...)
Jeśli i przedstawione fakty Cie nie przekonują, to co może Cię przekonać? 2+2 jest zawsze 4.

Pozdrawiam

ryzykowne twierdzenie
W przypadku Sigana, sprawa jest prosta, Sigan jest głupi w tym sensie, że spodziewa się że ktoś oto uwierzy,że z dnia na dzień stał się Laki Lukiem . Nie trzeba na to żadnych dowodów, bo jak twierdzi tuz prawa P.poseł Zbigniew W. seria poszlak(screeny , wypowiedzi Sigana itp) jest lepsza od dowodu bezpośredniego ( instalka BHD)

Old Post 12-03-2005 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ulwefa
Skilled (Knight)

Re: :(

quote:
Napisane oryginalnie przez Ponton .PL.
OSZ K...a mac....... jeszcze czegoś takiego nie widziałem.... ale to wiele wyjasnia...... jeszcze biorąc pod uwagę że argus nie łapie cziterów ...... w dupe kopana nova nie ruszy tyłkiem by podpiąć pb do bhd bo nie ma na to kasy albo nie chce dać więc pozostaje liczyć na uczciwość ludzi ...... tfu, nie wierze że to napisałem......

No to teraz podumaj. Dla NOVY, klientem w tym temacie byłeś 1,5 roku temu, zarobili bo sprzedali Ci grę (chyba nie grasz na piracie), wynik finansowy zrobili. W 2004 roku wypuścili Jointa, też zamknęli rok księgowy. Teraz mają gdzieś Twoje prośby, postulaty, czy jak to nazwać, bo szukają (Ba, ogromny dział marketingu nad tym pracuje, z budżetem kilku milionów baksów), by kolejni frajerzy kupili następny wypust NOVY(Vide zapowiadana jeszcze jedna Delta), na Tobie już zarobili i zamknęli rok budżetowy. Po co im po takim czasie dokładać do gry, która już dla księgowych nie istnieje?

Old Post 14-03-2005 23:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ulwefa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ulwefa Znajdź więcej post'ów przez  ulwefa Dodaj ulwefa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ulwefa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Re: Re: :(

quote:
Napisane oryginalnie przez ulwefa
No to teraz podumaj. Dla NOVY, klientem w tym temacie byłeś 1,5 roku temu, zarobili bo sprzedali Ci grę (chyba nie grasz na piracie), wynik finansowy zrobili. W 2004 roku wypuścili Jointa, też zamknęli rok księgowy. Teraz mają gdzieś Twoje prośby, postulaty, czy jak to nazwać, bo szukają (Ba, ogromny dział marketingu nad tym pracuje, z budżetem kilku milionów baksów), by kolejni frajerzy kupili następny wypust NOVY(Vide zapowiadana jeszcze jedna Delta), na Tobie już zarobili i zamknęli rok budżetowy. Po co im po takim czasie dokładać do gry, która już dla księgowych nie istnieje?

Swieta racja,tak jest z wiekszoscia towarow na tym swiecie szkoda,ze niektorzy tego nie widza.Za PB trzeba placic,a skoro gra jest juz tak stara i nie przynosi dochodow kto by w to wchodzil?Napewno tez nie chroni w 100% od oszustow,ale jest szansa ,ze zawsze cos z czasem zblokuja.

Old Post 15-03-2005 05:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FABIOS
Training (Enforcer)

... normalnie dzieje się to natychmiastowo. Nigdy mi się nie zdarzyło aby wyrzucając kogoś grającego uczciwie trzeba było tyle czekać. Swego czasu był taki cziter Bosnia i z nim było to samo, nie mogłem go wyrzucić...

A po co wyrzucać uczciwego ??

Old Post 16-03-2005 00:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FABIOS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FABIOS Znajdź więcej post'ów przez  FABIOS Dodaj FABIOS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FABIOS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Re: Re: Re: Re: heh

quote:
Napisane oryginalnie przez FABIOS
... normalnie dzieje się to natychmiastowo. Nigdy mi się nie zdarzyło aby wyrzucając kogoś grającego uczciwie trzeba było tyle czekać. Swego czasu był taki cziter Bosnia i z nim było to samo, nie mogłem go wyrzucić...

A po co wyrzucać uczciwego ??

Coraz lepsze spostrzezenia.Wlasnie po co wyrzucac uczciwego?

Old Post 16-03-2005 05:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Uczciwy może mieć wychowanie i język jak świński chlew.

Old Post 16-03-2005 05:58
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MacieX >> -ABU-
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: heh

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Coraz lepsze spostrzezenia.Wlasnie po co wyrzucac uczciwego?

Ino coby można sprawdzić jak wypada z gry uczciwy, i porównać z nieuczciwym

Old Post 16-03-2005 10:33
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Uczciwy może mieć wychowanie i język jak świński chlew.

to niejednokrotnie potrafi napsuć człowiekowi więcej krwi niż jakiś cziter za ścianą

Old Post 16-03-2005 11:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ponton .PL.
Majster od Tapet

quote:
(...)gry, która już dla księgowych nie istnieje? (...)

Przeczytałem cały tekst jeszcze raz i sie uśmiałem zupełnie przypadkiem dla niektórych księgowych ta super gra ciągle istnieje

łans agen: CHWDCZ !!! tym co wyklinają na serwach tyź

domek
przyjaciele

Old Post 16-03-2005 11:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ponton .PL. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ponton .PL. Znajdź więcej post'ów przez  Ponton .PL. Dodaj Ponton .PL. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ponton .PL. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ulwefa
Skilled (Knight)

Re: Re: Re: :(

quote:
Napisane oryginalnie przez Ponton .PL.
Przeczytałem cały tekst jeszcze raz i sie uśmiałem zupełnie przypadkiem dla niektórych księgowych ta super gra ciągle istnieje

łans agen: CHWDCZ !!! tym co wyklinają na serwach tyź

Co racja to racja. Luzik

Old Post 16-03-2005 22:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ulwefa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ulwefa Znajdź więcej post'ów przez  ulwefa Dodaj ulwefa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ulwefa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*BSP*Sigano
title

Nie używam kodów, na zagranicznych servach dużo osób ma tyle head shotów, a pozatym nie gram już w BHD tylko w AA

Old Post 18-03-2005 06:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *BSP*Sigano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *BSP*Sigano Znajdź więcej post'ów przez  *BSP*Sigano Dodaj *BSP*Sigano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *BSP*Sigano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

ufffffffffff

Old Post 18-03-2005 07:27
MacieX >> -ABU-
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez *BSP*Sigano
Nie używam kodów, na zagranicznych servach dużo osób ma tyle head shotów, a pozatym nie gram już w BHD tylko w AA

To ja pierdziele, unistaluje Americas Army jak tak

Old Post 18-03-2005 07:32
dżery
Elite (Fiend)

A w AA są headshoty?

Old Post 18-03-2005 08:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
A w AA są headshoty?

AA

cześć, mam na imię Sigan, ciągle strzelam hedszoty a inni myślą że jestem cziterem...

Old Post 18-03-2005 08:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
AA

cześć, mam na imię Sigan, ciągle strzelam hedszoty a inni myślą że jestem cziterem...

.... i nikt mnie nie rozumie

Old Post 18-03-2005 09:17
*BSP*Sigano
title

nikt nie rozumie

Edytowane przez *BSP*Sigano dnia 18-03-2005 o godz. 22:30

Old Post 18-03-2005 13:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *BSP*Sigano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *BSP*Sigano Znajdź więcej post'ów przez  *BSP*Sigano Dodaj *BSP*Sigano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *BSP*Sigano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

No to ja jestem niestety kretynem bo zainstalować grę potrafię prawie po omacku a heady mam raczej w tej niższej normie

Old Post 18-03-2005 15:15
Ponton .PL.
Majster od Tapet

quote:
No to ja jestem niestety kretynem bo zainstalować grę potrafię prawie po omacku a heady mam raczej w tej niższej normie

Radziooo ups ....
takie wyznania tutaj??? na oczach fanuuuuw??? tera sie zacznie

Do Sigana.... widziałem różne rzeczy na serwerach... ale kiedyś, rozwaliłeś mnie jednym strzałem w łeb (przy słabym accuracy które masz) przez pół mapy, kiedy dla mnie byłeś małym, biegnącym, skaczącym punktem..... wiem, wiem, wielu graczy na serwach wali takie rzeczy ale Ciebie zapamiętałem, i nie wierze że grasz czysto. Kombinator z Ciebie i tyle. Mam nadzieję że Twoi uczniowie i ewentualni nauczyciele podążą za Tobą....

domek
przyjaciele

Old Post 18-03-2005 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ponton .PL. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ponton .PL. Znajdź więcej post'ów przez  Ponton .PL. Dodaj Ponton .PL. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ponton .PL. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez *BSP*Sigano
pamiętajcie jedno to tylko gra

tia...

ps. nigdy bym nie pozdrawiał SAS

Old Post 18-03-2005 15:30
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
(...) po omacku (...)

, fanatyk lubieżnik

Old Post 18-03-2005 19:10
tmat
Elite (Fiend)

quote:

Nie do końca mogę sie z tym zgodzić. Gdyby rzeczywiście firmy podchodziły w zaprezentowany sposób do klienta, to każdy kolejny rok w zapisach księgowych w rubryce dochody byłby coraz gorszy. Opisany przez Ciebie model postępowania z klientem to idealny schemat na doprowadzenie firmy do bankructwa. Zgodzę się jednak z tym, że Nova zmierza właśnie w tym kierunku, więc prawdopodobnie za kilka lat, strzelanki spod znaku Nova znikną zupełnie bądź przejmie ich inna, mam nadzieje bardziej dbająca o klienta, firma. W moim odczuciu taką "dbającą" jest choćby EA. Przecież ich Battelfield jeszcze po 2 latach od daty wydania lokował sie w czołówce najlepiej sprzedających sie tytułów. Na wszystkich dodatkach do BF firma zarobiła ogromne pieniądze.Powód: interesowali się klientem, promowali środowiska graczy itd itp. Skutek: dziś wielu, wielu graczy, na których firma zarobiła już niezłe pieniądze czekają tylko, aby wydać ponownie swoje pieniądze na kolejny produkt EA- Battelfield 2. Swego czasu wydawało mi się, że Nova chce iść właśnie tą drogą i wykorzystując bardzo dobre „schematy” EA podejmie walkę o "klienta sieciowego". Czar jednak prysł, a przeczytana przeze mnie niedawno informacja dotycząca, wydawałoby się ich oficjalnej ligi "Nova Wars" którą porzucili w trakcie trwania wielu rozgrywek, jest moim zdaniem przysłowiowym gwoździem do trumny i choć uważam DF:BHD czy JO za bardzo dobre gry kolejnej produkcji spod znaku Nova nie zamierzam kupić. Podejrzewam, że nie ja jeden, więc i księgowi przy bilansie 2005,2006 i tak dalej będą mieć coraz mniej roboty.

ps.
A z tymi księgowymi to sie rzeczywiście pospieszyłeś

Old Post 18-03-2005 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Nie generalizujmy, Nova to nie banda ćwoków co to złapała Pana Boga za nogi i w przypływie łaski stworzyła BHD czy JO. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, a średnia krajowa wskazuje że jest dość mierny, a edycja DF:JO pokazała gdzie jest miejsce "Polskiej sceny". JO pokazała, że można tworzyć gry z rozmachem, niestety każda wojna nawet wirtualna kosztuje , a rodaków nie stać na marne parę groszy by zapłacić za świetny tytuł. Nie mam wątpliowśc,i że ludzie którzy stoją za projektami tych gier lubią się zabawić tak jak fani DF, stąd każdy kolejny tytuł będzie lepszy od poprzednika, miejmy nadzieję że zapowiedzi się sprawdzą i odgrzany DF będzie jeszcze lepszy od swych następców i jeśli tylko połączy klimat BHD z rozmachem JO , może to być hit, warty spędzenia paru wieczorów z browarem i myszką w dłoni
Nie miejmy jednak złudzeń, czasy "tanich kopii zapasowych" odeszły w niepamięć wraz z JO i liczenie na sentymenty po stronie wydawcy gry jest mrzonką .

Old Post 18-03-2005 20:48
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Nie generalizujmy, Nova to nie banda ćwoków co to złapała Pana Boga za nogi i w przypływie łaski stworzyła BHD czy JO. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, a średnia krajowa wskazuje że jest dość mierny, a edycja DF:JO pokazała gdzie jest miejsce "Polskiej sceny". JO pokazała, że można tworzyć gry z rozmachem, niestety każda wojna nawet wirtualna kosztuje , a rodaków nie stać na marne parę groszy by zapłacić za świetny tytuł. Nie mam wątpliowśc,i że ludzie którzy stoją za projektami tych gier lubią się zabawić tak jak fani DF, stąd każdy kolejny tytuł będzie lepszy od poprzednika, miejmy nadzieję że zapowiedzi się sprawdzą i odgrzany DF będzie jeszcze lepszy od swych następców i jeśli tylko połączy klimat BHD z rozmachem JO , może to być hit, warty spędzenia paru wieczorów z browarem i myszką w dłoni
Nie miejmy jednak złudzeń, czasy "tanich kopii zapasowych" odeszły w niepamięć wraz z JO i liczenie na sentymenty po stronie wydawcy gry jest mrzonką .

Jeszcze jakiś miesiąc temu przyznałbym Ci rację. Myślałem bardzo podobnie. Też wychodziłem z założenia, że problem JO dotyczy tylko „polskiej sceny”. Niestety tak nie jest. Wystarczy spojrzeć na listę serwerów proponujących rozgrywkę w JO:TR. Nawet w stosunku do nie najpopularniejszej przecież BHD choćby ta statystyka wypada mizernie.. Wystarczy spojrzeć na CB, bądź prześledzić liczbę innych lig dotyczących JO, aby dojść do wniosku, że jednak JO nie wypaliło, a wspomniany już upadek oficjalnej „NovaWar” tylko dopełnia całości. We wspomnianym wcześniej BF do dziś(ile to już lat?) liczba rozgrywek, klanów bije na głowę BHD i JO razem wzięte. Oczywiście zgadzam się, że JO jest grą, której warto poświęcić kilka wieczorów, jednak w przypadku gier sieciowych to nie wszystko.
Co do bandy ćwoków i łapania pana boga za rogi to stwierdzę jedynie iż już wiele firm i nie „tacy giganci” wykładali się na strategii „byle dziś, a jutro choćby koniec świata”…

Old Post 18-03-2005 23:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:20.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions