Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > drovwiew_model 0
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Napisane oryginalnie przez =CoolNet=bOleK
dla mnie drawviewmodel "0" to bzdura i przydaje sie tylko osobom ze slabym sprzetem aby uzyskac wiecej fps'ow

Ja mam w miare dobry sprzet, wiecn nie bede probowal

[F|S|G] member

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-11-2001 14:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
dla mnie drawviewmodel "0" to bzdura i przydaje sie tylko osobom ze slabym sprzetem aby uzyskac wiecej fps'ow

Mylisz sie!

Old Post 01-11-2001 15:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

Mylisz sie!

Moze i tak. ale ja np. nie wyobrazam sobie nie widziec noza... to bzdura

[F|S|G] member

Old Post 01-11-2001 15:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=CoolNet=bOleK
CoolNet teAm 2 mEmbEr

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

Mylisz sie!

nie znam osoby ktora by tak grala majac zajebisty sprzet!!!

gg: 814986

mail me: [email protected]

Old Post 01-11-2001 15:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =CoolNet=bOleK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =CoolNet=bOleK Znajdź więcej post'ów przez  =CoolNet=bOleK Dodaj =CoolNet=bOleK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =CoolNet=bOleK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:

Ja tez nie

[F|S|G] member

Old Post 01-11-2001 16:10
Izzy
(Flame) |\/|E|\/|BER

hi a ja znam np Zibi,bo wiem że on gra drov i Zibi
ma dobry sprzęt .
W Grynecie nie ma złęgo sprzętu chyba

Old Post 02-11-2001 13:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Izzy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Izzy Znajdź więcej post'ów przez  Izzy Dodaj Izzy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Izzy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SnipeR
Skilled (Knight)

ja zawsze na 0 lisen tez

Nie wiesz zkad dostales head'a
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.

Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))

Old Post 02-11-2001 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  SnipeR Dodaj SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Izzy
(Flame) |\/|E|\/|BER

No więc jest znaczna przewaga tych co grają na 0 ja zresztą tesh.

Old Post 02-11-2001 14:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Izzy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Izzy Znajdź więcej post'ów przez  Izzy Dodaj Izzy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Izzy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]BuDzIs
[SPECNAZ] member

quote:
Napisane oryginalnie przez Izzy
No więc jest znaczna przewaga tych co grają na 0 ja zresztą tesh.

Ja znam wiecej osob grajacych na 1. Chyba tylko 2 lub 3 graja na 0 (Z tych co znam)

Old Post 02-11-2001 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]BuDzIs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]BuDzIs Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]BuDzIs Dodaj [SPECNAZ]BuDzIs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]BuDzIs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
citizen
Training (Enforcer)

izzy proponuje zebys zalozyl teraz topic "kto gra z invert mouse"

Old Post 02-11-2001 17:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil citizen Znajdź więcej post'ów przez  citizen Dodaj citizen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać citizen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lis3n
Who Cares ??

LOL

mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen

Old Post 02-11-2001 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  Lis3n Dodaj Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Talking

Ja nie przepadam grac z "0" chyba ze mam malo klatek wtedy jestem z muszony do gry na "0" a to z tego powodu ze bronie sa wymodelowane w pewnej perspektywie dzieki ktorej mozna latwiej wycelowac nawet nie patrzac na celownik zlapalem sie ostastnio na tym ! a pozatym jakos latwiej mi headshoty na "1" wchodza

Old Post 02-11-2001 18:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=CoolNet=bOleK
CoolNet teAm 2 mEmbEr

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
Ja nie przepadam grac z "0" chyba ze mam malo klatek wtedy jestem z muszony do gry na "0" a to z tego powodu ze bronie sa wymodelowane w pewnej perspektywie dzieki ktorej mozna latwiej wycelowac nawet nie patrzac na celownik zlapalem sie ostastnio na tym ! a pozatym jakos latwiej mi headshoty na "1" wchodza

zgadzam sie z majkielem, czesto z bliskiej odleglosci np z szotgana nie patrze na celownik tylko kieruje sie ustawieniem broni...

Old Post 02-11-2001 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =CoolNet=bOleK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =CoolNet=bOleK Znajdź więcej post'ów przez  =CoolNet=bOleK Dodaj =CoolNet=bOleK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =CoolNet=bOleK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Gra na 0 jest cool, a jeszce lepiej sie gra na pustych modelach bo widac granaty i bombke. Ja sobie jeszcze noz zostawilem normalny, bo kilka razy zapominalem zmienic na karabin i robilm wjazd na kilku wrogow z nozykiem A najlepiej jak jeszcze ze 2 fragi zdobywlem

Old Post 03-11-2001 10:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Ja gram z 0

Dlaczego bo więcej widać i wogle lepiej się gra :-))

Old Post 04-11-2001 01:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

quote:

Ja mam przy wielkich zadymach non stop 100 fps i gram bez widoku broni. Po prostu więcej widać i jesteś w stanie bardziej się skupić na celu. Ale o tym to już chyba pisałem...

Old Post 04-11-2001 11:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Ja gram glownie z ustawieniami default z bronia widoczna etc. etc. Ostatnio mam jednak drawa pod klawiszem i moge wlaczac wylaczac kiedy chce ale malo korzystam, wiec z bronia gram raczej. Czasem jak mi przeszkadza w widzeniu lapa to wylaczam zeby spokojnie obserwowac cala okolice np z wysokosci.

Jestem ciekaw czy ktos z was gra z muzyka w tle?

PS; Zagdzam sie z opinia Majkela, btw Majki dzis czytalem posta twojego i patrze na sygnatoorkem jak sie rusza w rytm muzy mojej zglosinikow ale lola mialem spas wygladalo przy muzie

Pozdrawiam

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Edytowane przez DarkXenocide dnia 09-11-2001 o godz. 04:08

Old Post 09-11-2001 03:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Brawurka
uhhh...co jest?

Talking hmm....

powiadasz z muza w tle ..... ja wole bez ..... mniej mi wtedy scina hyhy ..... ale od czasu do czasu mozna se na wiezy puscic
np. 5 symfonie betovena hyhy albo moczarta ... i tesz siem zajefajnie gra hyhy

-----------Brawurka-------------
impreza to jest zycie panowie

Old Post 09-11-2001 09:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Brawurka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Brawurka Znajdź więcej post'ów przez  Brawurka Dodaj Brawurka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Brawurka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

No pytam wlasnie o wasze wrazenia, czy ktos gra tak etc.
Ja nie mam glosno zrobionego csa zeby slyszec tuptanie i 0 muzy bo zaglusza ale wiem ze czesc grywa z muza. Mi sie zdarzylo raz po hm imprezie P ostra muza ostre granie, slabe wyniki Heheh za duzo plynu przyjalem ale klimat byl max

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 09-11-2001 09:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Izzy
(Flame) |\/|E|\/|BER

No tak,ale podobno najpierw jest trudno się nauczyć grać jakim kolwiek stylem tylko trzeba pograć troche i jush

END

Old Post 14-11-2001 18:12
lOOkAs
s3jtan

Talking

ja tam sobie loobie wlaczyc mansona "antichrist superstar" zajebisty klimat.....zawsze sie pcham na 1 ogien i jak dobrze pojdzie to zdaze oproznic caly magazynek

a gram na pustych modelach bo na moim sprzecie kazda klatka sie liczy

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Old Post 14-11-2001 19:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lOOkAs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lOOkAs Znajdź więcej post'ów przez  lOOkAs Dodaj lOOkAs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lOOkAs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoaD!
Training (Enforcer)

Draw

To jest cool i poprawia skutecznosc )

When you frag ...... use DRAG !

Old Post 15-11-2001 17:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoaD! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoaD! Znajdź więcej post'ów przez  LoaD! Dodaj LoaD! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoaD! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=CoolNet=bOleK
CoolNet teAm 2 mEmbEr

najlepszy klimat to jest jak ktos zapusci jakas fajna muze przez voice comunication

Old Post 15-11-2001 18:29
DIoDA
Combat (Death Knight)

Ja gram na 1 i jakos mi nie przeszkadza. Rozumiem...rozpraszam sie, slabiej celuje, w ogole jestem przez to slabszy. Ale mnie to wali. Co do klatek...to ja mam dziwnie 100fps...ale zamienia sie na dokladnie polowe mniej czyli 50...tak jakby sam cs w czasie akcji zmienial klatkowanie na 50...bo tak jakby nie moze przekroczyc wiecej...nie czaje tego, moze ktos mi wytlumaczy

Old Post 15-11-2001 19:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DIoDA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DIoDA Znajdź więcej post'ów przez  DIoDA Dodaj DIoDA do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

A ja uwazam ze jest to kwestia psychiki komu sie jak gra , ja naprzyklad pistolety i noz musze widziec , a z karabinow to tylko kalacha i mp5 chce mi sie ogladac. A tak wogole to odglos jaki wydaje moje mp5 rzadzi i zreszta skin jakiego teraz mam tez jest git , juz nie potrafie grac z normalnym odglosem mp5 bo to drobne szemranie z sluchawek mnie urzeka

Old Post 16-11-2001 03:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SnipeR
Skilled (Knight)

cziter ;p

Nie wiesz zkad dostales head'a
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.

Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))

Old Post 16-11-2001 06:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  SnipeR Dodaj SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=CoolNet=bOleK
CoolNet teAm 2 mEmbEr

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
A ja uwazam ze jest to kwestia psychiki komu sie jak gra , ja naprzyklad pistolety i noz musze widziec , a z karabinow to tylko kalacha i mp5 chce mi sie ogladac. A tak wogole to odglos jaki wydaje moje mp5 rzadzi i zreszta skin jakiego teraz mam tez jest git , juz nie potrafie grac z normalnym odglosem mp5 bo to drobne szemranie z sluchawek mnie urzeka

lol, jaki poeta

Old Post 16-11-2001 12:54
Mantis
OBI (-o-)

quote:
Napisane oryginalnie przez SnipeR
cziter ;p

Nawzajem

Old Post 16-11-2001 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:36.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions