Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > nasz klan
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Thumbs down

quote:
Napisane oryginalnie przez [AGD]Dyzio
... zreszta RTCW to taka gra, gdzie ilosc fragow nie zawsze decyduje o poziomie gry. Mozna biegac w pocie czola i miec 15 fragow, a mozna sobie poczekac w WR i trzy razy zabrac gazety i juz ma sie 60...

Hehe no tak ... po co wogole w takim razie grac ?? Moze tak z 20 chlopa wpadnie do wara, na korytarz obok wara no i po sprawie. Niech allies maja otwarta droge bo i tak sie sparza w warze. "...Mozna biegac w pocie czola..." - czy wiesz, ze np. ja w takim "pocie" nie dopuscilem wielokrotnie allies do wara, koszac ich w drodze do FB i z FB lub skutecznie im sie naprzykrzajac wycinajac znaczna czesc teamu. Chyba lepiej by bylo gdyby zamiast 10 allies, wpadlo 3 po doki nie ? Punkty z gazet - hahaha - dla ciebie to sa jakies znaczace punkty, ktore swiadcza o poziomie gracza ?? Nie ma jak jeden strzal w plecy dla aliena ktory leci na oparach energi i juz ma sie paredziasiat punktow. Ja wole miec 25 pnkt z fragow i z flagi FB niz miec 60 punktow z podnoszenia gazet - ciekawe kto wtedy odpieprza "twardsza" robote. Praktycznie nie tykam gazet, chyba ze gdzies na gorze budynku natkne sie na aliena z gazetami, a w iurze (vel warze) nigdy nie przesiaduje. Nie twierdze, ze obrona biura jest niepotrzebna - chcialem ci tylko udowodnic ze pnkt z gazet to "easy score" ... Pozdry

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-11-2001 09:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Zoltam mniej wiecej ma racje. Jednak nie ujal istoty sprawy wdlg. mnie. Obrona WarR jest konieczna i powinna nastepowac, jesli alianci sie przedra przez mury i upper base. Co jest kleska juz sama w sobie dla obroncow, wycofanie sie do warR dla mnie to przyznanie sie ze nie mozemy utrzymac posterunkow etc na zewnatrz. Slowem alianci spychaja nas do wew... Celem nie jest obrona warR samego ale calego komplexu co jest bardziej satysfakcjonujace i realistyczne, niz banda kamp w warR draca sie MEDIC a ja musze leciec z trenches bo wiem ze tam z 3 chlopa juz siedzi i jeczy. Broncie murow a nie zwiewajcie do srodka

Zoltan "piona"

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 14-11-2001 10:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
R[e]dek
Skilled (Knight)

Talking

wg mnie zawsze ktos powinien pilnowac OKOLIC wr bo nie zawsze "Obrona WarR jest konieczna i powinna nastepowac, jesli alianci sie przedra przez mury i upper base" jest skuteczne .... patrz przeskok przez mury-wiele razy sie tak zdarzylo ze ktos mnie podsadzil a po drodze po doksy i do transmit roomu nie spotkalem zadnego axisa

Old Post 14-11-2001 14:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil R[e]dek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do R[e]dek Znajdź więcej post'ów przez  R[e]dek Dodaj R[e]dek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać R[e]dek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

A mi kilka razy udalo sie skosic 3-4 alienow ktorzy odwalali taka szopke przy murze

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 14-11-2001 14:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez R[e]dek
patrz przeskok przez mury-wiele razy sie tak zdarzylo ze ktos mnie podsadzil a po drodze po doksy i do transmit roomu nie spotkalem zadnego axisa

Coz ja jako biedny medyk ratuje walczacych to no.1, przy okazji wybijam alienow latajacych (fajny przekret alienow

Btw dzis znow gralem i byl Lt jeden uparcie nie dajacy ammo hehe co za burak... nozem znow dzgalem Generalnie musze przyznac ze w RTCW ludzie nie umieja chyba z nozami walczyc; )
przydalo by im sie troche CSa

Pozdrawiam

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 14-11-2001 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]Dyzio
Dyziowiec pospolity

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan

"...Mozna biegac w pocie czola..." - czy wiesz, ze np. ja w takim "pocie" nie dopuscilem wielokrotnie allies do wara, koszac ich w drodze do FB i z FB lub skutecznie im sie naprzykrzajac wycinajac znaczna czesc teamu. Chyba lepiej by bylo gdyby zamiast 10 allies, wpadlo 3 po doki nie ? Punkty z gazet - hahaha - dla ciebie to sa jakies znaczace punkty, ktore swiadcza o poziomie gracza ?? Nie ma jak jeden strzal w plecy dla aliena ktory leci na oparach energi i juz ma sie paredziasiat punktow. Ja wole miec 25 pnkt z fragow i z flagi FB niz miec 60 punktow z podnoszenia gazet - ciekawe kto wtedy odpieprza "twardsza" robote. Praktycznie nie tykam gazet, chyba ze gdzies na gorze budynku natkne sie na aliena z gazetami, a w iurze (vel warze) nigdy nie przesiaduje.

Drogi Zoltanie, widze ze zle mnie zrozumiales. Ja absolutnie <b>NIE</b> popieram taktyki czekania na latwe fragi w WR, co ewidentnie widac po mojej grze. Mialem na mysli, ze gosciu, ktory ciagle grzeje tyly nierzadko jest lepszy od tego, ktory caly czas siedzi w czolowce.

Zreszta nawet zostawiajac to, czy siedzenie w WR jest ok czy nie, nalezy zauwazyc, ze to jest po prostu NUDNE. Dla mnie nie warto marnowac czasu z tych 8-miu minut, zeby posiedziec i miec 60 fragow zamiast 15.

Mam nadzieje, ze wyjasnilem nieporozumienie.

Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio

Old Post 14-11-2001 16:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]Dyzio Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]Dyzio Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]Dyzio Dodaj [AGD]Dyzio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]Dyzio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]Dyzio
Dyziowiec pospolity

Talking

He, he ale odwalilem z tym <b></b>. Nie zauwazylem ze kod HTML jest OFF.

Dalem plame,
[AGD]Dyzio

Old Post 14-11-2001 16:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]Dyzio Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]Dyzio Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]Dyzio Dodaj [AGD]Dyzio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]Dyzio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:43.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions