quote: Napisane oryginalnie przez Zoltan
"...Mozna biegac w pocie czola..." - czy wiesz, ze np. ja w takim "pocie" nie dopuscilem wielokrotnie allies do wara, koszac ich w drodze do FB i z FB lub skutecznie im sie naprzykrzajac wycinajac znaczna czesc teamu. Chyba lepiej by bylo gdyby zamiast 10 allies, wpadlo 3 po doki nie ? Punkty z gazet - hahaha - dla ciebie to sa jakies znaczace punkty, ktore swiadcza o poziomie gracza ?? Nie ma jak jeden strzal w plecy dla aliena ktory leci na oparach energi i juz ma sie paredziasiat punktow. Ja wole miec 25 pnkt z fragow i z flagi FB niz miec 60 punktow z podnoszenia gazet - ciekawe kto wtedy odpieprza "twardsza" robote. Praktycznie nie tykam gazet, chyba ze gdzies na gorze budynku natkne sie na aliena z gazetami, a w iurze (vel warze) nigdy nie przesiaduje.
Drogi Zoltanie, widze ze zle mnie zrozumiales. Ja absolutnie <b>NIE</b> popieram taktyki czekania na latwe fragi w WR, co ewidentnie widac po mojej grze. Mialem na mysli, ze gosciu, ktory ciagle grzeje tyly nierzadko jest lepszy od tego, ktory caly czas siedzi w czolowce.
Zreszta nawet zostawiajac to, czy siedzenie w WR jest ok czy nie, nalezy zauwazyc, ze to jest po prostu NUDNE. Dla mnie nie warto marnowac czasu z tych 8-miu minut, zeby posiedziec i miec 60 fragow zamiast 15.
Mam nadzieje, ze wyjasnilem nieporozumienie.
Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio
|