Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake II > mapki
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[IW]Blade
Guest

Apropo q2jalt2.
Mapa jest niesamowicie miodna...
Narazie nie ma gdzie w nia grac ale wkrotce pojawi sie na jakims serwie.
Co do trickow to ...
Wiekszosc jak juz mowil Fido z dema sasa to tricki robione na sile.
Lecz rowniez nie wyczerpal do konca mozliwosci mapy.
Nie widzialem tego demka z trickami Fido .
Moze nagrales na nim jak skaczesz z chaina na druga strone ale bez stapania po polce z malymi healthami?
No bo ten skok jest prosty...
Jak ktos nie wie jak wyglada to moge wyslac demko na maila.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-06-2001 10:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

jush nie jestem jedyny i niepowtarzalny blade na tym bordzie, jest nowy! to jakas podrobka mnie samego! z mienil bym nicka, ale chyba na boardzie nie da sie tego edytowac? a nowego konta nie zalorze bom bym musial znowu 150 postow nabijac, a ja chce skrzynke mailowa z przykroscia witam nowego blade na boardzie

Old Post 20-06-2001 10:55
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
tak siedze soebie i patrze, a ludzie podniecaja sie jakas mapka. mysle sobie: moze jest fajna, sciagne.
i tu lol. nie wiem co wy w niej widzicie... owszem, jest ladna, ale to chyba tyle. poza tym IMHO ta mapka smierdzi za bardzo q3. za bardzo...
wole fury... stara ale najlepsza

heh, ja wprawdzie tez za bardzo nie lubie q3, ale to, ze mapka jest do niego troszke podobna nie dyskwalifikuje jej od razu. heh, juz lepiej pograc na `smierdzacej` q2jalt2 albo marics20 czy tez shadows niz q2dm1?

Old Post 20-06-2001 17:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

blade nie bede cie popieral w tej sprawie bo podobno sie `nie znamy`

Old Post 20-06-2001 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FiDO
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [IW]Blade
Moze nagrales na nim jak skaczesz z chaina na druga strone ale bez stapania po polce z malymi healthami?
No bo ten skok jest prosty...
Jak ktos nie wie jak wyglada to moge wyslac demko na maila.

Nie bardzo kojarze ktory, mozesz podeslac?
[email protected]

Old Post 20-06-2001 17:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FiDO Znajdź więcej post'ów przez  FiDO Dodaj FiDO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FiDO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[IW]Blade
Guest

Hehh
bLADE
Ten nick posiadam od lat trzech...
Tyle ze sie na boardzie udzielam od kilku dni.
Wybacz ze tak wtargnalem ale ..
Fido , podesle ci demko zaraz.
Taki sobie skoczek
Naprawde bardzo prosty
Niemalze zawsze mi sie udaje.

Old Post 20-06-2001 17:41
[IW]Blade
Guest

Demko wyslane, potwierdz odbior i skomentuj demko.

Załącznik: nita_pl.jpg
Załącznik został 187 razy przeglądany.

Old Post 20-06-2001 17:52
FiDO
Skilled (Knight)

quote:

Hmm. Jeszcze nie doszlo Czekam z niecierpliwoscia

Old Post 20-06-2001 19:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FiDO Znajdź więcej post'ów przez  FiDO Dodaj FiDO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FiDO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
l0thar.cf
Training (Enforcer)

taki jeden triczek

sorry jesli juz byl, sprawdzcie i powiedzcie

Old Post 20-06-2001 19:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil l0thar.cf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do l0thar.cf Znajdź więcej post'ów przez  l0thar.cf Dodaj l0thar.cf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać l0thar.cf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
As_Best
Training (Enforcer)

q2dm1inv robołem z Vaderem
A co sądzicie o mojej Q3dm13 dla Q2?
Przymierzam się do stworzenia jakiejś dobrej mapki dla teamu. Może q3dm6?

Old Post 20-06-2001 20:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil As_Best Kliknij tutaj by wysłać e-maila do As_Best Znajdź więcej post'ów przez  As_Best Dodaj As_Best do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać As_Best prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lair
Skilled (Knight)

Najlepsza mapa to base1 tam odchodza takie czadowe tricki ze to poezja

Old Post 20-06-2001 22:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lair Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lair Znajdź więcej post'ów przez  lair Dodaj lair do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lair prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FiDO
Skilled (Knight)

quote:

Potwierdzam odbior
Skok calkiem prosty jak mowiles A uwierzysz jak ci powiem, ze zrobilem ten skok bez korzystania z tego gowna wystajacego ze sciany?

Old Post 20-06-2001 23:15
[IW]Blade
Guest

uwieze bo juz tez mi sie udalo

Old Post 21-06-2001 11:36
[FPP]Claymore
quake2.fpp.pl
quake2.fpp.pl

as_best teamplay jak najbardziej fajnie by bylo zagrac w cos nowego 2v2 tylko oszczedzaj ilosc tekstur i nasze kompy

Old Post 21-06-2001 13:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Claymore Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Claymore Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Claymore Dodaj [FPP]Claymore do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Claymore prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

hi co do lost world (konwersja) to bardzo fajna tylko te teleporty... mogles zrobic takie jak marics18 albo q1dm4 aha przyczepilbym sie jeszcze do szyb... aaaa lepiej nie bo Vader uslyszy )

aha vader ja mam cyrixa 166 a nie 486sx ))

Old Post 21-06-2001 17:10
weirdo
kontemplator bytu

heh to demko z q2jalt2 chainem i stimpackami przeslijcie mi tez oki? aha base1 rzeczywiscie ma fajne triki np skok po pochylym czyms prosto na rl jak masz demko z tej mapy to mi daj moj mail to [email protected]

Old Post 21-06-2001 17:13
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez FiDO

A uwierzysz jak ci powiem, ze zrobilem ten skok bez korzystania z tego gowna wystajacego ze sciany?

heh przeslij ([email protected]) bo nie moge uwierzyc, moje bunny-hopy pozostawiaja wiele do zyczenia

Old Post 21-06-2001 17:19
FiDO
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo

heh przeslij ([email protected]) bo nie moge uwierzyc, moje bunny-hopy pozostawiaja wiele do zyczenia

Heh. Przesle jak zlapie to na demku. Bo narazie udalo mi sie tylko bez ukrytej kamery Ale bede to meczyl. Musi sie udac w koncu nagrac.

Old Post 21-06-2001 18:11
As_Best
Training (Enforcer)

>as_best teamplay jak najbardziej
>fajnie by bylo zagrac w cos nowego
>2v2 tylko oszczedzaj ilosc tekstur i nasze kompy

No wiesz. W końcu to jest z Quake3 gdzie grafa jest bardziej skomplikowana. Ale zrobię co w mojej mocy

Ale chyba najpierw tak dla sportu - q3dm7 bo mam jej źródło. A w innych każdą texturę na ścianie trzeba robić od nowa O krzywych już nie wspomnę.

Old Post 21-06-2001 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil As_Best Kliknij tutaj by wysłać e-maila do As_Best Znajdź więcej post'ów przez  As_Best Dodaj As_Best do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać As_Best prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
As_Best
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
hi co do lost world (konwersja) to bardzo fajna tylko te teleporty... mogles zrobic takie jak marics18 albo q1dm4 aha przyczepilbym sie jeszcze do szyb... aaaa lepiej nie bo Vader uslyszy )

aha vader ja mam cyrixa 166 a nie 486sx ))

No wiesz. Jak bym chciał żeby ta mapa działała na takim sprzęcie, tak jak u mnie, to z oryginałem jedyną cechą wspólną by była nazwa
Zresztą to była moja pierwsza mapka

Nie obraź się jednak - ja też miałem nieprzyjemność mieć ten procesor Winda wiesza się na nim dwa razy częściej niż zwykle bo nie jest kompatybilny Zresztą to podkręcone 133 Najgorsze jednak że ja chciałem na tym grać w Quake2, i kupiłem do tego VooDoo. I wiecie co? "Program wykonał nieprawidłową opreacje... w 3dfxgl.dll"! Myślałem że się potne!

Old Post 21-06-2001 22:50
[FPP]Claymore
quake2.fpp.pl
quake2.fpp.pl

As_Best
a moze nie konwersje tylko cos nowego ?
fajnie by bylo pograc na jakiejs nowej mapie do 2v2
btw. znacie fajne mapy do 2v2 ?

Old Post 22-06-2001 08:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Claymore Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Claymore Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Claymore Dodaj [FPP]Claymore do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Claymore prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]As_Best
q2dm1inv robołem z Vaderem
A co sądzicie o mojej Q3dm13 dla Q2?
Przymierzam się do stworzenia jakiejś dobrej mapki dla teamu. Może q3dm6?

ja tam wole q3dm6tmp to teamplaya

Old Post 24-06-2001 06:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
r@fee
v-ce Mistrz Polski w Q3

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Claymore
As_Best
a moze nie konwersje tylko cos nowego ?
fajnie by bylo pograc na jakiejs nowej mapie do 2v2
btw. znacie fajne mapy do 2v2 ?

Q2duel8, fury
Fajnie sie na nich gra 2/2
Testowalem

Old Post 24-06-2001 16:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r@fee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r@fee Znajdź więcej post'ów przez  r@fee Dodaj r@fee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r@fee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:

No wiesz. Jak bym chciał żeby ta mapa działała na takim sprzęcie, tak jak u mnie, to z oryginałem jedyną cechą wspólną by była nazwa ;)
Zresztą to była moja pierwsza mapka :D

Nie obraź się jednak - ja też miałem nieprzyjemność mieć ten procesor :( Winda wiesza się na nim dwa razy częściej niż zwykle :D bo nie jest kompatybilny :P Zresztą to podkręcone 133 :P Najgorsze jednak że ja chciałem na tym grać w Quake2, i kupiłem do tego VooDoo. I wiecie co? "Program wykonał nieprawidłową opreacje... w 3dfxgl.dll"! Myślałem że się potne! :D

hihi ja gram w 320 x 200 viewsize 80 :)))) serio :)) i jeszcze mipcap na 2 albo 3 :((( a wiesz jak sie na tym cool serwery stawia :)))

w zasadzie moge narzekac na wszystko oprocz... stabilnosci wlasnie. warunkiem bylo wysepienie 200 mb na swap phile na 1,6 gb twardzielu :)) a moj kolega ma 120 mhz i voodoo1 i mo dziala. aha jak masz s3 virge to to normalne bo virge z czymstam (chipsetem chyba) 385 tak wlasnie robia. ja taka mam ale na szczescie 3dfx nie mam :) a winda sie zawiesza raz na 3 dni! serio! aha jak chcesz zwiesic winde to wpisz w uruchom c:\con\con :)) nie dziala pod dosem :)) i win nt i me :((( aha znalazlem to na www.uop.konin.lm.pl w nowy zinku. jak chcesz pass to mail me :)

Old Post 24-06-2001 18:15
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez r@fee

Q2duel8, fury
Fajnie sie na nich gra 2/2
Testowalem

pare godzin temu gralem z qmplami na lanie 3/3 na fury. zaj3bista zabawa, pedzilo sie na palke zeby przejac raila a potem nabijalo fragi. ew, gonilismy sie wokol windy (bylismy CONIECO sfazowani).
a na duel8 jeszcze nie probowalem
spox jest tez team na dm2, kazdy obstawia swoja winde

Old Post 24-06-2001 19:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
As_Best
Training (Enforcer)

Smile

Hehe, czemu niektórzy mają ciągle stałą liczbę postów?

Old Post 24-06-2001 22:12
FiDO
Skilled (Knight)

quote:
Hehe, czemu niektórzy mają ciągle stałą liczbę postów?

Nabroili i admin im licznik zablokowal

Ostatnio sa jakies klopoty na tym boardzie ze zliczaniem. Niektorym poodejmowalo po 40 postow

Old Post 24-06-2001 22:40
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez FiDO

Nabroili i admin im licznik zablokowal

Ostatnio sa jakies klopoty na tym boardzie ze zliczaniem. Niektorym poodejmowalo po 40 postow

a bLADE podobno nie moze pisac postow ((

Old Post 25-06-2001 17:04
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

E tam za rzadko zagladacie na board. Jakies 3 tygodnie temu byla awaria i poodejmowalo kilka postow, ale nikt nie ma tak ze teraz nie dodaje mu postow (w FORUM kosz to nieobowiazuje i w niektorych prywatnych). Blade juz od 3 dni moze pisac posty.

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 26-06-2001 08:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sl3sh
Training (Enforcer)

Talking

raz...dwa...trzy...proba klawiatory
(czeking post nbr)

Old Post 27-06-2001 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sl3sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sl3sh Znajdź więcej post'ów przez  Sl3sh Dodaj Sl3sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sl3sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:15.    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions