Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Mapy UT
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: :)

quote:
Napisane oryginalnie przez rudy101
hehe dzis jest twoj szczesliwy dzien . Ja mam ta mape, ale raz ja wlaczylem i doszedlem do wniosku ze jest do ***** dlatego wyrzucilem ja z katalogu UT.
[teraz mam ja gdzies w zipie...]

a mi się właśnie podoba ta mapka i gramy sobie z qmpali na niej po lanie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-11-2001 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

no wlasnie wiekszaosc dodatkowych mapek jest to du... a jak jest jakas fajna mapka to zaraz jego autora biora do SID (Silicone Ice Development - tworcy UT). hehe to spoko

Old Post 22-11-2001 18:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

kiedy będzie versja 2.4?
mam nadzieje że bedą tam nowe mapki (a nie bronie)
ps. zmieniłem zdanie: nie chce już nowych broni

Old Post 22-11-2001 19:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

powiem tyle, ze najnowsza wersja ut 2.4 bedzie przed koncem roku, tzn. ze gdzie w grudniu czyli niedlugu, poza tym nie bedzie w niej nic nowego tylko beda poprawione bugi ze spasem drzwiami i mapka rommel

Old Post 22-11-2001 20:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

a kiedy będzie versja 3.0?

Old Post 22-11-2001 21:42
Duke
Warrior (Scrag)

ojojo to bedzie gdzies w przyszlym roku pewnie nie predko, bo Oswald powiedzial mi ze narazie wiedza tylko o nowych shotganie i maja zrobic jeszcze 5 nowych broni. a zreszta poczytaj newsa About Urban Terror na www.q3arena.gry.wp.pl tam sie troche dowiesz

Old Post 23-11-2001 06:27
GuriaS
Breathe

Talking jeeeeeeee

no i map pack (nowe mapki) został wydany
a w nim jest 6 mapek (chyba każdy wie?) ... tylko że narazie można sobie chyba pograć na nich albo z botami, albo po sieice, albo z 999 bo są tylko 2 servery na których można grać (informacja z przed 5minut )...
czy ktoś zna admina QLNETU/A? jak tak to poproście go o umożliwenie gry na np.paradise, sliema i inncyh z map packa bo są one extra i wreszcie nie bedaziemy grali tylko na dockach, streetsach i abbey'u... wiem że nie wszyscy mają teo map packa ale po to on został wydany żeby go miał każdy(prawie )... dzisiaj spotkałęm kilka osób które by chciały na qlnecie zagrać na ut_paradise (UnKn0wN, F4+4l i jeszcze kilka inncyh) ale sie nie udało bo każdy ma firewalla i nikt servera nie zaałoży

Old Post 09-12-2001 16:03
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Talking nie mam firewalla

Jakby co , to ja nie mam fajer łola ... wiec moge zalozyc dla proby . Oczywiscie pingi beda smieszne ale coz ........

jakby co to powiedzcie mi jak sie spotkamy na jakims serwerie ze chcecie pograc na jakies mapce , to spokos zaloze )
i bede mial ping 0 !!

Old Post 09-12-2001 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Mapy UT

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
Mam do Was pewną sprawę ...
Czemu nie gramy na mapkach ściągniętych z I-NETU?
Przecież jest ich już PEŁNO a na niektórych się gra GENIALNIE!
Najpopularniejszą mapą w POLSCE jest (mapa kraju ) "ut_docks" i "ut_streets".
Mnie się bardzo podoba mapka ut_iran albo ut_museum...

------------------------------------------
Według mnie te nowe mapki ktore mozna sciagnac jak i te stare ktore mozna bylo sciagnac sa pelne nie dorobek. Sa one cale pomotane pelno korytazy ciezko znalezc kogo kolwiek. Poza tym te mapki sux bo nie ma zadnych dachow ani fajnych miejsc gdzie mozna byloby troche posnajperzyc. Ja jestem zwolennikiem grania na tych mapach co sa w UT 2.3. Wytrenujemy sie na tych ktotre lubimy i skopiemy szwabom dupe !!

Old Post 09-12-2001 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: Re: Mapy UT

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

------------------------------------------
Według mnie te nowe mapki ktore mozna sciagnac jak i te stare ktore mozna bylo sciagnac sa pelne nie dorobek. Sa one cale pomotane pelno korytazy ciezko znalezc kogo kolwiek. Poza tym te mapki sux bo nie ma zadnych dachow ani fajnych miejsc gdzie mozna byloby troche posnajperzyc. Ja jestem zwolennikiem grania na tych mapach co sa w UT 2.3. Wytrenujemy sie na tych ktotre lubimy i skopiemy szwabom dupe !!

8lood mółbyś za przeproszeniem nie PIER.DOLIĆ? przecież w map packu jest np. ut_sliema na której gra się tylko na dachach... po drugie mapki z map packa nie mają tak dużo bugów jak inne z netu tylko są jakoś dopracowane...
ps. szfabom dup nie skopiemy... chyba że PRO bo są niestety zaza dobrzy chyba że jacyś NOWICJUSZE

Old Post 09-12-2001 22:16
*Av*MystikaL

Talking spoko

Nareszcie , nowe mapki sa juz na snjpie !! Dzieki ADMINIE SNAJPERA , nareszcie gra zyska torszke smaku i powiewu nowosci ,,,,, Co do Silemy , to mapka jest zbyt kaperska , znaczy , ciagle sie chodzi na tych dachah .... ale ogolnie jest spoko

Old Post 10-12-2001 10:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: Mapy UT

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

8lood mółbyś za przeproszeniem nie PIER.DOLIĆ? przecież w map packu jest np. ut_sliema na której gra się tylko na dachach... po drugie mapki z map packa nie mają tak dużo bugów jak inne z netu tylko są jakoś dopracowane...
ps. szfabom dup nie skopiemy... chyba że PRO bo są niestety zaza dobrzy chyba że jacyś NOWICJUSZE

----------------------------------
Niemcy dobrzi ?? Buahahahha Ty mi tu nie pier*** bo mi sie zygac chce jak mi mowisz ze niemcy sa dobrzi .... A co do tych mapek gralem na sliema i tyle tam tych ulicze ze trudno sie polapac, masz racje sa dachy ale z tych dachow nic nie widac ...

Old Post 10-12-2001 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Blood dziecko, widac ze twoj kontakt ogranicza sie wylacznie do 2 polskich serverow, a wiesci ograniczaja sie do twojego rozumowania zwiazanego z tymi wlasnie serverami... pajacu w niemczech sa zajebiste klany, z ktorymi zaden polski dream team nie wyszedlby z zera. To co wchodzi z niemczech na nasze servery to w 99% lameria. Znowoz ja nie chce przesadzac mowiac o jakichs super-crew, no w kazdym razie Maciusiu z sk czy pod takie dT, r3 czy AV dostaloby sromotnie w dupe. Z reszta ty nie wiesz co to za klany, co jeszcze bardziej potwierdza moja teorie. A swoja droga dziwi mnie ze probujesz zgrywac najmadrzejszego wiedzac ze jestes poczatkujacy, a raczej zamkniety na jak najwieksza ilosc killi na coolnecie...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 10-12-2001 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ottar
szit hapenz

Alien ma racje

Są klany z któymi dostalibyśmy do zera. Żeby tylko dać przykład - umówcie sie na klanówkę z PoD, JdF, [*] i pewnie z pół tuzina innych. Oni reprezentują zupełnie inny poziom gry, a na dodatek gnialenie ze sobą współpracują podczas meczu. U nas to dalej głównie latanie za fragami i strategia - do przodu na hama.

A co do Silemy to mapka jset zdrowo zakręcona, fpsożerna, ale bardzo sympatycznie mi się na niej gra. To bieganie po dachach i wąziutkich uliczkach ma swój urok.

Old Post 10-12-2001 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Arrow nom

bardzo chcialbym zobaczyc jakis klan ktory w ut rozwalilby nas do zera... jest to raczej nie mozliwe, nie ze sie przechwalam(nasza druzyna) tylko ze latanie na hama... nie gramy tak, moze lecimy do przodu i sa to zagrania rushowe, ale robimy to z glowa (ja mysle ) takie dzialanie jest w stanie rozbic nawet zakampiony klan, gralem na wielu serverkach, widzialem jak gra pod, a+, itp. sa to swietne klany, ale umiejetnosciami na pewno nim nie ustepujemy, Ottarq takie klany na pewno nie graja dluzej od nas okej teraz mozecie mnie juz besztac ze nie mam racji ale ja i tak w nas wierze

Old Post 10-12-2001 15:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

MAPPACK

Pomóżcie mi już od kilku dnie razem ze ScreeM'em probujemy sie dostac na snajpe sciagamy rozne mappacki i nic. Ciagle zaczyna sciagac jakas mape - nie wiecie czemu ??

HELP HELP

Old Post 10-12-2001 16:29
*Av*MystikaL

Talking spoko

spoko blood . Ja tez tak mialem . Jezeli chodzi ci o to ze , wchodzisz na serwer i ci mapke sciaga ktora juz masz to wiem jak ci pomoc . Wez w opcjach odznacz AutoDownloading , wez na NO . Powinno pomoc . Mi pomogło
Powodzenia

Old Post 10-12-2001 16:56
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Red face A JA?

Gurias ja też mam te mapki, ale uważam że one są do ...(wiecie co)
w pełni zgadzam sie z Rudym.

Old Post 10-12-2001 17:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: spoko

quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL
spoko blood . Ja tez tak mialem . Jezeli chodzi ci o to ze , wchodzisz na serwer i ci mapke sciaga ktora juz masz to wiem jak ci pomoc . Wez w opcjach odznacz AutoDownloading , wez na NO . Powinno pomoc . Mi pomogło
Powodzenia

-----------------------------
taki tempy az to ja nie jestemi mialem ustawione na NO i mi dalej sciagalo ... A teraz z koleji jak sie probuje dostac na serva to mi pisze INVALID CD _ KEY a ja nic nie ruszalem. Omg co za debilstwo ...

Old Post 10-12-2001 18:20
sxl
Want some?

Dodam ze cd_key jest dobry a na snajpe i tak nie wchodzi [q3 original].

Witamy nowego gracza na forum greateye

A co do klanow, no Pwael napewno z Ottarem nie mowilismy doslownie do zera. Ale to ich zgranie to jest naprawde rzecz, ktora rozbije kazdy rush... Poprostu musialaby byc w Polsce druzyna ktora ma graczy grajacych w FPSy nie od miesiaca ani roku, ktora gralaby stalym skladem przez caly czas [zadnych rozpasc, zmian] i ktora bardzo regularnie by trenowala. Wystarczy sobie ogladnac demko lepszego klanu vQ3 z usa, pamietam ze kochalem ogladac team [9] gdy jeszcze maka tam gral, goscie poprostu wiedzieli kto jak gra, kto gdzie bedzie itp. A nam duzo do tego brakuje. Da sie to jednak poprawic, ale tylko regularne treningi w stalych skladach moga do tego doprowadzic.

PS. panowie trzeba wiecej osob grajacych w UT sciagnac na tego boarda zeby dyskusje sie lepiej krecily i nie tak monotonnie

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 10-12-2001 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AS]ik
Training (Enforcer)

cd_key a snajper.pl

prosze o sprostowanie wypowiedzi ... czy wchodza wszystkie serwery a snajper.pl wywala ????? >>> invalid cd_key???

Old Post 10-12-2001 18:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AS]ik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AS]ik Znajdź więcej post'ów przez  [AS]ik Dodaj [AS]ik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AS]ik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: cd_key a snajper.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [AS]ik
prosze o sprostowanie wypowiedzi ... czy wchodza wszystkie serwery a snajper.pl wywala ????? >>> invalid cd_key???

No przynajmniej coolnet wchodzi, a na innych nie probowalismy.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 10-12-2001 18:34
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: cd_key a snajper.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [AS]ik

No mi jak wchodze na snajpe to pisze invalid cd-key a wczesniej nie mialem tego typu poblemow. I jak bys mogl asiq napisz mi jakie tam macie mapki dokladnie bo sciagam sciagam a i tak mi przy wchodzeniu sciaga ciagle to nowa.

Old Post 10-12-2001 19:54
GuriaS
Breathe

First Person Perspective hmmm

mi wywala INVALID_CDKEY ale czasami za pierwszym razem... za drugim już sie spokojnie dołączam i mam ostatnio spox pingus ...
PS. gra z tąd może ktoś w RTCW?

Old Post 10-12-2001 21:01
sxl
Want some?

Red face

RtCW jest fajne, ale lepiej gra mi sie w singe player. W multi nie podoba mi sie fizyka gry, wole ta z UT. Przez to w rezultacie w UT nie jestem chyba taki zly, a jak gram w RtCW to zawsze dostaje w dupe. Poza tym problemy z cd key.

Aha i jeszcze cos, chciales tutaj dodac ze panowie robiacy rtcw zwalili sprawe, gra chodzi beznadziejnie, tzn fpsy. Wprawdzie ja mam jeszcze nawet nawet sprzet i ja mam luzik 90 ciagle jednak w porownaniu ze zwyklym q3 to giera chodzi 2x gorzej. imho moim zdaniem carmack lepiej by problemy opengl rozwiazal, mimo ze bezbledny nie jest co widac po ostatnich dokonanach...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 10-12-2001 21:07
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Thumbs up Tylko prosze o THX

MACIE, aleeee
Jest tylko jeden problemik, musicie tego cd-keya wrzucic do base q3 za tamtego co jest, tamtego wywalic.Tego co dostaniecie odmnie cd-keya musicie zaznaczyc tylko do odczytu, a nie archiwalny, jak jest
Jak cos komuś niepasi to niech sie spasi
PS.
czemu tak mało jest w Polsce graczy, a jak jakiś sa to lamerzy

Old Post 11-12-2001 17:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Smile Drugi chyba jestem?

Ja też mam tą mapke, ale jest do d...y.
Tylko jedno słowo, po co robic takie niedo...ane mapki
marnowanie czasu.Tak myślę, że chłopak który zrobił tą mapke to łapie taką podnietę, że pałka staje mu wyżej, niż największa budowla na świecie... .

GrEaTEyE

Old Post 11-12-2001 21:12
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
RtCW jest fajne, ale lepiej gra mi sie w singe player. W multi nie podoba mi sie fizyka gry, wole ta z UT. Przez to w rezultacie w UT nie jestem chyba taki zly, a jak gram w RtCW to zawsze dostaje w dupe. Poza tym problemy z cd key.

Aha i jeszcze cos, chciales tutaj dodac ze panowie robiacy rtcw zwalili sprawe, gra chodzi beznadziejnie, tzn fpsy. Wprawdzie ja mam jeszcze nawet nawet sprzet i ja mam luzik 90 ciagle jednak w porownaniu ze zwyklym q3 to giera chodzi 2x gorzej. imho moim zdaniem carmack lepiej by problemy opengl rozwiazal, mimo ze bezbledny nie jest co widac po ostatnich dokonanach...

hmm masz racje dziwnie sie gra w multi, a do tego nie podobaja mi sie bronie, wydaje mi sie ze naboje nie dolatuja do przeciwnika, a venom (tak to sie chyba nazywa) jest celny, ale za ciezki...

Old Post 11-12-2001 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

multi rzeczywiście nie jest najlepszy ale w single się zarombiście gra
ps. przeszedł ktoś misje z zombiakami w grobowcu?

Old Post 13-12-2001 21:44
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Cool JA

Ja przeszedłem tę misje, ale w jakiej to grze???

GrEaTEyE

Old Post 14-12-2001 15:12
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:17.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions