Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Coolnet is DOWN!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: Re: ;-)))))))))

Wlasnie. Gdyby byl server full, a tam sami Niemcy? Poza tym chcialbym nawiazac do sytuacji gdy nie mielismy polskich serverow i grywalismy u niemcow. Nie pamietasz jakie nam schizy robili? Ehhh... Z reszta na ut.pl bedzie moja kolumna o tym to wtedy sobie to obgadamy.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-11-2001 16:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

Huoston !!! mamy problem!!!

...ano, miszkamy na zadupiu, a chcemy do europy....
...to chyba nie ich wina, ze u nas jeden grywalny serwerek...a my i tak mamy przesrane...czasami widziałem ludzi skądś (pono nie polacy) którzy mieli lepszy od nas ping, a sam mam super łącze (realne transfery do 150KB)...ale ping skacze że grać nie idzie...i tak ze wszystkim.
Wqr*** mnie to, ale się z tym godze, z niemiaszkami tesh. mam nadzieję, że troche się to nasze UT rozrusza i stanie więcej serwów, wtedy i poziom wzrośnie i problemy będą inne ;-)))

z zyczeniami powodzenia dla całego UT ..
Y.

Old Post 15-11-2001 16:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Thumbs down

No wlasnie. A gdyby byl FULL? Poza tym ja bym chetnie nawiazal do tego jak Niemcy czesto nas Polakow traktowali na swoich serverach, ale poczytacie o tym i podyskutujemy w mojej kolumnie na nadchodzacym ut.pl.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 15-11-2001 16:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

btw. jest jeszcze snajper o którym chyba niekórzy zazpomnieli
sxl w jakim programie obiłeś xywe AL1EN?

Old Post 15-11-2001 16:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Lightbulb

No jest niby snajper, ale na snajperze jest roznie, przewaznie np ja mam lagi 400, a czasamisie zdarzy ze ping spadnie do 50.

Obrazek al1en robilem na Corel PhotoPaint 9.0. IMHO 5 min Jak mi MajeS wykombinuje zeby na tym profilu zmienic al1enna sxl [zeby nie tracic postow] to sobie wiele lepszy zrobie.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 15-11-2001 17:16
Duke
Warrior (Scrag)

hyhy

Old Post 19-11-2001 08:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

aloe na szczęscie jest nowy (POLSKI) serverek na który można się udać w każdym momencie...
zauważyłem nawet na SNAJPERZE ostatnio kilku niemców albo inne buraiki, ciekawe skąd mieli IP?!?!?!?!

Old Post 22-11-2001 17:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

Talking

GuriaS ja ci odpowiem, nie wiem czy wiesz ale na www.urbanterror.de w dziale z serverami jest status servera snajper hehe tylko nie wiem skad on sie tam wziol

Old Post 22-11-2001 19:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Exclamation \callvote kick all_szfaby

jak ja nienawidze szfabów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
qrdee może zróbmy hasło na QLNET albo SNAJPERA?!?!?!
trzeba z tym skończyć bno ostatnio nie widze prawie żadnych polaków na QLNECIQ ylko niemcuff...

Old Post 22-11-2001 19:20
rudy101
Combat (Death Knight)

GuriaS na prezydenta!

Zgadzam sie! swietny pomysl...
Mnie tez to wqrwia ze sa tam ciagle szwaby i jeszcze wiesmaki gadaja po niemiecku albo angielsku... jak ja jestem na niemieckim to musze spreche deutsch, a jak te piz|dy sa u nas to sie qr|wa rzadza. Trzeba jakos to zalatwic, zeby te pipy nas nie wqrwialy..
co nie panowie?

Old Post 22-11-2001 19:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

haslo na no wlasnie na co? na qlnet raczej nie bo ci niemcy czasem sie przydaja. trzeba cos ustalic miedzy polakami ze jak chcemy sami pograc to kickujemy wszystkich po prostu a nie dajmy no na callvota...

Old Post 22-11-2001 19:49
GuriaS
Breathe

Re: Re: ;-)))))))))

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

YARO a jak serverek byłby FULL NIEMCÓW o co byś zrobił?

nie chciało mi się tego pisać

Old Post 22-11-2001 19:51
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:14.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions