Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > AV przegielo, blood przegial
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

samemu? hmmm przeciez jest neo i ja i jeszcze JanosiK. hehee
btw. a masz 2 kompy?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-11-2001 06:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Arrow krakow....

krakow piekne miasto tylko duzo brudasow ....
ja to bym zrobil chetnie zlot w wawie ludzi grajacyhc w urbana )
( w dzien pograc w jakies cafe , a zponej do jakiegos klubu wyskoczyc i sie pozadnie na*******ic

tylko jakbysmy sie sptkali to duzo osob by mi dojebalo ( siema OTTAR bo chhyba nie daza mnie milosca

hyhyhyhy

Old Post 23-11-2001 12:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ottar
szit hapenz

Mysle ze tak zle nie bedzie

i mozemy zaryzykowac. Z reszta kto sie lubi to sie czubi i do wesela pewnie sie zagoi

Old Post 23-11-2001 12:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Re: Mysle ze tak zle nie bedzie

quote:
Napisane oryginalnie przez Ottar
kto sie lubi to sie czubi i do wesela pewnie sie zagoi

rotfl

Old Post 23-11-2001 12:57
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: Re: Mysle ze tak zle nie bedzie

Czesto bardzi jest tak panowie ze przez net osoby sie bardzo lubia, a na zwyo nie za bardzo i vice versa.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 23-11-2001 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Talking sprostowanie

Chcialbym Wam tylko przypomniec ze temat jest juz troszku nieaktualny, otoz nasz kochany Bloodzik odszedl z Av na rzecz |-dt-| cokolwiek to znaczy, wg mnie to byl troche dziwne, no ale coz... nie jest juz w Av wiec moze sxl zmieni do nas nastawienie
ale uwazajmy kolejny przeciwnik na horyzoncie! klan |-dt-| rosnie w sile

Old Post 24-11-2001 11:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Re: sprostowanie

quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
Chcialbym Wam tylko przypomniec ze temat jest juz troszku nieaktualny, otoz nasz kochany Bloodzik odszedl z Av na rzecz |-dt-| cokolwiek to znaczy, wg mnie to byl troche dziwne, no ale coz... nie jest juz w Av wiec moze sxl zmieni do nas nastawienie

Jak to zmieni nastawienie ?

Old Post 04-12-2001 12:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: sprostowanie

quote:

Ja tam Pwael nigdy nie mialem nic do AV, tylko do tego blooda ktoremu sie wydawalo ze mowi w Waszym imieniu. A klan niech sobie rosnie w sile, najwyzej bedzie scena mocniejsza [fajnie tak, mala ale silna ].

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 04-12-2001 13:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: hmm...

quote:
tymczasem gadalem z Bloodem, powiedzial mi ze nie zrobil tego bez przyczyny, Alien pierwszy nazwal go kamperem itp, wiec Ty tez nie jestes bez winy, wiem ze jestes na niego zly i bedziesz robil wszystko zebym tylko wyrzucil Blooda z Av, tymczasem jest to zawodnik ktory potrafi grac ( o ktorych trudno teraz na polskiej scenie ut) podobno jest zgrany z Fatalem, a wierzac ze Fatal przerzuci sie na kablowke, beda jeszcze mogli razem grac, raz widzialem ich w akcji i powiem ze byli dobrzy, Blood w przeciwnienstwie do plotek grał razem z Fatalem wiec jednak potrafi grac w druzynie.... Umowa jest taka ze Blood nie bedzie wyzywal r3, a co do Ciebie Alienq to jestescie bracmi, i nie moge "karac" Blooda za jego utarczki z bratem, a z tego co wiem to Blood nie bedzie mowil nic na pozostalych czlonkow r3, mam nadzieje ze wyrazilem sie jasno. Blood jak to czytasz to wez cos odpisz zeby wyjasnila sie sytuacja bo ludzie z Av sa ta sprawa mocno poruszeni.

-----------------------------------------------------------------------

ja chce tu tylko dodac ze naprawde wtedy to r3 zaczelo ta "bitwe" nazywajac mnie ale nie tylko mnie kamperem. Stalem na dachu ze Snakiem bodajze i nas bylo 2 na 4 playerow z r3 wiec musileismy kampic bo tak to zadnych szans. No i jak ich klepnelismy to alien powiedzial : "To ja juz wiem jaka jest taktyka Av " i tu podkreslam powiedzial Av no i potem dodal: "Kampienie i jeszcze raz Kampienie" no wiec zaczalem sie klocic bo nie wiem jak inni ale ja nie lubie jak ktos wyzywa klan do ktorego naleze. Przepraszam Wszystkich a szczegolnie Av za to zajscie ale Alien tez nie jest bez winy a skarzy sie o jakies glupoty. Aha i to nie mialo zadnego zaplecza prywatnego.

Old Post 04-12-2001 14:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

no chyba raczej wlasnie mialo. wiesz co mowisz?

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 04-12-2001 15:06
8lo0d
An+y*Chr1st

Cisza

ja wiem swoje i wedlug mnie nie mialo chyba ze caly klan r3 to moja rodzina ...

Old Post 04-12-2001 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: Cisza

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
ja wiem swoje i wedlug mnie nie mialo chyba ze caly klan r3 to moja rodzina ...

Cisza to mozesz mowic do kota, a poza tym jednak sie przyznajesz ze to r3 wyzywales od debili

No ale luzik, nie bede tuaj sie zToba klucil bo to nie ma sensu.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 04-12-2001 15:45
8lo0d
An+y*Chr1st

Niom

przyznaje sie ale Ty dalej sie boisz przyznac ze to Ty zaczales. ja przynajmiej mam odwage a ty ove and over ciagniesz to samo !

Old Post 04-12-2001 16:17
sxl
Want some?

Re: Niom

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
przyznaje sie ale Ty dalej sie boisz przyznac ze to Ty zaczales. ja przynajmiej mam odwage a ty ove and over ciagniesz to samo !

Hehe udajesz anglika czy co? Wszedzie te wstawki Btw, wcale nie zaczalem. Poza tym mowisz ze przynajmniej sie przyznajesz? Do czego sie przyznajesz? IMHO bylo wtedy 3na3 guri potwierdzi i duk3 ale blood zachowajmy sie juz oboje jak normalni ludzie [imho nie dorosli (obaj )] i zakonczmy juz ten temat bo sluzy on wylacznie do nabijania postow [po lewej stronie, masz swoj 'obrazek' i xywke i liczbe postow jakie napisales].

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 04-12-2001 17:37
8lo0d
An+y*Chr1st

hyhy

nie mam obrazka hehe

Old Post 04-12-2001 17:38
sxl
Want some?

Red face delete

Maju, moglbys zamknac ten topic? A najlepiej jakbys go calkiem F8. Byloby milo...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 04-12-2001 19:07
[FPP]MajeS
Guest

heh, ostatnio tylko zamykam topic'i na forum ut

[closed]

Old Post 04-12-2001 20:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:02.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions