Re: Re: -->
quote: Napisane oryginalnie przez deen
nie mam zadnych uprzedzen, nie iunteresuje mnie skad kto pochodzi, to byl tylko zart i do tego w kierunku blood'a ktory jak widze nie ma zalu.
A pozniejszy post, byl tylko kolezenskim zartem, czy sa tego jakies konsekwencje ? nie, a wiec panowie wbijcie na luz, sam mieszkam w miescie 50 tys. i nie czuje sie gorzej od osob z warszawy, chociaz wiem jaki niektorzy maja stosunek, traktuja ludzi z malych miast jak by byli orsi od nich...
btw w kazdym moim poscie do sxl'a i blooda byly buzki co oznacza ze nie powinniscie brac tego na serio... a widze ze w pewnym stopniu was to urazilo, nie rozumie tego, sam mowisz ze nie jestes ze wsi.. mieszkasz od niedawna na wsi, ale czytajac twojego posta odnosze wrazenie ze masz jakies uprzedzenia, wstydzisz sie tego.. sxl, chyba nie bedziemy kontynuowali rozmowy w takiej formie, sorry dla wszystkich ktorych urazilem, wiem ze nie powiniem wybaczcie...
nie no jedyne co uznalem za zle to smianie sie ze wsi ale zmienmy temat. Sorry panowie all, mam bardzo stresowe 2 tygodnie i mam humor totalnie zwalony, mozna to byly zobaczyc na servkach UT... ciage mi nerwy puszczaja. Moze po tym tygodniu zaczne miec normalne ilosci czasu dla UT tj zawsze i bede bardziej na luzie.
Sorx again
mail - [email protected]
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|