quote: Bluzgajcie jak chcecie. Ja sie nie obrazam, wiec walcie prosto z mostu.
Zaczne, zaczne, zaczne od tego, poniewaz chce rzec, iz moj post bedzie po prostu przesiakniety cynizmem i nie, nie ironia, tylko jawnym sarkazmem, wiec nie obraz sie :)
Nexus, moge pobawic sie w psychologa?
Jestes kompletnie rozgoryczony, zalosny, rozezlony. Nie podajesz zadnych konkretow, wiec automatycznie bronisz sie agresja, oczernianiem, krytykowaniem i narzekaniem. Do tego wszystkiego, jak kazdy, kto wiele gada, placzesz sie we wlasnych slowach, co Ci zaraz wytkne, choc powinienem wlasciwie isc spac- jestes przypadkiem niereformowalnym, wiec marnuje swoj wlasny czas, piszac odpowiedzi na Twoje... posty.
quote:
Scena qw mnie wali, bo mi sie juz po prostu nie chce :( A qw zawsze bede gral i co w tym zlego?
Z kim bedziesz gral, z botami?
Bo jesli z zywym graczem to juz mowimy o scenie.
quote:
Ataki na elite qw sa moim hobby - pasuje? Grozi za to pozbawienie wolnosci czy co? Gdzie Ty widziales w poprzednim poscie nienawisc?
...i w tym miejscu powinienem skonczyc dyskusje, machnawszy na Ciebie reka, podazajac na serwer spotkac sie z ta brudna i obsmarkana elita.
Bo skoro sam nie wiesz, po co prowadzisz dyskusje, bo skoro sam zaslaniasz sie twierdzac, jakoby bylo to Twoje zainteresowanie (nie wiem, czy to nie podchodzi pod chorobe psychiczna- doszukiwanie sie przyjemnosc w bezpodstawnym kopaniu innych), nie ma sensu z Toba dyskutowac. Dyskusja zaklada, ze jedna ze stron zostanie przekonana, a Ty z gory przekresliles szanse na wspolny dialog.
Fanatyzm.
I am little taliban and I come from country of Afghanistan... lalala
quote: i to ja sie narazam na bluzgi, wiec nie rozumiem czego Ty sie boisz?
W ktorym miejscu czegos sie boje?
Twoja ostentacja bardzo mi sie podoba- atakujesz, jednoczesnie zdajac sobie sprawe z ponoszonego ryzyka! Brafo!
Tutaj tez widac przejaw Twojej elitarnej choroby, skoro zakladasz, ze odpowiedzia elity bedzie bluzg.
A wiesz co Ci powiem?
Ja sie tu mecze, bo naprawde przydalby Ci sie bluzg. Moze bys sie obudzil ze swojego swiatka. Ale to w sumie nie moj problem, tylko raczej lekarza ;)
Dobra, starczy, bo niedlugo inwektywami zaczniemy rzucac :D
Lecmy dalej.
quote: Nie wiem czy zauwazyles, ale Twoj podstawowy zarzut zawsze sprowadz sie do tego, ze ktos nie umie czytac.
Nie zauwazylem. Ale podoba mi sie to, ze znowu cos -wbrew prawdzie, dopasowales sobie do wlasnej teorii. Dasz sobie rade w zyciu, ani chybi.
quote: Zeby rywalizowac tez jej nie potrzenuje, wiec moze Ty badz obiektywny.
Dobra, moze troche nieskromnie to zabrzmiec:
Ile lig/turniejow zorganizowales? Mi wiadomo o 5 moich wlasnych + czynna pomoc w innych. Uczestniczylem w kilku.
A Ty? W ZADNYM?
NIE WIERZE!
A jesli, w takim razie, w zadnej lidze klejkowej nie uczestniczyles, to powiem Ci, ze bredzisz.
Obudz sie.
quote: Odnosnie Rosa to juz mi sie normalnie noz otwiera.
Oo, pytales sie, gdzie ta Twoja nienawisc siedzi :)
quote: Podajesz mi chyba najgorszy przyklad jaki moze byc.
A jaki przyklad bylby lepszy, hm?
Mam sie wyspowiadac tutaj z moich grzeszkow, wzglednie pochwalic sie, ze nikogo nie wyzywalem przez ostatni tydzien?
Przyklad, jak przyklad. Bedzie.
quote: Co z tego, ze teraz sie cos zmienilo? Mam sie cieszyc? A moze komus laskawie podziekowac? Moj zal i rozgoryczenie? Nie! Moje zdziwienie jak zaklamani sa ludzie.
No, mi sie wydaje, ze powinienes sie cieszyc- skoro elita od wiekow byla taka "fe", a teraz sie otwiera dla ludzi, to moze bedzie cos dobrze?
Ale w mysl nienawisci i fanatyzmu, ktorego jestes wielkim milosnikiem, nie chcesz nawet o tym sluchac.
OK, wybacz. Niech bedzie "Twoje zdziwienie, ktore objawia sie w postach pelnych zalu i rozgoryczenia". Teraz lepiej?
Roznica w postach tylko-li zdziwienia pelnych jest taka, iz nie maja one agresywnego, zaczepnego tonu.
quote: Ze niby ja sie czyms chwalilem? Kiedy, gdzie??? Nic mi o tym nie wiadomo! Moze to moj brat siodmej generacji :)
Nie odpowiedziales na pytanie, choc wiesz pewnie, o co chodzi.
Chodzi mi o persone, cieszaca sie ta sama ksywa, co Ty, ktora na WCG rowniez na wszystkich narzekala (na bordzie, oczywiscie).
Czy to byles Ty?
Jesli tak, to wiele tlumaczy- masz genetyczne sklonnosci do robienia balaganu. Jesli nie to przepraszam, ze nawiazalem o tym.
quote: w imieniu sceny badz elity qw (wlasciwie to to samo)
Ach, ta Twoja nieznajomosc tematu.
Wlasciwie to nie to samo. Scene tworza ludzie niezaangazowani BARDZO w jej zycie, nie widac ich zbyt czesto, mimo to- sa, istnieja, ciesza sie swoja gre. Elita natomiast jest motorem napedowym tejze sceny, choc sama jej nie tworzy.
quote: Spoko porownanie w Polsce kogos do Zyda! Kto tu stosuje przesiakniete nienawiscia argumenty (przyp. Misiu)
Oj, znowu wpadles we wlasne sidla :)
Dla mnie bylo to raczej zabawnym zwrotem frazeologicznym, a Ty SAM PISZESZ, ze cokolwiek o Zydach zaraz musi miec podloze rasistowskie. :)
Spoczko.
quote: Bez komentarza ...
... juz nie pamietam, o czym to bylo, ale zakladam, ze JAK ZWYKLE sie nie mylisz :)
quote: (nie wiedzialem, ze jestesmy kolegami :D myslalem, ze traktujesz mnie raczej jak wroga :)
Czy napisalem na gorze, czy napisalem na gorze, czy napisalem na gorze, jasny gwint, ze bede pokazywal miejsca, w ktorych widac Twoja nienawisc? Uff, na szczescie tak!
Widzisz, ja to traktuje luzno. Po mnie to splywa. Probuje Ci wytlumaczyc, ze sie mylisz. Po napisaniu posta pojde za swoimi sprawami, to co chcialem jeszcze napisac spuszcze z woda, umyje sie, pojde kimac, rano wstane, umyje sie, zjem cos, sprawdze pierwsze dwa zdania Twojej odpowiedzi i -w zaleznosci od stopnia violence, albo doczytam do konca, albo pojde sobie grac.
Nie traktuje tego jako potyczki.
Fajnie, ze to jest tak wazne dla Ciebie.
quote: Tak jak juz powiedzialem jest to moje hobby moze wynika ono z kompleksow nie wiem.
Ja wiem, ja wiem! Tak, zgadzam sie z Toba po raz pierwszy, tez tak uwazam, jak dwa a dwa cztery, macie racje, panie Nexus, z tego ono wynika, jasne!
BTW
Jedni robia mapy. Drudzy modele sklejaja. Trzeci kolekcjonuje pokemony. Dla mojego chorego umyslu wszystko jest lepsze od hobby, polegajacego na rozpoczynaniu klotni i doszukiwaniu sie w nich przyjemnosci.
quote: Moze jestem po prostu po****** i nie wart uwagi a co dopiero odpowiedzi na kometarz (odsylam do newsow fpp.pl z pierwszych rozgrywek ligi)
Juz nie pamietam, co tam do Ciebie napisalem, ale musialo byc cos w stylu "nie piszcie nic do niego, bo to przypadek niereformowalny". Za inwektywy z gory nie przepraszam, bo widocznie Twoj komentarz do Dreada i Ala Capone pasowal, jak w kij dmuchal. Powiem jeszcze raz: zrob swoja lige, zbierz jakies doswiadczenia i wtedy zacznij krucjate.
W innym wypadku nie ucz ojca dzieci robic, bo ojciec chyci pasa, a wezmie, a spierze...
quote: 4.kiedys nawet mialem, ale wtedy mialem 5 lat mniej i bylo fajnie, ale to bylo dawno i nieprawda
Bedzie wielkim nietaktem, jezeli spytam, ile teraz masz lat?
To, teoretycznie, tez by wiele wytlumaczylo.
Choc moge sie mile rozczarowac.
quote: 5.dziekuje bardzo, ze sie do mnie odezwales (czy mowilem o Tobie lamer? Ty o mnie tak)
Nie wiem, nie wiem, ksiadz z ambony tez nie mowil. Moze mowiles po pijaku, imprezujac z kolegami? Ktoz to wie?
Prosze bardzo, lubie sie czasami tak poodzywac.
quote: 6.boli w przypadku gdy chce sie byc jedynym obiektywnym
Wezwac Ci pogotowie juz? :)
quote: 7.mialem na mysli jeszcze inne odpowiedzi, ale glownie chodzi o Ciebie
:D
quote: 8.zgadza sie nie znam, ale ja jestem wredny lamer i po co mam je znac
Co prawda z matematyki jestem bardzo slaby, ale zaryzykuje mowiac, ze to juz jest bodaj czwarty raz, kiedy okreslasz siebie wielce pejoratywnym zwrotem 'lamer'.
Przestan, bo gotowem w go uwierzyc :D
quote: Sorki, ale wlasnie chodzilo o to, ze wypowiedzi po ktorych jest w nawiasie nick sa przytoczone. Postaram sie lepiej w przyszlosci zeby nie bylo nieporozumien.
A co to jest pod tym cytatem takie cos, wygladajace na "Swieta racja", napisane przez blizej mi nieznanego Nexusa?
Tez Klarkash-Ton?
Ups, wlasnie obudzilo moje pisanie bojownikow, erm, domownikow, wiec skoncze ewentualnie jutro ;)
Dyskusja zeszla na psy, ja juz nawet nie wiem o co sie klocimy. Po mojemu to sie przejmujesz za bardzo i nie chcesz sluchac, ale pewnie daje o sobie tu znac moje zaslepienie :D
Pozdrawiam, idac spac, czaplim nieco krokiem (3:45).
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|