Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > HLTV Finlandia - Niemcy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis

Ja ogldalem i jestem pod wrazeniem , ogladam duzo demek (ostatnio z pragi) i jak widze zgranie tych teamow w polaczeniu z celnoscia graczy ... lezka sie w oku kreci

Chcialo by sie tak grac

btw. dlatego nie trafiasz bo ci oczy lzawia

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-11-2001 11:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Ladny mecz ale demka troche zlagowane ...
Drugi raz mowcie o tym to zlatwie inne

Osobiscie ogladam praktycznie kazfe demo z CS Nation [ClanBase]. Duze z nich wynioslem. Celnosc zagranicznych zawodnikow jest naprawde super, HS r00lz ale i zgranie jest niezle.

Mysle ze przez ogladanie takich dem i nasze klany moga cos wyniesc ( KT juz robi poczatki)
Nie jestesmy wcale az tak daleko od poziomu zachodzniego.
Naszym probleme jest napewno za lekkie traktowanie tej gry. Wiekszosc zachodznich klanow ma za cel bycia najlepszym. Nie jest to juz ich hobby a praca, jeden z celow zyciowych. Pozatym ludzie wiedza jak sie zachowywac [bluzgi ...]
U nas to jest realne, jednak tylko gdy bedziemy obserwowac i sie uczyc.

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 29-11-2001 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
Ladny mecz ale demka troche zlagowane ...
Drugi raz mowcie o tym to zlatwie inne

Osobiscie ogladam praktycznie kazfe demo z CS Nation [ClanBase]. Duze z nich wynioslem. Celnosc zagranicznych zawodnikow jest naprawde super, HS r00lz ale i zgranie jest niezle.

Mysle ze przez ogladanie takich dem i nasze klany moga cos wyniesc ( KT juz robi poczatki)
Nie jestesmy wcale az tak daleko od poziomu zachodzniego.
Naszym probleme jest napewno za lekkie traktowanie tej gry. Wiekszosc zachodznich klanow ma za cel bycia najlepszym. Nie jest to juz ich hobby a praca, jeden z celow zyciowych. Pozatym ludzie wiedza jak sie zachowywac [bluzgi ...]
U nas to jest realne, jednak tylko gdy bedziemy obserwowac i sie uczyc.

Nemesis jestesmy hektary od eouropejskiej czolowki , kolesie np z orcany cwicza szczelanie przez sciany !! czujesz ? dostajesz heda zanim wyjdziesz i papa nawet ne pyknoles !!

Old Post 29-11-2001 15:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

Ale wogule ich gra jest kompletnie inna od naszej... Ich zachowania są bardziej podobne do zachowań prawdziwyc CT...
Jak oglądałem ten filmik to nie było akcji że koleś wyskoczy na pałe zza rogu i walnie ci heda, bo wszyscytrzymają sie na dystans...
Zanim oni wogule gdzieś wejdą to jush strzelają... Ci ludzie mają w głowach wbudowanego wallhack'a !
O strzelaniu [trafiając ofkoz] przez sciany moge powiedzieć tyle............. LOL !!!
Kolejna sprawa to bronie... No cóż... W najbogatrzym menu to oni nie qpują... tylko M4 na AK i czasem AWM... nudne... ale jak oni z tego strzelają... mmmmyyyymyyyymyyyyiodzioooooooooooo !!! Ja chce tak grać

I żeby Polska scena była na takim poziomie.... eeeeeeee.... darujmy sobie

Old Post 29-11-2001 16:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt

Mantis gdzie widziesz problem aby strzelac przez sciany ??? Ja
nie raz zabilem kogos przez sciane i wiem np. gdzie juz mam strzelac. Jezeli koles np na aztecu jest i czaji sie na most. POtem sie chowa w rogu to strzelam przez sciane bo wiem ze gosciu tam siedzi.

pozatym niewiem w jakich co niektoerzy klanach sa, ale chyba rzecz jasna ze jako CT na mapach de_ sie broni. KAMP na maxa. Nie zauwazylem duzo klanow ktore tego by nie stosowaly. Jednak np. rozbrajanie bomby. Zostaje 1 CT na 4 T to logiczne ze nie ma szans, wiec ucieka sie i chowa. Oszczedzamy dzieki temu czas [charges] i w dodatku mamy bron na nastepna runde. To sa podstawowe zagadnienia taktyczne ...

Jednynie SUPER zgranie nas rozdziela. Nie wiem czy zauwazyliscie ale oni wogole nie uzywaja team say i Voic comma. Team saye moze Geekplayerem usuneli ale Voice com ? Nie wiem na jekij zasadzie sie komunikuja. Watpie aby zawsze wszyscy siedzili w jednym miejscu, choc tego nie wykluczam.

Old Post 29-11-2001 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]RoL
Ale wogule ich gra jest kompletnie inna od naszej...
O strzelaniu [trafiając ofkoz] przez sciany moge powiedzieć tyle............. LOL !!!
Kolejna sprawa to bronie... No cóż... W najbogatrzym menu to oni nie qpują... tylko M4 na AK i czasem AWM... nudne... ale jak oni z tego strzelają... mmmmyyyymyyyymyyyyiodzioooooooooooo !!! Ja chce tak grać

gra ich jest kompletnie inna od naszej bo oni nie traktuja cs'a wylacznie jako przyjemnosci... nie ma dla niech dnia bez gry bo dla nich cs to cos jak szkola czy praca.... nabyli doswiadczenia 10 razy wiecej od najlepszych w polsce... i tyle....

a zauwazyliscie ze po wyjsciu zza jakiejkolwiek sciany od razu celuja w heada? tez tak chce heh musialbym chyba non stop dzien i noc ze trzy miechy grac

piszesz o niezbyt bogatym menu... a zastanow sie chwilke nad ich taktyka - grajac z najlepszymi nie masz co liczyc na szczescie!! mp5 nie ma kompletnie szans z m4 podobnie na przyklad sig z kalaszem! kupuja tylko te bronie ktore gwarantuja zwyciestwo... na przyklad czemu wiele zespolow nie kupuje desertow? bo wola oszczedzac pieniadze na lepsze bronie... ale jesli ktos umie z tego wymiatac to przeciez moc deserta jest OGROMNA... i dlatego finowie wygrali jedna z rund mimo ze mieli same deserty a niemcy wszystko...

Nemesis - ZLAGOWANE?? o co Ci chodzi??? nie wiem moze sciagales z jakiegos beznadziejnego serwa ja mam prosto clanbase'u i nie ma tam ani jednego laga moze dlatego ze to sa demka bezposrednio z transmisji niemieckiej... przeciez tam mozesz ogladac demka na wszystkie mozliwe sposoby nie ma tam lagow....

ale swoja droga zwrocil ktos uwage na to ze przez wiekszosc gry finowie mieli pingi 1,5 razy wieksze od niemcow? wiecie ze oni grali na niemieckim serwerze? niemcy mieli miec ISDN'y tak wynika z raportu finow dlatego Ci zgodzili sie na gre na niemieckim serwie i co? no i z ISDN'u nigdy takich pingow by nie mieli...ale finowie nic nie pisali z tego powodu na nikogo nie bluzgali i to jest wlasnie to czego nam brakuje - profesjonalizm....

i tak uwazam ze finowie rulEEEE a najlepszy to rusakko

pewnie dostanie mi sie za swoje opinie

Old Post 29-11-2001 16:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

Noo..... demka rzeczywiscie były nieźle zalagowane.....

Pozatym co do tego menu... Oczywiste że z graczem ich pokroju sie nie wygra miejąc mp5... No ale jak widze de_train to broń która od razu na mysl mi sie wysuwa to xm1014... Pompka w wąskich tunelach... to jest to

A co do gunuff na de_nuke to jest to mapa zdecydowanie dystansowa... wiec nie qmam dlaczego wogule oni tam nie używali SIG'uff i AUG'uff ... To przeciesh nie są słabe bronie, nie są nie ?

Old Post 29-11-2001 16:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

quote:
Noo..... demka rzeczywiscie były nieźle zalagowane.....

Pozatym co do tego menu... Oczywiste że z graczem ich pokroju sie nie wygra miejąc mp5... No ale jak widze de_train to broń która od razu na mysl mi sie wysuwa to xm1014... Pompka w wąskich tunelach... to jest to

A co do gunuff na de_nuke to jest to mapa zdecydowanie dystansowa... wiec nie qmam dlaczego wogule oni tam nie używali SIG'uff i AUG'uff ... To przeciesh nie są słabe bronie, nie są nie ?

no to ja nie wiem u mnie 0 lagow widac ja sie nie znam
a moze na serio nie sciagaliscie z clanbase'u??

train - niby pompka niezla ale czy tam tak naprawde masz tuneli tak duzo? zastanow sie ze cala rozgrywka - czyli bombsite'y - sa polozone na otwartej przestrzeni i co? jak na przyklad posilki przyjda z drugiej czesci mapy to od razu sie poddajesz? oni wybieraja bronie uniwersalne dobre wszedzie zeby nie znalezc sie w sytuacji bez wyjscia...

aug i sig? nie sa zle ale zawsze maja slabsza moc od colta i kalasza... a przy tym sa drozsze!! co jest bardzo waznym czynnikiem na 20-minutowej mapce... na odleglosc i tak kupuje sie awm kiedy juz na serio sie tego potrzebuje zeby od razu wykosic kogos a nie bawic sie w strzelanie z przyblizeniem...

Old Post 29-11-2001 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

Ja te filmiki sciąagałem z cs.pl a nie wiem z jakiego źródłą oni je mają....

A tak do tego colta.....
Oni używają tłumika czy walą bez bo oglądałem bez głosu i sie nie zorientowałem.....

Poza tym.... By dobrze zabijać z xm trzeba próbować jak najbliżej podejsć do enema a nie jak pałka siedzieć pod pociągiem który jest widoczny na 2-gim końcu mapy... train jest mapą gdzie można sie dobrze bawić w podchody wiec jak najbardziej bym widział xm na tej mapie

A w wymianach AK vs M4 to tam poprostu zwycierzał fart Bo inaczej sie nie da tego wytłumaczyć.... Jak z jednego końca mapy strzela koles do kolesia z drógiego końca mapy i jak jakis wygrywa to może byc to tylko fart jesli oboje fenomenalnie z tych broni strzelają a tu z takiego xm nie ma fartuff ponieważ całą filozofja broni polega na dobrym podejsciu 2-giegi kolesia [co też może sie gdzie nie gdzie ocierać o farta]. Czy mam racje czy nie mam, jedno jest pewne - XM RULEZ !!!

Zwolennik Xm'a

Old Post 29-11-2001 17:31
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Mantis gdzie widziesz problem aby strzelac przez sciany ??? Ja
nie raz zabilem kogos przez sciane i wiem np. gdzie juz mam strzelac. Jezeli koles np na aztecu jest i czaji sie na most...

NEMESIS ja odziwo nie dzialem, zebyc walil takie akcyjki... gadasz jak jakis master... kazdy o tym wie...

Old Post 29-11-2001 17:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

quote:
Ja te filmiki sciąagałem z cs.pl a nie wiem z jakiego źródłą oni je mają....

A tak do tego colta.....
Oni używają tłumika czy walą bez bo oglądałem bez głosu i sie nie zorientowałem.....

A w wymianach AK vs M4 to tam poprostu zwycierzał fart Bo inaczej sie nie da tego wytłumaczyć.... Jak z jednego końca mapy strzela koles do kolesia z drógiego końca mapy i jak jakis wygrywa to może byc to tylko fart jesli oboje fenomenalnie z tych broni strzelają a tu z takiego xm nie ma fartuff ponieważ całą filozofja broni polega na dobrym podejsciu 2-giegi kolesia

colt? zalezy ktory jedni grali bez tlumikow drudzy z tlumikami...

a fart? czy widziales zeby w ktorymkolwiek momencie dwoch kolesi siedzialo sobie na dwoch krancach mapki i do siebie nawalalo bo ja nie...? tam zawsze bylo tak ze terro musial wybiec pod lufe ct chyba ze udalo im sie podlozcy bombe to role sie zmienialy... zawsze jeden strzelal w ruchu albo obaj... i od razu celowali w head'y to byla tylko kwestia ktory z nich lepiej sie w danym momencie zachowa a nie farta!

a shotgun? hehehe na train'ie latwo podejsc? hahahah przypatrz sie demkom tam kazde przejscie jest przez kogos obserwowane zeby moc sie zaczac bawic w te "podchody" jak to nazywasz najpierw trzeba usunac tego kto kryje dane przejscie no tak tylko ze wtedy ktos inny przyjdzie tam z pomoca wiec jak to bys zrobil? jak idziesz widac Cie pod pociagiem jak zza ktoregos wyjzysz tez... wiec jak podejsc do kogos na taka odleglosc o jakiej Ty tu piszesz? i zauwaz ze nawet jesli to "podejscie" byloby mozliwe to jesli pierwszym strzalem nie trafisz z tak bliskiej odleglosci zanim strzelisz drugi raz z colta lub kalasza bys dostal head'a!

i tyle mialem do powiedzenia

Old Post 29-11-2001 17:48
nemesis.kt

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]subz3ro.

NEMESIS ja odziwo nie dzialem, zebyc walil takie akcyjki... gadasz jak jakis master... kazdy o tym wie...

Moim zamiarem nie bylo chwalenie sie !!! Tak wlasciwie czym ???
Sub jak ty chcesz widziec jak ja gram jak my wogole razem nie gramy ? Chyba mi nie powiesz ze ty przez sciany nie strzelasz ? Dla mnie to "normalka". Tyma bardziej po tym jak DK.|3|tch kosil na nuke [jakies demo z CB].

Moze i jestem mastah

Old Post 29-11-2001 17:56
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

nie zawsze gram pod xywa [BRO]subz3ro.

Old Post 29-11-2001 17:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]subz3ro.
nie zawsze gram pod xywa [BRO]subz3ro.

A ja nie zawsze mam aimbota wlaczonego
Chyba logiczne ze sa rozne mapy ... Na estate np easy sie strzela przez sciane. Na dust2 np bardzo ciezko.

Old Post 29-11-2001 18:06
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:

A ja nie zawsze mam aimbota wlaczonego
Chyba logiczne ze sa rozne mapy ... Na estate np easy sie strzela przez sciane. Na dust2 np bardzo ciezko.

eh ty 'masto'

Old Post 29-11-2001 18:08
[SPECNAZ]RoL
QLman

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu

colt? zalezy ktory jedni grali bez tlumikow drudzy z tlumikami...

a fart? czy widziales zeby w ktorymkolwiek momencie dwoch kolesi siedzialo sobie na dwoch krancach mapki i do siebie nawalalo bo ja nie...? tam zawsze bylo tak ze terro musial wybiec pod lufe ct chyba ze udalo im sie podlozcy bombe to role sie zmienialy... zawsze jeden strzelal w ruchu albo obaj... i od razu celowali w head'y to byla tylko kwestia ktory z nich lepiej sie w danym momencie zachowa a nie farta!

a shotgun? hehehe na train'ie latwo podejsc? hahahah przypatrz sie demkom tam kazde przejscie jest przez kogos obserwowane zeby moc sie zaczac bawic w te "podchody" jak to nazywasz najpierw trzeba usunac tego kto kryje dane przejscie no tak tylko ze wtedy ktos inny przyjdzie tam z pomoca wiec jak to bys zrobil? jak idziesz widac Cie pod pociagiem jak zza ktoregos wyjzysz tez... wiec jak podejsc do kogos na taka odleglosc o jakiej Ty tu piszesz? i zauwaz ze nawet jesli to "podejscie" byloby mozliwe to jesli pierwszym strzalem nie trafisz z tak bliskiej odleglosci zanim strzelisz drugi raz z colta lub kalasza bys dostal head'a!

i tyle mialem do powiedzenia

Było pare takich sytuacji [train] gdzie jeden stał na pociągu a drugi z wyjscia do niego walił. Byli na dosyć dużej odległosci... obaj zaczeli walić w tym samym momencie... I jak tu rozstrzygnąć kto ma wikshe shanese patrząc po tym że obaj mogą sie zabić w takim samym czasie ??? .... fart

Old Post 29-11-2001 18:08
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:35.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions