Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > |-dT-| vs *Av*
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: Lagi ...

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Wy zawsze macie lagi. Nie rozumiem dlaczego nie umiecie sie przyznac do przegranej. Wiem ze sxl nie mogl miec lagow bo i ja bym mial wiec on nawet nie stara sie kitowac. A ty duke gdzie bys nie byl masz lagi. Czy lagi weglug ciebie to ping 80 - 90 ? , bo ja wczesniej na teku gralem dzien w dzien z pingiem 120 - 130 i wlasnie tam sie podtrenowalem.
A co do savage to ja nigdy nie bylem za przyjeciem go do klanu i dalej nie jestem. Ale to nie ja decyduje o sprawach klanu. czas pokaze czy ScreeM i UnKnOwN go przyjma

Stary po pierwsze to ja tam nigdzie nie wspominalem o lagach, choc to przez to grucha nie zagral w ogole. Po drugie kto powiedzial ze sie nei przyznaje do porazki? Ja sie bardzo przyznaje! Czytaj posty, pisze przecie ze ta przegrana nas mobilizuje.
A po ostatnie, stary wez troche wyluzuj bo piszesz tutaj tak jak lord Vader po wygranej nad rebeliantami, a to zwykla klanowka i to na dodatek nie pelna z naszej strony...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-12-2001 20:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Talking Rozmowa prze mikrofon

Gralem dzisiaj z guriasem o 12 wnocy na snajperze . Razem zainstalowalismy sobie porgogramy do gadania prze net za pomaca mikrofonow . Gurias mial ping ok 300 a ja ok 40 .!!! Nie chce sie tutaj przechwalac . Chodzi mi o to ze moze komus tez tak netu nie obciaza to gadanie . Ja moge sprobowac .

Oczywiscie kieruje tego posta raczej do czlonkow AV

Old Post 03-12-2001 23:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Lagi ...

Hahaha i sam juz mowisz nie pelna by inni widzieli
jezu ze nie gral grucha to o niczym nie swiadczy. Ja tam nie mowie ze wy mowicie ze to byl fuks czy something like that. Poprostu duke jak zwylke pisze ze mial lagi. Normalnie jak gra to nie ma a na klanowkach nagle. hymmmm no nie wiem

Old Post 04-12-2001 12:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: Re: Re: Lagi ...

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Hahaha i sam juz mowisz nie pelna by inni widzieli
jezu ze nie gral grucha to o niczym nie swiadczy. Ja tam nie mowie ze wy mowicie ze to byl fuks czy something like that. Poprostu duke jak zwylke pisze ze mial lagi. Normalnie jak gra to nie ma a na klanowkach nagle. hymmmm no nie wiem

Akurat dla Twojej wiadomosci to mial CHOLERNE lagi bo ktos od niego z sieci siedzial tez na necie i akurat dlatego nie gral obu meczow caly czas. A poza tym nie pieprz ze obecnosc gruchy nic nie zmienia, bo sam wiesz jak i ja ze ottar, grucha i pwael to najlepsi gracze w tym malutkim kraju. A tego ze grucha nie gral ciezko nie zauwazyc.
Poza tym, juz mowilem Emperorze. Wyluzuj, co mamy dT hold zlozyc bo dostalismy w dupe?

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Edytowane przez sxl dnia 05-12-2001 o godz. 15:15

Old Post 04-12-2001 13:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL

Angry wrrrr ....

To gramy ta klanowke czy nie gramy ?Chyba jest od tego topic .

Wyslalem juz pare mejli do zachodnich klanow ( i nie tylko ) z prosba grania klanowki . Lepiej teraz zagrajmy wylacznie 4FUN , bo pozniej nie wiadomo czy AV bedzie ialo czas ....

Old Post 05-12-2001 10:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Gramy, chyba :P:P

My mozemt grac w ten piatek kolo 21:00. Napiszcie czy wam pasuje jezeli tak to podajcie mapke. Odezwijcie sie jak najszybciej i proponuje grac na snajperze 4/4.

Old Post 05-12-2001 12:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

hmm

no ja moge kolo 21 ale nie wiem co do reszty... a z tego co wiem to oni by woleli kolo 22...

Old Post 05-12-2001 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

niah niah

Pwaelq spytaj caly team o ktorej wam pasuje grac i napisz mniej wiecej godzine (byleby przed 23) i sie dogadamy. tylko spytaj reszte !

Old Post 05-12-2001 19:37
GuriaS
Breathe

Talking :)

a będą spectacorzy? ))

Old Post 05-12-2001 21:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: :)

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
a będą spectacorzy? ))

Heh no jakos watpie Ale jedna osoba musi byc na bank i nagrac demka, nie obejdzie sie, jak nikt tego nie dopilnuje to sam sie na chama wedre!

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 05-12-2001 22:04
*Av*MystikaL

bede

oko , moge grac w piatek ale jak juz wczesniej pisalem . Po 22 dopiero , bizej 23 nawet

BTW. WIDUS mam nadziej ze tez zagrasz . Pawle przeslales widusowi albo lzunemu , no wiesz co )))) kazales mi o tym nie mowic .... hhyhy

Old Post 05-12-2001 22:27
Pwael
Combat (Death Knight)

Talking oke

zagadam do ludzi, widus powinien byc, luznego nie widze 2 tygodnie ://// jeszcze 4-ty i gramy

Old Post 06-12-2001 22:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Question ???

czy *AV* ma jakąś stronke ? jeszcze o niej nie słysazałem nidy

Old Post 07-12-2001 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Unhappy nie

nie mamy, kiedys byla ale sie ******a, i od tego czasu nikomu sie nie chce robic.

Old Post 07-12-2001 17:34
ScreeM
Skilled (Knight)

klanuffka

pwael pasuje wam jutro o 22 po 4 ??? jak to odpiedz i hhm trzeba by kogos z rconem skombinowac P

Old Post 07-12-2001 18:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ScreeM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ScreeM Znajdź więcej post'ów przez  ScreeM Dodaj ScreeM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ScreeM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Talking hmmm

wstepnie umowilem sie ze swoimi ludzmi na 22 jutro, podajcie swoja mapeczke!!! ale nie sa na 100% bo to jest dla nich za wczesnie :/ gramy po 4, podajcie swoj skald jak mozecie, my podamy swoj

Old Post 07-12-2001 23:51
ScreeM
Skilled (Knight)

klanowa

my wybieramy uptown, a co do skladu to jeszcze nie wiemy kto bedzie gral P Proponuje grac na snajperze bo jest timelimit 30 i fraglimit 15 co wystarczy

Old Post 08-12-2001 11:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ScreeM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ScreeM Znajdź więcej post'ów przez  ScreeM Dodaj ScreeM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ScreeM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Pwael !!!!!!!!!

Pwael wewewe odpowiedz bo chcemy wiedziec czy mamy czekac na snjapie czy nie. Slyszalem ze macie jakis trening [pro] i napisz czy bedziecie grali z nami czy jednak wolisz potrenowac z kadra mistrzowska

Old Post 08-12-2001 19:06
Pwael
Combat (Death Knight)

Talking ok

dzisiaj o 22 na snajpie, umowilem sie z ludzmi, powinni byc, ale to raczej bedzie sparring niz wielka klnaowa doki i uptown, z tym ze pierwszy mecz na uptown, my pierwsi podalismy mape, wiec gramy pierwszy mecz na waszej, weic do zobaczenia dzsiaj o 22 na snajpie

Old Post 08-12-2001 20:51
*Av*MystikaL

Talking ZENADA

rzygac mi sie chce ...!!!!!! wlasnie wrocilem z meczu . Jezus to byloo zenujace i straszne !!! AV wygralo , i to spokojnie , ale nie chodzi o to kto wygral ..... Trzeba cos zrobic z tymi *****mi , szmatami ktore sobie znalazly serwer w polsce i sie wpierdalaja .....
Nie bede opisywal calego meczu bo mi sie nie chce .... Mam nadzieje ze ktos z obecnych opisze .

Jednak widac ze polska to jest polska , hamska , zenujaca , i wogole do dupy ......

Old Post 08-12-2001 23:55
Pwael
Combat (Death Knight)

Talking hohohoho

no tosmy pograli, ledwo zdobylismy chwilke miejca DD na coolnecie, jeden meczy nawet pokazal ze jestesmy dosc dobrym klanem... na uptown Av wygralo z dt 18-6, (jak r3 mogli tam przegrac?) a co do drugiego meczu to zostal on przelozony z powodu braku servera, i snajepr i coolnet zaczal byc oblegany przez ludzi i nie dalo sie ich kiknac.... :/ moze jutro jak beda ludzie to dokonczymy meczyk na dokach, tymczasem ciesze sie z formy ktroa zaprezentowali : Mystikal Fatal i Karwol po dosc duuzej przerwie. To tyle i gg

Old Post 08-12-2001 23:57
8lo0d
An+y*Chr1st

Hamówa a nie klanówa !!

Według mnie to coś czxego na pewno nie mozna nazwac kalnowka nie powinno sie liczyc. po 1 bylo umowione na snjapie tak ?? Po 2 wywaliło mnie na jakies 10 - 15 min i Av gralo w jednego gracza wiecej i zdobyli kilka team point'ow nie wiem ile ich bylo ale chyba z 6 - 7. Po 3 musialeismy kickac debili ktorzy sie wpychali na server i sie denerwowalismy i gralismy gozej. pewni bedziecei mowic ze my sie zgfodzilismy i te bzdury ale tak nie powinno byc. A co do tych debili co sie wchrzaniaja na polskie servy myslac ze im wszytsko wolno to powinnismy cos z tym zrobic bo sie chce.

Old Post 09-12-2001 00:56
ScreeM
Skilled (Knight)

Angry hamstwo sie szerzy

no fakt bylo to hamskie kolesie wchodzili pod naszymi nickami i nie wiadomo gylo kogog kickac a tak wgoloe trzeba by zalozyc hasla na serwerki nikt by nie wchodzi zza granicy jakies takie debile ktorym mozna pokaza tylko i nic wiecej

Old Post 09-12-2001 01:05
ScreeM
Skilled (Knight)

czas

macie zle czas ustawiony. wczesniej dawal posta i byla napisan 22 20 chyba to myslalem ze sie spoznilem na klanowe a bylo dopiero za 20 dziesiata zrobcie cos sobie z tym

Old Post 09-12-2001 01:24
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:37.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions