Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Combat Rtcw Mp
Co bardziej preferujesz:
You do not have permission to vote on this poll.
MP 40 "Shmeisser" *jakos tak* Daddy Choice 11 42.31%
Thopson US submachine gun 15 57.69%
W sumie: 26 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Zaitsev ladnie brzmi mnie za taka akce wykopali z artur.pl (2 glosy na nie) hyh pewnie tez dales F1.

Latalem x rund za LT po ammo nie dawal nic, zreszta nie jeden. W koncu na poczatku mapy lece za gosciem strzelam mu przed niego pod nogi etc. koles sie w koncu odwraca i mi serie w brzuch do 36hp to oddalem w glowe i kill, zaraz vote kick i wylecialem. No ile moge wolac o ammo jako medyk... zbieranie po trupach gunow nie jest funny.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-12-2001 13:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Re: Re: Re: Combat Rtcw Mp

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan

Zmienne w configu servera ... czy jak ?? Hmm nie wiem jak mozna czitowac niesmiertelnosc za pomoca tych pierdulek zawartych w pakach ...

Tzn. Kiedy robilem mody Q1 to bawilem sie jezykiem C ktory zostal uzyty do zrobienia skompresowanego pliku zawierajacego mechanike gry . Plik ten byl w Paku -> nie wiem jak to teraz wyglada bo tak gleboko jeszcze nie wchodzilem ale przejrzalem pobierznie i stwierdzam : jezeli pliki zawierajace Engine nie sa w Paku to gdzie ??? Pozostaja tylko pliki wsadowe ale one sa za male by miescic takie informacje .

Old Post 12-12-2001 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Re: Re: Re: Re: Combat Rtcw Mp

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek

Tzn. Kiedy robilem mody Q1 to bawilem sie jezykiem C ktory zostal uzyty do zrobienia skompresowanego pliku zawierajacego mechanike gry . Plik ten byl w Paku -> nie wiem jak to teraz wyglada bo tak gleboko jeszcze nie wchodzilem ale przejrzalem pobierznie i stwierdzam : jezeli pliki zawierajace Engine nie sa w Paku to gdzie ??? Pozostaja tylko pliki wsadowe ale one sa za male by miescic takie informacje .

To jest ENGINE gry: WolfMP.exe

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 12-12-2001 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Zaitsev ladnie brzmi mnie za taka akce wykopali z artur.pl (2 glosy na nie) hyh pewnie tez dales F1.

Latalem x rund za LT po ammo nie dawal nic, zreszta nie jeden. W koncu na poczatku mapy lece za gosciem strzelam mu przed niego pod nogi etc. koles sie w koncu odwraca i mi serie w brzuch do 36hp to oddalem w glowe i kill, zaraz vote kick i wylecialem. No ile moge wolac o ammo jako medyk... zbieranie po trupach gunow nie jest funny.

Jedno Ci powiem święty to Ty też nie jesteś. Pamiętam jedną extra akcję w twoim wykonaniu: biegnę sobie Eng. i już mam zakładać ładunek a tu ktoś wali mi w plecy z guna. Porzuciłem oczywiście zakładanie ładunku i co patrze a to ty synku mi strzelałeś w plecy a potem jakby nigdy nic uzbroiłeś dynamit ( nie wiem o co ci chodziło bo ja już położyłem dynamit, może to ta twoja pogoń do punkciorów na byry tak Ciebie zaślepia że jesteś gotowy strzelić innym w plecy).

Old Post 12-12-2001 16:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez FF_ZOh1w2

Jedno Ci powiem święty to Ty też nie jesteś. Pamiętam jedną extra akcję w twoim wykonaniu: biegnę sobie Eng. i już mam zakładać ładunek a tu ktoś wali mi w plecy z guna. Porzuciłem oczywiście zakładanie ładunku i co patrze a to ty synku mi strzelałeś w plecy a potem jakby nigdy nic uzbroiłeś dynamit ( nie wiem o co ci chodziło bo ja już położyłem dynamit, może to ta twoja pogoń do punkciorów na byry tak Ciebie zaślepia że jesteś gotowy strzelić innym w plecy).

Synku tak wiec uzbroiles moj i swoj dynamit o to mi chodzilo nie lubie takich numerow. Nie przekrecaj sytuacji.

Old Post 12-12-2001 17:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2

quote:

Synku tak wiec uzbroiles moj i swoj dynamit o to mi chodzilo nie lubie takich numerow. Nie przekrecaj sytuacji.

Nie wiem czy to była jednostkowa sytuacja ,ale po prostu troche źle odczytałem twój jeden post, myślałem że oskarżyłeś kogoś o złą grę z premedytacją ( i złe intencje). A moje zdanie jest takie że nie powinno się samemu oskarżać jeśli nie jest się świętym. A co do sytuacji to nic nie przekręciłem jest jak najbardziej autentyczna, może myślałeś że jestem Lt i swoim tradycyjnym sposobem ( którego zresztą nie pochwalam) strzeliłes mi wplecy aby pokazać że nie masz ammo. A zresztą co się tak wpieniłeś, jeśli nie miałeś złych intencji a to był czysty przypadek to napisz a nie rzucasz mi text o jakiś dynamitach.

Old Post 12-12-2001 17:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

Lightbulb

co do szczelania w plecu Lt to prosil bym najpier wolac o ammo a pozniej szczelac bo bywalo tak ze dostalem szczala a pozniej koles zawolal o ammo.....albo ktos goni mnie przez pol mapy wolajac medic ! a kiedy w koncu zatrzymuje sie zeby sprawdzic o co mu chodzi zaczyna wolac i need ammo

a na starcie gry (tzn w czasie respawna) zanim ktos szczeli w lieuta ktory "nie daje ammo" niech sprawdzi czy dany lieut nie wywalil calego ammo przed sekunda (niech obserwuje na starcie co robia lieuci) a zapewniam, ze jesli ktos umie grac, to napewno nie pozaluje koledze z teamu paczuszki amunicji.......

a wlasnie, musze zabindowac sobie txt:" nie mam juz ammo "

pozdr.

Old Post 12-12-2001 18:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

popieram popieram - jest duzo dobrych Lt ktorzy zaraz po resie daja ammo, ale jest tez masa zlych Lt. .. dlatego przydlaby sie jakis patch z widocznym energy bar M i Lt dla kumpli z jego druzyny - wtedy nie byloby nieporozumien etc.

Old Post 12-12-2001 18:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2

Ale to wszystko ( codzi mi o tych niby złych Lt) dalej nie daje podstaw do takiego zachowania które sprowadza się do strzelania w plecy. Ktoś Ci nie daje ammo, no cóż nie dał Ci, weź pod uwagę że może to być osoba która gra np. pierwszy raz i jeszcze nie za bradzo czai o co chodzi w tej grze ( i co ona sobie pomyśli o takim zachowaniu). Inna sprawa to sytuacja wspomnian przez Cain'a, Lt nie zawsze ma na tyle naładowany energy bar ,że może coś dać. W takich sytuacjach strzelanie w plecy albo traktowanie bagnetem tylko wqrwia człowieka grającego Lt. przecież nie wyczaruje tego ammo.

Old Post 12-12-2001 18:24
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

Ja jak nie mam ammo, grajac LT, mowie po prostu 'sorry'.
A w kwestii strzelania do kogos w ramach prosby o cokolwiek to zapewniam ze jezeli sie z czyms takim spotkam na swoim przypadku to strzelajacy koles dostanie ode mnie olowiu tyle zeby zejsc na 10% hp Jak debil nie chce dac ammo/apteczki to sie idzie szukac bardziej skorego do wspolpracy a nie - laduje mu sie serie w korpo.
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 12-12-2001 18:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

jedynie usprawiedliwiony jest medyk ( szczelajac, zeby zwrocic uwage) ktory zaraz po szczale zuci apteczke
ale to nie zmienia tego ze lepiej jest zawolac 3 razy o ammo niz po jednym razie szczelac....
aha i jak lieut odwraca sie do wolajacego o ammo i podskoczy pare razy to tez oznacza, ze nie ma juz ammo ( przynajmniej u mnie )

Old Post 12-12-2001 18:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SO]R4DOS
Training (Enforcer)

Lightbulb

co do strzelania w plecy ze snajperki.
Ja uważam to za nie honorowe ale czy druga wojna światowa była w pełni honorowa? na wojnie nie ma sentymentów , aczkolwiek ja w plecy jeszcze nikomu nie strzeliłem ze snajpery jak grałem soldier'em.

[SO]R4DOS

(IRC #so)

Old Post 12-12-2001 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SO]R4DOS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SO]R4DOS Znajdź więcej post'ów przez  [SO]R4DOS Dodaj [SO]R4DOS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SO]R4DOS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ThoT
[Poison]Clan member.

Mam pewna uwage jezeli chodzi o LT. Gdy grajac medykiem lecze LT to w zamian dostaje ammo. Strasznie mnie to irtytuje. Czy to jakis handel wymienny. Zdaza sie ze mam full ammo a on dajac mi 2 paczki MARNUJE to co moze przydac sie innym. Moim zdaniem zasada jest prosta, jak bym chcial to bym poprosil.

Mowienie "Sorry" jesli nie mamy ammo, lub apteczki jest moim zdaniem swietnym zwyczajem, trzeba go upowszechniac.

A jesli chodzi o strzelanie do kogos, to ja jak mnie ktos strasznie irytuje (nie daje mi apteczki a biegam z nim np 1-2min i wiem ze ma) to strzelam KOLO niego zeby zwrocic mu uwage ze cos jest nie tak. Prawie zawsze przynosi pozadany efekt, tylko czasem mozna zdradzic swoja pozycje

Prepare to be POISONED

Old Post 12-12-2001 19:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ThoT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ThoT Znajdź więcej post'ów przez  ThoT Dodaj ThoT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ThoT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:

Nie wiem czy to była jednostkowa sytuacja ,ale po prostu troche źle odczytałem twój jeden post, myślałem że oskarżyłeś kogoś o złą grę z premedytacją ( i złe intencje). A moje zdanie jest takie że nie powinno się samemu oskarżać jeśli nie jest się świętym. A co do sytuacji to nic nie przekręciłem jest jak najbardziej autentyczna, może myślałeś że jestem Lt i swoim tradycyjnym sposobem ( którego zresztą nie pochwalam) strzeliłes mi wplecy aby pokazać że nie masz ammo. A zresztą co się tak wpieniłeś, jeśli nie miałeś złych intencji a to był czysty przypadek to napisz a nie rzucasz mi text o jakiś dynamitach.

Jedyny raz kiedys kogos postrzelalem konkretnie z pistola to byl taki E wlasnie na assault. O innych nie pamietam a fakt ze jak leci LT a ja znim 100m sie dre..a ten nawet sie nie rozejrzy... a widzi na kompasie gdzie... to strzelam przed niego 2-3 strzaly , pozniej 1 w plery fakt ale ze jestem medykiem to lecze zaraz. Jak gram E to tez sie dre ale wtedy nie moge leczyc. Moze gdzie kiedys cos takiego mialo miejsce ale to musialo byc jednostkowe bo bez powodu nic nie robie takiego. Jak gram LT to raczej kazdy kto gra ze mna wie ze wyrzucam dosc sporo ammo, a czesto biegne komus dac szczegolnie M. Jak widze M albo wiem ze strzelal ostro zaraz dostanie jak jestem niedaleko.

Wpienilem sie o "synka" tylko i wylacznie Bo mam juz swoje lata, i generalnie dostaje wysypki od zaczepek tego typu, w sprawach kultury jestem konserwa i u nie uzywam slow na serwie czy ircu typy ch, pi wy cos tam, ja stosuje przyjemne slowo LOLu LOLq LOLe etc. Ktore zreszta niezawsze jest w znaczweniu negatwynym. Przyznaje ze pishe slowo ku.. przez Q , w sytuacja Q czy dostane to ammo albo ile Q mam czekac na medyka or ammo etc. ale to juz kompletnie jestem poirytowany.
Boli mnie ze czesc znanych klanow ma wyjatkowe wulgaryzmy w dialogach na team chacie etc.
Jak sie juz rozpisuje to skoncze temat. Bedac 5lat na ircu sie naogladalem bohaterow wyzywajych "po kablu" innych , normalnie by w pysk dostali od wiekszosci ofiar tych wyzywek albo sie tak nie wyrazili... Przy czym wcale nie uwazam, ze za bluzgi to trzeba np : przyjade do ciebie i ci zleje skore etc. Przemoc fizyczna to tez dla mnie oznaka prostactwa i niedorozwoju intelektualnego (pomijam samoobrone i obrone kogos). Nie chodzi tu juz o ciebie zoh1w2, dla jasnosci. Mam nadzieje ze zburaczenie totalne nie nastapi w rtcw bo zygam ciaglym czytaniem txtow typu: ty pedale, geyu, ssij cos tam etc (nie chodzi o txt badidea bo to ma swoja historie inna), typowe dialogi po x lini obrazliwe. Jak sie inni wyzywaja duzo nie zmienisz, ale wsciekam sie jak ktos mnie obraza, nie znajac mnie, poprostaki ot takie wyzywanie obcych.

Kolesia na beach rozwalilem bo latalem stawalem przed nim cudowalem skakalem , leczylem etc. podnosilem... w koncu mi nerwy pooscily i przyznaje ulzylo mi troche jak wyladowalem w niego caly magazynek, bo strzelilem mu w noge raz , jak juz pisalem gosc we mnie ostro podal, troche niecelnie bo unikac zaczalem wiec, mu oddalem.

To tyle z mojej strony

Old Post 12-12-2001 19:43
Cain
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez ThoT
Mam pewna uwage jezeli chodzi o LT. Gdy grajac medykiem lecze LT to w zamian dostaje ammo. Strasznie mnie to irtytuje. Czy to jakis handel wymienny. Zdaza sie ze mam full ammo a on dajac mi 2 paczki MARNUJE to co moze przydac sie innym. Moim zdaniem zasada jest prosta, jak bym chcial to bym poprosil.

tu sie zgadzam, ale przyznam ze czasami odruchowo daje medykowi ammo przy okazji jak on mnie leczy....a to latego ze medyk za duzo ammo przewaznie nie ma

quote:

Mowienie "Sorry" jesli nie mamy ammo, lub apteczki jest moim zdaniem swietnym zwyczajem, trzeba go upowszechniac.

z tym tez sie zgodze i postaram sie nauczyc

quote:

A jesli chodzi o strzelanie do kogos, to ja jak mnie ktos strasznie irytuje (nie daje mi apteczki a biegam z nim np 1-2min i wiem ze ma) to strzelam KOLO niego zeby zwrocic mu uwage ze cos jest nie tak. Prawie zawsze przynosi pozadany efekt, tylko czasem mozna zdradzic swoja pozycje

robie to samo.... nie przypominam sobie zebym w kogosz specjalnei szczelil, nawet jak mi nie daje apteczki/ammo ( wiedzac ze ma )., przewaznie olewam tego kolesia i biegne gdzie indziej

Old Post 12-12-2001 19:44
kag
fenix

quote:

juz o tym kiedys pisalem ale tez widze ze to wszystko za malo, RtCW to nie gra hanndlowa, ekonomiczna tylko FPP shooter i to dodatkowo teamplay jest najwazniejszy....
tylko mam wrazenie ze akurat wszyscy czytajacy boarda o tym wiedza, a ten blad o ktorym piszemy popelniaja ci ktorych tu nie ma. trzeba ich po prostu wysylac na http://rtcw.fpp.pl do faq i na board ....

Old Post 12-12-2001 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

quote:

fakt irytujace...zczegolnie jak w okolo biega tysiace innych z zoltymi krazkami nad glowa (sic!) hehe... dlatego chyba dzis zabinduje sobie "nie dawaj ammo" i bede wciskal przed wskrzeszeniem

Old Post 12-12-2001 20:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2

Darkxeno co do synka to się na prawde nie wqrwiaj bo ja teen'sem też nie jestem i swoje latka mam ( nie wiem czy tak strasznie wiele ale 23 lata to też sporo) a ponieważ operuje bardzo luźnym językiem mówionym ( ale bez przesady , co drugie słowo nie jest u mnie wulgaryzmem po porstu nie mam sztywnej gadki) więc czasem i w słowie pisanym wtrącam takie powiedzonka. A jeśli chodzi o tego Eng. na Asault to byłem nim właśnie ja.
Acha i jeszcze jedno moja uwaga co do dawania ammo. Czasem ludzie już mają full ammo a mimo to Lt. rzuca im jakieś paki. Jedna prośba nie zbierajcie ich przecież to marnowanie ammo. Jeszcze lepiej by było jakby ludzie mieli podbindowane texty w stylu: "Dzięki nie trzeba" lub coś podobnego.

Ps.
Dziękuje niektórym za ocenę, Lamer to brzmi dumnie .

Edytowane przez FF_ZOh1w2 dnia 12-12-2001 o godz. 22:03

Old Post 12-12-2001 21:48
ThoT
[Poison]Clan member.

Moim zdaniem bindowanie tekstu w stylu "nie dawaj ammo" nie ma najmniejszego sensu. Watpie aby wiekszosc wylowila taki tekst z potoku komunikatow ktore caly czas naplywaja. Bardziej logiczne jest dawanie ammo jesli cie medyk o to poprosi zaraz po wskrzeszeniu. Ja tak robie.

Czesto tez jestem swiadkiem takiej sceny, kiedy to po respawn'ie calej druzyny LT sam zuzywa 2 paczki ammo. Moim zdaniem kolejnosc powinna byc odwrotna. Najpierw inni (zwlaszcza medycy na poczatku) a pozniej ja (LT). Czesto bywa tak ze druzyna rozdziela sie na podgrupy w ktorej nie ma LT i walcz majac 30/32 ammo (medic)

Prepare to be POISONED

Old Post 12-12-2001 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ThoT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ThoT Znajdź więcej post'ów przez  ThoT Dodaj ThoT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ThoT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

quote:
........
Acha i jeszcze jedno moja uwaga co do dawania ammo. Czasem ludzie już mają full ammo a mimo to Lt. rzuca im jakieś paki. Jedna prośba nie zbierajcie ich przecież to marnowanie ammo. Jeszcze lepiej by było jakby ludzie mieli podbindowane texty w stylu: "Dzięki nie trzeba" lub coś podobnego.

Ps.
Dziękuje niektórym za ocenę, Lamer to brzmi dumnie .

O wlasnie, dzisiaj jak gralem na assault to troche sie denerwowalem jak koles zbieral powiedzmy 5 paczuszek pod rzad a ja tymczasem mialem 30 ammo ://

a co do ocen to zaowaz, ze wieeeele osob ma "1" ...... ktos tu ma chyba kompleksy i proboje sie podbudowywac a tak wogole to moim zdaniem ( skromnym oczywiscie) te oceny sa zupelnie niepotrzebne

Old Post 12-12-2001 22:22
DarkXenocide
Prezes Poison

Jako ze potencjalnie gram sporo LT, powiem tak. Nie jest trudno sledzic zuzycie amunicji u teamm8, logiczne ze wymianie ognia, gdzie MP40 wypluwa jakies 10pociskow/s wiekszosci jej brakuje. Wiec jak slysze ze ostro gnoja zawsze ja wyrzucam, jesli mam... bo NRG bar czesto mam pusty... i nie zawsze moge... To co mowia inni fakt nie raz wywalam 4 paki i jakis koles zrzera all bo nie chce mu sie ich ominac lub przeskoczyc, pozniej leci za mna np E i sie dopomina o ammo ja juz nie mam. Zazwyczaj wyrzucam jeszcze 5ta po chwili. Sa tez mapki i sytuacji gdzie wlasnie wiem,ze lykne 2 paki bo zaraz wystrzelam wiekszosc. Czesto mi sie zdarze ze szefc chodzi bez butow, szczegolnie na depot po 1szych akcjach w pociagu, albo na assault jak alies opanuja axis flage, wyrzucanie medykom ammo - sa serio biedni i kluczowi w tym momencie, konczy sie tym ze siedze w koncie czekajac na NRG dla siebie. Podobnie 2 medykow potrzebuje ammo nie raz jeden zje cale a 2 stoi... Medyk wiecznie jej potrzebuje, ale pomyslcie ze jest was wiecej nie raz No i nie zawsze jest sens wcisnac spust do konca na 3,5sek
Druga sprawa ze LT czasem potrzebuje NRG na Airy, ja z regoly wywal 2 paki i wale air wtedy, bo polowa bara wystarczy, a w przypadku pelnego jak sie da air, to schodzi caly.

Taka uwaga na assault alien, moze wywalic 3paki i po doleceniu do bramy ma air naladowanego na 100%

Old Post 13-12-2001 10:13
ThoT
[Poison]Clan member.

Chodzi o to ze ja mowilem o konkretnej sytuacji. Gdy kogos wskrzeszam bedac medykiem. Sam jak gram LT to tez rozrzucam ammo na prawo i lewo, nawet kiedy mnie ktos o to nie prosi, to naturalne.

Jak sam zalwazyles na assult mozna rozdac ammo innym, i po dobiegnieciu do bramy masz na aira. I wlasnie w takich sytuacjach jak ta powinno sie rozdawac ammo. Niestety wielu ludzie tego nie przestrzega.

Prepare to be POISONED

Old Post 13-12-2001 15:15
[BK]Pioter
Tanczacy z Granatami :]

Smile

Zastanawiam sie ile osob gra z kompasem wlaczonym juz nie mowie o team overlay.Ale medycy i Lieut powinni obowiazkowo miec chociaz kompas:) Co do strzalow kolo osoby w celu prosszenia o ammobardzo pomagaja,czasami czlowiek sie zagapi ;) dzis maielm sytuacje odwrotna,beigne eng, na asault w warehouse wyszdzic dzrwi, i dre sie o ammo,i myslalem ze za mna tylko mek beignie,a tu strzal,odwracam sie a tu lieut mnie zawolal strzalem ;]]]]]

Old Post 13-12-2001 17:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]Pioter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]Pioter Znajdź więcej post'ów przez  [BK]Pioter Dodaj [BK]Pioter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]Pioter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2

Fakt kompas to bardzo pomocna rzecz i nie mówie tu o szukaniu drogi ale faktycznie o wiele łatwiej widać kto i gdzie ma jakąś potrzebe. Co do team overlay to też pomocne ( dzięki [BK]ZurekDepeche za uświadomienie o pomocności tej komendy ). Na większości map dzięki ramce można kontrolować co i gdzie się dzieje, wystarczy jeden rzut oka i wszystko wiadomo.

Old Post 13-12-2001 19:03
C4|Shiro
Crane

ja dochodze do wniosku ze dyskusja o ammo i medpackach nie ma sensu...MY WSZYSCY TO WIEMY...a ludzie ktorzy tego nie przestrzegaja i tak tu nie zagladaja!

Old Post 14-12-2001 01:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

NO ale to pomaga sie rozladowac, jak mozna tak sobie pomarudzic

MP40 R0X.

Uzywam kompasu.

Co do postow nie strzelam w plecy: zawsze strzelam, nie widze powodow zeby czekac, az gosc sie obrooci , co to turniej rycerski czy FPP z WW2? Ostatnio wylazlem na 3 alienow z venomem, na ich plery heheh oj jak mi dobrzeee byloo czysta rozkosz.

Tak samo kolesie piszacy w grze, na co mam czekac, az skonczy pisac i dowiem sie o tym jak mi posle serie? Bo jak inaczej? mam podejsc i napisac skonczyles , to na 3,4,Ry! Pomine ze widze goscia to strzelam a nie wypatruje zaroowki nad glowa.

Old Post 14-12-2001 05:28
Zaitsev
Zajec

Unhappy

A mnie sie wydaje ze juz jak na razie to nie ma o czym pisac konkretnym...

Old Post 14-12-2001 15:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
A mnie sie wydaje ze juz jak na razie to nie ma o czym pisac konkretnym...

Mnie sie tez tak wydaje ....
Btw tego ze po wskrzeszeniu Lojtek daje ammo nawet jak nie potrzeba. Ja robie tak samo, z tym ze klade to ammo obok. Jak medyk potrzebuje to wezmie, a jak nie to zostawi (albo powinien przynajmniej).

Old Post 14-12-2001 16:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

quote:

Co do postow nie strzelam w plecy: zawsze strzelam, nie widze powodow zeby czekac, az gosc sie obrooci , co to turniej rycerski czy FPP z WW2? Ostatnio wylazlem na 3 alienow z venomem, na ich plery heheh oj jak mi dobrzeee byloo czysta rozkosz.

Tak samo kolesie piszacy w grze, na co mam czekac, az skonczy pisac i dowiem sie o tym jak mi posle serie? Bo jak inaczej? mam podejsc i napisac skonczyles , to na 3,4,Ry! Pomine ze widze goscia to strzelam a nie wypatruje zaroowki nad glowa.

Hehe w sumie sie zgadzam ( choc Jedi ma z tym jakies sprawy ) . W sumie gdyby nad osoba piszaca pojawiala sie gigantyczna klawiatura to mozna by pomyslec a tak to jest to nader watpliwa sprawa . Natomiast nie strzelanie w plecy mija sie z celem . Jezeli na bitchu koles zawziecie pruje MG42 do nadlatujacych alienow to co mam zrobic ? Poprosic go by sie odwrocil ?

Old Post 14-12-2001 17:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ThoT
[Poison]Clan member.

Odnosnie strzelania do osob piszacych na klawiaturze. Pomyslmy co oni moga pisac w danej chwili. Moim zdaniem wydaja oni np instrukcje, polecenia czyli po prostu walcza. Czasem dobrze wydane dospozycje sa bardziej efektywne niz samo uczestnictwo danego klienta w grze i dlatego trzeba do nich strzelac. Jesli kogos to strasznie irytuje to niech znajdzie dobra kryjowke przed rozpoczeciem pisania.

Prepare to be POISONED

Old Post 14-12-2001 17:20
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:16.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions