Re: efpeesy?
quote: Napisane oryginalnie przez B0rG
Chcialem zapytac, w jakiej rozdzielczosci gracie? Powiedzmy ze w 800x600 @ 85Hz (85 razy obraz na ekranie monitora jest odswierzany). Rozumiem, ze chcecie miec duuuzo fpsow dla wlasnej satysfakcji, bo i tak przy takch parametrach nie zobaczycie wiecej niz 85 fps To sa fakty. Na przyklad w telewizji obraz jest odswierzany z czestotliwoscia 50Hz, a w dobrych TV 100Hz, przy czym filmy z regoly maja 24 fpsy i jakos to nie przeszkadza. Wiem, na kompie 24 fpsy widac, ze to za malo, no ale bez przesady, ponad 60 juz nie czuc roznicy.
Takze cale gledzenie, ze mam 100 a nie 200 nie ma sensu No... chyba ze ktos sobie na malucha nakleja znaczek od BMW i zaklada spojler od Tojoty Supry ale to w tedy jest lol 
Pozdrawiam zagorzalych overclockerow
Hehe. Overclockowany mam tylko procesor, z 550mhz na 800mhz. Dodane dwa małe wiatraczki, zadnych problemow bo to PIII Coppermine, miedziak, a miedz wydziela mnie ciepla. Tyle ze jeden wiatraczek mi sie zwalil i strasznie glosno chodzi, komputer jest taki glosny ze slysze brzeczenie wiatraczka nawet jak mam sluchawki na uszach! Zamowilem wiatraczek na www.ws.pl ale pewnie poczekam na niego do stycznia...
mail - [email protected]
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|