Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Jak MoŻna Zwiększyć Liczbę Fps???
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

HAHHA

Stary 8loodziq popatrz na post sxl'a
Czy tam w treści niema tej komendy???

GrEaTEyE

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-12-2001 17:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Komenda

Moze i jest ale gurias jej nie dojzal wiec mu napisalem boshe nie mozna ???

Old Post 17-12-2001 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Jest sposob na wiecej FPS w Q3A. Powtarza, jest sposob na wiecej FPS w Q3A!

Nalezy sciagnac ten pliczek: http://www.overclockers.com/tips752/Q3-TBird.zip

Jego zawartosc nalezy rozpakowac do katalogow quake3/baseq3 oraz quake3/q3ut2

Potem w plikach q3config.cfg znajdujacych sie w quake3/baseq3 oraz w quake3/q3ut2 nalezy dopisac/zmienic nastepujace komendy:

seta blindlyloaddlls 1
seta vm_ui "0"
seta vm_cgame "0"
seta vm_game "0"

Powinno dac Wam to sporo FPSow, piszcie czy rzeczywiscie sie tak stalo.

Info from www.quake3.fpp.pl

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 18-12-2001 14:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

LOL

SXL'q ta twoja wypowiedź byla THE BEST!
Dzięki jeszcze raz za pomoc
jaki ty jestes pomocniczy

GrEaTEyE

Old Post 18-12-2001 16:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Poprawka
nie bawcie sie tymi DLLami!!!
Na nich Urban Terror nie chodzi!
Jak juz zaczeliscie sie bawic to poprostu wywalcie pliki *.dll z baseq3 oraz q3ut2 i po sprawie.

Wprawdzie dll'ki daja FPSy, ale tylko na zwyklym q3 i paru innycyh modach...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 18-12-2001 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Poprawka
nie bawcie sie tymi DLLami!!!
Na nich Urban Terror nie chodzi!
Jak juz zaczeliscie sie bawic to poprostu wywalcie pliki *.dll z baseq3 oraz q3ut2 i po sprawie.

Wprawdzie dll'ki daja FPSy, ale tylko na zwyklym q3 i paru innycyh modach...

hyhy, lol sxlq jaki ty jestes pomocny

Old Post 19-12-2001 14:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Ehhh no capnalem sie bo nie doczytalem txta do konca

swoja droga moglem w ogole sie nie trudzic z czytaniem instrukcji itp...

Przepraszam!

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 19-12-2001 15:14
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Cool UUUUUU.

Alienq ja to juz zrobiłem
Ale do teo jeszcze trzeba ściągnąć jakąś dll.(ja to zrobiłem)
Ale dobrze że wszystkich uprzędziłeś

GrEaTEyE

Old Post 19-12-2001 19:01
deen
Man of the Moon

Re: UUUUUU.

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Alienq ja to juz zrobiłem
Ale do teo jeszcze trzeba ściągnąć jakąś dll.(ja to zrobiłem)
Ale dobrze że wszystkich uprzędziłeś

great ?? po co ci wiecej fps ? przeciez masz juz sporo...

Old Post 20-12-2001 10:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Smile Deen

Deen mi jest potrzebne dużo fps'ów, bo mam kolege na osiedlu, który chce doświadczyć że ma najlepszego kompa, itd.
Ja niechcem się sprzeczać z nim.I tak mam lepszego kompa od niego.
Ale on jest taki j...ęty że nasyła swoich qmpli na mnie...długa historia
DLA TEGO!!!

GrEaTEyE

Old Post 20-12-2001 14:17
GuriaS
Breathe

Talking Re: Deen

quote:
Deen mi jest potrzebne dużo fps'ów, bo mam kolege na osiedlu, który chce doświadczyć że ma najlepszego kompa, itd.
Ja niechcem się sprzeczać z nim.I tak mam lepszego kompa od niego.
Ale on jest taki j...ęty że nasyła swoich qmpli na mnie...długa historia
DLA TEGO!!!

buahahhahaha!
nasyłą na Ciebie qmpli z powodu głupich fps'ów?
niełzy przypał... btw. to po co się z nim kłucisz o te fpsy? daj sobie spokój z tym...
ja qr.wa nie moge się przyzwyczaić do gry bez NVG... próbowałęm dzisiaj ale ja chu.ja widze! jak wyjdzie beta 2.4 to bedzie ze mną źle... oj bardzo źle... :-/
jak Wy się przestawiliście na tłumik albo coś innego z NVG?

Old Post 20-12-2001 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

?

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

buahahhahaha!
nasyłą na Ciebie qmpli z powodu głupich fps'ów?
niełzy przypał... btw. to po co się z nim kłucisz o te fpsy? daj sobie spokój z tym...
ja qr.wa nie moge się przyzwyczaić do gry bez NVG... próbowałęm dzisiaj ale ja chu.ja widze! jak wyjdzie beta 2.4 to bedzie ze mną źle... oj bardzo źle... :-/
jak Wy się przestawiliście na tłumik albo coś innego z NVG?

Old Post 20-12-2001 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

Arrow ?

sorry kurde za ^^^^^^^^^^^^^ ale sie cos (no wiecie)
gr8eye ile teraz masz fps, a ile chcialbys miec???

Old Post 20-12-2001 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

GruCha, nastepnym razem daj EDYTUJ na tamtym postcie to bedziesz mogl poprawic, zamiast pisac 2 razy :O

Te, Guriasq bez NVG uczy sie tak grac ze wylacza sie swiatla [ustawiesz VERTEX] i dajesz jasniej wszystko, mozesz takze dac r_picmip 3 lub 4 jak wolisz. Wtedy wszystko 5 razy lepiej widac...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 20-12-2001 21:59
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Jasne

Wiem, że to przypał, ale on jest taki j.......ęty.
Ten gość to właśnie OpTiCaLArM.pl

to taki idiot...że niema drugiego takiego na świecie.

Mam ponad 100 fps(ciągle), ale muszę mieć ponad 150

GrEaTEyE

Edytowane przez GrEaTEyE dnia 21-12-2001 o godz. 14:43

Old Post 21-12-2001 12:57
GuriaS
Breathe

Arrow BEZ PRZESADY

gr nie będziemy go kicvkować z powodu waszej sprzeczki o głupie fps'y... to jest czyste chamstwo:/

Old Post 21-12-2001 13:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ni_co
|-dT-|Vito Corleone

Post FPS

Wiecie co ja z kolei slyszalem ze ta komenda sterujemy tylko licznik jaki widzimy. tzn. jak damy 100 a mozliwosci kompa sa 120 to i tak bedzie 120 tylko ze na ekranach bedziecie widzieli do 100.
Standardowo jest ustawione na 99, bewilem sie juz tym kiedys i testowalem jeszcze to na slabym mack-u - ktory nie mial akceleratora.

Ni_co

Old Post 28-12-2001 01:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ni_co Znajdź więcej post'ów przez  Ni_co Dodaj Ni_co do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ni_co prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fryma
Combat (Death Knight)

Re: Jasne

quote:
Wiem, że to przypał, ale on jest taki j.......ęty.
Ten gość to właśnie OpTiCaLArM.pl

to taki idiot...że niema drugiego takiego na świecie.

Mam ponad 100 fps(ciągle), ale muszę mieć ponad 150

o boze ja mam amd-k6-2 300 procesor i mam tylko 30 fpswo a w goracych momentach 10 mosze se leprzego kompa sprawic .........

Old Post 28-12-2001 07:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fryma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fryma Znajdź więcej post'ów przez  Fryma Dodaj Fryma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fryma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

Lightbulb efpeesy?

Chcialem zapytac, w jakiej rozdzielczosci gracie? Powiedzmy ze w 800x600 @ 85Hz (85 razy obraz na ekranie monitora jest odswierzany). Rozumiem, ze chcecie miec duuuzo fpsow dla wlasnej satysfakcji, bo i tak przy takch parametrach nie zobaczycie wiecej niz 85 fps :) To sa fakty. Na przyklad w telewizji obraz jest odswierzany z czestotliwoscia 50Hz, a w dobrych TV 100Hz, przy czym filmy z regoly maja 24 fpsy i jakos to nie przeszkadza. Wiem, na kompie 24 fpsy widac, ze to za malo, no ale bez przesady, ponad 60 juz nie czuc roznicy.

Takze cale gledzenie, ze mam 100 a nie 200 nie ma sensu :) No... chyba ze ktos sobie na malucha nakleja znaczek od BMW i zaklada spojler od Tojoty Supry :) ale to w tedy jest lol :)

Pozdrawiam zagorzalych overclockerow ;)

Old Post 28-12-2001 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: efpeesy?

quote:
Napisane oryginalnie przez B0rG
Chcialem zapytac, w jakiej rozdzielczosci gracie? Powiedzmy ze w 800x600 @ 85Hz (85 razy obraz na ekranie monitora jest odswierzany). Rozumiem, ze chcecie miec duuuzo fpsow dla wlasnej satysfakcji, bo i tak przy takch parametrach nie zobaczycie wiecej niz 85 fps To sa fakty. Na przyklad w telewizji obraz jest odswierzany z czestotliwoscia 50Hz, a w dobrych TV 100Hz, przy czym filmy z regoly maja 24 fpsy i jakos to nie przeszkadza. Wiem, na kompie 24 fpsy widac, ze to za malo, no ale bez przesady, ponad 60 juz nie czuc roznicy.

Takze cale gledzenie, ze mam 100 a nie 200 nie ma sensu No... chyba ze ktos sobie na malucha nakleja znaczek od BMW i zaklada spojler od Tojoty Supry ale to w tedy jest lol

Pozdrawiam zagorzalych overclockerow

Hehe. Overclockowany mam tylko procesor, z 550mhz na 800mhz. Dodane dwa małe wiatraczki, zadnych problemow bo to PIII Coppermine, miedziak, a miedz wydziela mnie ciepla. Tyle ze jeden wiatraczek mi sie zwalil i strasznie glosno chodzi, komputer jest taki glosny ze slysze brzeczenie wiatraczka nawet jak mam sluchawki na uszach! Zamowilem wiatraczek na www.ws.pl ale pewnie poczekam na niego do stycznia...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 28-12-2001 13:28
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:24.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions