Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > JA cheaterem????????
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Przy HLH tak samo jak przy innych czitach musisz miec detekcje.
Nie ma detekcji nie ma czitera, proste.
btw. Z HLH czesto sie to zdarza

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-12-2001 23:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Thu Nov 22 18:16:49 2001 Name: -[KT]- NEMESIS from WONID: 681650 listed as probable due to cheat xjump from OGC4.3.

Mon Nov 19 21:49:31 2001 Name: [TOP]PlayForFun from WONID: 10760 listed as detected due to cheat xtrans from OGC4.3

Sun Nov 18 22:27:18 2001 Name: [SPECNAZ*]Qspy from WONID: 1842392 listed as suspicious due to cheat xrecoil from OGC4.3.
Sun Nov 18 22:27:22 2001 Name: [SPECNAZ]Night_Hunter*** from WONID: 587761 listed as suspicious due to cheat xaim from OGC4.3.
Sun Nov 18 22:27:22 2001 Name: [SPECNAZ*]Qspy from WONID: 1842392 listed as probable due to cheat xlight from OGC4.3.
Sun Nov 18 22:27:24 2001 Name: [SPECNAZ]Night_Hunter*** from WONID: 587761 listed as probable due to cheat xsniper from OGC4.3.
Sun Nov 18 22:27:36 2001 Name: [SPECNAZ*]Qspy from WONID: 1842392 listed as detected due to cheat xlock from OGC4.3.
Sun Nov 18 22:27:36 2001 Name: [SPECNAZ]Night_Hunter*** from WONID: 587761 listed as detected due to cheat xspiked from OGC4.

Mon Dec 10 14:32:05 2001 Name: [1410]raistlin from WONID: 1347245 listed as probable due to cheat bot_fov from HLH.

Ptrzcie kto nawet czituje LOL ten TOPGUN to lol owy serv ja niewierzyl bym zeby oni czitowali a pozatym ja dostalem bana ostatnio za nic od jakiegos admina TOPguna wsumie mnie to gowno obchodzi bo jak tam takie lole sa to wole tam niegrac ale dostac bana zanic to przesada (admin mial zly dzien ?) (puzniej ktos powiedzial ze dostalem bana bo kampowalem (nawet niewiem kiedy kampilem LOL ! a dostalem banka w momencie w ktorym zabilem 2 kolesi z deserta jak do mnie biegli a ja na kampujacego raczej niewygladalem bo w otwartej walce z nimi bylem....
mnie to nierusza ale kafeje to raczej dotyka mocniej a w kafe dostalem tego banika... bo klienci niemoga grac na servie...

Old Post 29-12-2001 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

majki tak wogole to skad ty grasz?

Old Post 29-12-2001 23:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

lol.. dzisaj se gram na topgunie na duscie.....
pan goos chyba cos wstał lewą nogą albo co był nie tego ...
moze mu sie nudziło, ale na tej mapie grałem se w terro... no i pam goos pod xywą pyta pishe ze za kampienie u terro bedom bany (w sumie zawsze tak piszą tam ale co najwyzej slapują) az tu nagle sie sybie ban za banem... serwe s20 osoob zjechal po 5 minutach do 10... ale po chwili zowu si na pełnił... w sumie to chyba kilkanascie osob zotało zbanowanych za to ze nie rushowali czy po prostu szli w inna srone niz cała grupa... a pan pyta zanim zbanował to walił po swoih (tyh co kampili)..
i wogle..... mnie to sie nie trafiło bo rushowałem... ale w sumie to sie lepiej grało bo bylo rushowanie a nie kampienie.....

Old Post 29-12-2001 23:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
lol.. dzisaj se gram na topgunie na duscie.....
pan goos chyba cos wstał lewą nogą albo co był nie tego ...
moze mu sie nudziło, ale na tej mapie grałem se w terro... no i pam goos pod xywą pyta pishe ze za kampienie u terro bedom bany (w sumie zawsze tak piszą tam ale co najwyzej slapują) az tu nagle sie sybie ban za banem... serwe s20 osoob zjechal po 5 minutach do 10... ale po chwili zowu si na pełnił... w sumie to chyba kilkanascie osob zotało zbanowanych za to ze nie rushowali czy po prostu szli w inna srone niz cała grupa... a pan pyta zanim zbanował to walił po swoih (tyh co kampili)..
i wogle..... mnie to sie nie trafiło bo rushowałem... ale w sumie to sie lepiej grało bo bylo rushowanie a nie kampienie.....

jak to zwykle GOOS, ja nie gram na TOPGUNIE i juz to powiedzialem, nic mnie to juz nie obchodzi, chociaz atmosfera ql admini sux, tak maksa ze plakac mi sie chce jak takiego imbecyla widze! I moja OGOLNA OPINIA TOPGUN SUXXX

Old Post 29-12-2001 23:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Stare wpisy.

Old Post 30-12-2001 17:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
skuter
H-L MOD player !!!

OLEJ TO TEN SERVER TO SZAJS I NIE WARTO NA NIM PRZEBYWAĆ.
SZKODA CZASU !!

Old Post 31-12-2001 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil skuter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do skuter Znajdź więcej post'ów przez  skuter Dodaj skuter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać skuter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez skuter
OLEJ TO TEN SERVER TO SZAJS I NIE WARTO NA NIM PRZEBYWAĆ.
SZKODA CZASU !!

zebys widział jak sie fajnie grało....!!!!! idziesz se a tu polowa teamu znika ale ql bylo.....
a ja tam gram bo tam grają dobrze...

Old Post 01-01-2002 13:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Izzy
(Flame) |\/|E|\/|BER

Cool

Jęsli chodzi o to,ze Alienek jest na liście cziteró to własnie dlatego,bo jest coś z tym palladynem itp.
Couek ma admina na Góralu raz nawet sam się zbanował na 15 minut i była zwałka

Old Post 01-01-2002 15:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Izzy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Izzy Znajdź więcej post'ów przez  Izzy Dodaj Izzy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Izzy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Izzy
Jęsli chodzi o to,ze Alienek jest na liście cziteró to własnie dlatego,bo jest coś z tym palladynem itp.
Couek ma admina na Góralu raz nawet sam się zbanował na 15 minut i była zwałka

heh... na topgunie nie ma paladina ....jest Pb....ale sporo osoob jest tam wpisanych......

Old Post 01-01-2002 15:36
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:

heh... na topgunie nie ma paladina ....jest Pb....ale sporo osoob jest tam wpisanych......

no wlasnie, ostatnio tez gralem na TOPGUNIE i bylo fajnie, nie bylo zadnego admina, lamki i nie moge narzekac

Old Post 01-01-2002 15:54
Partyzant
Partyzancik

Talking

mnie tesz kilka razy wykopalo z tego serva za czit opengl chociarz go nie mam :/ leje na to

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 01-01-2002 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Izzy
(Flame) |\/|E|\/|BER

Bleh...Partyzant nie czytałeś o tym ,ze jak mash właczone i Pb i
Paladina to tak jakby oba programy się gryzły :0
Dla Pb Paladin to jest czit i zostajesh posądzany o opengl

Old Post 01-01-2002 20:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Izzy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Izzy Znajdź więcej post'ów przez  Izzy Dodaj Izzy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Izzy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
skuter
H-L MOD player !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

no wlasnie, ostatnio tez gralem na TOPGUNIE i bylo fajnie, nie bylo zadnego admina, lamki i nie moge narzekac

fano jest bo męso armatnie samo ci na celownik nachodzi

Old Post 02-01-2002 16:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil skuter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do skuter Znajdź więcej post'ów przez  skuter Dodaj skuter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać skuter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:

fano jest bo męso armatnie samo ci na celownik nachodzi

i jeszce tyłem....

Old Post 02-01-2002 17:25
Partyzant
Partyzancik

quote:
Napisane oryginalnie przez Izzy
Bleh...Partyzant nie czytałeś o tym ,ze jak mash właczone i Pb i
Paladina to tak jakby oba programy się gryzły :0
Dla Pb Paladin to jest czit i zostajesh posądzany o opengl

spox juz siem dowiedzialem! ale znowu szukac tych servow z paladinem... w takim razie wole miec oba wlaczone (tak na marginesie to nie wszedzie mnie wywalalo )

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 02-01-2002 18:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

dziś coś nie tak miałem z paladinem miałem go włączonego i nonstop mnie banowało jest5 może nowa wersja?

Old Post 02-01-2002 18:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
skuter
H-L MOD player !!!

a dobrze go zainstalowałeś???

Old Post 02-01-2002 20:22
AlieneK
KOSZ

quote:
a dobrze go zainstalowałeś???

a wogle go zainstalowałeś ???

Old Post 02-01-2002 20:34
skuter
H-L MOD player !!!

też ważne pytanie

Old Post 02-01-2002 21:15
GooS
Guest

quote:

jak to zwykle GOOS, ja nie gram na TOPGUNIE i juz to powiedzialem, nic mnie to juz nie obchodzi, chociaz atmosfera ql admini sux, tak maksa ze plakac mi sie chce jak takiego imbecyla widze! I moja OGOLNA OPINIA TOPGUN SUXXX

lolz

Old Post 03-01-2002 22:47
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

A ja bym jeszcze bardziej poloobił topguna jakbym admina dostał
ale mam wrazenie ze predzej moge dostac bana niz admina...

Old Post 04-01-2002 07:25
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
A ja bym jeszcze bardziej poloobił topguna jakbym admina dostał
ale mam wrazenie ze predzej moge dostac bana niz admina...

moze to i dobrze...ze tobie bana dadza??

Old Post 04-01-2002 13:59
skuter
H-L MOD player !!!

ostudza twój zapał do rądzenia

Old Post 04-01-2002 16:00
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez GooS

lolz

heh lolz raczej jak to mozliwe ze dostalem bana za bycie w terrorystach ehh... szkoda gadac...

Old Post 04-01-2002 16:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
skuter
H-L MOD player !!!

ja tak troch podobnie za to, że zabiłem 2 osoby na raz z AWP i odrazy byłem cziterem LOL BAN (powiedział admin)

Old Post 04-01-2002 23:35
RR
Skilled (Knight)

dla wszystkich ktorzy nie znaja angielskiego (oraz dla tych co znaja tylko maja klapki an oczach bo im mozg opadl):
dopiero kiedy pojawi sie DETECTED oznacza to ze ktos cheatuje (wedlug skryptu) probable i suspected nie oznaczaja ze ktos cheatuje
EOT

Old Post 17-01-2002 13:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RR Znajdź więcej post'ów przez  RR Dodaj RR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Alercik
Fraaaaag, or die !

quote:
no i to chodzi!
na TOPGUNIE graja ciekawi ludzie z e-luxa i nie tylko...
maja duze umiejetnosci (prawie takie jak moje), ale to nie zmienia faktu ze admini tam sa "inni"

BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA prawie takie jak twoje, o qrfa ale sie usmialem, buhahahahahahahahahahaha.... LOLEK jestes i jush...

Old Post 17-01-2002 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Alercik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Alercik Znajdź więcej post'ów przez  Alercik Dodaj Alercik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Alercik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Alercik

BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA prawie takie jak twoje, o qrfa ale sie usmialem, buhahahahahahahahahahaha.... LOLEK jestes i jush...

heh. no to powiem inaczej, o umiejetnosc rownych moim ) no i ze 2 no moze 3 troszke przewyzszajacych me umiejetnosci !

Old Post 17-01-2002 21:49
Alercik
Fraaaaag, or die !

quote:

heh. no to powiem inaczej, o umiejetnosc rownych moim ) no i ze 2 no moze 3 troszke przewyzszajacych me umiejetnosci !

Tak sobie to tlumacz

BTW kiedy ty nabiles tyle posuff ??

Old Post 18-01-2002 09:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Alercik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Alercik Znajdź więcej post'ów przez  Alercik Dodaj Alercik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Alercik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:52.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions