Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Zasoby > News > Nowosci - ktora gra najlepsza?
Która z tych gier zdobezie najwieksza popularnosc?
You do not have permission to vote on this poll.
Medal of Honor: Allied Assault 11 22.45%
Command & Conquer: Renegade 5 10.20%
IGI2 1 2.04%
Serious Sam - The Second Encounter 1 2.04%
zadna z powyzszych 31 63.27%
W sumie: 49 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Re: buu

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
ja chce q4

a kto nie?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-01-2002 20:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

a masz juz GeForca 3 ?

Old Post 28-01-2002 19:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Iris Znajdź więcej post'ów przez  Iris Dodaj Iris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Iris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Tego posta pisze troche jako ciekawostke, poniewaz natknalem sie na inna ankiete na najbardziej oczekiwana gre roku Niestesty niema tak Q4 ale i tak jetem zadowolony bo na pierwszym miejscu jest Warcraft III na ktoorego tez z utesknieniem czekam

1. WarCraft III - 40.2% <==
2. Neverwinter Nights - 32.0%
3. Unreal 2 - 7.3%
4. Halo(PC) - 6.2%
5. Renegade - 5.4%
6. SW: Galaxies - 4.5%
7. Medal of Honor - 4.4%

Old Post 29-01-2002 14:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

8. DukeNukem 4E - hehehhehehe

Old Post 30-01-2002 19:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Iris
a masz juz GeForca 3 ?

a kto nie?

Old Post 30-01-2002 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Masiu
[HMC-CP]

Najlepszy jest OF a z przyszlych to moze OF2 lub cywilna wersja VBS, najpopularniejsza z wymienionych bedzie pewnie MOH, z nie wymienionych kolejny Quake.

Old Post 31-01-2002 19:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Masiu Znajdź więcej post'ów przez  Masiu Dodaj Masiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Masiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
di0nizy
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
no jest jeszcze ghost recon, unreal2 i nowy cs

taaaa nowy cs zadzi Przynajmniej dla mnie...
Szkoda tylko ze vale nie napisalo dobrych botow... pod te gre.

Old Post 04-02-2002 13:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil di0nizy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do di0nizy Znajdź więcej post'ów przez  di0nizy Dodaj di0nizy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać di0nizy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

homm4, warcraft 3...

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 10-02-2002 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

Taaaaaaak zdecydowanie HoMM4! Ile mozna meczyc te wszystkie fppki?
Btw ma ktos jakies info kiedy hirosi wyjda?

Old Post 11-02-2002 22:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

podobno (!!) juz w marcu... PODOBNO

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 12-02-2002 04:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

jak dla mnie Warcraft 3 to git grałem jak byłem mniejszy w 2 i nie mogę się doczekać NOWEGO epizodu, pozatym BLIZZARD rulez

"...Today is just another day closer to real freedom"

Old Post 26-02-2002 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Al Fitto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Al Fitto Znajdź więcej post'ów przez  Al Fitto Dodaj Al Fitto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Al Fitto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

Co to tego czy blizzard rulez mam wątpliwości, jak i do homm4. Wiem, że lepsze jest wrogiem dobrego, ale ja zagrywałem się w HoMM i HoMM2, nocki na tych gierkach zarywałem, a jak wyszła 3 która "nic nowego" (cudzysłów celowy, chodzi o schemat rozgrywki) nie wniosła. Na 3 część HoMM straciłem najmniej czasu. Powtórze, że lepsze jest wrogiem dobrego, ale ile można upgrade`ować. Dla mnie takie odświeżanie gierek jest spowodowane chęcią przyciągnięcią młodszych graczy i nabicia sobie $ na starym utartym schemacie.
Głosuje na Neverwinter nights. (chyba się powtarzam)

Old Post 26-02-2002 18:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

Oka ale mało jest gierek BLIZZARDa które są kjowe (nie ma takich wg. mnie) Chetnie uslysz tytuł jakiej gierki która im nie wyszła////

Masz przykład Warcraft + Warcraft 2 (nic sie nie nudzi) i teraz nowy W3, pożyjemy - zobaczymy....

Old Post 26-02-2002 19:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Al Fitto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Al Fitto Znajdź więcej post'ów przez  Al Fitto Dodaj Al Fitto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Al Fitto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez astral
Co to tego czy blizzard rulez mam wątpliwości, jak i do homm4. Wiem, że lepsze jest wrogiem dobrego, ale ja zagrywałem się w HoMM i HoMM2, nocki na tych gierkach zarywałem, a jak wyszła 3 która "nic nowego" (cudzysłów celowy, chodzi o schemat rozgrywki) nie wniosła. Na 3 część HoMM straciłem najmniej czasu. Powtórze, że lepsze jest wrogiem dobrego, ale ile można upgrade`ować. Dla mnie takie odświeżanie gierek jest spowodowane chęcią przyciągnięcią młodszych graczy i nabicia sobie $ na starym utartym schemacie.
Głosuje na Neverwinter nights. (chyba się powtarzam)

To prawda, trojka to troche porazka, ale z czworka ma byc inaczej. Juz zapowiadali, ze walki maja byc w 3D i bohaterowie beda brac udzial w walce. to juz cos nowego wiec moze nie bedzie tak zle.

Old Post 26-02-2002 20:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

Sorki

Soty za bluźnierstwo.. ale z tego co słyszałem to tam grafika ma być suoer ale niestety reszta... NIE.. może to nie prawda bo różne ploty na necie krążą....

Poza tym często przeniesienie w 3d osłabia trochę klimat gierki i jej grywalność...

Mimo to ja również czekam na 4 część./../ bo w 3 grałem dość dużo (nie znałem poprzednich części!!!)

Old Post 26-02-2002 20:23
astral
księciunio [ownz]

quote:
Napisane oryginalnie przez Al Fitto
(...)Chetnie uslysz tytuł jakiej gierki która im nie wyszła////

Diablo 2

Dodane:
Jeśli chcesz poznać moją opinię dlaczego to gra wg mnie to porażka to poszukaj w temacie: Diaboł1 ma lepszą grafę niż Diaboł2 chyba z listopada 2001, nie chce mi sie pisać jeszcze raz tego samego.

Old Post 26-02-2002 21:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xenocide
Skilled (Knight)

a ja wole DeusEx 2

Old Post 07-03-2002 18:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xenocide Znajdź więcej post'ów przez  Xenocide Dodaj Xenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SaWaR77
Skilled (Knight)

Wybrałem Medal of Honor ale i tak wole Ghost Recon. !!!!!!!!
-----======={ }======-----

Old Post 08-03-2002 11:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SaWaR77 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SaWaR77 Znajdź więcej post'ów przez  SaWaR77 Dodaj SaWaR77 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Ja czekam tylko na dwie gierki Warhammer Online i Frontier 3 obie te gry maja byc z gatunku mmorpg a to moim zdaniem przyszlosc gier komputerowych.

Old Post 26-03-2002 01:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Myla
Renegade

Thumbs up C&C RenegadE

Born To Command, Command To Conquer:.........
..::: C&C Renegade:::::::::::::::::
najlepszy multi w jaki w zyciu gralem!!!!!

http://www.imperium-ww.pl
GG: 1584697

Old Post 02-04-2002 02:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Myla Znajdź więcej post'ów przez  Myla Dodaj Myla do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Myla prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez Al Fitto
Oka ale mało jest gierek BLIZZARDa które są kjowe (nie ma takich wg. mnie) Chetnie uslysz tytuł jakiej gierki która im nie wyszła////

Masz przykład Warcraft + Warcraft 2 (nic sie nie nudzi) i teraz nowy W3, pożyjemy - zobaczymy....

To jest tylko moje osobiste zdanie ale StarCraft mi sie wogole nie podoba (przekombinowany system budownictwa..), a war3 tez widzialam juz w akcji i mysle ze nie ma czym sie podniecac.

Jak dla mnie Command & Conquer rzadzi wsrod RTS'ow i nic chyba tego nie zmieni

Old Post 07-04-2002 11:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

age of empires 2 i red alert 2 rulez

Old Post 07-04-2002 14:26
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
red alert 2 rulez

RA2 jest do bani - juz C&C i RA (1) byly o niebo lepsze. W dwoojke gralem do momentu, az Tania nie ro******a wlasnorecznie kilku niszczycieli - w dodatku wplaw - lol

Old Post 14-04-2002 08:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Pierwsza czesc command&conquer rzadzila - to bylo cos nowego. Kolejne czesci coraz nudniejsze sie stawaly. Szkoda, ze w c&c:renegade nie opiera sie na tym samym schemacie co strategia : budowa bazy, jednostek i walka ... o wiele ciekawiej by wygladala rozgrywka. Dwie druzyny startuja z 2000$ z sama baza i paroma jednostkami

Old Post 16-04-2002 04:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari

To jest tylko moje osobiste zdanie ale StarCraft mi sie wogole nie podoba (przekombinowany system budownictwa..)(...)

O lol, to najsmieszniejszy argumet przeciwko SC jaki slyszalem. Ciekawe co jest tam przekombinowanego? System budownictwa jest prosty jak konstrukcja cepa, wystarczy zagrac ze 3 razy i juz sie wie co do czego.

Old Post 17-04-2002 06:30
AutomaticKiller
Guest

Counter Strike POWER !!!

Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!! Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!Counter Strike POWER !!!

Old Post 22-04-2002 15:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

Uwielbiam takich kolesi. Jak ktos napisal:
ocena uzytkownikowi nadana PAC!

Old Post 22-04-2002 19:15
Turek
Combat (Death Knight)

HEROLS OF MIGT AND MAGICK RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ! ! ! !! ! ! ! ! !

Old Post 23-04-2002 12:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Turek Znajdź więcej post'ów przez  Turek Dodaj Turek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez astral
Uwielbiam takich kolesi. Jak ktos napisal:
ocena uzytkownikowi nadana PAC!

I dobrze - cza by jeszcze to wymoderowac.

btw - pozniej sie obrazaja jak sie mowie ze w CS'a graja niedorozwiniete dzieci

Old Post 23-04-2002 12:58
rcube
KOSZ

MOH

-------------------------
Krótko i rzeczowo - nie wprowadzam niepotrzebnego chaosu

Old Post 19-05-2002 09:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:28.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions