Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Najlepsi gracze w polsce
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (7): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
-desko-
Guest

Jezus Maria n.c tej listy TRAPPER JESTES WIELKA LAMAAAAAAA JAK MOJA QPA PO OBIEDZIE A WIEZ MI ZE JEST DUUUUUUUZA

Ps. Sub swiete slowa

Wogole to mnie niema na tej liscie ani TombStone'a !!!!
Ale mi niespieshno do tej listy....

Wogole CALY TEN SLIZG JADE Z KOSY !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eh n.c !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-01-2002 18:47
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

to kto popatrzy jak gram z Trapperem : ] ?

Old Post 02-01-2002 18:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez -desko-
Jezus Maria n.c tej listy TRAPPER JESTES WIELKA LAMAAAAAAA JAK MOJA QPA PO OBIEDZIE A WIEZ MI ZE JEST DUUUUUUUZA

Ps. Sub swiete slowa

Wogole to mnie niema na tej liscie ani TombStone'a !!!!
Ale mi niespieshno do tej listy....

Wogole CALY TEN SLIZG JADE Z KOSY !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eh n.c !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To chodz zagramy 1 na 1 zobacztymy czy jesteś taki wspaniały ?? co lamko ?

Old Post 02-01-2002 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

Traper LOL to co ty chcesz cały BOARD WYZWAĆ 1 VS. 1 ?

Old Post 02-01-2002 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SPEC^|RoBuS
[SPEC] Member

A ja

Ktos tu o mnie zapomnial a ja [SPEC]RobuS najlepszy garcz w polsce ????????Qrde pamietac

Old Post 02-01-2002 18:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SPEC^|RoBuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SPEC^|RoBuS Znajdź więcej post'ów przez  SPEC^|RoBuS Dodaj SPEC^|RoBuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SPEC^|RoBuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

a chcesz 1 vs 1 to zobaczysz kto tu jest najlepszy

Old Post 02-01-2002 18:58
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

quote:
Napisane oryginalnie przez RYNIO
O boshe ta lista to totalna lameriada ;( po raz pierwszy na oczy widze 1/5 osub na tej liscie buahahhha
Sub dziecko idz do piaskownicy bo jak lame sie zachowujesz z textami typu TaZ 1 ??? buahahah niech zagra z BRO ....
moze i BRO BYLO dobre ale teraz sa inne czasy jest duzo nowych klanow gluwnie kafejkowych kture pojada BRO a z wiekszym zgraniem pojada nawet SpHeRe kazdy jest do pojechania trzeba znalesc sposub ....
Sub co ty z textami wyjezdzasz domnie RYNIO znow czitujesz ? ROTFL ! lame pojechalem cie i wyszles z servera moze chcesz 1v1 ? w sobote bede mogl z korzystac z dobrego kompa i lacza wiec czekam ze Sniperem juz jestem umowiony tylko musze mu sms`a puscic. nie zagladam tutaj czest wiec jak bys cos chcial to odezwij sie na icq 127640615 BRO to przezytek bez obrazy dla innych moze i sa mistrzem ty niestety nie jestes ale to bylo kiedys nadeszla nowa era ...

Rynio master ... przeciez wiemy. LOL !
Rynio jestes 2lame tylko tyle mam do powiedzenia.
Nie musze ci chyba przypominac sytuacji z AVE vs KT ?

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 02-01-2002 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

hehe BOSHE WIEKSZOSC Z WAS MA MANIE WIELKOSCI !

Old Post 02-01-2002 19:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RYNIO
Pocalujta mnie w dupsko

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS

Rynio master ... przeciez wiemy. LOL !
Rynio jestes 2lame tylko tyle mam do powiedzenia.
Nie musze ci chyba przypominac sytuacji z AVE vs KT ?

NemeZis lame ty mastah pokaz mi chociaz 1 slowo na tym topicu gdzie mowie ze jestem master ... ty za to mastah of pokemon w KT wywalacie z KT dobrych ludzi by przyjmowac jakies pokemony 12 lat BUAHAHAHAHAHA ! a co to za sytuacja sparing sklepany w ciagu 5 minut nie wiesz o co chodzi to wes sie ***** dowiedz ...

A co do SUBa to ktos mu musi przytrzec nosa i postaram sie tym kims byc ja .....

Old Post 02-01-2002 19:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RYNIO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RYNIO Znajdź więcej post'ów przez  RYNIO Dodaj RYNIO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]RapTuS
Skilled (Knight)

Wink lol!

tak sobie czytamy ten topic wszyscy z #cs.pl i mamy taka polewe ze nie wierze

Old Post 02-01-2002 19:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  [P12]RapTuS Dodaj [P12]RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

nie tylko wy....

Old Post 02-01-2002 19:08
RYNIO
Pocalujta mnie w dupsko

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
nie tylko wy....

Cali a skad ty myslisz ze co mnie tu przygnalo dali mi adres i powiedzieli tylko nie placz

Old Post 02-01-2002 19:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RYNIO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RYNIO Znajdź więcej post'ów przez  RYNIO Dodaj RYNIO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

i co placzesz ?

Old Post 02-01-2002 19:12
[P12]RapTuS
Skilled (Knight)

Talking

cos czuje ze bede musial czesciej tego boarda przegladac jak to dawniej bylo

Old Post 02-01-2002 19:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  [P12]RapTuS Dodaj [P12]RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

odwiedzaj odwiedzaj a napewno się nie zawiedziesz...

Old Post 02-01-2002 19:15
[P12]RapTuS
Skilled (Knight)

pisalem juz wczesniej jako [SPEC]RapTuS nawet mialem jakies 200 postow nie pamietam juz

ale spoko widze ze niezla beka tu jest

Old Post 02-01-2002 19:29
Cali

pamiętam pamiętam na boardzie jestem huuuu huuu (długo) i pamiętam cię

Old Post 02-01-2002 19:31
DeStRuCt0r
Guest

Ja tesh cie pamietam
I nie smiejcie sie ze mnie na #cs.pl bo bede plakal po nocach i w ciagu dnia tesh troche

Old Post 02-01-2002 19:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

Old Post 02-01-2002 19:36
[P12]RapTuS
Skilled (Knight)

no kiedys to nie mialem co robic i zasypywalem ta liste postami.. byly czasy ze nie bylo posta na boardzie na ktory bym nie odpisal

Old Post 02-01-2002 19:38
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez RYNIO
O boshe ta lista to totalna lameriada ;( po raz pierwszy na oczy widze 1/5 osub na tej liscie buahahhha
Sub dziecko idz do piaskownicy bo jak lame sie zachowujesz z textami typu TaZ 1 ??? buahahah niech zagra z BRO ....
moze i BRO BYLO dobre ale teraz sa inne czasy jest duzo nowych klanow gluwnie kafejkowych kture pojada BRO a z wiekszym zgraniem pojada nawet SpHeRe kazdy jest do pojechania trzeba znalesc sposub ....
Sub co ty z textami wyjezdzasz domnie RYNIO znow czitujesz ? ROTFL ! lame pojechalem cie i wyszles z servera moze chcesz 1v1 ? w sobote bede mogl z korzystac z dobrego kompa i lacza wiec czekam ze Sniperem juz jestem umowiony tylko musze mu sms`a puscic. nie zagladam tutaj czest wiec jak bys cos chcial to odezwij sie na icq 127640615 BRO to przezytek bez obrazy dla innych moze i sa mistrzem ty niestety nie jestes ale to bylo kiedys nadeszla nowa era ...

boze jedyny rynio... gral wtedy na sylwestra ja z damim... to dami sie pytal... bo kiedy podobno citowales... 1 na 1 spox, np rozwale cie

Old Post 02-01-2002 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

Sub-Zero ty mój mistrzu będziesz moim drugim GURU ZARAZ PO TRAMPKU OK?

Old Post 02-01-2002 21:05
DeStRuCt0r
Guest

Trampek ma u mnie honorowe miejsce zaraz obok Britney I Barbie

Old Post 02-01-2002 21:08
Cali

Ja Trampka Lubie tak bardzo jak pokeminy a pokemony LUBIEeeeeee BARDZO!

Old Post 02-01-2002 21:12
[STER]JACKKILLER
Master of disaster

Wy chyba sami siebie nie slyszycie. Co drugi post to 'to chodz zagramy 1vs1''. Szczytem lamerstwa jest gra 1 vs 1 i osadzanie po tym kto jest lepszym. Dzieciarnia i lamerstwo pierwszej klasy sie w tym topicu wylalo. Kozaki 1 vs 1 ROTFL!

It's a shame to be so lame...

Old Post 02-01-2002 21:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]JACKKILLER Znajdź więcej post'ów przez  [STER]JACKKILLER Dodaj [STER]JACKKILLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]JACKKILLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Exclamation Wez sie zamknij

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Sub-Zero.

boze jedyny rynio... gral wtedy na sylwestra ja z damim... to dami sie pytal... bo kiedy podobno citowales... 1 na 1 spox, np rozwale cie

Sub nie ma co sie z nim klocic ... przychodzi i wsyzstkich wyzywa ... . RYNIO i tak wolge lolu nawet nie wiesz dlaczego ich wywalamy , wiec nie wkladaj nosa do spraw do ktorych nie dorosles(nie chodzi mi wiekowo a umyslowo )
Tak wogole chyba wyszscy sobie zadajemy pytanie RYNIO KIM TY JESTES ? Wiec koncz , jezeli masz cos do mnie osobiscie to pisz na priva a nie zasywfiarz board twoimi bezsensownymi posatmi

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 02-01-2002 21:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

JACK nie wszyscy! Ja nie gram 1vs12 bo w cs to bez sensu
To ze ktos gra dobzre duele to nie znaczy ze w teamie jest przydatny(moze tak byc ale nie musi).
To nie jest q3 ze zapierdalasz po mapce po RA za 25 sek po YA a w miedzyczasie po MH i Raila. To nie jest tego typu gra Przykro mi Panowie duelowcy
Ale taki duel dla kogos moze byc dobra okazja do pojechania innego gracza.......

Old Post 02-01-2002 21:47
CzAsZeK
e.coast > czaszek

TRAPPER a kolesi z fear gdzie zgubiłeś ?

No tak za słabi są .... (joke )

Old Post 02-01-2002 21:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]RapTuS
Skilled (Knight)

Talking LoL! :]

przypominacie mi kolesi co u nas w gdyni scigaja sie na bojdromach (nazwalismy tak parkingi na ktore przyjezdzaja żele swoimi golfami z pannami)

totalny szczyt glupoty... chcecie grac 1on1 to grajcie sobie w Quake! CS jest gra zespolowa a nie jakims tam duelem

po prostu rece opadaja... czesto slysze.. RapTuS chodz 1on1... rozwale ciebie.. widze jakas lame pierwszy raz na oczy... w dodatku na czitach... takze panowie dajcie sobie na luz...

Old Post 02-01-2002 22:31
[STER]JACKKILLER
Master of disaster

Re: LoL! :]

quote:
Napisane oryginalnie przez [P12]RapTuS
...swoimi golfami z pannami)

GOLFy ci sie nie podobaja??? Lepiej nie pokazuj sie na finalach ligi

Old Post 03-01-2002 00:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]JACKKILLER Znajdź więcej post'ów przez  [STER]JACKKILLER Dodaj [STER]JACKKILLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]JACKKILLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:30.    Strony (7): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions