Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > max fps :D
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

kurcze no.....tu chyba coraz wiecej 12-latkow przychodzi....

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-01-2002 11:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

widzisz xen?

Old Post 06-01-2002 11:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
kurcze no.....tu chyba coraz wiecej 12-latkow przychodzi....

ja niestety nie jestem 12 latkiem łeeeee łęeeee

Old Post 06-01-2002 15:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
widzisz xen?

no coz

Old Post 06-01-2002 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

quote:

to po co to piszesz?...

Bo napisalem glupote a nie moglem usunac

Old Post 06-01-2002 19:46
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
++]Ac1D[++
Combat (Death Knight)

to mogłeś edytować

Old Post 06-01-2002 19:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ++]Ac1D[++ Znajdź więcej post'ów przez  ++]Ac1D[++ Dodaj ++]Ac1D[++ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ++]Ac1D[++ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez ++]Ac1D[++
to mogłeś edytować

napisalem guwno i zedytowalem na to : nic nie chce ! rozumieta ?

Old Post 06-01-2002 20:11
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:
Napisane oryginalnie przez {z}BobeK

napisalem guwno i zedytowalem na to : nic nie chce ! rozumieta ?

to po co napisales gowno

Old Post 06-01-2002 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:

to po co napisales gowno

żebys sie spytał

Old Post 06-01-2002 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

fajna dyskusja...

Old Post 07-01-2002 04:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Yyyy ... niektorzy tu maja ciekawa ilosc fps'ow
Ja sobie wczoraj zmienilam karte graficzna i teraz zamiast sredniej 50 mam 90 i jest fajnie

Old Post 07-01-2002 11:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Yyyy ... niektorzy tu maja ciekawa ilosc fps'ow
Ja sobie wczoraj zmienilam karte graficzna i teraz zamiast sredniej 50 mam 90 i jest fajnie

znam to uczucie też niedawno zmieniałem karte graficzną

Old Post 07-01-2002 13:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

ja tez niedawno....ale wczesniej i tak mialem wiecej fpsow niz saari teraz

bez stalych 125 nie moge grac

Old Post 07-01-2002 17:58
schizophrenic
da madafaka lama :)

czy fps'y maja az tak duze znaczenie ?

Old Post 07-01-2002 18:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil schizophrenic Kliknij tutaj by wysłać e-maila do schizophrenic Znajdź więcej post'ów przez  schizophrenic Dodaj schizophrenic do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać schizophrenic prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

tak.....na malych fpsach gra nie chodzi plynnie....nie wiedziales o tym?

Old Post 07-01-2002 19:03
ereaser
Mr. self destuct

oczywiscie że wiedzział tylko takiego udaje że nic niekapuje

Old Post 07-01-2002 19:50
{z}BobeK
Guest

Cool

Tak sobie tylko sprawdzilem ile mi wyjdzie w timedemo i mam 190 fps myslalem ze wiecej bede mial ... tylko ze mialem
wlaczone sciagania w tle itp.
a w czasie gry to nie schodzi ponizej 110fps chyba ze wszysko na max

Old Post 07-01-2002 19:54
[FPP]ziel1na
z1

tyle to u mnie wyciaga jesli wylacze wszystko i podejde do sciany
ale niedlugo kupuje ramy i sieniam kartke graficzna, powinno byc git

Old Post 07-01-2002 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
++]Ac1D[++
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez {z}BobeK
Tak sobie tylko sprawdzilem ile mi wyjdzie w timedemo i mam 190 fps myslalem ze wiecej bede mial ... tylko ze mialem
wlaczone sciagania w tle itp.
a w czasie gry to nie schodzi ponizej 110fps chyba ze wszysko na max

ty masz więcej fps gdy Ci spadają do minimum niż mi do maksimum

Old Post 08-01-2002 06:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ++]Ac1D[++ Znajdź więcej post'ów przez  ++]Ac1D[++ Dodaj ++]Ac1D[++ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ++]Ac1D[++ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez ++]Ac1D[++

ty masz więcej fps gdy Ci spadają do minimum niż mi do maksimum

heh

Old Post 08-01-2002 16:29
d00min
son of a gun

Ja chlopaki no i dziewczyny ofkoz (saari ty chyba jedyna co nie?) was wszytkich zagne bo w housie mam P133, 48Mb RAM, Voodoo 1+S3Virge 2MB i wyciagam na timedemo demo1 --13 fps, wiec z czym do ludzi jakies Athlony i GeForce

A jak zrobilem swoja mapke skladajaca sie z jednej tekstury i ledwo ja sie w niej miescilem to milalem 60 fps
To dopiero osiagniecie... hehe

Old Post 11-01-2002 18:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d00min Kliknij tutaj by wysłać e-maila do d00min Znajdź więcej post'ów przez  d00min Dodaj d00min do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać d00min prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:
Napisane oryginalnie przez d00min
Ja chlopaki no i dziewczyny ofkoz (saari ty chyba jedyna co nie?) was wszytkich zagne bo w housie mam P133, 48Mb RAM, Voodoo 1+S3Virge 2MB i wyciagam na timedemo demo1 --13 fps, wiec z czym do ludzi jakies Athlony i GeForce

A jak zrobilem swoja mapke skladajaca sie z jednej tekstury i ledwo ja sie w niej miescilem to milalem 60 fps
To dopiero osiagniecie... hehe

nie no ja cie podziwiam jak ty wytrzymujesz z takim kompem?rozumiem że niby kwestia przyzwyczajenia ale mi sie zdaje że gdyby mi sie dało takiego kompa do rąk to ja bym niewytrzymał z nim połowy dnia
dam ci rade kup se nowego blaszaka

Old Post 11-01-2002 19:15
{z}BobeK
Guest

ja mialem (kiedys dawno temu) pentium 166 (MMX) + 32 RAM + Innovision VooDoo 2 + dysk 3 gb
wyciagal 15 fps (patrząc w sciane : 35 fps ) ale np. z raila mialem lepsza celnosc nisz teraz (ach ta dm17)...

Old Post 11-01-2002 19:34
d00min
son of a gun

quote:
Napisane oryginalnie przez ereaser

nie no ja cie podziwiam jak ty wytrzymujesz z takim kompem?rozumiem że niby kwestia przyzwyczajenia ale mi sie zdaje że gdyby mi sie dało takiego kompa do rąk to ja bym niewytrzymał z nim połowy dnia
dam ci rade kup se nowego blaszaka

na szczescie nie spedzam przy nim duzo czasu, wiecej siedze u kuzynka i kumpli... co do wymiany to musze jeszcze uzbierac troche kieszonkowego

Old Post 14-01-2002 20:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d00min Kliknij tutaj by wysłać e-maila do d00min Znajdź więcej post'ów przez  d00min Dodaj d00min do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać d00min prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

aha czyli jak gram dla kasy to q3 mi na kompie chodzi 20 fps a jak gram dla przyjemnosci to 300fps? lol

Ja zawsze jak chcę dobrze grać to mi ping skacze. A jeśli chciecie w kwaku mieć dużo klatek to polecam mapkę "test_bigbox" (jest standardowa w Q3, wystarczy przez konsolę wejść). Ja tam mam mnóóóstwo fps...

Old Post 15-01-2002 16:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:45.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions