Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Uwaga!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Fryma
Combat (Death Knight)

Exclamation

Maciek ma patologie na chacie sami widzicie " siemka. to ja M4c13k.Przepraszam poniewaz jestem cziterem a tym bardziej lamerem. w cs gram od dwoch tygodni i nie mam pojecia o tej gierce, jestem po prostu cienki... PRZEPRASZAM WAS !!!! JESTEM GŁUPIĄ LAMĄ !!!!!!!! AAAAAA CO JA TERAZ ZROBIE STARA MNIE BIJE BO JESTEM TAKI GLUPI a o to moje zdjecie: patrzcie na lamera: ten z prawej " <------ To twoje slowa m4c13k

Edytowane przez Fryma dnia 11-01-2002 o godz. 13:56

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-01-2002 08:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fryma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fryma Znajdź więcej post'ów przez  Fryma Dodaj Fryma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fryma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fryma
Combat (Death Knight)

Exclamation Ale zenada :(((

LOL LOOKOUT ALE MASZ NISKIE MNIEMANIE O SOBIE
"JEESTEM GLUPIA LAMA GRAM W CS OD 2 TYGODNI I NIE MAM O TEJ GRZE POJECIA!!!! m4c13k teez jest ode mnie lepszy o wiele!!!! CHCECIE ZOBACZYC PSA TO LUKNIJCIE NA ZALACZNIK !!!! TO JA LookOut!!!! WYGLADAM JAK LADNY PIESEK PRAWDA CO NIE ??? " <------- lookout sam to napisal

Edytowane przez Fryma dnia 11-01-2002 o godz. 13:57

Old Post 09-01-2002 08:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fryma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fryma Znajdź więcej post'ów przez  Fryma Dodaj Fryma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fryma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LooKOuT!
[NSA]LooKOuT!

Talking Fryma lolq

Fryma racja jestes lamerem ale na to juz z mackiem nic nie poradzimy haha.

Ladnie mowisz o nas z BAZy jak i o sobie
SPOKO

Old Post 09-01-2002 08:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LooKOuT! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LooKOuT! Znajdź więcej post'ów przez  LooKOuT! Dodaj LooKOuT! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LooKOuT! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
m4c13k
Training (Enforcer)

Thumbs up HAHAHA no to niezle fryma...

no to niezle fryma niezly lamerek z ciebie palko...

Sluchaj wiadomo jest powszechnie ze Chlopaki z Baza.| SA OD CIEBIE 1000X LEPSI

Wiec nie obrazaj nas bezpodstawnie ok !

Old Post 09-01-2002 08:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil m4c13k Kliknij tutaj by wysłać e-maila do m4c13k Znajdź więcej post'ów przez  m4c13k Dodaj m4c13k do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać m4c13k prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eRbol
"Jedyny JEDI w Polsce!"

Anime & Manga RULEZ, a szczególnie Hentai

Old Post 09-01-2002 09:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eRbol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eRbol Znajdź więcej post'ów przez  eRbol Dodaj eRbol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eRbol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

chyba ktos zajebal mu haslo

Old Post 09-01-2002 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

o ja pierdziele, ale akcja....

Old Post 09-01-2002 15:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LooKOuT!
[NSA]LooKOuT!

Talking HyHy :D

cziter czyli mowa o mnie bo jestem w klanie BAZA.| oraz [NSA] ale nie o tym mowa poniewaz fryme w domu bija sam mi sie przyznal, co sadzicie o tym ze koles 2 tygodnie gra w CS i mowi tak lamersko o kims kto gra w CS od roq (mowa o mnie)

Old Post 09-01-2002 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LooKOuT! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LooKOuT! Znajdź więcej post'ów przez  LooKOuT! Dodaj LooKOuT! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LooKOuT! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

Re: HyHy :D

quote:
Napisane oryginalnie przez LooKOuT!
cziter czyli mowa o mnie bo jestem w klanie BAZA.| oraz [NSA] ale nie o tym mowa poniewaz fryme w domu bija sam mi sie przyznal, co sadzicie o tym ze koles 2 tygodnie gra w CS i mowi tak lamersko o kims kto gra w CS od roq (mowa o mnie)

hehe ty lepiej powiedz kto mu to haslo od borda zajebal...

Old Post 09-01-2002 15:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: HyHy :D

quote:
Napisane oryginalnie przez LooKOuT!

a mi sie nadal wydaje ze mu zajebales haslo!

Old Post 09-01-2002 16:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

a mi sie wydaje ze z ta wspanaila gra to sie pzrechwalasz!

Old Post 09-01-2002 16:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LooKOuT!
[NSA]LooKOuT!

Talking Haslo

Fryma tak to juz jest ze jak sie podaje haslo do boarda komus kogo sie lubi (m4c13k) a potem sie na niego bluzga no to wybacz co ten ktos ma zrobic z twoim haslem jak nie dac go LooKOuToWi ?

Old Post 09-01-2002 19:43
SnipeR
Skilled (Knight)

1.i tak z was lamy bo napewno jeden z was haslo mu ukradl zeby napisac to odwolanie zastanawia mnie tylko czy zrobilscie to dlatego ze moowil prawde czy nie hmm...

2. nikt z was sie nie zna bo najbardziej roluje 2 stupid dogz

3. nie mow koles ze dobrze grasz bo to ja dobrze gram choc gram niecaly rok a po miesiacu juz bylem lepszy od ciebie proste nie?

Nie wiesz zkad dostales head'a
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.

Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))

Old Post 09-01-2002 19:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  SnipeR Dodaj SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LooKOuT!
[NSA]LooKOuT!

1v1

quote:
Napisane oryginalnie przez SnipeR
1.i tak z was lamy bo napewno jeden z was haslo mu ukradl zeby napisac to odwolanie zastanawia mnie tylko czy zrobilscie to dlatego ze moowil prawde czy nie hmm...

2. nikt z was sie nie zna bo najbardziej roluje 2 stupid dogz

3. nie mow koles ze dobrze grasz bo to ja dobrze gram choc gram niecaly rok a po miesiacu juz bylem lepszy od ciebie proste nie?

walnij meila moze pykniemy 1:1 cwaniaczku

Old Post 09-01-2002 20:02
SnipeR
Skilled (Knight)

zawsze i wszedzie heady dostawac bedziesz:
[email protected]

1. pamietaj ze czitowanie da sie latwo wykryc
2. znajdz server z paldynem i punkbusterem bo inaczej mnie posadzisz o czity a ja tylko chce ci dac lekcje

Nie wiesz zkad dostales head'a
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.

Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))

Old Post 09-01-2002 20:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  SnipeR Dodaj SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

moze i ja sie dolacze... jako spectator ofcourse...

Edytowane przez Eustachy dnia 10-01-2002 o godz. 19:01

Old Post 10-01-2002 12:24
Fryma
Combat (Death Knight)

heh ....

sami widzicie jakie goscie lamy hehe taaaak a co do hasla moj blad ....... (tzn nie dalem ale mam wszedzie 1 haslo no prawie wszedzie a maciek to po prostu rozgryzl ..... heheh dragonball to niezbyt wymyslne haslo ) taaaaaaa lookout to taka lama ze heeeejjjjj rano (dzisiaj) podchodz z mackiem oczywiscie jak zawsze ladnie sie zlapali za rece i mowia "patrz co ci na boardzie odpisal fryma" i sie podniecaja to ja patrze i hehe sami widzicie ps. (snajper hetnie zobacze jak mu dokopujesz wysli majla na [email protected] i powiedz gdzie bedziecie grac)

Old Post 10-01-2002 15:12
LooKOuT!
[NSA]LooKOuT!

Talking Fryma

Zal mi cie chlopcze...tak to juz jest...Fryma nie kryj sie z tym ze grasz w CS od 2 tygodni to zaden wstyd (kazdy kiedys zaczynal). Ale zeby mnie wyzywac od cziterow i lam tylko dlatego ze jestes (nie da sie ukryc) ode mnie gorszy. Poza tym jakim prawem podpieprzasz glupoty ze ja jestem cziterem ( nie masz zadnej podstawy !!!). A co do lamy to juz przesadziles chlopcze.

Old Post 10-01-2002 15:23
LooKOuT!
[NSA]LooKOuT!

Exclamation cd.

co ty w ogole wiesz o kanterze psie. zaczales grac ze wzgledu (jednego) na to ze wszyscy grali w kantera a miarka dla ciebie sie przebrala kiedy w CS zaczal grac twoj najlepszy przyjaciel maciek. i nie mow publicznie o kims kto jest od ciebie lepszy ze jest lamerem

Old Post 10-01-2002 15:28
Eustachy
forgotten

LookOut ty juz sie lepiej nie odzywaj... to ze Fryma wyzwal cie od lamek to jest nic w poruwnaniu do tej akcji z haslem jaka mu urzadziliscie razem z tym mackiem... to bylo tak perfidnie i hamskie ze az zenujace...

Old Post 10-01-2002 19:10
Cali
słodki chłopak :]

quote:
Napisane oryginalnie przez eRbol
Anime & Manga RULEZ, a szczególnie Hentai

lubisz hentai to obejrzyj sobie stronke z komiksami zarabista www.mangaheaven.netTYLKO MUSISZ MIEC 18 lat zeby na nia wejść a pozatym POKEMONY ŻĄDZĄ POTEM JEST DRAGON BALL a na końcu mój kochany DEXTER

Old Post 10-01-2002 19:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali

lubisz hentai to obejrzyj sobie stronke z komiksami zarabista www.mangaheaven.netTYLKO MUSISZ MIEC 18 lat zeby na nia wejść a pozatym POKEMONY ŻĄDZĄ POTEM JEST DRAGON BALL a na końcu mój kochany DEXTER

sorki za zły adres ten jest ok www.mangaheaven.net

Old Post 10-01-2002 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Co to jest klan BAZA bo niewtemacie jestem... kto tam jest... i jak dlugo juz istniejecie.. (skromna ciekawosc)

Old Post 10-01-2002 19:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fryma
Combat (Death Knight)

hehe stary jak sie zabija kogos Jednym POWTARZAM JEDNYM, strzalem z glocka w glowe AKURAT WTEDY KIEDY GOSC JEST ZA SKRZYNIA to co tu duzo mowic (pingi mielismy niskie sprawdzalem wtedy). pozatym sie nie rzucaj naplecie jeb.any bo sam maciek uznal ze czitujeszzz !!!!!!! aaa i jeszcze jedno na serverze (nie wieem czy znanym czy malo znanym) na ktorym nie ma PB co sie zowie szkodniki to kazdy wam powie ze lookout to lama (zapytajcie stalych bywalcow servera o AoH KrZySkA oni bedo wiedzieli kto to )

Ps lol ale sie nisko z mackiem cenisz lookout spojrz na dwa posty na samiej gorze

Old Post 11-01-2002 14:05
CzAsZeK
e.coast > czaszek

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
Co to jest klan BAZA bo niewtemacie jestem... kto tam jest... i jak dlugo juz istniejecie.. (skromna ciekawosc)

No właśnie ?

Old Post 11-01-2002 14:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

nie znacei klanu baza? Najlepsi gracze sceny cs go tworza! A lookout i maciek-elita! Nie wspomne o AOH krzysku, ktory polwoe swiata kaldzie na lopaty! Jak mozna ich nie znac?

Old Post 11-01-2002 14:47
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fryma
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
nie znacei klanu baza? Najlepsi gracze sceny cs go tworza! A lookout i maciek-elita! Nie wspomne o AOH krzysku, ktory polwoe swiata kaldzie na lopaty! Jak mozna ich nie znac?

HEHEHEHEHEH dobrze powiedziane

Old Post 11-01-2002 15:13
m4c13k
Training (Enforcer)

Talking HAHA NO TO SIE POROBILO :D

po pierwsze krwa palanty glupie Fryma to palant.
Mysli ze jest cwaniak a jak gra to kazdy zwiazany z tym postem wie.Po co wogule zaczal nas od lamerow i cziterow wyzywac - sam jebak lesny zaczal.Aha i nie cwaniakujcie mi tu ludzie bo na hamstwo odpowiedzielismy mu hamstwem.I tak wogule nie wypowiadajcie sie na nasz temat palanty bo to nie wasza sprawa ale jak juz koniecznie chcecie wiedziec jak to bylo to prosze: Krzysiek walnal mi heada z DESERTA(NIE Z GLOCKA)(powtarzam dla niektorych ulomnych ludzi!) z DESERTA. i fakt bylem za szkrzynia ale widac mi bylo lepetyne (a wcale 100% HP niemiaelm) wiec kazdy kto choc troche zna sie na CS powinien wiedziec ze DESERT to najcelniejszy i najmozniejszy pistolet (ja osobiscie wole USP).Wiec chyba komus lepszemu ode mnie kto prawie dostal sie do klanu (null) latwo bylo trafic w head'a.

PS: i skonczcie tutaj cwaniakowac bo fryma jak zwykle przesadzil cala historyjke !

PS2: POWTARZAM JESZCE RAZ - FRYMA SAM ZACZAL A MY Z KRZYsKIEM na hamstwo zareagowalismy tak samo( a ze haslo znalem to z tego skorzystalismy)

PS3:fryma - trzeba bylo nie wyzywac nas od lamerow i cziterow

Old Post 11-01-2002 16:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil m4c13k Kliknij tutaj by wysłać e-maila do m4c13k Znajdź więcej post'ów przez  m4c13k Dodaj m4c13k do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać m4c13k prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
m4c13k
Training (Enforcer)

Lightbulb zapomnialem o czyms...

aha FRYmo glupia wyedytowac post kazy glupi umie( dziwne ze sie to tobie udalo !?[lolek z ciebie musi byc])

Fryma i sorry ze nazwalem cie lamerem - ty jestes HAKER (pomylilem slowa)

i sie krwa nie ciesz ze post wyedytowales palancie

Old Post 11-01-2002 16:18
LooKOuT!
[NSA]LooKOuT!

Fryma

klan BAZA.| traktuje jako zwykla polewke (wymyslilismy go sobie z mackiem na matmie). oficjalnie naleze do [NSA]. cziterem nie jestem moge ci to fryma udowodnic - daj jakis serv z paladinem czy tam pb - zagramy 1v1. zobaczymy kto jest lama i nie mam zamiaru zagladac wiecej na ten board. to wszystko co mialem do powiedzenia - ktos chce cos ODE MNIE LUB CHCE MNIE ZBLUZGAC itp. niech pisze :

[email protected]

Old Post 11-01-2002 16:26
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:34.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions