Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Dalsze... władza adminów czy nie jest nadłużywana???
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Wania
-w-

Proponuje zamkniecie tego tematu

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-06-2001 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Red
kilka uwag :
1. admin byc musi
2. admin ma zawsze racje
3. jak admin nie ma racji patrz punkt 2

a tak serio to wydaje mi sie ze bany za to ze siestrzela albo ze ni mozna cie znaleźć na mapie pochodza od kolesi ktorzy nie wiem jakim sposobem dostali administracje (tego sie nie rozdaje jak wozkow dziecięcych w rubryce Gratis) a mają po 15 latek i za duzo hormonów we łbie ... normalny , spokojny admin gra sobie na swoim serwie i w zasadzie nic nie robi chyba ze naprawde musi ......

tak przynajmniej postepuje sobie ja i moj kumpel (tesh ma admina) i nie mam z tym zadnych problemow .....

Oby wiecej takich admnow

Old Post 13-06-2001 22:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

hehehe destructor dzieki (jesli to nie ironia ) niedlugo bo juz w środe nasz serwerek powinien sie pojawic na inecie .. mam nadzieje ze jakos to bedzie i nie bedziecie na mnie krzyczec

Old Post 14-06-2001 12:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Talking lol

Red kiedy robish zapisy na admina

pewnie znalazlo by sie kilku chetnych

duzo w polsce 15 latkow grajacych w cs'a ktorzy marza o adminowaniu
zrob im przyjemnosc, bedzie "fajnie" bany kicki za free

*joke*

Old Post 16-06-2001 12:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

Re: lol

quote:
Napisane oryginalnie przez deen
Red kiedy robish zapisy na admina

pewnie znalazlo by sie kilku chetnych

duzo w polsce 15 latkow grajacych w cs'a ktorzy marza o adminowaniu
zrob im przyjemnosc, bedzie "fajnie" bany kicki za free

*joke*

nie myslalem o tym , ale to dobry pomysl z takim serwerem ....
he he h e
10 grających 10 adminów , nikt nie strzela wszyscy sie kickują ..

Reklama :
Stary cie wkurvia , nauczyciele cie nie lubia ?
Wejdz na serwer zostań adminem !

Old Post 16-06-2001 13:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: Re: lol

quote:
Napisane oryginalnie przez Red

nie myslalem o tym , ale to dobry pomysl z takim serwerem ....
he he h e
10 grających 10 adminów , nikt nie strzela wszyscy sie kickują ..

Reklama :
Stary cie wkurvia , nauczyciele cie nie lubia ?
Wejdz na serwer zostań adminem !

hehe jestem za ale z 10 graczami to chyba lekka przesada ograniczmy ich ilosc do 5

a moze ilosc adminow podciagnijmy do 15

bedzie fajnie....

Old Post 18-06-2001 00:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

Re: Re: Re: lol

taaaaaak ... albo nawet zero grających i sami admini spectatorzy !!

Old Post 18-06-2001 08:50
deen
Man of the Moon

)) porzadek musi byc
bo bez admina to bida z nedza

nikt nie pilnuje graczy samowolka uhhh gdzie te czasy
?

Old Post 18-06-2001 10:44
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

a mi sie bardzo niepodobalo co zrobil [1409*]Vhailor. Gralem sobie na duscie, 5 min do konca, mam wynik okolo hm... 50/9? [nie myslcie ze statsiarz ezdem ] No i przyszedl Vhailor. No i nikogo nie pytajac, zrobil restart.. dobra, przeboleje, ale po mniej wiecej dziesieciu minutach zmienil na dust2 .

Takiego to tylko .......

Old Post 28-06-2001 11:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]N3o
a mi sie bardzo niepodobalo co zrobil [1409*]Vhailor. Gralem sobie na duscie, 5 min do konca, mam wynik okolo hm... 50/9? [nie myslcie ze statsiarz ezdem ] No i przyszedl Vhailor. No i nikogo nie pytajac, zrobil restart.. dobra, przeboleje, ale po mniej wiecej dziesieciu minutach zmienil na dust2 .

Takiego to tylko .......

ja nie bede nic mowil .. troszke pogralem ostatnio i cyce mi opadly z wrazenia dzialania niektorych adminow (nie bede wymienial ksyw) .. panowie tak dalej to naprawde bedziecie siebie z nudow wywalac

Old Post 29-06-2001 00:02
Wania
-w-

chociazby ostatni wypadek na nullu kilka osob chyba za duzo

Old Post 30-06-2001 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:44.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions