Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > misyu?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
krecik
Training (Enforcer)

Ej Mis czy ja sie kloce ?
Bo imho nie ja sie poprostu zapytalem jako rednacz qw.g.net..
Chyba wolno mi?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-01-2002 18:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil krecik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do krecik Znajdź więcej post'ów przez  krecik Dodaj krecik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać krecik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

Powiedzcie cos jeszcze bo sie nudno robi

Old Post 08-01-2002 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

-Krecik: A czy ja sie kluce (albo Shooler)? Poczytaj sobie komentarza na quake.fpp.pl do tego newsa z opql2 i co tam Vicius (mam nadzieje, ze nie pomylilem xywki) pisze? Teraz widzisz o co chodzi, a ja nic do Ciebie nie mam.

-Nexus: Ani to zabawne ani to madre bylo.

-Ja nie rozumiem tej jakies dziwnej niesympati jaka panuje mieczy graczem a fpp.

Old Post 08-01-2002 20:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez krecik
Ej Mis czy ja sie kloce ?
Bo imho nie ja sie poprostu zapytalem jako rednacz qw.g.net..
Chyba wolno mi?

Przeciez nikt nie zabrania.

MisYu ma 100% racji - nie ma co sie kloocic, a jesli chodzi o konflikt pomiedzy servisami to nie ma co wciagac w to wszystkich tylko co najwyzej redakcje. Jesli sa jakies uwagi co do qw.fpp.pl to prosze wszystko na maila

Old Post 08-01-2002 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
Nexus: Ani to zabawne ani to madre bylo.

Dla mnie calkiem zabawne.
Zreszta sam widzisz jak wyglada "duskusja" i jeszcze mi cos zarzucasz. Nie pierwszy to i nie ostatni raz.
Ja wiem swoje Ty wiesz swoje i ok.

Schooler pamietasz co kiedys powiedziales? Jak nie to przypominam: "No rzeczywiscie - mamy robic (FPP) dokladnie to co Ci sie podoba? To po cholere sa moderatorzy? Ktos musi pilnowac porzadku - dlatego zamknalem topic w ktorym najezdzales ne "elite"

A i przypomnialo mi sie jeszcze jedno. Jestes nie fair. Zamykasz topic (ten poprzedni) swoim postem, a potem go edytujesz dodajac: Nexus6 szanse na przedstawienie swojej opini miales! I z tego co widze jedynym twoim celem byla klootnia. Gdybys naprawde gral w qw to probowal bym Cie jakos zrozumiec, ale nie wierze, zeby zalezalo Ci na scenie QW skoro w innym topicu piszesz "wywal q1", a w komentashach na qw.fpp.pl texty typu pozdrawiam wszystkich nie grajacych w q1. Mozesz sobie to uznac za "przejaw elitarnego stylu bycia" EOT"
Tym udowadniasz, ze dyskusja jest wtedy ok jesli wszyscy chwala tych ktorych trza chwalic i opierniczaja tych co tez trzeba.

A na zakonczenie powiem, ze przez te jak to nazwales moja klotnie, wiecej sie tu dzieje przynajmniej

Old Post 08-01-2002 21:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Nexus6
Tym udowadniasz, ze dyskusja jest wtedy ok jesli wszyscy chwala tych ktorych trza chwalic i opierniczaja tych co tez trzeba.

Nie do konca - nigdy nie mowilem kto jest be a kogo trzeba chwalic, nigdy od razu nie zamykam topicu, w tamtym nie bylo juz logicznych argumentow tylko same wyzwiska, a w tym zaczelo sie od wyzywania Avengera, ale po kilku ripostach przystopowal i wyjasnil o co mu chodzilo (w przeciwienstwie do Ciebie).

quote:
A na zakonczenie powiem, ze przez te jak to nazwales moja klotnie, wiecej sie tu dzieje przynajmniej

No niby masz racje, ale nie trzeba bylo wyskakiwac od razu z wyzwiskami a bylo by lepiej

Old Post 08-01-2002 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
misyu
Combat (Death Knight)

Ej, Shooler jest w porzadku (nie, nie dlatego, ze zrobil ze mna wywiad ), wiec do niego nie mozna sie przyczepic. Zawsze staral sie lagodzic konflikty, nie siegal nigdy do bluzgow (internetowe bluzgi <== OWNZ), a nasze pamietne dyskusje e-mailowe na znany i lubiany temat podzialow scenowych byly wlasnie bardzo pamietne

Nexusa tylko nie rozumiem. Nikogo ze sceny nie zna, a wszystkie swoje opinie tworzy na bazie kilku przeczytanych tu i owdzie postow, glownie tych z gracza, gdzie "kisimy sie we wlasnym gownie", jak to ujal Krogoth.
Ja nikogo nie oceniam i nie przypisuje etykiet, bowiem z gracza znam wiekszosc luda, a z fpp tylko dwie osoby (pozdro Shoo and Klash :}). Poza tym, jak juz pisalem, podzialy internetowe nie sa odzwierciedleniem rzeczywistosci- inaczej by to wygladalo, jakbysmy sie wszyscy spotkali gdzies przy wspolnym piwie, zero problemow, zero dyskusji, luz.

Krecik, przeciez nie pisalem, ze Ty bluzgasz :p

Old Post 08-01-2002 22:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil misyu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do misyu Znajdź więcej post'ów przez  misyu Dodaj misyu do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Post .

Ja proponuje zebysmy wreszcie skonczyli ten i tym podobne tematy. To nie ma sensu.
Pozdrawiam

Old Post 09-01-2002 00:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

Re: .

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
przystopowal i wyjasnil o co mu chodzilo (w przeciwienstwie do Ciebie).

A co tu wyjasniac? I tak kazdy interpretuje moje slowa jak chce. Prosty przyklad. Nic do Ciebie nie mam Schooler, ale moj zart na temat intalacji qw pod xp obrociles w najezdzanie na niewiadomo kogo

Misyu mowi calkowicie niezrozumiale Nie znam politykow a sie o nich wypowiadam. Nie znam Bin Ladena a go oceniam. Jestem nienormalny, ze oceniam na podstawie tego co widze?

quote:
Ja proponuje zebysmy wreszcie skonczyli ten i tym podobne tematy.

Jestem za
ale zauwaz, ze oprocz tych tematow nie ma tu innych prawie wcale

Old Post 09-01-2002 00:23
[FPP]Klarkash-ton
Guest

To trza zaczac gadac zeby byly

jak tam Misyu prodm pak? ja jestem bardzo zaineresowany tym i wogole fajnie by bylo np. po wyjsciu tego cudu zrobic na nich lige/turniej. wogole czy cos wiadomo czy szykuje sie wjablizym czasie jakas nowa liga?

Old Post 09-01-2002 00:54
tec.avenger
Combat (Death Knight)

a juz sie balem ze tylko mnie nielubicie ))))))) a tu sie okazuje ze naxus cieszy sie taka sama popularnoscia jak ja. ))

JeCmiDuSpY.

btw. naczym to ja skonczylem? aha ktos cos namnie bluzgal ale niechce mi sie sprawdzac kto i co mowil.
wiec tej przeuroczej osobie ktora mnie takze wspaniale ocenila:

c.*** ci w oko bo w d.upe to przyjemnosc.

btw.

wyskrobane przez shulera:

Napisalem ogolnie - nie mowie ze nazwales kogos lama (przynajmniej nie napisales niczego podobnego na forum)

to oco ci chodzilo?

ps. sorki za bledy w xywkach ale niechce mi sie sprawdzac jak to sie tam pisze bo macie naprawde zakrecone nicki.

Old Post 09-01-2002 06:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tec.avenger Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tec.avenger Znajdź więcej post'ów przez  tec.avenger Dodaj tec.avenger do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tec.avenger prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tec.monti
Skilled (Knight)

quote:
-
-Ja nie rozumiem tej jakies dziwnej niesympati jaka panuje mieczy graczem a fpp.

Ja tam nic do fpp.pl niemam nawet go lubie bo MAM CZYNNE KONTO NA BORDZIE A NIE TAK JAK NA GRACZY GZIE CHYBA rosowi WYSLALEM PARE EMILI W TEJ SPRAWIE

btw. to tak specjalnie z malej literki

Edytowane przez tec.monti dnia 09-01-2002 o godz. 12:15

Old Post 09-01-2002 09:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tec.monti Znajdź więcej post'ów przez  tec.monti Dodaj tec.monti do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tec.monti
Skilled (Knight)

AVe czy ty niemozesz sobie dac spokoju z tym gadaniem na fpp.pl

Old Post 09-01-2002 09:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tec.monti Znajdź więcej post'ów przez  tec.monti Dodaj tec.monti do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
misyu
Combat (Death Knight)

Nie wiem co z ProDM pakiem, nie chce nam sie go robic, choc ponad polowe pracy mamy.

Nexus, opowiedz mi cos jeszcze o elicie. 5 lat gram w te glupia gre, a nie jestem w tym tak oblatany, jak Ty (btw, w zyciu Cie na serwerze QW nie widzialem), wiec wypada mi tylko czapke z glow i sluchac bardziej doswiadczonego i oblatanego w tym kolegi.

Old Post 09-01-2002 11:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil misyu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do misyu Znajdź więcej post'ów przez  misyu Dodaj misyu do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Misyu, jak Ty nie widziales Nexusa6 na serwie to znaczy, ze go tam nie ma? Ja z nim dosyc czesto gram, ale najczesniej w bardzo poznych porach np. dzisiaj kolo 2-3 nad ranem. A pozatym niektorzy maja inne xywki na serwach a inne normalnie, to jest grzech?
I jeszcze jedno, niektorzy umawiaj sie (taj jak ja i Nexus) i ktos z nich tworzy sam serwera, a inny sie dolancza.

Avenger: znowu mowisz ogolnikowa. a jak Ci to przyjemnosc sprawia to **** ci w dupe

Monti: loozik

Old Post 09-01-2002 13:03
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez misyu
Nie wiem co z ProDM pakiem, nie chce nam sie go robic, choc ponad polowe pracy mamy.

MisYu wspominales cos kiedys o lidze? na ProDM? Wiesz cos wiecej? Chetnie bym sobie zagral tylko nie zawsze moge bo mi sie cosik GL *******i ostatnio dosc czesto

Old Post 09-01-2002 13:22
misyu
Combat (Death Knight)

Klarkash-->
Fakenick to jest grzech. No chyba, ze sie ktos wstydzi swego prawdziwego oblicza.

Taaak, mozesz mi powiedziec, jakie pojecie o scenie moze miec Nexus, jesli gra na TWOIM/SWOIM serwerze, ktorego ip znasz tylko TY/ON, wiec nikt na tenze serwer nie wejdzie?

Shooler-->
Nic nie wiem o zadnej lidze. ProDM pak pewnie nie przyjmie sie, wiec i tak na to z Qurnelem lejemy Ot robimy grywalne-proste levele i juz, starczy promowania map w Polsce =)

Old Post 09-01-2002 15:07
FiXXXeR
Guest

... i f_szyscy zyli dlugo i szczesliwie. (fajna kroowa)
BTW msyu zobacz kiedy fixor sie tu zarejestrowal.

Bylem tu przed graczem, wiec jestem [fpp].

Avenger serio bys wyluzowal (bo powiem Trawie zeby cie doprowadzil do porzadku ).

Old Post 09-01-2002 16:47
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Misyu:
Nie wiem jakie ma pojecie Nexus, to juz jego sprawa.
Na rxr'ach tez siedzimy.
Nie presadzaj, gdyby Nexus byl jakims slawnym graczem, gdyby to robil w turnieju/lidze, gdyby sie z tym na dodatek kryl to mozna by bylo miec pretensje, ze ma inna xywke normalnie a inna na serwkach, ale bez przesady. Po drugie Azaello tez wystepuje pod dwoma nickami, a cromwell jest na serwach satanem. Po trzecie wiem, ze jestes na scenie qw dluzej, dlatego czytaj posty Nexusa z przymruzeniem oka.
A po czwarte to nowa mapka Qurnela jest kurde naprawde fajna, przynajmniej mi sie bardzo dobrze na niej gralo.
A po piate wreszcie mi przyjda stale zalozyc, hahaha teraz bedziemy mogli pograc.
Pozdrawiam

Old Post 09-01-2002 17:08
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Co raz nas wiecej na tym boardzie
Pozdrowienia FiXXXeR

Old Post 09-01-2002 17:09
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
A po czwarte to nowa mapka Qurnela jest kurde naprawde fajna, przynajmniej mi sie bardzo dobrze na niej gralo (...) A po piate wreszcie mi przyjda stale zalozyc, hahaha teraz bedziemy mogli pograc.
Pozdrawiam

To jak Ci juz zaloza to sibie pogramy na jakis klustomach - przynajmniej bede mial z kim grac i nie dostane 30 do 5

Old Post 09-01-2002 17:17
[FPP]MajeS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez FiXXXeR
... i f_szyscy zyli dlugo i szczesliwie. (fajna kroowa)
BTW msyu zobacz kiedy fixor sie tu zarejestrowal.

Avenger serio bys wyluzowal (bo powiem Trawie zeby cie doprowadzil do porzadku ).

fix na boardzie fpp.pl - robi sie sympatycznie...

Old Post 09-01-2002 18:05
[FPP]Klarkash-ton
Guest

jasne Shooler
p.s. i tak dostaniesz po dupie

Old Post 09-01-2002 18:07
FiXXXeR
Guest

quote:
Co raz nas wiecej na tym boardzie
Pozdrowienia FiXXXeR

Ja tu bylem na tym boardzie bylem jak ty jeszcze na chleb mowiles bep, a na muchy tapty

No offence!

Old Post 09-01-2002 18:20
[FPP]MajeS
Guest

quote:

Ja tu bylem na tym boardzie bylem jak ty jeszcze na chleb mowiles bep, a na muchy tapty

No offence!

uu, to sorry wujas...

Old Post 09-01-2002 18:46
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
jasne Shooler
p.s. i tak dostaniesz po dupie

hehe obaczy sie

Old Post 09-01-2002 19:20
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez tec.avenger
a juz sie balem ze tylko mnie nielubicie ))))))) a tu sie okazuje ze naxus cieszy sie taka sama popularnoscia jak ja. ))

Nie pochlebiaj sobie

quote:
Nexus, opowiedz mi cos jeszcze o elicie.

Misyu, odezwales sie do mnie Ciesze sie jak dzecko Mam sie czuc wyrozniony?

quote:
1.Fakenick to jest grzech.
2.Taaak, mozesz mi powiedziec, jakie pojecie o scenie moze miec Nexus, jesli gra na TWOIM/SWOIM serwerze, ktorego ip znasz tylko TY/ON, wiec nikt na tenze serwer nie wejdzie?

1. Jakies argumenty?
2. Gram na serwach dosc czesto. Jak ja gra to Ty juz Misyu spisz

quote:

Widze, ze inne niedzwiedzie tez sie budza z zimowego snu peace!

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
fix na boardzie fpp.pl - robi sie sympatycznie...

Moze by jakies medale przyznac

Pozdrawiam Wszystkich

Old Post 09-01-2002 19:54
misyu
Combat (Death Knight)

Kiedy nigdzie nie ide w piatek/sobote to gram sobie tak do 5-6am i jakos Twojej obecnosci nie stwierdzam. Nexus, ale dlaczego nie chcesz przyjac do wiadomosci, ze masz kompleksy na punkcie elity? Z takim czyms powinno sie isc do psychologa.

Gdybys choc raz mial stycznosc z fakenikerem (zreszta, na pewno miales, bo sie na wszystkim tak dobrze znasz) nie musialbym Ci tlumaczyc, ze:

- fakenik pozwala na bezkarne bluzgi
- fakeniker to zakompleksiona lama, ktora boi sie utracic wizerunek wiecznego 0wnatora
- fakeniker po przegranym meczu nigdy nie pokaze swojej prawdziwej ksywy
- fakenik umozliwia wyczyniac przekrety w ligach/turniejach
- fakeniker moze sie podszyc pod kogos

Ciezkie do wykoncypowania, nie?
Tego wszystkiego sam bylem swiadkiem (nie, ja nie fake'uje).

Klarkash-->
Ja mowilem o fakenikach, a nie drugich ksywach. Poczuj roznice
Fajnie, ze bedziesz mial stalke, choc ja ostatnio nie gram bo robie MisSP1.

Old Post 09-01-2002 20:18
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

MisYu a co z O_SmackDown, ktory robiles z bolo? moze by to reaktywowac tylko np - w soboty? (w piatki duzo wiary wynosi sie na imprezy ). Jak nie co tygodniowe to moze by raz - 1 dniowa impreze zrobic?

Old Post 09-01-2002 20:25
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Kiedy nigdzie nie ide w piatek/sobote to gram sobie tak do 5-6am i jakos Twojej obecnosci nie stwierdzam.

Wtedy to ja leze zalany pod stolem tzn weekend

quote:
Nexus, ale dlaczego nie chcesz przyjac do wiadomosci, ze masz kompleksy na punkcie elity? Z takim czyms powinno sie isc do psychologa.

Podobno tego sie nie da wyleczyc tradycyjnymi metodami. Moze indianie cos poradza

quote:
1.(zreszta, na pewno miales, bo sie na wszystkim tak dobrze znasz)
2. fakenik pozwala na bezkarne bluzgi
3. fakeniker to zakompleksiona lama, ktora boi sie utracic wizerunek wiecznego 0wnatora
4. fakeniker po przegranym meczu nigdy nie pokaze swojej prawdziwej ksywy
5. fakenik umozliwia wyczyniac przekrety w ligach/turniejach
6. fakeniker moze sie podszyc pod kogos

1.No nie na wszystkim Np. nie wiem jak dziala i o co chodzi w bombie atomowej w walizce? Gdzies to slyszalem a ni cholere nie moge tego skapowac.
2.A co tam bluzgi? 5lat na scenie i jeszcze sie tym przejmujesz?
3.mnie nie dotyczy , ale dotyczy tych ktorych ja nazywam (tu nazwa, ktorej nie moge wymieniac, bo zabronil mi Clan Leader )
4.a nie ma monitoringu ip na serwerach?
5.tu sie zgadzam
6.no i tu tez

Old Post 10-01-2002 00:11
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:44.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions