Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Regulamin "SGL" Polskiej ligi ogulnopolskie.
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez [SlizG.Hucker]
liga musi byc i niebendziemy czekac 2 lata na na normalnom lige ja jestem za sgl i sie nie kłucic

no ja tez chce lige, jesli bedzie profesional sponsorzy i te sprayw, to bedzie lepsze niz WTV, a co do regulaminu to TRAPPER nie ciskaj sie, ale pare poprawek mozna by wprowadzic!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-01-2002 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER

Dobra słuchaj już mnie denerwujesz muwie ci nie pisz tu swoich zdań bo mniwe to już denerwuje !!!

A pingi jak beda skakac to bedzie "pause" i czekamy chwile

Hahahaha o boze Nieeeeeee nie moge zabierzcie go stad bo ze smiechu oszaleje.

A ja ci MUWIE zebys sobie wzial slownik i ksiazke pod tytulem "10 minut cwiczen dziennie, i twoj mozg zacznie pracowac". Czy ty wogole rozumiesz slowa ktorych uzywasz?

Hahaha jeszcze troche a zamiast ziola w tubke bedzie sie nabijac trappery

A i nie nie, nie odwoluj tylko popros zeby sie ktos inny tym zajal bo ty sie do tego nie nadajesz...

Old Post 10-01-2002 15:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Napisane oryginalnie przez svisstack
Kitab jestes ze specnazu? aha...

Hmm tak jestem i nie wiem o co ci chodzi .......... jesli jestes tym swistakiem , o ktorym mysle to predzej sie nadajesz do tej rady jak ja ( a ja nie nadaje sie wogole ) , a jesli nie to ....... yy nie wiem , ale ogolnie to o co ci chodzi z tym , ze jestem ze Specnazu ?

MSN [email protected]

Old Post 10-01-2002 16:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Dark

Hahahaha o boze Nieeeeeee nie moge zabierzcie go stad bo ze smiechu oszaleje.

A ja ci MUWIE zebys sobie wzial slownik i ksiazke pod tytulem "10 minut cwiczen dziennie, i twoj mozg zacznie pracowac". Czy ty wogole rozumiesz slowa ktorych uzywasz?

Hahaha jeszcze troche a zamiast ziola w tubke bedzie sie nabijac trappery

A i nie nie, nie odwoluj tylko popros zeby sie ktos inny tym zajal bo ty sie do tego nie nadajesz...

Jeżeli jesteś taki mądry to ty się tym zajmi niema sprawy załatw :
SPonsorów i kamere i losowanie i Pomieszczenie na finał i stronke i Sędziów ????
Myślisz że to łatwe?????

To jutro u ciebie będe to pogadamy

A ja muwie że możesz mi pomuc chetnie twoich uwag posłucham

Old Post 10-01-2002 23:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Trapper, ja sie czepiam tylko regulaminu. Nie wiem jaka robote odwalasz ale skoro udalo ci sie zalatwic sponsorow, kamere i miejsce na final to OK. Ale ten regulamin jest naprawde do niczego:/.

Uwagi ci zwrocilem w pierwszym, a ty napisales drugi nie poprawiajac polowy bledow... No coz osle. GL...

Old Post 11-01-2002 08:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Dark
Trapper, ja sie czepiam tylko regulaminu. Nie wiem jaka robote odwalasz ale skoro udalo ci sie zalatwic sponsorow, kamere i miejsce na final to OK. Ale ten regulamin jest naprawde do niczego:/.

Uwagi ci zwrocilem w pierwszym, a ty napisales drugi nie poprawiajac polowy bledow... No coz osle. GL...

Dziś będziemy u was to pogadmy

Old Post 11-01-2002 09:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RR
Skilled (Knight)

Unhappy

Wysłalem ci regulaminy ktore kiedys pisalem wez je przeczytaj (jak nie doszly za 2 razem (zly mail grrr)) i wprowadz zmiany tutaj bo troche to lezy. Jezu jakie dziwne to forum dawno nie bylem ale poziom jeszcze ... a zreszta nie bede pisal o tym nie chce mi sie

Old Post 11-01-2002 09:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RR Znajdź więcej post'ów przez  RR Dodaj RR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez RR
Wysłalem ci regulaminy ktore kiedys pisalem wez je przeczytaj (jak nie doszly za 2 razem (zly mail grrr))
nie zly mail tylko TRAPPER go nie sprawdza, mowie Ci napisz do jakiegos innego slizgowca!

Old Post 11-01-2002 11:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

HEHE

Sprawdzam
Czytam lekture już

Old Post 11-01-2002 12:16
[SlizG.Hucker]
jusz nie slizg :((

a trapper jusz czyta regulamin i go przerabia

GG 2637902

Edytowane przez [SlizG.Hucker] dnia 11-01-2002 o godz. 13:46

Old Post 11-01-2002 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SlizG.Hucker] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SlizG.Hucker] Znajdź więcej post'ów przez  [SlizG.Hucker] Dodaj [SlizG.Hucker] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SlizG.Hucker] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

No to w koncu cos sensownego moze sie pojawi gj rr

Old Post 11-01-2002 14:33
Pulsar
Skilled (Knight)

Ta nazwa "polska liga ogolnopolska" jest napradwe rozbrajajaca

Old Post 15-01-2002 10:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pulsar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pulsar Znajdź więcej post'ów przez  Pulsar Dodaj Pulsar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pulsar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

quote:
Napisane oryginalnie przez ViV
Traper ortografia ... chodz czasami do szkoly

Pozdro

tak a ty juz nie w grynet za cienki jestes bolek

Email: [email protected]

Old Post 15-01-2002 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil The! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do The! Znajdź więcej post'ów przez  The! Dodaj The! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać The! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

Re: ogolnie to nie jest dobrze

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
1. Po pierwsze dopuszczalna roznica pingow 50 to bardzo duzo tolerancja smiem przypuszczac , ze jak bedzi jeden klan mial pingi po 10-20 a drugi po 60-70 , to ten drugi bedzie mial baaaaardzo trudna przeprawe ! Takze ja bym to zminiejszyl do mniej wiecej 30 , taka sugesita tylko !
2. Sklad rady !
-Trapper - nic do niego juz nie mam prawie , ale nie uwazasz , ze zrasiles sobie duzo ludzi i to moze wplunac na pewna niechec ?
-OP chyba jedyny sluszny wybor !
-P12 Ciapa , hmmm no nie wiem ale ew. moze byc !
-Svistak , no hmm ale coz , jak nie bylo kogo innego ....
-The!, WTF ? , a jakie on ma kometencje ?
Rada powinna sie chyba skaldac z ludzi o duzym autorytecie na scenie poslkiego cs + przedstawieciel slizgu , skoro na nim jest liga ( tu jest trampek ) !

kitab coś ci nie pasuje musisz sie do czegos zawsze przyczepić lamo

Old Post 15-01-2002 11:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil The! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do The! Znajdź więcej post'ów przez  The! Dodaj The! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać The! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

Re: ŁOT IS DIS?

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
bacz na to zorro! ze TRAPPER po 1. jako glowny organizator ligi i po 2. jako przedstawiciel SLIZGU, powinien zasiac w radzie, a The!? zggadzam sie z Toba!

hie hie hie, TRAPPER usunal te swoje ANTYOGC z uzywanego softu

jak nie chcecie żebym był to nie!!

Old Post 15-01-2002 11:08
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Re: Re: ogolnie to nie jest dobrze

quote:
Napisane oryginalnie przez The!

kitab coś ci nie pasuje musisz sie do czegos zawsze przyczepić lamo

Sa tacy , ktorym co daja to oni przyjmuja jakie jest i nigdy nie narzekaja ( ty ), a sa tez tacy , ktorzy to co otrzymuja poprawiaja , az bedzie najblizej ich oczekiwan ( ja ) ! Wiec nie wiem ktore postepowanie jest wg. ciebie lamerskie ! Twierdzisz , ze moje , ale czy tak jest naprawde ?

MSN [email protected]

Old Post 15-01-2002 15:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

Re: Re: Re: ogolnie to nie jest dobrze

quote:

Sa tacy , ktorym co daja to oni przyjmuja jakie jest i nigdy nie narzekaja ( ty ), a sa tez tacy , ktorzy to co otrzymuja poprawiaja , az bedzie najblizej ich oczekiwan ( ja ) ! Wiec nie wiem ktore postepowanie jest wg. ciebie lamerskie ! Twierdzisz , ze moje , ale czy tak jest naprawde ?

żygać mi sie na ciebie chce!!!!

Old Post 15-01-2002 17:36
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Re: Re: Re: Re: ogolnie to nie jest dobrze

quote:

żygać mi sie na ciebie chce!!!!

Odpowiedz wsam raz na twoj poziom ! !

MSN [email protected]

Old Post 15-01-2002 17:47
The!
Nv| member

Re: Re: Re: Re: Re: ogolnie to nie jest dobrze

quote:

Odpowiedz wsam raz na twoj poziom ! !

jeszcze coś qtahu

Old Post 15-01-2002 18:48
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ogolnie to nie jest dobrze

quote:

jeszcze coś qtahu

Spadaj baranie ! Wyzywac to sie mozesz z kolegami , troche kultury na boardzie ! Od dluzszeo czasu ona u ciebie szwankuje , ale no coz takie braki wychowawcze !

MSN [email protected]

Old Post 15-01-2002 18:58
!ZaiX!
Nv member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ogolnie to nie jest dobrze

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Kitab

Spadaj baranie ! Wyzywac to sie mozesz z kolegami , troche kultury na boardzie ! Od dluzszeo czasu ona u ciebie szwankuje , ale no coz takie braki wychowawcze !

ehhhh widze ze sie klucicie
nooo..
ale nie bede sie wtracal to wasza sprawa

GG 1667903

Old Post 16-01-2002 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ogolnie to nie jest dobrze

quote:

ile ty masz lat że tak sie urasz co ty jesteś moim kapelanem
może ci sie wyspowiadać???

Old Post 17-01-2002 20:53
TRAPPER
TRAPPER

A zapomniałem Umiścić czegoś takiego.........

ZAKAZ ZABAWY DZIECIOM I ZAKAZ KŁUTNI

Hehhe

Kitab ucisz się już !!!!!!!!!!!!!
Bo ja wkrocze do zabawy Wasz SEPCNAZ boi się ligi [tak sądze bo wymuwka typu ( a slizg nam podpadł to nie zagramy w ich idyjotycznej lidze) "slowz Haye" to ja dziekuje.

Old Post 17-01-2002 23:26
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Re: ogolnie to nie jest dobrze

quote:
1. Po pierwsze dopuszczalna roznica pingow 50 to bardzo duzo tolerancja smiem przypuszczac , ze jak bedzi jeden klan mial pingi po 10-20 a drugi po 60-70 , to ten drugi bedzie mial baaaaardzo trudna przeprawe ! Takze ja bym to zminiejszyl do mniej wiecej 30 , taka sugesita tylko !
2. Sklad rady !
-Trapper - nic do niego juz nie mam prawie , ale nie uwazasz , ze zrasiles sobie duzo ludzi i to moze wplunac na pewna niechec ?
-OP chyba jedyny sluszny wybor !
-P12 Ciapa , hmmm no nie wiem ale ew. moze byc !
-Svistak , no hmm ale coz , jak nie bylo kogo innego ....
-The!, WTF ? , a jakie on ma kometencje ?
Rada powinna sie chyba skaldac z ludzi o duzym autorytecie na scenie poslkiego cs + przedstawieciel slizgu , skoro na nim jest liga ( tu jest trampek ) !

Wierz mi ja nawet nie wiedzialem ze w takiej radzie jestem , pewnie cos musialem przespac albo mnie nie powiadomili ... dopiero zauwazylem ze jestem

.::::M:e:m:b:e:r:::o:f:::a:r:s:z:y:w:a:::w:u:n:a:s:t:k:a:::::.

Old Post 17-01-2002 23:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Ciapa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Ciapa Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Ciapa Dodaj [P12]Ciapa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Ciapa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: A zapomniałem Umiścić czegoś takiego.........

quote:
ZAKAZ ZABAWY DZIECIOM I ZAKAZ KŁUTNI

Hehhe

Kitab ucisz się już !!!!!!!!!!!!!
Bo ja wkrocze do zabawy Wasz SEPCNAZ boi się ligi [tak sądze bo wymuwka typu ( a slizg nam podpadł to nie zagramy w ich idyjotycznej lidze) "slowz Haye" to ja dziekuje.

haha...no raczej watpie ze oni sie boja grac, ale maja jakis uraz, chyba za tamta klanowke....
Eh Ciapa ty zawsze tak kontaktujesz.... wiec nie ma sie co dziwic ze zapomniales!!!

Old Post 18-01-2002 10:10
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

nie ja pamietam ze Traper mi mowil o tym zebym sedziowal gry ale o tym ze w radzie jestem to ni ... nie slyszalem...

.::::M:e:m:b:e:r:::o:f:::a:r:s:z:y:w:a:::w:u:n:a:s:t:k:a:::::.

Old Post 18-01-2002 10:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Ciapa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Ciapa Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Ciapa Dodaj [P12]Ciapa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Ciapa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez [P12]Ciapa
nie ja pamietam ze Traper mi mowil o tym zebym sedziowal gry ale o tym ze w radzie jestem to ni ... nie slyszalem...

mi tez powiedzial o tym zebym sedziowal
ale TRAPPER mogl ci nie powiedziec wiesz jaki on jest...

Old Post 18-01-2002 11:41
FrugO
====<#~~

The! to jakies dziecko - po co z nim dyskutujecie?

Cala ta liga jest "ZABAWNA"

TRAPPER mam rade. Jak wysylasz maile do klanow i wlascicieli serwerow to nie rob bledow ortograficznych

Old Post 18-01-2002 12:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrugO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrugO Znajdź więcej post'ów przez  FrugO Dodaj FrugO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrugO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrugO
====<#~~

Re: A zapomniałem Umiścić czegoś takiego.........

quote:
Wasz SEPCNAZ boi się ligi [tak sądze bo wymuwka typu ( a slizg nam podpadł to nie zagramy w ich idyjotycznej lidze) "slowz Haye" to ja dziekuje.

|GRU| tez dziekuje widzac twoj caloksztalt

Old Post 18-01-2002 12:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrugO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrugO Znajdź więcej post'ów przez  FrugO Dodaj FrugO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrugO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: Re: A zapomniałem Umiścić czegoś takiego.........

quote:
Napisane oryginalnie przez FrugO

|GRU| tez dziekuje widzac twoj caloksztalt

ale czemu?
fakt jest ze TRAPPER jest glownym organizatorem, ale nie jedynym!!!
przeciez sa inni, ktorzy sie tym zajmuja a TRAPPER nie zblazni sie jush takimi postami...mysle ze ta liga wypali!

Old Post 18-01-2002 12:49
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:41.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions